ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Оксі
Новачок
2/09/22

Як чудово бачити твою тему, з нетерпінням чекатиму новин 😍

Доброго вечора ми з України :з

Bellany
Новачок
2/09/22

Оксі написав: Як чудово бачити твою тему, з нетерпінням чекатиму новин 😍

Дякуююю! Вже мабуть скоро :D

Едсміта
Новачок
1/10/22

Скоро вже настало! Давай картиночки 😈

Bellany
Новачок
2/10/22

Хах, дійсно вже час! Поки додала першу картинку у шапочку теми, пізніше будуть ще 🙌😊

Enni
Новачок
2/10/22

Картинка у шапці дуже атмосферна, у мене асоціація з серіалом "Друзі", коли вони всі скупчуються на дивані та розмовляють. Вже хочеться почути їх історії) 

Bellany
Новачок
2/10/22

Сіми з цього скріна лише невеличка частина жителів мого сімосвіту. 😄 А так їх вже понад 500 у сейві й всіма я намагаюся грати по черзі. Тому зараз я вирішую питання з кого з них почати свої розповіді. 😅

Enni
Новачок
2/10/22

Понад 500? 😱 У мене аж серденько трохи зупинилось. Вау! Сподіваюсь, що у сейві вимкнуте старіння? 😅

Bellany
Новачок
2/10/22

Так 😅 В мене сейв з 2014 року, як гра вийшла. Старіння вимкнуте звісно, і взагалі сейв особливо якось не прогресує. З дорослих ще ніхто не постарів навіть, наприклад. 😅 Але діточки народжуються. Коротше, граю я якось по-особливому. 😅

Оксі
Новачок
2/10/22

Оооо вже й головна картиночка на місці 😍 і справді така вайбова та затишна, наче всі там один одного добре знають і тільки й чекають  що побазікати та поділитися один одному своїми переживаннями, історіями та може якими плітками 😏 хочеться ото всістися там поряд на дивані і собі слухати 😊

Тим більше що є кого! 500 жителів вражають звісно 😄 оце розумію світ, оце розумію збереження х) і як то всьо встигаєш))) обличчя деякі вже доречі знайомі, цікаво з кого ж почнеш))))

Доброго вечора ми з України :з

Bellany
Новачок
2/10/22

Та от не факт, що з когось з них, хаха 😄 Троє з цих сімів мають свої сім'ї або коханих. Інші одинаки, до яких навіть руки ще не дійшли. 😅 Ото як наробити нових сімів, то я будь ласка, а як грати ними, то часу вже немає. Так і живу. 😅

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування