ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Morrigan
Новачок
3/10/22

Які чудові хлопці і дівчата! Було б дуже цікаво дізнатися про їхні історії :)

Октавія ван лав 😍

Bellany
Новачок
3/10/22

Йооой, як я рада тебе тут бачити! 🤗 Вітаю вас з Леоном 🥰 Приємно, що пам'ятаєш Октавію 😊 Постараюся активніше себе напинати, щоб напостити вже тут щось 😅 Буду рада, якщо зазиратимеш у гості 💖

Morrigan
Новачок
3/10/22

То навзаєм)) Я теж дуже рада, що знайшла вас))) Освоююсь на форумі потроху. Буду з нетерпінням чекати нових історій від тебе та твоїх персонажів :)

Bellany
Новачок
4/10/22

🤗 Якщо що, для більш вільного спілкування в нас ще є Діскорд. Унизу сторінки на нього є посилання. 🙂

Bellany
Новачок
4/10/22

А почну я свої розповіді не з сімів у шапці теми (вибачте, якщо що, хаха), а зі своєї смішнючої (як мінімум для мене 😅) лисички-вовкулаки та її домашнього улюбленця лисички-... лисички. 🦊 Хтось можливо пам'ятає цю парочку з Дискорду, а для тих, хто з ними не знайомий трохи розповім як вони в мене з'явилися. Все почалося з міні-челенджу у Дискорді, який ще, здається, у червні запропонувала Оксі (💖) і який ми назвали "Від тваринки до людинки". 😄 Суть челенджу у тому, щоб створити сіма, схожого на якусь тваринку з Сімсу. В мене одразу з'явилася ідея двох лисичок. Так і з'явилися на світ Ліссі та Орі. 🥰

Це скрін порівняння, який я робила для Дискорду. 🙂

Ліссі та Орі

А це вже скріни з гри 😊

Орі така "Шо я, де я" 🥴

Заселила я їх спочатку в ось цю халабуду у Мунвуд Мілл.

Перший дім Ліссі та Орі

І відправила Ліссі знайомитися з місцевими мешканцями. Першим на очі нам попався милашка Лу. 🥰

Знайомство з Лу

Ну подивіться який зайчик. Не знаю як ви, а ми з Ліссі попливли. 😍

Лу

Вечір пройшов за приємною бесідою біля багаття. І навіть дивне вбрання Лу (або його відсутність), Ліссі не відштовхнуло.

Бесіда біля багаття

Все було добре і в моїй голові вже задзвонили весільні дзвіночки. 💕🔔 Але спочатку нашою метою було перетворити Ліссі на вовкулака, щоб завершити, так би мовити, її лисячий образ. Про геймплей вовкулак я нічогісінько не знала (та й зараз ще не все дослідила), стріми та рецензії не дивилася, тому не мала гадки, як працює перетворення і що треба для цього робити. Тому просто тинялася новим містечком, вишукуючи рандомних вовкулак у надії, що хтось буде достатньо добрим (або навпаки) та згодиться покусати моє лисятко. Ввечері ми відправились до місцевого бару. Там як раз проходив вечір лицарів, куди ж без них.

Вечір у місцевому барі

Там ми мали нагоду познайомитися з Рорі у сподіваннях колись приєднатися до її вовчої зграї (бо там же ж Лу! 🥰). Але, судячи з виразу обличчя Рорі, Ліссі чогось не вдалося справити на неї враження.

Знайомство з Рорі

Тому з бару ми пішли не з чим, хоча і не у поганому настрої. 😊

Додому з бару

По мосту

Додому у ліс

А вдома на неї чекав сюрприз. Поки вона гуляла, чарівні галерейні ельфи побудували для неї новий гарний будиночок. 😊 Прощавай, халупо!

Новий дім для Ліссі та Орі

Кому цікаво цей будиночок можна знайти у Галереї за назвою "Cozy Werewolf Cabin", чарівний галерейний ельф, хто його побудував - cillaben. 🙂

Далі буде...

simmer
Новачок
4/02/23

Які гарнюні лисички!

Bellany
Новачок
5/02/23

Дякую! 🥰

Lisichka-sestrichka
Новачок
15/03/23

Ух ти! Яка класно-мила лисичка *-*
В мене теж, частенько сіми, які створювались для якихось проектів потім знаходять нове життя в моїх проходженнях або челленджах чи династіях))
А перевертні в четвірці такі класні, такі мультяшні)
До речі, добре, що є можливість відповідати на кожне окреме повідомлення. Іноді, коли починаєш читати тему, в якій вже багато постів і хочеш прокоментувати щось в якомусь із них, цієї ункції так не вистачає. Дуже зручно.
Добре, пішла я далі читати, бачу, частинок в темі вже є чимало))

Bellany
Новачок
16/03/23

Дякую. 🥰 Мені теж подобається мультяшність вовкулаків у четвірці. Причому їх можна зробити, як милими волохатиками, так і доволі суворими. 😎

До речі, добре, що є можливість відповідати на кожне окреме повідомлення. Іноді, коли починаєш читати тему, в якій вже багато постів і хочеш прокоментувати щось в якомусь із них, цієї ункції так не вистачає. Дуже зручно.

Згодна, дуже зручно. 🙂

Дякую за візит в мою тему. 🤗 

Едсміта
Новачок
4/10/22

Тепер така інтрига чи перетвориться Ліссі на вовкулаку чи ні! Бо я теж без поняття як воно робиться в сімс 4. І ще як виглядає Лу в формі людини...  короче мало, давай ще 😎

А скріни чудові ❤ доречі про відсутність одягу - я не відразу зрозуміла про кого з двох говориться ахахах тому що Ліссі по стилю одягу нагадує полуголих Вікс яких я в дитинстві дивилася 🤣

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування