ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
5/11/22

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Enni
Новачок
5/11/22

Аааай який там некрасивий у кінці відступ вийшов(( Якщо хтось може, відредагуйте будь ласочка! 
Хотіла прокоментувати, що я вже без слів, просто скрінами, бо стільки усього відбувається, що я так помру писати 😅

Bellany
Новачок
6/11/22

Прибрала відступ. 🙂 

Стільки подій, стільки подій! 😮 Вітаю Джека з Джинні з одруженням! 🥰 І знову смерть під час події. То Белль напевно? 😢 Хоча зараз передивилася, і виглядає, що Джинні більше всіх страждає. Тому, мабуть, то її тато помер?

І ааааа, знову блондинчик з'явився на горизонті! 😏😍

Enni
Новачок
6/11/22

За відступ дуже дякую ❤️ (як добре, що у мого постійного читача є доступ до редагування постів 😂)

Так, ввечері після весілля помер батько Джинні. Белль залишилось вже теж трошки, але я зупинила старіння, не можу її відпустити 🥺 Хай ще трошки поживе, подихає весною, побавиться з онуком, та ось той молодий сусід нарешті наважився на більш відкритий флірт, тож, думаю, Белль зараз щаслива як ніколи 💔

Enni
Новачок
6/11/22

Ох, поки дівчатка ще з нами, вирішила зробити величезне сімейне фото 🥺
Хлопець праворуч та білявий хлопчик поруч з Ідуною - це дітки Беверлі та Брайдона, у них трошки хлопчаче королівство вийшло (і це я їх ще зупиняла, вони хотіли ще)) 

" "

Lisichka-sestrichka
Новачок
21/03/23

Класні. Бель мені теж шкода((
Ітан повернувся - клас, він мій любимчик,😍😍 сподіваюсь, що надовго повернувся) А вагітність Джинні мене ошарашила. Оце так сюрприз)) Добре, що Джек зрадів. Хлопчик, до речі, такий лапочка росте, бачу,  на маму схожий.
Я зависла у вашому світі, не відлипну від сімейки))

Bellany
Новачок
7/11/22

Enni написав:як добре, що у мого постійного читача є доступ до редагування постів 😂

Ахаха, це так. Я постійно десь тут, тому можна до мене звертатись або тут, або у Дискорді. 🙂

Enni написав:Белль залишилось вже теж трошки, але я зупинила старіння, не можу її відпустити 🥺 Хай ще трошки поживе, подихає весною, побавиться з онуком, та ось той молодий сусід нарешті наважився на більш відкритий флірт, тож, думаю, Белль зараз щаслива

Розумію... Теж дуже прив'язуюсь до своїх сімів, тому маю перманентно вимкнене старіння. Через це навіть не пробую грати у династії. Бо серце не витримає прощатися зі своїми сімами. 💔

Сімейне фото дуже гарне. Чудова родина. 💖

Enni
Новачок
7/11/22

Щось мене тут дуже багато - вангую, що скоро цей маніакальний період скінчиться 😂 А поки - про новини, які вдалося приховати на сімейному фото. Ось такі великі новини🙈

" "

У Ідуни все пішло чомусь не в живіт, а трошки вище, тому живіт вона могла приховувати весь перший триместр. 

Тут вона виглядає щасливою, але...

" "

Але є певна проблема, і це навіть не непланована вагітність, а стосунки Ідуни. Точніше, невірність Ідуни у стосунках зі Стю, бо все ж таки вони зустрічались, можна сказати, офіційно, та Ідуні, як ми вже бачили, цього було замало. Тому ось вона сидить на підлозі із Джинні та не знає, що робити, бо, за її підрахунками, батьком цієї дитини можуть бути обидва її кавалери. 

" "

" "

Стю несподівано дуже зрадів вагітності Ідуни, хоча і був у шоці. Виявилося, що він навіть мріяв про нормальну щасливу родину 💔 Але Ідуна вирішила, що вона повинна бути чесною, навіть якщо це дуже боляче. Куди більш боляче буде потім, якщо вони будуть гратися у сім'ю, а дитинка народиться зі світлим волоссям 😬

" "

" "

" "

Тож... вони взяли паузу. Стю готовий був пробачити все, але тільки якщо дитина від нього. А з'ясувати це поки не уявляється можливим. 

Ну, а телефон Ітана просто був вимкнений вже не перший день. 

" "

" "

Тож будемо вважати, що Ідуна обійшлася текстовими повідомленнями, які Ітан бозна коли прочитає, якщо прочитає взагалі. 

На цьому скріні зрадницький світлячок вилетів на перший план - тут Ідуна, як завжди, жаліється Джеку, на тому самому вуличному диванчику на їхньому ганку. Джек, звісно, завжди на її боці, навіть якщо б цю дитину вітром надуло, чеснеслово, вона все одно буде тепло прийнята у родині 💛 (а обличчя у нього таке, бо намагається зрозуміти всі подробиці й терміни драми 😂)

" "

Белль просто розплакалася - в Ідуни і в мене ледве серденько не зупинилося, але Белль це від щастя. Дуже багато онуків 🥺

" "

Ідуна намагалася не сумувати, хоча виходило це складно, бо вона має gloomy рису характеру + сумні мудлети від вагітності + у неї дуже сильно боліла спина (і це не дивно! як вона взагалі не завалюється вперед?!

" "

" "

" "

Джек був трошки у шоці, бо вагітність Джинні пройшла повз нього, а тут ось таке - живіт заходить у кімнату раніше за сестру! 

" "

Джинні разом із садом намагалася опанувати флористику 😅 поки не дуже вдало) 

" "

А час із Форестом більше проводив Джек - він прямо дуже сильно у захваті від цього маленького круасана 🥺

" "

" "

" "

" "

" "

Ну і... 

" "

Я, звісно, не спеціаліст по сімським немовлятам, але цей точно має світлу-світлу шкіру та блакитні очі 😊

" "

Bellany
Новачок
7/11/22

Ооо, ааа, невже все ж таки міні-Ітан 😍 Хоча сам Ітан вже робить мені нерви своєю постійною недоступністю. 😒

Джек із синочком дуже милі. 🥰

Lisichka-sestrichka
Новачок
21/03/23

Навіть не знаю, чи вітати Ідуну з  поповненням))) Але, особисто я дуже рада побачити малюка)) І ось так завжди, хороший чоловік завжди на лаві запасних, а дівчата вибирають ось таких, гламурних покидьків, як Ітан. Ще й дитина на нього схожа))
Але Ітан того вартий)) Красунчик - однозначно)

В мене так само було під час вагітності (я про живіт 😂), лікар, що вела вагітність завжди казала, що ручки як сірнички, ніжки, як сірнички... за то живіііт... заходить першим за тебе))))

Пішла читати продовження. Нетерпиться дізнатись, що ж буде далі😎🤓

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування