ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Bellany
Новачок
3/04/23

Дякую! 😘 Дуже приємно це чути. 😊

Bellany
Новачок
4/04/23

Принесла просто рандомних скріншотів, не пов'язаних сюжетом. Це мої останні скріни з вовкулаками, які маю на цей момент. 🥺

Здавалося б, до чого тут кущ...

Орі під час прогулянки парком відкопала десь подаруночок і несе його хазяйці. 😊

Орі несе подарунок

Принесла (здається, там був м'ячик для домашніх улюбленців).

Принесла подарунок

Помаранчевий клубочок, який не добіг до ліжка і спить прямо на землі перед своїм будинком. 😴

Помаранчевий клубочок

Поцілуночок на фестивалі. 😚

Поцілунок на фестивалі

На тому ж фестивалі міс Агнес Крамплботтом вишиває хрестиком в очікуванні, доки вичахне її супчик.

А це вже на іншому фестивалі (Гумору та Пустощів) Деймон надавав по щоках Ліссі. Не щастить їй з вампірами. 😓

Білл Візлі почувається дуже некомфортно у присутності двох вовкулаків у своєму барі.

Ми з Ліссі дісталися до магазину-кафе ТрифТі, трохи покопирсалися в одязі, нічого не зрозуміли, попили бульбашок, змогли створити вбрання та продати його пізніше Кенді Бер.

Ліссі зателефонував у паніці її друг Карл та розповів, що знайшов у сумочці його дівчини Мікаели обручку та підозрює, що вона збирається йому освідчитись. Питав, що йому робити, погоджуватись чи ні. Ліссі відповіла, що такі важливі питання він повинен вирішувати самостійно. На що він прокричав, що гадки не має, що він хоче, тому і подзвонив їй, щоб вона за нього вирішила. Коротше, нагримав та кинув слухавку. 🙄
Пізніше Карл несподівано заявився під Ліссіни двері з подарунком - листівкою з Сансет Веллі. Ліссі незлопам'ятна, тому подарунок прийняла і після цього їх відносини піднялися до добрих друзів.

Карл дарує подарунок Ліссі

А потім ще виявилося, що він таки заручився зі своєю коханою, бо у діалогу була опція його з цим поздоровити.

А це Ліссі намагається трошки прискорити процес вступу до зграї через Лу. На жаль, це не спрацювало й Лу відповів, що й хотів би допомогти, але не може і що хай звертається до Рорі. Ехх, ну хоча б спробували...

Хтось прислав Лу поштою шматочки якогось в'яленого м'яса, але воно йому не сподобалось...

Коли Ліссі та Лу були у місцевому барі, їх охопила пристрасть. 🔥 На жаль поруч з баром ніяких місць для вуху не було, тому вони побігли вдвох кудись через пів мапи. При цьому обидва не відривали очей від телефону. 😄

Виявилось, що вони бігли до одинокого куща десь посеред лісу.

На найцікавішому місці під кущ заявляється Карл з терміновою пропозицією до Ліссі стати найліпшими друзями. Чудовий час ти обрав, Карл, браво... 👏

Ліссі, якій ну зовсім було не до цього, звісно йому відмовила. Карл дуже образився. Карл, ну ти ж бачиш, що вона зайнята... Бачиш, сердечка вилітають з куща? Сердечка, Карл!

О, побачив.

Горизонт чистий? Чистий. Можна вилізати. 😏

Ну і на останок писочок Лу, який топче шматок сирого м'яса у барі. 🥩

Lita Swahn
Новачок
5/04/23

Обожнюю такі трохи рандомні, але насичені скріншоти, одразу відчувається, наскільки сіми цікаво живуть)

Bellany
Новачок
5/04/23

І я такі люблю. 😊 Та й постити їх простіше. 😅 

Дуже дякую за візит та коментар. 🤗🌺

Enni
Новачок
5/04/23

Принесла (здається, там був м'ячик для домашніх улюбленців).

Дуже продуманий подарунок 😂

Помаранчевий клубочок, який не добіг до ліжка і спить прямо на землі перед своїм будинком. 😴

Як це мило 🥺 Це чергова особливість вовкулак? Бо зазвичай сіми падають дупцею догори, як п'яні 😅

Білл Візлі почувається дуже некомфортно у присутності двох вовкулаків у своєму барі.

Аааа все забери мене жити у своє збереження! Світ Поттера я люблю більше за усі інші фанхати 😱

трохи покопирсалися в одязі, нічого не зрозуміли

О, я теж не вшарила як воно працює. Відчуваю, що треба подивитися огляди 😂

Коротше, нагримав та кинув слухавку. 🙄

Обожнюю коли вони це роблять 😄

Виявилось, що вони бігли до одинокого куща десь посеред лісу.

Типові вовкулаки 😅😏

А Карл, звісно, ходячий мем, кумедний)) А Лу неймовірно симпатичний як для ігрового сіма, дуже мені подобається 🤩

Bellany
Новачок
5/04/23

Це чергова особливість вовкулак?

Так, це вовчики можуть так мило спати. 🥰

Аааа все забери мене жити у своє збереження! Світ Поттера я люблю більше за усі інші фанхати 😱

Хехехе, як ми співпадаємо з тобою 😄 Спойлер: у наступному оновленні моєї темки промайне ще один Візлі. 🤭

Відчуваю, що треба подивитися огляди 😂

Ага, я теж так подумала. 😄

А Карл, звісно, ходячий мем, кумедний))

У цьому оновленні так точно. 😄 І це він задумувався як суворий, але щось пішло не так 🤣

А Лу неймовірно симпатичний як для ігрового сіма, дуже мені подобається 🤩

Скажи ж! Можуть же, коли схочуть. Дуже милий сім. 😍

Дякую за коментар! 😘

simmer
Новачок
5/04/23

Вовчики все ж нанюхали собі кущик. х)

>>>Горизонт чистий? Чистий. Можна вилізати.
Так, хто що міг побачити, вже побачив. xD

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/04/23

Нарешті новеньке від вовкулачок, яке я, здається, пропустила, враховуючи обнови))

Bellany написав: Помаранчевий клубочок, який не добіг до ліжка і спить прямо на землі перед своїм будинком. 😴

Яка вона миленька🥰 Треба Ліссі сюди ще подушечку та одіяльцем вкрити))

Bellany написав: На тому ж фестивалі міс Агнес Крамплботтом вишиває хрестиком в очікуванні, доки вичахне її супчик.

Агнес Крампплботтом не просто заморює супчик, вона чекає на жертву))) Добре, що Ліссі не перепало))

Bellany написав: А це вже на іншому фестивалі (Гумору та Пустощів) Деймон надавав по щоках Ліссі. Не щастить їй з вампірами. 😓

Ну, Деймон в своєму ремертуарі - безмежно привабливий поганий хлопчисько))
Треба Ліссі йому показати, що значить, на перевертнів свої вампірячі руки розпускати, ще й на дівчаток))

Bellany написав: Білл Візлі почувається дуже некомфортно у присутності двох вовкулаків у своєму барі.

Я обожнюю твій зірковий світ🥰 А Рон Візлі в грі є?))

Bellany написав: Питав, що йому робити, погоджуватись чи ні. Ліссі відповіла, що такі важливі питання він повинен вирішувати самостійно. На що він прокричав, що гадки не має, що він хоче, тому і подзвонив їй, щоб вона за нього вирішила. Коротше, нагримав та кинув слухавку. 🙄

Ахаххха)))) Карл помітно занервував))) Чекав, що хтось вирішить за нього))

Bellany написав: А потім ще виявилося, що він таки заручився зі своєю коханою, бо у діалогу була опція його з цим поздоровити.

Ну от, самостійний хлопчик, виявляється 🤭
Молодець, зробив правильний вибір))

Bellany написав: Хтось прислав Лу поштою шматочки якогось в'яленого м'яса, але воно йому не сподобалось...

Ахахахах))) Воно поки доїхало, то зіпсувалось, напевне)))

Bellany написав: Коли Ліссі та Лу були у місцевому барі, їх охопила пристрасть. 🔥 На жаль поруч з баром ніяких місць для вуху не було, тому вони побігли вдвох кудись через пів мапи. При цьому обидва не відривали очей від телефону. 😄

Ахахахха)))) Як я люблю, коли сіми біжать, незрозуміло куди, через всю карту, щоб щось зробити)))
В твому випадку, Ліссі з Лу, напевне забили координати кущика в гугл мапс і звірялось по GPS, куди їм бігти))))

Bellany написав: Ліссі, якій ну зовсім було не до цього, звісно йому відмовила. Карл дуже образився. Карл, ну ти ж бачиш, що вона зайнята... Бачиш, сердечка вилітають з куща? Сердечка, Карл!

Карл! Ахаххахаха!
Карл! Припини...)))

Ой, насміялась))) Класна вийшла частинка.

Bellany
Новачок
7/04/23

Агнес Крампплботтом не просто заморює супчик, вона чекає на жертву))) Добре, що Ліссі не перепало))

Вона в мене ще взагалі ніколи нікого не била. Поводитися як типова мила бабуся. 😄 Навіть не знаю чого так.

Я обожнюю твій зірковий світ🥰 А Рон Візлі в грі є?))

Дякую! 🥰 Є уся їх рудоволоса сімейка. 😁 Білл в мене вже одружений з Фльор. Є Герміона-підліток з батьками та котом. 😄 Гаррі з Сіріусом. Сіріус, до речі, вже з'являвся епізодично у цій темі. 😉

В твому випадку, Ліссі з Лу, напевне забили координати кущика в гугл мапс і звірялось по GPS, куди їм бігти))))

Ахах, я теж так подумала. 😆

Ой, насміялась))) Класна вийшла частинка.

Дякую! 😘 Завжди рада бачити у своїй темі. 😊

Bellany
Новачок
5/04/23

В очікуванні фіксу для вовкулаків, я почала грати за одну зі своїх старих родин. Це звичайна родина звичайних сімів. Колись в Оазисі проживали сусіди по кімнаті Зої Пател, Мітчелл Калані, Джей Гантінгтон III та Гевін Річардс. Потім Джей одружився з Зої й зараз вони живуть окремо зі своєю донечкою Джиною. Мітчела Калані я давно видалила, бо він мені здавався ну дуже страшненьким... А Гевін одружився з рандомною сімочкою і народив з нею двох діточок. Про них і піде мова. 🙂

Родина Річардс. Частина перша.

Переносимось у теплий Оазис Спрінгс до будинку Річардсів. На осінь травичка та квіти пожухли та виглядають дивно, особливо та, що на стіні будинку. 😓

Знайомимось з членами родини. 🙂 Тато - Гевін Річардс. Творчий та охайний, мріє стати популярним автором.

Мама - Елеанор Річардс. Авантюрна, самозакохана та інфантильна, мріє про кулінарну кар'єру.

Старша донька-підліток - Камілла Річардс. Вона доброзичлива, як і її тато та дуже любить собачок. Хоча своєї в неї поки що немає.

І наймолодший член родини - Орсон Річардс. Він вже з дитинства турбується про навколишнє середовище. 🌱 А ще дуже любить тата. Я постійно бачу їх разом. 🙂

Після заселення у новий будиночок до них завітали сусіди.

Звісно зі своїм фруктовим кексом.

Побачивши цей кекс, Елеанор одразу ж пішла до кухні приготувати щось нормальне смачненьке.

Готує вона, до речі, поки що так собі. Тому іноді до справи ще береться Камілла.

Гевін тим часом розважав гостей.

Ще до них регулярно навідуються ось такі гості, чотирилапі... Це Камілла підкормлює бродячих собак.

Ось, що трапляється, коли родина з теплого Оазису вибирається на фестиваль до Коморебі. Бідний Орсон взагалі в плавках. 😅

Прийшов час випускного балу. 💃 Камілла отримала запрошення на повільний танець від Джорджа Візлі. 👨‍🦰

Правда, він чомусь вивів її танцювати на вулицю. 😅 Трохи далі від зацікавлених поглядів однокласників.

Потім вони ще зробили кумедне сумісне фото у фотобудці. Камілла усім видом показувала, що воно їй не сподобалось.

Хоча пізніше вдома вона поставила його на комод у своїй кімнаті. 😏

Підлітки зібрались в очікуванні на церемонію роздачі титулів.

Королем був названий Тім, а блазнем - Алекс.

Тім одразу ж пішов хвалитися своєю короною перед Каміллою. 🤴 Вони з нею друзі.

Ой всьо, комусь більше не наливаємо... 😅

Далі буде...

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування