ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Bellany
Новачок
6/02/23

Я й сама поки що не так багато ними пограла, тому не все ще знаю. 🤭

Дякую за коментар! 🤗

Оксі
Новачок
11/02/23

Ой, бідна Лиска і її манікюр 😆 за зіпсований вигляд абсолютно заслужено по нахабній макітрі заробити 🌚 аххх 

Взагалі Григорчик він тонкої душевної натури, але поводить себе як мудачисько 😄 молодець що не розгубилась і дала здачі 😏 хоч і сама така покоцана, ех) 

як настрою битися нема треба не в траву ховатись, а бігти подалі від ділянки аж за стежку 😀

Доброго вечора ми з України :з

Bellany
Новачок
12/02/23

Там і вигляд зіпсований, а ще й честь та гідність. 😄 Як це ж так, вона ж тільки привітатися хотіла, а тут таке... Ну, буде знати тепер, що не кожного звіра приручити можна. 😏

Дякую за коментар, Оксінька 🤗

Оксі
Новачок
12/02/23

Bellany написав: Там і вигляд зіпсований, а ще й честь та гідність. 😄 Як це ж так, вона ж тільки привітатися хотіла, а тут таке... 

Ох, лисеня ❤️ на табличках тре щоб так і написано, "обережно, втрачена гідність", а то небезпека, небезпека, хто то слухає 😁

Bellany написав:Ну, буде знати тепер, що не кожного звіра приручити можна. 😏 

Та приручити можна, при бажанні 😈 просто не той звір в її сфері інтересів 🤭

Bellany написав:Дякую за коментар, Оксінька 🤗

Та нема за що, чекаю продовження, надсилаю промінчики натхнення 😀✨✨

Доброго вечора ми з України :з

Bellany
Новачок
28/02/23

Пригоди Ліссі та Орі. П'ята частина.

Після невдалої зустрічі з вовкулакою-відлюдником, сповнена люті та абсолютно неконтрольована Ліссі опинилася у бібліотеці. Де одразу почала буянити та лякати відвідувачів.

Ліссі буянить у бібліотеці

Тендітна, але, потрібно віддати їй належне, смілива бібліотекарка спробувала заспокоїти руду буянку та зупинити її від трощення меблів та споганення книжок. Як можна побачити Ліссі це не сподобалось. 😏

Ліссі лякає бібліотекарку

Спостерігаючи за цим неподобством, мені вже стало шкода цих нещасних, тому я скористалась чарівною опцією, яка повинна "взбагоювати" розлючених вовкулаків.

Взбагоєння Ліссі

Це спрацювало. І тут Ліссі як наче з вдячністю дивиться на "мамцю" за те, що врятувала її від подальшого сорому. 😄

Ліссі дивиться з вдячністю

Далі Ліссі почапала додому, де відмилася нарешті від своїх шрамів та пластирів. А потім вони з Орі продемонстрували мені наймилішу взаємодію. Виявляється, вовкулаки можуть вити разом зі своїми песиками. Або в моєму випадку з лисицею. 🥰

Ліссі та Орі виють разом

Трохи пізніше Ліссі пішла прогулятися по лісу, натрапила там на Лу і... Чесно кажучи, вже не згадаю чому, але між ними зав'язалася бійка. 😳

Бійка Ліссі з Лу

І, здається, розпочала її саме Ліссі. У Лу тут дуже здивована мордочка. 😨

Здивована мордочка Лу

Знову не шкодуємо манікюр. 💅

Не шкодуємо манікюр

Обіймашки!

Обіймашки

Але й тут перемогти не вдалося. Та ще й, на мій превеликий жаль, відносини з Лу після цього дуже впали. 😕

Не вдалося перемогти

Присоромлена, і знову уся в синцях, Ліссі прийшла додому жалітися Орі.

Ліссі жаліється Орі

Настрій наступного ранку. 😩

Настрій наступного ранку

До сніданку навідалися гості. Ліссі, щира душа, пригостила їх головною стравою цього дому - фруктовим кексом. Епплджек: "Шо, знову?!"

Ліссі пригощає гостей фруктовим кексом

Останнім часом Ліссі здебільшого була сконцентрована на своїх вовкулачих пригодах. Тому було вирішено приділити увагу Орі та вивезти її до собачого парку.

Там Орі радісно почала знайомитися з іншими чотирилапими мешканцями Сімовсесвіту. Це залізний пес родини вченого Веслі Сенфорда на ім'я Айрон.

Залізний пес Айрон

А це тигр Імріс з родини Редоран. 🐯

Тигр Імріс

А цей кавалер хазяйці Орі не сподобався. Не для тебе квіточку ростила! 😠

Не для тебе квіточка

Щоб відволікти Орі від надмірної уваги кудлатих відвідувачів парку, Ліссі відвела її до смуги перешкод.

Смуга перешкод

"Ну ж бо, заскакуй на платформу!". Як бачимо, тут теж знайшлись шанувальники.

Орі на платформі

А оце вже екстремальненько! 🔥

Орі перескакує через вогняне кільце

Бідна Орі аж трохи підпалила собі хвостика. 😥

Орі підпалила хвостика

Смугу перешкод пройдено успішно і Орі отримує за це ласощі. 😊

Смугу перешкод пройдено

simmer
Новачок
1/03/23

Ліссі підхопила вірус агресії. XD То бібліотеку мало не розтрощила, то з Лу бійку уткнула.

Awww! Яка мила взаємодія, разом вити.

Орі неймовірно популярна лисичка! 

Bellany
Новачок
1/03/23

Наскільки я бачу, це звичайні будні вовкулачого життя. Піти щось потрощити або набити комусь пику - це як піти поснідати. 😆

А Орі, що називається, вирвалася з містечка, де з живності одні тільки не цікаві їй вовкулаки. 😄 А тут повний парк чотирилапих друзів. 😍

Lu
Новачок
2/03/23

З перетворення Ліссі мені наійбльш запам'яталися тапці-кролики. Це епічний стрибок. 

Тільки подумала, що їй, як мінімум, доведеться все життя перефарбовуватися в руде - сірий це не для Ліссі))) Аж тут таке перетворення, ну дуже гарно вийшло! Сумно, що злий вовкулака зіпсував лук.

Щож, видно тепер Ліссі доведеться навідатися в тренажерний зал, бо спілкування з вовкулаками стає дуже травматичним. 

Різноманітність тваринок просто вах! Треба і собі позаводити якихось цікавих, а то в мене тільки дресирована коза. :P

Bellany
Новачок
3/03/23

Дуже радію, що сподобалось, як я розмалювала вовчу форму Ліссі. Бо малювальник з мене ще той. 😅 Але редактор там дуже крутий, такий як для котиків та собачок. Малюй шо хочеш. 😃

Так, треба її підкачати трохи у тренажерці, бо навіть довгі шикарні пазурі не допомагають перемагати в бійках. 😅

Це ще тільки невеличка частина незвичайних тваринок у моєму збереженні. Я люблю таке. 😊 Особливо, коли редактор дозволяє. 🙂 А коза - це круто! Чого-чого, а кози в мене ще немає. 😄

Дякую велике за коментар! 💖

Enni
Новачок
3/03/23

О, я майже пропустила оновлення 😱

Ліссі нагадує мені мого пса - також лізе бикувати першим, а потім отримує по пиці. Він, до речі, корж, тобто теж руденький та схожий на лисеня 🤔 Збіг? Не думаю! 😂

Бідна Орі - власниця з глузду з'їхала, вештається десь, приходить побита, виє, а тепер ще поперла стрибати через вогняні кільця 😂

Як я люблю цю парочку)) 

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування