ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

simmer
Новачок
28/03/23

Ох, яка вона... Небезпечна! ლ(´ڡ`ლ)

Lisichka-sestrichka
Новачок
2/04/23

Ух ти! Яка рокова лисиця! Я теж у захваті))

До речі, рада, що вона нарешті зблизилась з Лу, вони гарна пара. Останній скрін попереднього посту такийромантичний 😍🥰

Bellany
Новачок
3/04/23

Дякую! 🥰 Мені теж подобається, як вони виглядають разом. 😊

Bellany
Новачок
31/03/23

Я тут з ще однією фотосесією. 😏 Перевдягла та пофоткала свою Кетрін special for Enni. 😉

Кетрін Пірс зі "Щоденників вампіра".

Втомилася після фотосесії. 😴

Enni
Новачок
31/03/23

Перевдягла та пофоткала свою Кетрін special for Enni. 😉

😱😱 І Енні перша прибігла ставити жирну вподобайку! 

Кетрін не так схожа, як Деймон 🤔 і не дивно, що вляглася спати в кінці - такі синці під очима 😂

До речі, ти сама створювала цих персонажів? 

Bellany
Новачок
31/03/23

То не синці, то вени. 😅 Вони в неї помітні тільки у темній вампірячій формі, як і червоні очі. 

Так, сама створювала обох. В мене таке буває, що хтось виходить схожий, а хтось ні. Як пощастить. 😅 В мене з "Щоденників" ще є Елейна, Джеремі, Дженна, Керолайн, її мама, Бонні, Аларік та Стефан. Може когось ще забула. 😅

Дякую за відгук! 😘

Enni
Новачок
31/03/23

Боже, можна перейменувати Форготн Холлоу на Мерсі Фоллз 😂 (сподіваюсь, я правильно згадала всі назви)

Bellany
Новачок
31/03/23

Ахах, та я теж вже не пам'ятаю. Вікіпедія підказала, що Містік-Фоллс їхнє містечко називалось. 🙂

Enni
Новачок
1/04/23

От дідько, Мерсі-Фоллз - це з підліткової книжки про перевертнів, яку я дуже любила. Прийшлося погуглити теж 😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
2/04/23

Вау! Красиво. На скріні, де Кетрін в довгому платті полубоком, в повний зріст, вона так схожа на свій оригінал)

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування