ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
8/10/22

Ура, оновлення! Діточки такі славні зайченята 🥰

Цікавого донора ви вибрали. Ну так, мабуть, бути Дідом Зимою не дуже прибуткова професія, ще й на подарунки приходиться постійно витрачатися. Ось і крутиться. 😄

Скрін, де діточки спілкуються зимою на драбинці, дуже гарний. 😍

Божечки, який драматичний день народження видався, страшне. У діточок такі емоції на обличчях... 😢 Добре, що відвоювали маму. А стосовно реакції Марії, то дійсно іноді гра сюжети сама підкидає. Отак і думай, чи то в неї механізм захисту від моральних травм так працює чи з почуттями до дружини не так все добре, як думалось... 🤔

Дуууже цікаво подивитися ще на скріни з подорослішими Джеком та Ідуною. 🙂

Я дочитала до кінця, я - герой! Шуткую. 🤭 Читати було дуже цікаво, скріни гарні та історія зовсім не нудна. Ще й екшен якийсь постійно трапляється. 🤭 Добре пишеш, молодець. 👍 Буду чекати на продовження. 😊

Enni
Новачок
8/10/22

Дякую за такий об'ємний і приємний відгук 😍

Ой, мені подобається формулювання "Дід Зима" замість "Батько Зима". Я намагалася відійти від російської локалізації і переклала для себе "Father Winter" дослівно, але воно якось дивно звучить - який ж він Батько, коли він справжній Дід? 😅

Драбину дітлахи просто обожнювали, зависали там навіть коли я не просила. Джек зимою постійно хапав попередження про "замерзнути до смерті" 😂

Про Марію я ще подумаю. Вона для мене незрозуміла - начебто звичайна, але ось такі її викрутаси змушують напружитись. Мене ще збентежила її негативна реакція на дитячи подарунки-малюнки у Новий Рік, у той час як Белль  раділа їм 🧐

Оксі
Новачок
17/10/22

Беверлі і Белль такі гарні 😍 ніжна й витончена в них краса 

На сімейних фото такі щасливі) хоча скільки вже пережили (сестру шкода, оце так телескопи в четвірці) і скільки ще доводиться 😯 аж занервувала трохи за Бель, бо це була б трагедія) добре що Ідуна виявилась поруч ... і що все обійшлось,  дуже правдоподібно що всім потім не те щоб і до вечірок було х)

А от в Марії реакція цікава 🧐 чи то в неї такий характер, але в голові одразу виникають різні думки про детективи або загадкові версії 😄 в чому дійсно справа напевно покаже час 🤭 

Але життя у вашої сім'ї дійсно прямо кипить, здоровий треш тільки додає цікавості так би мовити 😁 

А близнята гарнюньки, приємно бачити що в них такі теплі відносини 😊

Доброго вечора ми з України :з

Enni
Новачок
17/10/22

Дякую за відгук! 

У Марії все ж таки, напевно, просто характер якийсь дивний. Вона зараз вже постаріла, тож я вирішила не вигадувати ніяких детективних сюжетів (хоча рученьки свербіли), але з Белль вони стали значно частіше сваритися, тож я не думаю, що зараз вони дуже щасливі разом 🤷🏻‍♀️

А у близнят вже трапились перші підліткові пригоди, кохання, розчарування... Колись розповім) 

Enni
Новачок
26/10/22

Це був перший другий скрін підлітків, тож з нього й почнемо нову частину епопеї 😄

" "

Почну з Джека, бо в нього, порівняно з Ідуною, було найбільш насичене підлітковими пригодами життя. Підлітковими пригодами = коханнями 😌

Йому дуже подобалась популярна у школі дівчина (чесно, її ім'я я феєрично не запам'ятала, як і багато інших імен другорядних сімів), і навесні у День Кохання він наважився до неї підкотитись, коли побачив її у парку, де вони тусили компанією у той момент. Скрінів автор не наробив (мабуть, перехвилювався разом із Джеком), але операція пройшла успішно - дівчина несподівано дуже легко прийняла флірт. Вже через певний час ми з Джеком зрозуміли, що так легко підбивати клини до неї може не тільки він, а, напевно, хто завгодно з красивим обличчям. Але це потім. 
Ну а поки в них зав'язалися своєрідні стосунки після першого поцілунку на задньому подвір'ї якогось бара в Оазіс Спрінгс 😳

" "

" "

Як Джек там опинився, живучи у Ньюкресті? Дуже просто - в Оазісі дівчина й жила. Для закоханого хлопця вештатися ночами десь дуже далеко заради спіднички - звичайна справа. 

Дівчина, доречи, жила разом із братом-підлітком (таким собі шкільним невдахою, якого вона соромилась) і без батьків (Джек так і не дізнався, куди вони поділися), тож все склалося так, що в їх будинку Джек проводив багато часу. Ну і, звісно, від першого поцілунку до інших бавищ - шлях недалекий за таких умов 🙃 

Платити за це доводилося гасінням пожеж та несмачними макаронами зранку...

" "

" "

" "

Ідуна проводила вдома більше часу, часто прикривала брата та часто отримувала ні за що від... кого б ви думали? Марії, звісно. Вона постійно фукала на дівчинку - або відкрито, або жалілася Белль. До Джека вона відносилася добре, але він захищав сестру, тож його відносити з однією з матусь теж погіршилися. Ну а Белль розривалася між донькою та дружиною і намагалася шукати в їх конфліктах істини й компроміси (яких не було). 

" "

" "

" "

" "

" "

Белль чесно старалася бути усюди - і працювала багато, і втомлювалася від конфліктів, і домашку треба було перевіряти, і дівочі сльози витирати, і так багато усього, що в якийсь момент мені вискочила табличка з питанням, чи дозволяю я Белль полюбити змішування напоїв. Тож у дорослому віці наша дівчинка дуже здружилася з баром на задньому подвір'ї (який стоїть там вже два покоління і нікого раніше не приваблював) 🍸

" "

" "

" "

" "

" "

" "

На останньому скріні - момент, після якого цю нездорову поведінку помітили діти. Після сварки з Марією та Ідуною докупи, Белль розслабляла себе бокалом та музикою й засиділась майже до ранку, а бокал перетворився на багато бокалів. Ідуна спустилася до неї, коли прокинулася в туалет і почула музику, та мама тільки жартувала щось дурне і незрозуміле, а йти нагору ніяк не хотіла (це не так весело, як танцювати). Довелося дівчинці будити брата, який з більш холодною головою та доклавши трохи більше зусиль, зміг відвести маму спати. 

Ще покажу  трошки дрібниць, які відбувалися у цей період, у скрінах: 

Відмічали день народження Марії з сусідами та старими друзями 🎉

" "

Беверлі розважала свого малечу, поки дорослі танцювали, а підлітки як завжди зникли нагорі 🧸 А потім пішла допомагати Ідуні робити домашку (напевно, заразом вклала Максвелла спати у якійсь спальні) 

" "

" "

Ідуна мала невдалу прогулянку (побачення) з однокласником - розмова не пішла, хлопець здався дівчині трохи нахабним та трохи тупим, і вони обидва тупо розмовляли кожен по своєму телефону в якийсь момент. Мені це нагадало оцей прикол, коли заздалегідь домовляєшся з друзями щоб тобі подзвонили посеред побачення та покликали на невідкладну допомогу 😂

" "

А одного разу Ідуна схопила стан істерики, коли була далеко від будинку, на міжлотовому просторі, і я заставила її бігти додому, бо її смерть я би точно не пережила 🙈

" "

А влітку близнята їздили до так званого табору, який був направлений на вивчення навичок - таке собі додаткове навчання, ніби їм нудоти у житті не вистачає . До табору їздили також їх знайомі, а ще там були нові обличчя, і серед них була дівчина на ім'я Джинні, з якою у Джека зав'язалася занадто близька дружба. Його тодішня дівчина не помічала цих поглядів та часу разом, бо була, напевно, дуже зайнята фліртуванням з усіма підряд (навіть з отим тупуватим хлопцем). Тож вже після табору Джек її залишив, а Джинні стала його дівчиною (і навіть не питайте, що сталося раніше - все, звісно, надто заплутано). 

" "

" "

Джинні навіть була познайомлена з матусями та за допомогою Ідуни залишена на ночівлю, але не в тій дитячий кімнаті, про яку була домовленість 😅

" "

" "

А знаєте що сталося потім? Моє улюблене - свято та смерть 💀
На Гелловін померла Марія - від старості, повернувшись з роботи, майже на порозі будинку, в якому гриміла вечірка дітей (заздалегідь узгоджена з батьками). Діти не дізналися про це ще декілька годин (Белль встигла відвезти дружину у лікарню), тож змогли спокійно святкувати. 

" "

" "

" "

Вони навіть пофоткались частиною компанії. Ідуна вдягнулася якоюсь вбитою-або-вампіркою-нареченою, а Джек - Крижаним Джеком (продовжуємо виправдовувати батьківський біологічний матеріал)), але не таким казковим як у "Вартових Снів", а якимось страшним і закривавленим 🎃 

" "

Дівчина посередині - це Карлі, сусідка та дитяча подруга близнят. Вона трохи закохана у Джека, але колись він вже дав зрозуміти, що відноситься до неї як до подруги, і навіть більше - як до подруги Ідуни. 
Хлопець праворуч - це Ешлі, теж дитячий друг (фото-пруфи нижче)). Ешлі - щоб його! - теж якось нерівно дихає до Джека (це не я, це гра та моди 💩), але ніхто про це не здогадується, і навряд чи колись це спливе. 
Хлопець у білій сорочці новенький у компанії, але дуже соціально-активний, у цей вечір вони всі сильно спілкувались разом, тож у такому складі і пішли фоткатися 📸

" "

" "

Дитячі фото-пруфи з Ешлі та Карлі: 

" "

" "

" "

Белль повернулася додому вже вночі та повідомила Джеку погані новини (Ідуна вже спала - чомусь на шезлонзі на вулиці, але пробачимо їй це сьогодні). Діти не були свідками смерті в ігровому плані, і напевно тому у них не з'явилося жодного сумного мудлета. Джеку я його пізніше додала штучним шляхом - він плакав над могилою та трошки посидів вночі у саду Марії. А ось у Ідуни навіть дії такої не з'явилося, бо вони з Марією на весь час насварились до статусу ворогів.

" "

" "

А закінчити хочеться на чомусь радісному, тому ось скрін як Джек бігає голим по району - це той ж самий Гелловінський вечір. Я очманіла коли його побачила у такому вигляді, але до цього я бачила дію з пустощами до Джека від Ешлі, тож, напевно, цей гад і підбив його на таку... гидоту 😂 Якщо сусідські діти у такий час ще ходили просити цукерки, то ось їм наглядна відповідь на "Trick or treat?" 😅

" "

А наступного дня до нас завітала Беверлі - напевно, щоб підтримати після смерті Марії... Але почала народжувати прямо у вітальні. Так, вона була вагітна 😬 Я злякалася, що бідолага зависне як неігровий сім, тому насильно відправила її додому. Хто народився - не знаю ще навіть я, тож це буде сюрпризом і "у наступній серії", як то кажуть)) 

" "

Bellany
Новачок
27/10/22

Ой, як цікаво! Чудові скріни. Джек такий красунчик, не дивно, що дівчата (і не тільки 🤭) на нього залипають. 😏

Ох, Марія... Так і сварилася до самої смерті. А яка в них різниця у віці з Белль? Белль ще далеко до старіння? Буде шукати собі нові відносини? Бо треба ж її якось від тих напоїв відтягнути. 🙄

Гелловінська вечірка крута вийшла (якщо не зважати на смерть Марії). У всіх такі вбрання прикольні. Джинні така сексі покоївка. 😏 Взагалі всі дівчата та хлопці гарненькі. 😍

Цікаво, хто ж там у Беверлі народився. 😏 Дякую за серію, чекаю на продовження. 🙂

Enni
Новачок
28/10/22

Джек такий красунчик

Так, я сама трошки в шоці від того який він виріс красивий! Але я трошки редагую зовнішність завжди, тож це не чиста генетика, тим паче що цих дітей сильно зачепила генетика Діда Зими 🙈 а він.. ну.. не гарнюня 

А яка в них різниця у віці з Белль? Белль ще далеко до старіння? Буде шукати собі нові відносини?

От як раз на наступний день після похорону подорослішали близнята, а ще через день постарішала Белль. Вона поки не сильно згодна з новою віковою стадією (і автор теж, все ніяк не може перевдягнути її з тієї красивої чорної блузки не по віку 😢)
Мені здається, що нові стосунки можуть бути, я би хотіла побачити Белль дійсно щасливою наостанок) Але не буду робити цього спеціально, подивлюся що гра підкаже 😌

Ось вони доречи трошки посиділи вдома у Беверлі на День Врожаю (напевно, династійний будинок у цей день викликає занадто багато недобрих спогадів) - тут можна помітити і Белль у похилому віці, і підлітка-Максвелла (такий ванільний пиріжок виріс, майже не редагувала його), і близнюків у молодому віці, і навіть Джинні покликали туди разом із її батьком.   

" "

" "

Молодь спілкується, поки старі щось розважаються на кухні. От Белль навіть трошки втомилася - напевно, й фізично, й емоційно (як зручно там стоїть диван)

" "

А Джинні якось напружено подивлялася на Джека, не знаю що у них сталося, бо на той момент грала за персонажів з будинку Беверлі, але це теж цікаво - може там не все так гладенько та романтично, як було на початку 🤔

" "

Lu
Новачок
28/10/22

Привіт! Які гарні виросли Джек та Ідуна - я навіть не здогадувалась, що у біологічного тата такі вдалі гени. Зі смертями звісно не найкраща сімейна традиція, сподіваюсь наступне покоління зможе все виправити. А фотосесія не свято дуже класна вийшла. 

Enni
Новачок
29/10/22

Дякую за коментар) 

Треба буде робити скріни до/після редагування наступного разу - мені аж стало цікаво наскільки їхня зовнішність правда заслуга Діда, але я вже погано пам'ятаю що саме я сильно змінювала 🤔

Enni
Новачок
2/11/22

Отже, автор схопив баг із автономними злими діями (який, до речі, досі не пофіксили 😡), саме тому Марія була така зла і заразила цим усіх навкруги 😂 Я би навіть не згадувала тут про баг, але він гарненько так псував персонажам життя, особливо Ідуні, у якої не задавалось жодне нове знайомство і жодне побачення.

Оцей пане на нас нагарчав, але дивився дуже закоханими очима. Ідуні це то-о-очно не подобалось...

" "

Вона пішла звідти та зіткнулася у парку з однокласником, з яким у них не вийшло побачення колись, здається, вже дуже давно. І він на неї теж нагарчав... 

" "

Автор ще наївно сподівався, що це такі особливості взаємовідносин у персонажів, тож, коли на виході з парку Ідуна зустріла свого дядька (чоловіка Беверлі), вона сумно пожалілася йому на те, що тільки що відбувалося. Але. Щоб ви думали. Він у відповідь теж нагарчав. Що для нього ВЗАГАЛІ не типово. 

" "

Тоді бідна дівчинка пішла втішати себе кавою та намагатися просто подихати (і поки вона пила каву, встигла ще з кимось посваритися 😩

" "

А це неігрова подружка кричала на неігрову Карлі (бачите який цей баг неперевершений?), та Ідуна вже була навчена, тільки зацікавлено спостерігала 

" "

Ми примудрилися провести цілу вечірку, де ніхто нікого не вбив. Ми - це автор, Белль та баг.
Ідея вечірки належала Белль, яка зрозуміла, що на районі з'явилося багато нових сусідів (тому що старі повмирали 😬), а вона майже нікого не знає, окрім родини Карлі. Тож, всі красиво одягнулися, діти були втягнуті у нудні світські розмови, а Белль приготувала багато смачної їжі та почувалася дуже добре 🍷

" "

До речі, хлопець у блакитному костюмі поруч із Джеком пізніше, на іншій вечірці, буде фліртувати... ні, не з Ідуною - з Белль! Чого я точно не очікувала, бо він молодий персонаж, а Белль вже дама у віці 👀

Ідуна на цьому "банкеті" знайшла собі рідну душу та без мого відома зафліртувалася зі ще одним сусідом. Да так, що вже після пари романтичних дій вони пішли нагору 😦 Але я видихнула, коли вікед зарандомів їм дуже лайтову анімацію з розмовами, тому будемо вважати, що вони дійсно просто розмовляли. Напевно, Ідуна жалілася на все - на вечірку, на свої невдалі спілкування, на те, що не може знайти себе і зрозуміти, чим їй займатися по життю і хто вона є, та на те, що взагалі підсіла йому на вуха (Ідуно, він, здається, не проти)

" "

І що дивно, Ітан був майже єдиним персонажем, який жодного разу не накричав на Ідуну чи ще на когось (навіть Джек та Белль кричали, всі кричали) 🤔

Далі потягнулися спокійні дні, тому що чарівниця Bellany підказала встановити КЦ, який допоміг заборонити сімам сваритися 😌

" "

" "

Тут Белль намагається доглядати за садом Марії (за дуже поганими текстурами саду Марії 😬), але садівництво - це точно не для неї, навіть не додумалася вдягнути у сад щось, що не буде шубою))

" "

А тут Джек захворів, і Джинні сиділа з ним майже всю ніч, а потім вони разом спали увесь день, поки за вікном вирувала хурделиця ❄️

" "

А ще Белль, під впливом частих ночівель Джинні у будинку, трошки зациклилася на питанні серйозності стосунків Джека з Джинні з натяком "А коли весілля?" та "А коли онуки?". Але ці двоє так далеко ще не думали, і точно не збиралися починати думати під матусиним впливом. Джек намагався поводити себе максимально позитивно і жартівливо, але давав мамі зрозуміти, що вона перегинає палицю) 

" "

" "

Минулої зими у будинку з'явився камін, і нічого цей камін не турбувало, доки Джек не дістав з гаражу дідусеву гітару і не залишив її у радіусі, який сімс вважає небезпечним для вогню. Причому, небезпеку сімс виявив чомусь не одразу як гітара опинилася там де опинилася, а через декілька сім-днів. Ну що можу сказати, Джеку нарешті знадобилися набуті у тінейджерстві навички... 

" "

" "

...бо пожежник у цей час милувався зимовими гірляндами на нашому будинку, які так підходили до кольору його рандомного волосся... 

" "

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування