Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Дякуюююю 😍 Сильно радію кожному коментарю від вас, хоча трошки боюся якийсь з них пропустити, бо сайт, нажаль, не надсилає сповіщення, і я ручками шукаю відповіді по темі. Це я до того, що, якщо щось пропущу - вибачайте 😅
А хлопчиську треба радіти, він виросте дуже і дуже і дуже і дуже 😏
Дякую за класний світ😎😍
Я от спочатку теж, трохи коментиа, а потім побачила скільки тут сторінок і задумалась, що, напевне, не всі коментарі ви зможете побачити))
Ви, головне пишіть)) Бо я тут залипла)))
Ітан з'явився у наступну ніч - він працював увесь цей час (він завжди працює, навіть переїхав до Оазісу навіщось, каже шо по роботі). Він, до речі, так ніколи нормально і не відповідав, що в нього за робота, тільки жартував щось про шпигунів, що Ідуна, звісно, не сприймала серйозно...
Коротше, він був у великому шоці від усього, що відбувається, і відчував себе дуже винним 💔
Звісно, після такої своєї появи Ітан був прощений цілком і повністю, бо Ідуна, хоч і горда дівчинка, але, здається, його вона любить більше за свою гордість.
А за цими двома я втомилася слідкувати та розчулюватися з того які вони коти 🥺 (головне, щоб не наробили другу дитину, ми з Джинні цього не переживемо)
Хоча, може вони цього і хочуть? Бо Джинні цілком свідомо нарешті полюбила Фореста і розслабилася 😌
Ідуні щось дуже часто дзвонив Стю, а ще... хлопець, який раніше залицявся до її мами. Ми відмовляли всім, бо це треш 😡
Ітан почав відрубатися у Ідуни, коли приходив у гості. Він завжди - завжди! - приходив сонний 😴
А Белль покликала у гості Беверлі з її родиною. Я вже бачила, що у Белль мерехтить смужка життя, і дуже хотіла, щоб вони з Беверлі встигли провести час разом (Беверлі та її чоловіку до смерті ще достатньо довго, на моє здивування, бо Белль з Беверли - двійнятки; напевно, це через вагітності)
І це, нарешті, сталося... Ми були до цього готові, але все одно дуже сумно, я капець як прив'язалася до Белль 😢
Більш за все у цей момент було шкода дітей. Форест навіть зайшов у кімнату, але Джинні його схопила й понесла нагору. Там зі сльозами на очах намагалася бути веселою та відволікати сина картинками 🥺 Ще й Ерік плакав, тож Джинні трошки розірвалася ще й на нього...
Ідуні та Джеку у той момент було точно не до дітлахів, але пізніше вони обидва автономно пішли до малюків 💔
Тож, наше маленьке кладовище поповнилося ще одним надгробком, а близнят мені неймовірно шкода 😔
Джинні, яка залишалася вдома з дітьми, підтримувала близнят як могла, і навіть Ітан приїхав, знову пізно і знову з якимось страшенним недосипанням 🙈
Наймилішою подією для мене стала Беверлі, якою я не керувала, але вона самостійно залишилась у будинку та вляглася спати у ліжко сестри 😭
А потім виріс Ерік! Я спочатку розчарувалася, бо його зовнішність ніби повністю копіює Ідуну, він скоріш схожий на маленького Джека, ніж на Ітана. Я навіть думала змінити йому колір волосся, а потім зрозуміла, що тоді у мене не буде наслідувача династійної зовнішності, бо Форест взяв усе від Джинні, а ще дітей я поки у цю родину не планую 😅 Тож, будемо думати, що це така доля. Приймаємо Еріка таким, який він є, він красунчик 😍
Клас, Ітан повернувся. 🥰🥰
Цікаво, де ж він працює, що так постійно стомлюється....
Класно, до речі, вони звучать. Ітан та Ідуна😍
Так шкода Белль(( Близнюки важко переживають її смерть(((
Ерік виріс красунчиком, весь в маму😍
А я, навпаки, люблю розбавляти династійну генетику і намішувати туди різних сімів. Особливо з нестандартними кольорами тіла або волосся. Потім цікаво дивитись, як вони міняються з потоком поколінь і як, через декілька поколінь нащадки можуть наслідквати якісь риси їх попередників)
Ох, читайте далі, там такееее... 🙈 Я дуже люблю їх разом, такі красиві 💔
Навіть зараз всі персонажі її згадують часто, особливо її онуки, які її ще застали 💔
Дякую! А яким він буде підлітком - ммм, готуйтесь 😂😍🔥
О, а я не фанатка нестандартних кольорів волосся (і шкіри тим паче 😅), бо у Сімс 4 вони часто ламаються у дітей, та й я люблю щось більш спокійне 😌 Хоча батько Белль був музикантом із зеленим волоссям 😎 Але, за задумом, це було пофарбоване волосся, а натуральний колір був світлий, і він перейшов сестрі Белль - Беверлі. І пішов, до речі, далі - її молодшому сину 😍
Влаштувала собі ностальгію та зазирнула у старі скріншоти 🥺
Оцей пухляш - це Белль-тодлер!
І цей пухляш - це теж Белль 😂
А це вони із сестрами були сосисками на Геллоувін 😂 (боже, тут ще старий голий будинок на фоні, бо в нас не було грошей 🥺)
Оцей пухляш-підліток у жовтій кофтинці - теж Белль 😅
Вона потім схуднула і відростила волосся, але кофтинку змінила нескоро)
Ну нарешті в Ітана совість прокинулася. Цікаво, що ж за робота в нього така. 🤔
Радію, що Джинні відтанула до дитинки своєї. 💖
Ох, дуже шкода Белль. Співчуваю вашій втраті. 😢
Ерік - зайченя. 🥰
Було цікаво зазирнути у дитинство Белль та Беверлі. 😊
Дякую за оновлення. 🌻 Не завжди маю час одразу залишити комент, але завжди читаю із задоволенням. 🤗
Далі потягнувся час, коли автор трохи переробляв будинок всередині, бо склад родини змінився - потрібно було перепланувати все так, щоб розмістити дві пари та двох дітей із розрахунком на те, що діти виростуть та будуть створювати свої родини, тому одразу хотілося зробити для них багато простору (а ще потрібно було прибрати дурепний басейн, куди всі круглий рік ходять топитися)
Відвели малюкам увесь другий поверх, тільки залишити там малеееньку кімнатку під кабінет. Від кабінету там тільки стіл з комп'ютером Ідуни (бо не вліз в її спальню), а все інше - фотки на стінах та ліки на поличках 😅 Знайшлася стара фотка маленьких двійнят-тодлерів, тож захотілося дуже символично сфотографувати поруч вже дорослих Ідуну й Джека 🥺
Потім я перемкнулася на родину Беверлі, бо їм з чоловіком залишалося вже трошки - я боялася прогавити їх смерть та загубити урни з прахом. Брайдон першим досягнув мерехтливої смужки, але... але я не врахувала, що у нього спортивна ціль життя, що дає рису довгожителя 😑
Зрозуміла я це вже опісля-опісля, а на той момент я думала, що він просто забагував, бо він все не вмирав й не вмирав, а смужка продовжувала мерехтіти. Його вже навіть догнала Беверлі та їхній молодший син Ронан, готовий стати підлітком... Я не розрахувала так довго ними грати та прогавила дорослішання Фореста - він буквально прийшов до мене сам (= до Беверлі та хлопців у гості) 🙈
Форест - копія Джинні! Пооовністю її риси обличчя, її шкіра, волосся - все 😍 Гра дала йому окуляри та зачіску з дредами, і мені так сподобалось, що я їх потім навіть не чіпала)
Форест із Ронаном задружилися, закидали бідного Максвелла водяними кульками та залишились задоволенними 😂
На цьому я цю родину залишила, бо побачила, що я прогавала не тільки Фореста - близнюки подорослішали до дорослого віку, й Ітан також, а Джинні з Еріком до їхніх днів народження залишився буквально день 🙈 Висновок такий, що, якщо грати з увімкненим старінням, треба обрати тільки одну родину, бо за всіма не вженешся... Старіння знову було поставлене на паузу на декілька сім-днів, щоб розтяпа-автор хоч трошки вкачав навички малечі-Еріку, бо там взагалі все було на одиничках 😬
До речі! Знову я зі своїми відкриттями - не знала, що малюки можуть гратися з піском без острівного доповнення! (Ерік тут виглядає так, ніби зараз вб'є цього бідного краба)
І гортати книжки без допомоги дорослих! 😵💫
...і жувати їх...
Ітан, здається, не розумів, як він примудрився дійти до такого життя 😂
Але що поробиш, якщо вже взяв на себе відповідальність. Приходить тепер з роботи та не може полежати спокійно, без оцих всіх обіймів (він не жаліється))
І піти побігати спокійно не може - одразу якась коала чіпляється з сумним мудлетом "мене покинули" 🙄
З Джеком у них взагалі якийсь один мовчазний вайб на двох - вони майже не розмовляють, проте у них все добре 😂
А Форест встиг захворіти - взяли відпочинок від школи та влаштували тотальний відпочинок, з таблетками та апельсиновим соком 🤒
У хлопчиків, до речі, гарні відносини, і я сподіваюся, що так буде й далі, але поки рано прогнозувати, бо Ерік ще занадто малий - він поводить себе як зайченятко з усіма)
Ерік доволі швидко прокачався до трійочок, і ми відсвяткували подвійний день народження, увімкнувши знову старіння та запросивши друзів та родину Беверлі 🥳
Всі дуууже сильно гомоніли (обличчя Ідуни на першому скріні таке, ніби вона розуміє, кому потім доведеться це все прибирати 😂), а ще майже одразу подорослішав прямо там Ронан. Йому з вбранням не так пощастило, як Форесту...
І тільки-но всі розійшлися, як прийшло повідомлення, що померла Беверлі 😔 Ідуна через це негайно схопила страх смерті, а Брайдон - щоб ви думали?! - все ще залишається живим, смужка життя мерехтить...
Ну такі вони в тебе всі котики 🥰
У Фореста цікава зовнішність вийшла. І дійсно увесь у мамцю пішов. 😊
Скрін з Еріком та крабиком такий прикольний. Виглядає як наче він його хоче спіймати відерцем. 😄
Дякую з таке миле оновлення. 😊
Дякую за коментар! Сама не можу нарадітися цим кошеняткам, а ще, здається, наступне (підростаюче) покоління теж буде для мене одним з улюблених)