ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Enni
Новачок
26/10/22

Вау! Я не грала у вовкулак та навіть не дивилася детально огляди (щоб не спокушатися)), тож мені прямо цікаво продовження 😍

Боягузливий хлопець з бара схожий на Деймона з "Щоденників вампіра", як на мене 😳 якщо він ще з'явиться та виявиться вампіром - буду верещати! 

Bellany
Новачок
27/10/22

Ой, як же ж мені приємно, що впізнали Деймона! Бо це він і є. 😏 Колись захоплювалась "Щоденниками", то виліпила декілька персонажів звідти. І так, він вампір звісно. Грала я ним та Стефаном ще у далекому 2017-му році та поки не знаю, коли дійдуть руки знову погратися. Але у моєму світі вони живуть та можуть колись ще потрапити на скріни. 🙂

Дякую велике за коментар! 🤗

Lisichka-sestrichka
Новачок
16/03/23

Щоденники вампіра - то класика всіх сіммерів, які люблять вампірів)))

А я колись ще виліпила в трійці Діна і Сема Вінчестерів. Колись, навіть готель їм збудувала. Такий' придорожний, як вони жили в серіалах))

Bellany
Новачок
17/03/23

О, і цими я теж колись захоплювалась. 🙂 Хоча Сем мене трошечки бісив. 😅 А Дін то краш. 😍

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/03/23

А мені навпаки Сем більше подобався, такий, прямо ах)) Хоча русяві мужчини не в мому смаку))) Люблю смуглих брюнетів))

А ще тащусь від персонажів Кроулі і єєє... Відьми рудої. Тої, що мама його. Я забула, як її звати. Вони така парочка в серіалі, просто бомба 😄

Lu
Новачок
28/10/22

Які ці вовкулаки круті та брутальні. Я спочатку думала, що Рорі хлопчик. :D 

Ліссі дуже мила разом з Орі. Дуже забавно спостерігати за нею, особливо за її кирпатим носиком. Руденькі з кирпатими носиками та зеленими очима - це взагалі мої найулюбленіші персонажі у сімах. 

Bellany
Новачок
29/10/22

Ой, так, вовчі форми дуже брутальні. Чи може то я криволапко, бо не виходить тендітну, більш жіночну, фігуру зробити. Але Рорі така і повинна бути, наскільки я розумію задум розробників. 🙂

Також дуже люблю руденьких з кирпатим носиком. 😊 В мене їх декілька таких і всі улюблениці. 🥰

Дякую велике за візит та коментар! 💖

Bellany
Новачок
1/11/22

Ліссі та Орі вітають усіх з Гелловіном. 😊👻🎃

Вітання з Гелловіном від Ліссі та Орі

Lu
Новачок
1/11/22

Яка краса. У Орі дуже гарні чобітки! 

Enni
Новачок