ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
16/12/22

А по-різному буває - якщо сильно хочеться, то практикую) Алеееее я от сьогодні зайшла в гру на трошки, а там завагітніла Ідуна блін 🙈 Цей сімс - це просто щось 🤯 

Enni
Новачок
16/12/22

Подумала-подумала, що треба викладати цей треш, якщо вже почала про це говорити.

Все було мило і добре. Як ото, знаєте, у фільмах показують дуже-дуже щасливих персонажів, які планують спільне щасливе майбутнє, а у наступній сцені хтось з них вмирає. 

Так ось, все йшло добре... 

Ідуна погасила пожежу і нарешті позбулася страху вогню, який переслідував її ще з моменту минулої пожежі, коли палав камін та гітара поруч із ним 🔥

" "

Джек та Ітан за моєю спиною самостійно, що називається, "спєлісь" (вибачте мені мої русизми). Навіть кульками водними кидалися... в останній день осені 😳

" "

" "

Ерік робив смішні пики, коли грався з підліжковим чудовиськом (я, як завжди, відкрила для себе Амеріку, дізнавшись, що з монстром можна не тільки подружитися, а ще щось далі робити) 

" "

" "

Ці молодята милувалися, у Ітана вдруге з'явилося бажання одружитися з Ідуною 💔

" "

А потім сталося це. 

" "

" "

" "

Для історії було вирішено вважати, що про смерть Ітана повідомили з його роботи (бо він помер поза межами будинку, на міжлотовому просторі), замовчавши всі деталі та сказавши щось про нещасний випадок. 

У цей самий день Ідуна дізналася, що вагітна. 

Переживала вона дуже важко. Нагадаю, вона має оту депресивну рису характеру, тож все це швидко загнало її до важного емоційного стану, разом із її страхом смерті, який залишився з моменту смерті тітки Беверлі. 

" "

Джек, як єдиний, хто не схопив сумний мудлет (бо був на роботі), намагався бути поруч. Та й, чесно кажучи, Ідуна більше нікого, окрім нього, не слухала. 

" "

" "

І наступного дня також... (зі свого спортивного вбрання вона не вилазила дуже довго)

" "

" "

Ерік переживав все дуже схоже - наодинці. Перше, що він зробив - на декілька годин завис на своїй  драбинці. Навіть курточку зайченятко не одягнув ☹️І сидів там, і висів, і падав. Нібито спеціально там висів так, щоб голову собі розбити... 

" "

" "

" "

Потім все ж таки не витримав бути наодинці на холоді. Джинні знайшла його в їхній з Джеком спальні, сумного та заплаканого. 

" "

" "

А отак він потім реагував на новини про вагітність мами 🙊

" "

" "

А у Фореста наближався день народження. Але справляти його у будинку було б якось дивно, враховуючи яка там напружена та темна атмосфера. Тож Джинні приготувала торт та вивезла малого з його друзями до парку. Погода, на щастя, була сонячна та тепла. 

" "

Ну... Здається, колись на початку я попереджала, що трагедій тут буде багато 🙄

" "

Bellany
Новачок
23/12/22

Зовсім не встигаю лишати коменти вчасно. 😭

А я й досі не знаю, що з підліжковим чудовиськом ще щось можна робити, бо з моїх діточок ніхто не зміг з ним подружитися. 😳

О боже, Ітан, ні... 😭 От же ж лишенько... Бідна Ідуна, ще й вагітна лишилася... 😢

Enni
Новачок
26/12/22

Не переймайся стосовно швидкості коментів! Дякую, що пишеш ❤️ коли - неважливо) 

З чудовиськом, насправді, небагато дій, вони доволі стандартні - побазікати та пограти. Пограти - це просто дитинка сидить біля ліжка з ляльками у руках, анімація як з ляльковим будиночком. Ну й в меню розмови є декілька позитивних дій + одна негативна, щось типу "накричати" чи щось таке. 
Мені не дуже подобається дружити з чудовиськом - він перебиває нам весь сон)) 

Lisichka-sestrichka
Новачок
23/03/23

Якийї жах(((

Бідний Ітан... Він мені так подобався...

І ще бідолашніша Ідуна. Як же ж важко це все пережити((

Enni
Новачок
17/12/22

Такііі хулігани виросли, я не можу 🙊🔥

Форест, на моє здивування, схопив романтичну рису характеру - а я до цього моменту думала, що він буде трошки таким у собі, навчання полюбляти, оцінки хороші мати. Хоча... одне іншому не заважає, так? 😏

А Еріку у спадок перейшов батьківський пресет на тіло + він виріс дуже худорлявий (напевно, через свою вічну драбинку), тож там просто омагад. Але показувати це буде вже не зовсім цензурно 😅

" "

" "

" "

І... у Ідуни народився пацан! 🙈 Господи, збережи нервову систему Джека - єдиного дорослого чоловіка у цьому будинку. Хоча таке звання теж під сумнівом - він ще вчора в Ітана водні кульки кидав, пф. 

Bellany
Новачок
23/12/22

Вау, які файні хлопці виросли! Красунчики. 😍

Еххх, а я так сподівалася на маленьку принцесу подивитися. Ну, дійсно вже хлопчаче королівство. 👦

Lisichka-sestrichka
Новачок
23/03/23

Вау! Які красунчики😍

На першому скріні Форест мені навіть більше подобається))

Ерік такий лапа, 😍😍😍

До речі, з батьківським пресетом, він дуже на Ітана став схожий. Красунчик!

Enni
Новачок
19/12/22

Пацана назвали Ноа! Ноа отримав сірі очі бозна від кого, бо і в Ідуни, і в Ітана очі блакитні, в різних відтінках, але блакитні 🧐

" "

Ерік ніби ще не зрозумів як відноситися до малого: з одного боку в нього сумний мудлет про небажаного сіблінга, а з іншого боку Ерік постійно автономно ходить чекнути малечу. І влаштовує з ним дикі ігри - це, напевно, єдина турбота, на яку спроможний підліток 😎

" "

" "

Хлопці дуже прикольні! Мені дуже незвично після двох поколінь, коли дім повнився дівчатами (Джек, вибач, ти був один, я тебе майже не рахую). Вони кидають тарілки немитими перед школою, регочуть один з одним, гуляють та підбивають один одного на усілякі капості та гидоти. Більше підбиває Ерік - Форест все ж таки більш спокійний, завдяки модам він навіть незручно почуває себе у натовпі людей, на відміну від Еріка, якому навпаки конче треба буди у центрі уваги. 

" "

" "

" "

" "

Форест чомусь постійно ходить робити домашку до кімнати Еріка, поки той спить 😂

" "

Ерік у своїй жартівливій легкій манері вже розбишацьки залицявся до двох однокласниць Фореста (Форест трохи старше, а Ерік взагалі тільно-но пішов у старшу школу, а вже стільки знайомств завів). 

" "

" "

Що правда, руденькій він не сподобався, як виявилося при подальшому секретному опитуванні 😅

" "

А я все ж таки пішла за бажаннями моїх вже дорослих котиків, бо Джинні ЗНОВУ захотіла дитину, я вже втомилася відміняти бажання. Так, дітей і так повний будинок, так, я вже втомлююсь грати за всіх, але пф, хай буде. 

Тож, порадившись із Джеком... 

" "

Моя кішечка все ж таки завагітніла, схвильовано та заплановано, у дуже дорослому віці 💔

" "

" "

Я вже відчуваю як важко мені буде вирішувати, кого із дітей в майбутньому обрати для постійної гри, а кого залишити за бортом, але хай це будуть проблеми мене-з-майбутнього 🙈

Bellany
Новачок
23/12/22

Так, ну тут вже точно повинна бути принцеса, бо скільки ж можна! 😄

А Джека з бородою не впізнати! Вже зовсім дорослі всі...

Ноа - дуже милий. 🥰

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування