ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
30/06/23

Мені вже хочеться вибачатися, що я знову щось публікую 😂☠️ Але таке ви мені пробачите точно-точно 🤓

" "

" "

" "

" "

" "

(спонсор більшості фото - новознайдена авторкою функція розмиття фону 🤪)

simmer
Новачок
2/07/23

Краса~

Bellany
Новачок
2/07/23

Ти шоооо, жінко, чим більше, тим краще! Особливо коли такееее 😍😍😍

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/07/23

Enni написав: Мені вже хочеться вибачатися, що я знову щось публікую 😂☠️ Але таке ви мені пробачите точно-точно 🤓

Публікуй-публікуй)) Ми почитаємо)
Мелоді з Ноа гарна пара, нарешті вона щаслива🥰
Класні скріни, а функція розмиття фону, то прямо в грі така є?
То з якоюсь обновою прийшло? Виглядає дуже класно👍

Enni
Новачок
1/07/23

Ні-ні, то програма GShade, вона робить гру ніби більш яскравою, якщо дуже просто пояснювати. Там є багато фільтрів, можна налаштовувати все під себе, і ось я випадково наткнулася на повзунок, що відповідає ща розмиття, і все, захотілося одразу фоткати 😅

Enni
Новачок
4/07/23

Оновила трошки дерево династії - все ще без актуальних описів, але з актуальними фотками, рисами характеру усіх сімів та сімейними становищами 😉 так тихенько натякає на спойлери в дереві 

Поки оновлювала дерево, вирішила порахувати покоління і зрозуміла, що зараз вже десяте 😳 Насправді, я не знаю як чесно та правильно це рахувати, бо найперші сіми у дереві - це ті, кого я змогла згадати. А так, я грала за цю родину і раніше 🙈 

Але хай буде десяте. Треба хоч якось рахувати 😅 

" "

" "

Lisichka-sestrichka
Новачок
4/07/23

Ого-го! 10 покоління, і це тільки те, що пораховане. Оце так династія. Я максимум до 6 доходила) Навіть Міракл, на першому скріні, взялась за голову)
Чекаю, між тим всім, на продовження історії)

Enni
Новачок
4/07/23

Я просто не люблю створювати нових персонажів, люблю вже готових своїх, з генетикою, яка мені подобається 😅

Bellany
Новачок
5/07/23

Оновила трошки дерево династії - все ще без актуальних описів, але з актуальними фотками, рисами характеру усіх сімів та сімейними становищами 😉 так тихенько натякає на спойлери в дереві 

Ой, а я заглянула, а там личко Мелоді вже поруч з Ноа і літера "М", це що? "Married", тобто одружені? 😍

А Аврора зустрічається з Ноксом тепер? 🧐

Ще сподобався Дерріл. Таке вогняне волоссячко в нього. 🔥

Enni
Новачок
5/07/23

Оце ти уважна! 😍

Ой, а я заглянула, а там личко Мелоді вже поруч з Ноа і літера "М", це що? "Married", тобто одружені? 😍

😏 дивиться у наступних серіях 😏

А Аврора зустрічається з Ноксом тепер? 🧐

Так, я психанула. Коли заходила пофоткати їх для дерева, помітила, що Аврора вважає Паоло "непривабливим" 

" "

Зайшла подивитися, а що ж там стосовно Нокса (бо не дає мені спокою цей рандомний вибір КЦ Паоло, ох не дає). А тааам - екстримлі привабливий 😂 Ще й емейзінг сумісність 💪🏻 Я подумала, що то доля. І розлучила її нафіг з тим Паоло. Хай розбираються там далі 😂

" "

Ще сподобався Дерріл. Таке вогняне волоссячко в нього. 🔥

То від мамці. Не збереглося у цій гілці династії світле волосся Беверлі 😢

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування