ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
29/11/22

Я забігла коротенько показати Джинні, яка мені з цією зачіскою капець як нагадую Кетрін із "Щоденників вампіра" 😵 Це я приміряла на неї різні зачіски. Спойлер - цю не залишила, бо дорослій Джинні вона вже не пасує. На скріні Джинні ще у молодому віці. Гра дуже сильно постарішала усіх, коли вони подорослішали, я прямо здивувалася, коли зайшла в кас. Пощастило тільки Ідуні - чогось її зачепило мінімально, тільки трошки зморшочок 🤞🏻

" "

Bellany
Новачок
30/11/22

Зачіска дуже класна. 👍 І дійсно Джинні з нею Кетрін нагадує. Не підкажеш автора? Бо мені як раз своїй Кетрін потрібно її альфу на ММ зачіску замінити. 🙂

Enni
Новачок
1/12/22

Це simstrouble, здається що оця https://www.patreon.com/posts/kima-by-64618959
Покажи потім свою Кетрін! Бо Деймон просто неймовірно схожий на оригінал 😍

Bellany
Новачок
1/12/22

Дякую велике! 🤗 Добре, як доберуся до гри, то покажу свою Кетрін. 😊

Enni
Новачок
8/12/22

Брайдон нарешті помер, хоча не від старості у прямому сенсі, а від фізичного перенапруження - він жити не міг без спорту, і в якийсь момент це його вбило 😵‍💫

" "

Джинні вже не вбиває квіти, коли збирає букети (теоретично, звісно, вбиває, але не так кровожерливо, як раніше) 💐

" "

Ідуна звільнилася з роботи та пише вже другу дитячу книжку (ще жодну не дала почитати реальним дітям у власному домі, але ми це виправимо). А ще дивиться на Ітана отакими очима майже постійно - отут він, наприклад, просто робить каву вранці 🪴

" "

І ламає кавоварку - я б теж ламала, під таким-то поглядом в спину... 

" "

А потім Джинні ламає раковину, що дозволяє Ітану ще трошки похіхікати, бо він не один такий невдаха 😁 Взагалі-то Белль постійно ламала все у будинку, тож дивно, що по її стопах пішли не її власні діти, а якісь підселенці 😃

" "

Взагалі, більшу частину часу Ітана або немає вдома, або він не виглядає задоволеним, але ніхто (окрім мене) цього не бачить. Я такому не здивована - я ще на самому початку цієї епопеї казала, що не бачу цього персонажа щасливим сім'янином. Залишається тільки спостерігати, до чого це призведе. Бо про шпигунську кар'єру Ітана всі домашні й досі не знають (напевно, і не дізнаються), і взагалі про його минуле нічого не відомо. Мені дивно, як вони всі впустили його у своє життя, але їм нібито взагалі ок. 

" "

" "

Хоча, з іншого боку, у нього з'явилося бажання вступити у шлюб з Ідуною 🤔

" "

Давайте краще розповім про малих! 

" "

" "

Ерік ось причепився до драбинки, де в дитинстві постійно висіли Джек з Ідуною. Ніхто з них спортсменом не виріс, тож подивимось - може Ерік виросте, він влучно схопив життєву ціль, пов'язану з моторикою 💪🏻

" "

Ще він часто сам хапає брудні тарілки, сміття, і ось навіть автономно пішов мити ганок 😳 Може з нього виросте не спортсмен, а прискіпливий дід 😂

" "

Потім на вимитому ганку із задоволенням сидів Форест 😅 З ним поруч тут всиновлений хлопчик Ешлі та його чоловіка (може й подивимось на них колись), якому гра дала таку саму зачіску, як Форесту, а мені ліньки редагувати. Насправді, виявилося, що гра дала ці зачіски половині світу... Але Форест був перший 😎

" "

Я не казала раніше - Форест схопив ненажерливу рису характеру, і тепер його не зупинити - хом'ячить і вдень, і вночі все що є у холодильнику, навіть зіпсоване 🙈

" "

А Ерік забалакав підліжкове чудовисько так, що те сховалося від нього куди подалі...

" "

Ідуна дуже емоційно розповідала дітям історії про бабусь, коли вони поїхали на цвинтар у День Пам'яті...

" "

Малі потім пішли від неї, залишивши її та її нецікаві історії комусь, хто може краще зобразити захоплення, аніж Форест. 

" "

Я їх нафоткала, як завжди - байдуже, хотіли вони того, чи не хотіли 😇

" "

" "

" "

" "

Bellany
Новачок
14/12/22

Дякую за продовження! 🌺 Такі дітлахи чудові, одне задоволення розглядати їх кумедні мордочки. 😊 Взагалі таке пацаняче королівство вийшло в тебе. 😄 І тільки Ідуна з Джинні як дві трояндочки серед усього цього. 🙂

Дуже цікаво чи будеш ти одружувати Ітана з Ідуною. Я чогось люблю весілля у Сімс. Як робити у своїй грі, так і розглядати в інших. 🙂 Ні на що не натякаю, якщо що. 😅

Enni
Новачок
15/12/22

Та так, щось гра підкинула мені бага-а-ато тестостерону у цьому поколінні 😅 Трошки боюся уявити, що буде, коли хлопці подорослішають, оглядаючись на пригоди Джека у його юності 🙈

А ще Джек з Джинні постійно хочуть другу дитинку, а я не хочу вмерти від кількості персонажів на одному лоті, та й відселяти нікого не хочу 🙄 Може, колись доведеться обирати, бо вже зараз складно - коли їх шестеро, і кожному хочеться приділяти увагу.  

Bellany
Новачок
15/12/22

Ой, так, грати купою сімів важко, але по-своєму цікаво. 🙂 Ну, можливо ще одне маленьке сімятко не дуже завадить геймплею. А що як дівчинка буде. 😉

Enni
Новачок
15/12/22

Схиляєш мене до сімейної милоти, як отой диявол на лівому плечі 😅 Я ж зараз уявила маленьку бешкетливу принцесу, у якої буде аж два дорослих брата, які будуть її охороняти від усього та усіх, як сторожові собаки 🙈

Bellany
Новачок
16/12/22

Хехехе, ну бо ж гарна уявна картинка виходить. Задумайся. 😈 І мені чогось уявляється, що Джинні дуже мріє саме про донечку... 🥰 Не знаю, чи ти практикуєш поїдання морковок та полуничок у своїй грі чи більше як само піде?

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування