Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Не дочекалася дорослішання малих, вирішила дозовано дарувати собі щастя 😂
Ці коти будуть розбивати мені серце до самої смерті 💔🥺
По Форесту у цьому кадрі можна зрозуміти як мені весело грати за цю родину зараз 😂 До речі, солодких хлопців під ялинку замовляли? 😏
А це картина під назвою "Коли і так не любиш фоткатись, а тут ще батя дупою крутить на фоні" 😩
Дівчатам від мене теж дісталося - змусила позувати разом, хоча вони й не проти. Ідуна часто сумна та в чорному, і зморшок у неї додалося значно більше.
Скрініла її також окремо і випадково помітила якими символічними будуть ці кадри...
Боже, яка сильна добірка! В мене емоції змінялися кожної секунди, від розчулення до сміху, від милування до суму... Останні кадри просто розривають серце. 💔😢
Значить, треба добірку тільки з добрими емоціями! Я як раз таку підготувала, свіженьку 😊
І тепер я бачу Кіану Рівза, замість Джека, дякую 😂 Не те що б мені це не подобалось... Але я не очікувала такого ефекту від зачіски ахаха
Як любити Джека ще сильніше - зробити з нього Рівза 😅
Ахах, я люблю Рівза, і я люблю твого Джека, тому для мене це "win-win". 😄
Дивитися строго з різдвяною музикою на фоні - саме так все це створювалося 🎄
Родина виросла до велетенських розмірів та влаштувала найщасливіше свято в історії цієї династії 💔
Ранок почався з дорослішання малюків, і це було дуже смішно 😅 До нас завітала Карлі - це, нагадаю, дитяча подруга двійнят. Поки я керувала Ідуною, щоб вона допомогла Ноа задути свічки, Форест відмочив щось, напевно, не дуже пристойне або огидне, або я навіть не знаю що - я помітила тільки як Карлі фейспалміть, а Джинні намагається робити вигляд, шо то не її регочущий син сидить навпроти 😂
Кіра теж подорослішала. Я не можу звикнути до її імені, хочеться називати її просто принцесою, цукеронькою та пиріжочком, бо така вона смішна та дівчача 🥺 Я вже встигла звикнути до пацанів, таких от як Форест на попередньому скрині, а тут така зефірність 🍬
Ось вони з Ноа морозять носи заради мене ☃️
Ноа нереально сильно схожий на Ітана! Я зовсім не редагувала його зовнішність, тож удвічі цікаво подивитися який він буде, коли подорослішає ще.
До появи Ноа з Кірою я думала, що Форест з Еріком назавжди посіли у моєму серці перші місця, а тепер я в такому захваті від малих! 🤯 Дійсно не знаю, що я буду робити далі з такою кількістю любові...
Далі просто купа теплих та солодких моментів (пані Зефіріна займає у більшості з них найважливішу роль, звісно 👧🏽), я навіть коментувати не буду, бо замість слів з мене виходить тільки якийсь ультразвук ❄️
Боже, які ж усі милі! Я у захваті! 🥰 Такі затишні скріни, милувалася б та милувалася. 😊
Пані Зефіріна виправдала усі мої сподівання. Неймовірно миле створіння. Особливо з цими ріжками та цукерочкою. 🥰
Які вони всі класні😍
Кіра така лапочка рості, я теж нею намилуватись не можу. Ноа викапаний тато, прямо маленька копія❤️
До речі, мені і Ерік схожий на Ітана. От, саме, коли підлітком став, дуже схожий.
Пані Королевішна випросила у Діда подарунок та ходить з надутими від щастя щоками 🎁
Хлопці...
Ідуна ходила працювати у кафе (подалі від домашнього дурдому) та зустріла там незадоволену Карлі, несподівано вагітну другою дитиною (бебі-бум)🙄
Перша донька Карлі, до речі, дуже сподобалась Еріку, але він поводить себе як клоун, тож навіть не знаю, чи є в нього шанси...
Джинні одного ранку прокинулася з бажанням... завести ще одну дитину 😵💫 Нагадаю, родина зараз складається з 7 персонажів
і я вмираюА потім поруч з цим бажанням з'явилося аналогічне, тільки не просто завести дитину, а прямо спробувати зробити це з Джеком. Ох рідні мої...
Давайте-но краще покажу як красиво Ньюкрест з його ялинками та ліхтарями вночі нагадує Нарнію 🦁
А ось Джек не впевнений, що Джинні пропонує йому гарну ідею. Окрім кількості людей у будинку, справа ще в тому, що ці кошенята вже дуже дорослі, ось-ось і старість. Для Джека питання більше в небезпечності вагітності й пологів у такому віці, а також у тому, що для дитини вони будуть більше бабусею та дідусем, ніж батьками. І, як би це сумно не звучало, помруть ще до того як вона повноцінно подорослішає.
Та Джинні в нас жінка вперта 🙈
Я колись згадувала, що вона має божевільну рису характеру, це ще було причиною, через яку я вагалася додавати Джинні до родини - не хотіла божевілля (ха-ха). В цілому все виявилося не так погано. В неї часто з'являються дивні мудлети, але вони зазвичай слабкі та не впливають на поведінку (у нас усіх бувають дивні думки та настрої, чи не так?). Вона фліртує з собою перед дзеркалом у своїй ванній або розмовляє з собою посеред кімнати. Я сприймаю останнє більше як буркотіння під ніс, проговорювання своїх дій та думок, що також часто зустрічається у людей в нормальному житті. Просто у Джинні цього більше.
Найскладніше боротися з її постійним прийняттям душу під дощем голою 🙊 Чесно кажучи, я собі так до кінця і не змогла пояснити це як щось "адекватне". Може, є ідеї? 🙄
І ще Джинні виявилася єдиним дорослим у родині, який автономно покрикує на дітей інколи. Я теж пов'язую це з її рисою характеру, бо
клятийбаг пішов ще в грудні. До того ж, у Джинні постійно висить до Джека дія "Вибачитися", хоча вони не сварилися. Це все дає мені думати, що Джинні у спірних ситуаціях погано контролює емоції, може підвищити голос або сказати щось не подумавши, за що потім вибачається, завжди, майже одразу, як тільки відійшла у бік та подихала.Тож, думаю, з нею важко сперечатися 🤔 А ще думаю, що з успішним народженням Кіри у Джинні трошки поїхав дах на дитячий темі. Вона ніби хоче віддати дітям всю себе, всю любов, що в неї є. Однієї маленької Кіри їй замало, а Форест вже занадто дорослий для такої уваги від мами, яку вона хоче приділяти.
Тож вони спробували... І нічого не вийшло.
Я дуже потішилася, коли на Новий Рік всі персонажі самостійно автономно зібралися за столом та теревеніли. Ніхто не розбігався, не робив нічого недоречного, я навіть чіпати їх боялася, чесно, така ідилія 😳 Може сімс і раніше таке робив на Новий Рік, а я помітила тільки зараз тому що велика кількість персонажів?..
Виявляється, якщо, маючи спільну групову розмову, хтось один почне казати тост, келихи візьмуть всііі персонажі 🍸 І якщо хтось заспіває, за ним почнуть співати всі інші хором 😄 Ноа у захваті від такого дурдому!
А ці невгамовні бешкетники у захваті від халявного алкоголю, та ще й посеред дня 😬 У мене стоїть Slice of life, тож уявіть як вони всі нажерлися...
До дверей підходив якийсь чоловік, якого ми не знаємо 🙄 Я нещодавно заселила його родину у місто, тож я знаю, що у нього є дружина та маленька донечка. Що він робить біля чужого будинку в Новий Рік та чому до нього автономно вийшла Ідуна? 😳 У них ще й розмова одразу добра зав'язалася, і враження один про одного гарні, і одразу спогади якісь піймалися... Чоловіче навіть у будинок потім зайшов - напевно, Ідуна запросила. Але Ерік на нього нагримав, прям при мамі (не без моєї допомоги), тож чоловіче пішов 🤔
А наприкінці зими дорослі повідомили дітям, що вони купили новий дім. Всі діти, старше Кіри, були дуже злими від таких несподіваних новин, шкода, що я це не заскрініла. Тоооож... у наступній "серії" - новий будинок! А поки прощаємось зі старим 💔 Тут виросла Белль із сестрами, Ідуна з Джеком прожили усе своє життя, та й старші хлопці - Форест з Еріком - жили тут чотири вікових стадії 😢
Таке задоволене мале оленятко. 😊 А що дідо подарував їй?
Хлопці, такі хлопці. Тобі явно не нудно з ними. 😄
Джинні сподобалось бути матусею, я дивлюсь. 🤭 Про купання під дощем голою... Ну, можливо вона десь прочитала, що дощова вода дуже позитивно впливає на красу та молодість шкіри й тому зважилася на такі експерименти. 🤭
Зайвий пост видалила. 😉
Книжку для тодлерів про сезони 🥺 Я зрозуміла, що її навіть бачно на скрині, де я показувала бажання Джинні - Джинні у цей момент як раз читала Зефірішні цю книжку.
З дощем геніальна ідея, дякую, думаю, це у дусі Джинні 😅