Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊
Ахах, та то виходить Ліссі з твоїм коржиком споріднені душі. 😄
Хочу фоточок твого коржика де-небудь у Дискорді.🥺Дякую. 🥰 А я люблю твої коментарі. 💖
*довольна йде відправляти фотки коржика у діскорд* 😊
Ліссі та Орі. Частина шоста.
Про кохання...
У пошуках книжок про вовкулаків, Ліссі продовжувала навідуватись до самих різних бібліотек. У бібліотеці Віллоу Крік нічого окрім конфлікту з місцевим відвідувачем Джонатаном, вона не отримала...
Тому пішла геть ні з чим. Маленька Емілія з родини Лі обрала дуже незвичне місце для того, щоб зробити домашнє завдання. 🤭
Було вирішено повернутись у вже перевірену бібліотеку Мунвуд Міллу. Все ж таки тут найбільш логічно шукати книжки про вовкулаків. Там ми натрапили на Лу, який ніяково з нею привітався. Після останньої
бійкизустрічі стосунки між ними усе ще були зіпсовані.І тут до Ліссі несподівано прийшло усвідомлення, що ось цей зніяковілий хлопчина її доля! ✨
Тому руда кокетка розпочала налагоджувати відносини. А Лу був і не проти. 😏
Потроху справи пішли на лад. Ліссі запрошувала Лу на різні фестивалі та прогулянки.
Відносини між ними теплішали на радість автору. 😊
Паралельно розквітаючому коханню з Лу, у Ліссі розпалилася ворожнеча з однією вампіркою. Звати її Кетрін Пірс. Зустрілися вони у барі Мунвуда, де Кетрін почала задиратися до Ліссі, поки справа не дійшла аж до бійки.
Після декількох останніх поразок, Ліссі почала тренуватися.
Не знаю чи саме це їй допомогло, але цього разу вона виграла! Це була її перша перемога. 🏆
Приблизно у цей час Ліссі отримала новий ранг вовкулацтва та стала першокласним вовкулакою. А також дочитала усі необхідні книжки та закінчила прагнення, пов'язане з вовкулаками. Я була дуже здивована, що воно було таким коротким. Але потім з'явилась табличка, де можна було обрати свій подальший шлях у вовкулацтві.
Ми обрали той, який був пов'язаний зі зграєю Рорі та Лу. Хоча він, чесно кажучи, не дуже пасує тендітній Ліссі.
Там треба творити усілякі вовкулачі неподобства, перетворити аж трьох сімів на вовкулаків та стати альфою зграї.
Ми вирішили розпочати з найпростішого завдання, а саме вступити до зграї. Але й це виявилось не так просто. Потрібно виконати три випробування. Ліссі змогла виконати лише два з них. Вона обговорила з Рорі якесь місячне прозріння, що б це не значило та продемонструвала, як вона класно вміє колупатися у землі. 😅
Усі інші випробування були їй недоступними. Бо вона не мала при собі ані смачної їжі високої якості, ані рідкісних колекційних предметів. А на деякі були потрібні специфічні вовкулачі здібності, яких в неї теж не було.
Щоб не уходити з порожніми руками, Ліссі попросилася стати другом зграї. На що Рорі погодилася без питань.
Вдома, коли до неї у гості завітав Лу, Ліссі подарувала йому ключа від свого будинку.
А потім несподівано настав повний місяць й Ліссі разом з Лу одразу перетворилися на неконтрольованих розлючених розбишак. Чим дуже налякали Епплджек, яка мала нещастя теж бути у гостях у Ліссіному будинку.
А потім вони обидва розбіглися в різні боки. Ліссі мене дуже насмішила тим, що періодично колупалася у телефоні прямо під час бігу навколішках. 😂
Привіт, Рорі! Бувай, Рорі! 👋
Пізніше, коли усі вже вгамувалися, нас налякав Грег, який швендяв та вив під Ліссіним будинком. Не дуже зручно мати такого сусіда під боком...
На наше щастя він не був зацікавлений у Ліссі або її будинку та навившись вдосталь поскакав далі по своїх справах.
Тим часом у Ліссі з Лу було усе вже так добре, що під час прогулянки парком вона рішилася подарувати йому перший поцілунок. 😚
А вдома у Ліссі виникло бажання заручитися з Лу. 😍
До речі на скріні вона у процесі зміни кар'єри, бо перше та останнє завдання фрілансового програміста виявило, що Ліссі ненавидить програмувати. 😅 Тому тепер вона блогер.
Перш ніж переходити до заручин, потрібно як мінімум поселити їх разом. Тому Ліссі побігла шукати коханого, щоб запропонувати йому переїзд до її будиночка. Знайшла вона його біля якоїсь каналізації, де він щось досліджував по своїх вовкулачих справах.
На пропозицію він відповів згодою й ось вони вже насолоджуються життям разом. 💕
Поки Ліссі проходить випробування, Лу поряд як підтримка. :)
>>>періодично колупалася у телефоні прямо під час бігу навколішках
Інтернет адикт у всій красі!
Угу, такий милий. 🥰
Ахах, точно 😄
Ще й під дощем 😅
Ойой, а шо ж він такий красивий відмейковерений 😍💔
Такий він величезний, коли у вигляді вовка, ух 😏🔥
Ааааа 😱 Буду вважати це фансервісом особисто для мене! А як же ж показати її поближче? 🥺
То вона, напевно, вибачалася перед Епплджек за цей дім жахів 😂
Вітаю 😍 Тепер залишилося дочекатися, коли полагодять вовкулак після оновлення гри, і ця парочка зможе завести собі вовченятко 🥺 Тримаю всі пальці щоб скоріше!
Та це він такий і є у людській формі. Я його не міняла. 🙂 А ти думаєш, чого ми з Ліссі на нього запали. 😄
Ага, як раз про тебе думала, що заціниш. 😉 Та вона в мене ще й досі дуже потребує "капітального ремонту", одяг старенький та навіть зачіска альфа. 😅 Треба вже взятись за неї, тим більш, якщо в них з Ліссі стосунки, то може буде мелькати у темі. 😎
Ахах, певно так. 😅
Дякуююю 💗 Так шкода їх лишати, страшне. 🥺 В мене ще є трошки награного, але буквально пара скрінів. Я пізніше їх ще додам у темку, щоб не забували мою Ліссі. 🥺
Я тут провела невеличкий експеримент... 😏 Якби перемотати час та заглянути в можливе майбутнє...
Ліссі через кілька років після вступу до Вайлдфенг зграї.
Ох, жінка... попереджати треба про таке 😳 я у захваті! 🔥
Хіхіхі, дякую 🥰 Це мені вчора така ідея у голову прийшла і я весь вечір витратила на пошук необхідних ССшок. 😅