ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
26/12/22

Я теж хочу принцесу! Твої повідомлення надихнули 😅 Я вже заходила в гру на трошки, але Джинні ще не народила. А я не згадала піддивитись хто в неї буде та нагодувати її полуничками 😬 Треба не впустити цей момент наступного разу, бо інакше хлопчаче королівство перетвориться на офіційний мем 😂

І так, борода та зачіска Джека були вимушеним рішенням. Бо він, незважаючи на всі вікові зморшки, виглядає дуже молодим - це виглядає дивно, коли поруч два амбала-підлітка. Якось треба було додати Джеку віку. Все ж таки, справді, хлопці вже дуже дорослі, а це значить, що батьки теж вже не молодшають. Якщо не вимикати старіння, то їм всім залишилась тільки одна зима до похилого віку 😬 

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/03/23

Який Ерік шустрий)

Майбутній серцеїд росте)

Такі вони класні, ваши підлітки.😍😍

Вітаю Джинні з вагітністю) Сімочка мріє про велику родину))

Я теж люблю понароблювати сімам купу дітей, а потім сидіти і сушити собі голову, кого відселити, а кого залишити)

В результаті граю всіма, поки вільне місце в сім'ї не знадобиться))

Enni
Новачок
26/03/23

Такі вони класні, ваши підлітки.😍😍

Дякую 😍

Вітаю Джинні з вагітністю) Сімочка мріє про велику родину))

О так, вона скоро зовсім поїде дахом на цій темі 😅

Я теж люблю понароблювати сімам купу дітей, а потім сидіти і сушити собі голову, кого відселити, а кого залишити)

В результаті граю всіма, поки вільне місце в сім'ї не знадобиться))

А я все ж таки не люблю, просто так вийшло на цей раз 😅 Потім довелося розгрібати наслідки, бо я втрачаю інтерес до гри, якщо не граю кожним персонажем детально та якщо дуже втомлююсь від їх кількості. 

Enni
Новачок
27/12/22

Ох, я писала багато тексту, але промахнулася по кнопках і все видалила 🙈 Тому залишу тут найголовніше! А все інше потім) 

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Я навіть нічого не робила - Кіра з'явилася за своїм власним бажанням, без читів, полуничок та іншого втручання 🥺 Буду вважати це долею 💔

Bellany
Новачок
30/12/22

Йєй! Нарешті дівчинка у вашому хлопчачому королівстві! 🎀 На радість автору та читачам. 😊

Джек мені тут так на Кіану Рівза схожий. 😏😍

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/03/23

Нарешті, в хлопчачому царстві з'явилась дівчинка)

Вітаю Джинні з доцею. 

Я сьогодні так частину до челленджа писала)) Половину написала, відійшла від компа, тут підбігла моя шкодніця-доця і закрила браузер... І нічого не збереглось))

Enni
Новачок
26/03/23

Я сьогодні так частину до челленджа писала)) Половину написала, відійшла від компа, тут підбігла моя шкодніця-доця і закрила браузер... І нічого не збереглось))

Ойой, оце у вас булка шкідлива 😅 у мене так може зробити тільки пес, якщо буде дуже активним і наполегливим, щоб дістатися клавіатури ноутбука ахахаха

Enni
Новачок
28/12/22

Вагітна Джинні була ду-у-уже щасливою! 

" "

" "

Це було просто чарівно, особливо якщо згадати її вічно невдоволене обличчя, коли вона була вагітна Форестом 😂 Ну і келих коктейлю можна випити, якщо дуже хочеться, правда же ж? (присягаюся, ця скажена жінка сама причепилася до Фореста зі своїми тостами, я ні до чого

" "

І ось на десерт трошки дорослих Джека з Ідуною. Я випадково одягла їх у майже однакові зимові вбрання ❄️

" "

" "

Планую влаштувати серію сімейних скрінов з ялинкою. Здається, як раз до зимового свята у грі подорослішають і Ноа, і Кіра 🥺

Bellany
Новачок
30/12/22

Такі милі брат із сестрою. 😊 І схожі светри дуже доречно на них виглядають. 😊

Джинні таке сонечко, виглядає дуже щасливою. 🌞

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/03/23

Схожий одяг в Ідуна з Джеком класно виглядає, і це так актуально, вониж двійнята❤️😍

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування