ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Bellany
Новачок
2/11/22

Дякую, дівчата 🥰 Я так раділа, коли натрапила на цей класний контент для тваринок. Там ще багацько всього. Є ще капелюх та чобітки відьми. 😍 Я трохи пізніше викладу нам на сайт.

Bellany
Новачок
15/01/23

Давно мене тут не було... Виправляюсь! Несу продовження пригод свого рудого сімейства. 🦊

Ліссі та Орі. Частина третя.

Наступного ранку самопочуття Ліссі не покращилось. Неконтрольована піна з рота нікуди не поділася та ще й додався головний біль.

Щоб хоч якось відволіктися, Ліссі засіла за роботу. Працює вона фрилансером програмістом. Термін виконання завдання вже майже закінчився, тому потрібно було поквапитися. Файли самі себе не зашифрують!

Через деякий час у двері постукали. Це виявилась та сама подружка Ліссі з фестивалю. До речі, звати її Епплджек. Сімоверсія поні Applejack з мультика, яка вже багато років проживає у моєму сейві. 😅

Ліссі запропонувала подружці залишки фруктового кексу, який приносили сусіди на новосілля. Епплджек тим часом схвильовано роздивлялась спінене обличчя подруги. 🤨

Несподівано вона підхопилася з місця та заламуючи руки заволала.

"Ліссі, що в тебе на обличчі?! Скажи чесно, ти вмираєш??" 😱

Ліссі, яка тим часом вже почала розуміти, що з нею відбувається, як могла заспокоювала подругу, пояснюючи які зміни на неї чекають.

Їй це навіть вдалося й останок вечора вони вдвох просиділи на дивані перед теліком, синхронно обурюючись на те, як їх улюблена футбольна команда програє суперникам. (І тут я помітила, наскільки ця спідниця ламає Ліссіни ноги)... 🤦‍♀️

Тим часом наша Орі трошки прихворіла і Ліссі довелося везти її у ветеринарну клініку. Де вона була оглянута та вилікувана добрим лікарем Джонні Деппом. 😂

На цьому день закінчився і Ліссі лягла спати. Несподівано серед ночі вона прокинулась з дивним відчуттям, підскочила з ліжка та почала неконтрольовано вити.

Очі її засвітилися моторошним червоним сяйвом. Вона встала навколішки та вистрибнула у вікно. 😳

Намотавши пару кругів навколо будинку, Ліссі прискакала додому. І тут почалося воно... Перетворення!

Перетворення-2

Процес перетворення виглядає як і повинно - дуже боляче. 🥺

Перетворення-3

Перетворення-4

Ну привіт тобі, нова Ліссі... 🐺

Нова Ліссі

Коли процес перетворення завершився, Ліссі вже остаточно втратила контроль над собою (а я над нею). І першим ділом пішла дерти меблі, як наче вона не суворий та страшний вовкулак, а шкідлива киця.

Ліссі дере меблі

Ну, шо я можу сказати. Добре, що в тебе ще немає дитини, Ліссі, бо дитяче ліжко тепер виглядає ось так...

Подерте ліжко

Тим часом новоперетворена вовкулачка почала відчувати нестерпний голод. Пішла на кухню та взяла шматочок усе того ж фруктового кексу. Культурно так їсть, з вилочкою. І не скажеш, що 5 хвилин назад це створіння захоплено дерло дитяче ліжечко...

Ліссі їсть кексик

"Гир-гир, гир-гир-гир" 😬

Гир гир

Ось тепер добре! Настрій покращився, можна жити далі. Пізнавати свою нову сутність, так би мовити.

Задоволена Ліссі

Ну, наприклад піти поколупати землю на подвір'ї.

Ліссі колупає землю

Або подерти ще меблів. Цього разу вже на кухні. Бідненька Орі з сумом спостерігає за збожеволілою хазяйкою.

Ліссі дере кухню

Після цього Ліссі вистрибнула на двір та побігла не розбираючи дороги кудись у ліси. Прийшла у себе вона вже коли настав ранок. Десь зверху якоїсь височенної гори... Гола...

Де я, шо я

Гола Ліссі на горі

Ось таке воно, перше перетворення... 😶

Enni
Новачок
15/01/23

Мені подобається твоє збереження - з акторами/персонажами 😂 сильно хіхікнула від Деппа-ветеринара) 

Дуже цікаво було спостерігати за перетворенням. А Ліссі можна буде відредагувати її вовчу сторону? Я уявляла, що вона буде рудою або коричневою, приблизно як її кішечка 🤔

Bellany
Новачок
15/01/23

Ага, у моєму сейві ще те хаотичне божевілля. Якісь орки (ті шо фентезійні 🤭), феї, поні та Анджеліни Джолі з Джонні Деппами. 🤣 Я тому так свій світ і назвала, бо купа персонажів з різних всесвітів. 😄

Так, вовчу сторону можливо редагувати й Ліссі вже має інший вигляд. Просто я до цього ще не дійшла. 😉

Дякую за коментар.😘

Lisichka-sestrichka
Новачок
16/03/23

Ох, нічого собі Ліссі погуляла вночі)))

Бідненька, напевне пережити перетворення, це щось жахливе. 

Буде крута вовкулака))) А що, дійсно ти не могла нею керувати при першому перетворенні? 

Орі, напевне, стояла і думала, як то порадити господині ветеринара Джонні Депа)) 

Бідні меблі вдома))

Bellany
Новачок
17/03/23

А що, дійсно ти не могла нею керувати при першому перетворенні?

Ні, вона повністю некерована була. 🙂 У вовкулаків буває такий стан, коли їх захоплює лють і ти втрачаєш над ними контроль. Бігають, творять шкоду, а ти тільки спостерігаєш та тримаєшся за голову. 😄 

Bellany
Новачок
4/02/23

Принесла невеличке оновлення. 🙂

Ліссі та Орі. Частина четверта.

"Невдала зустріч".

Перевдягнувшись у своє зимове вбрання (добре, що у сімів одяг завжди під рукою 🤭), Ліссі намагалась пригадати події учорашнього дня. Так, Ліссі, вдома на тебе чекає велике прибирання...

Ліссі пригадує

Пригадавши усі подробиці першого перевтілення, Ліссі вирішила нікуди не поспішати та завалилася на травичку зібратися з думками, хитро поглядаючи на мене одним оком. 😉

Ліссі підглядає

Потім все ж таки спустилася з гори та пішла додому, згадавши, що вдома на неї чекає Орі, яка гадки немає де поділася хазяйка.

Розібравшись з домашніми справами та приділивши увагу своїй лисичці, Ліссі всілася снідати. Як думаєте чим? Правильно, фруктовим кексом. У цьому домі нічого іншого не їдять, здається. 🤦‍♀️ Колись Ліссі сварила Рорі за голосне чавкання, а тепер і сама не може стримати бризкаючу під час їжі на всі боки слину.

Ліссі чавкає

На цей час я вже трошки пошаманила над вовчою формою Ліссі та виправила те бліде сіре неподобство на щось більш відповідне до її лисичої сутності. 🦊

Лисяча форма

Після сніданку Ліссі пішла вишукувати своїх друзів, щоб поділитися з ними, що у їх вовкулачій зграї стало на одну лисицю більше. 😏 По дорозі вона натрапила на самотній трейлер. Поруч з ним були натикані якісь попереджувальні знаки. З них явно свідчило, що тут проживає вовкулак.

Попереджувальні знаки

Сам господар був поруч з будинком. Виглядав він не дуже привітно...

Непривітний господар

Ліссі підійшла ближче, щоб привітатися, але трохи зніяковіла, побачивши суворий вираз обличчя сірого незнайомця.

Ліссі зніяковіла

У відповідь на Ліссіне ледве чутне "Привітики...", вона отримала лише злісне гарчання та виття.

Грег виє на Ліссі

Відчувши небезпеку, Ліссі промимрила "Вибачайте" та щодуху припустила якомога далі від стрьомного грубіяна. 😨

Ліссі драпає від Грега

Ну як якомога далі... Пробігла вона усього пару метрів та присіла у заростях куцої травички, намагаючись сховатися. Ліссі, ця трава не настільки висока, як ти про неї думаєш...

Ліссі присіла у травичці

План від самого початку був провальний, як можна здогадатись. 😄 І за мить сірий вовкулак приготувався напасти на забрідше на його територію без дозволу вовченя. Ліссі нічого не залишалося, як перетворитися на свою вовчу форму та приготуватися захищатися. 🐱‍👤

Ліссі готується захищатись

Зав'язалася бійка, за якою нервово спостерігав автор, не маючи гадки які наслідки від неї можуть бути... 😰

Обидва вовкулаки стрибнули назустріч один одному, але сірий агресор був спритніше та перехопив Ліссі ще на підльоті.

Грег хапає Ліссі

Але вона не розгубилася та міцно вляпала йому по пиці своєю наманікюреною лапою. 💅 Та так, що той аж відлетів.

Ліссі дає Грегу по пиці

Ліссі боролася та дряпалася з усіх сил і я навіть почала думати, що вона цілком спроможна надрати супротивнику його сіру нікчемну дупу. 💪

Ліссі бореться

Але потім сталося щось неочікуване. Підступний вовкулак якось вивернувся та з усієї сили відштовхнувся ногами від Ліссі, роблячи сальто. Виглядало це, звісно, епічно, але не на нашу користь. 😪

Грег робить сальто

Ліссі впала на землю. Бійку було програно.

Бійку програно

Переможець тріумфував.

Переможець тріумфував

Ліссі це не на жарт обурило, її переповняла лють. Очі знову запалали червоним сяйвом...

Обурена Ліссі

Автор тим часом раділа, що Ліссі лишилася живою. Хоча виглядала вона після бійки дуже пом'ятою, м'яко кажучи. Уся в подряпинах та слідах від лап. 😥

Подряпана Ліссі

Зі спини не краще...

Подряпини на спині

Тим часом наш суперник відбувся лише кількома подряпинами, які вже заклеїв пластиром та преспокійно наминав щось із миски, кидаючи хижі погляди у бік Ліссі. 🙄

Грег кидає хижі погляди

Ну а Ліссі розвернулася та поскакала геть від цього трейлеру та його агресивного господаря.

Ліссі скаче геть

Висновок: не з усіма вовкулаками варто намагатися заводити дружбу. 🧐

Enni
Новачок
4/02/23

Нова вовча зовнішність Ліссі подобається дуже, навіть оченята підведені чорним так само, як у людському вигляді 😍 

Ох ця бійка між перевертнями... На кадрі, де Ліссі програла та лежить на землі на боку, я аж трошки злякалася, бо ця поза дуже схожа на позу, в якій сіми помирають 😵‍💫

А висновок, знається, повинен бути такий, що не треба соватися на чужу територію, коли бачиш купу заборонних знаків 😅

Bellany
Новачок
5/02/23

Дякую! 🥰 Малювати по шкірці виявилося не дуже легко. Чи то може я не вмію просто. 😅 Там редактор класний, як для котиків та собачок. Можна розмальовувати шкірку як заманеться. 😃

Та бійка додала мені пару сивих волосин. 😅 Й досі не впевнена чи можуть вовкулаки помирати від неї. 🤔

Ахах, твій висновок дуже влучний! 😄 Сама напросилася, цікава лисяча морда, проігнорувавши знаки. 🧐

simmer
Новачок
5/02/23

Вовчолисяча форма Ліссі така пречудова!
Я сама за вовкулак зовсім нічого не знаю, тому дуже цікаво спостерігати за розвитком подій.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування