Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
О май гад, що ж вони в тебе такі гарні всі! 😍 Красень 🔥
Ух ти, який красунчик😍😍
А Міракл вийшла з підліткового віку з якоюсь неймовірно величезною купою рис характеру 🤯 Так, три з них - від модів, але все одно капець як багато.
І так, я знаю, що взагалі нічого не розповідала про її підлітковий вік 😅 Поки дуже ліниво... Можемо влаштувати конкурс теорій про те, що ж там відбувалося ахахаха
Так, посилаю тобі мотивуючого стусана - 👊 А то що це таке 😄 Читачі вимагають подробиць!
А рис і дійсно дуже багато, прикольно. Навіть про материнство вже задумується. 😮
😶🌫️
(стусан трошки діє, процес пішов 👀)
От не знаю, що на неї найшло, я б на її місті так не робила 😅
Мотивуючий стусан від Беллані подіяв у купі з вільним часом, тож поїхали величезні пости, як я
нелюблю 👊Почну з Міракл та її шкільного життя, бо це основне, що я відігравала. Після бурного покоління з купою дітей я вирішила на цей раз зосередитись на одній Міракл - спокійно грати, потихеньку редачити оточення, дивитися що пропонує гра і інколи трошки зазирати до інших династійцев (як мінімум, у КАС і, як максимум, у геймплей, коли був настрій, наприклад, як було з Форестом).
Я вже казала, що обрала для Міракл підліткову життєву ціль "Admired Icon", де є завдання завести 10 друзів-підлітків. Мені пощастило - ми виконали це завдання до того, як розробники випустили оновлення, де пофіксили
фічубаг зі швидким зростанням стосунків після сумісного селфі 😄Я все ще не вмію запам’ятовувати імена персонажів, та й більшість з них не важливі для подальшої історії, тож просто скажу, що у Міракл ну дууууже багато знайомих, її Сошл Банні розриває кожну секунду 😅 В основному Міракл дружить з дівчатами, а на хлопців ловить краши. Буквально на кожного другого. Я серйозно 🙄 На кожного рандома. Я втомилася їх редагувати 😂
Ось, наприклад, новенький 👀 Він, дякувати богу, галерейний, тож редагувати його не довелося.
Щоправда, Міракл йому не сподобалася… Як би я не старалася, майже всі дії мінусували їм стосунки. Типу, просто дружні дії, будь-які 🙄 Відчувалося так, ніби Міракл нав’язується до новенького зі своїми питаннями та розповідями про себе і школу.
А ось з цим хлопцем Міракл подружилася. І навіть не вкрашилася. Зато вкрашилася я, поки редагувала його 🙈
Здається, його звали Адріан. Хай буде Адріан 🙃 Він був учасником, здається, клубу з шахів. Міракл, до речі, так і не приєдналася до жодної позакласної активності, але ходила на багато івентів як глядачка та підтримка друзів.
А це Робін. Вона теж була рандомкою, і з нею у Міракл стався якийсь метч - дружня смужка швидко заповнилася, Робін часто нам дзвонила, у Міракл з’являлися бажання з нею і все таке. Тож, вітайте найкращу подружку 😉
Ось Робін приперлася одного разу зранку, щоб запропонувати стати найкращими друзями 😁 Будемо вважати, що вона просто будила мою сплюху, щоб разом піти до школи.
А це - баблтішна. Я щасливо забула, що всі баблті у сімсі - молочні. А Міракл - лактоз інтолерант. Тож на цьому скріні бідолашна киця почуває себе дуже погано, але продовжує пити свій баблті, бо треба ж тримати обличчя перед купою однокласниць, з якими вона сюди й прийшла…
Закінчилося це неочікувано для мене і дуже шеймфулл для Міракл 😔 Після цього намагаюся контролювати її раціон…
Дівчата на скріні виглядають, звісно, зовсім не підтримуюче, а ось Робін дивиться на них з такою дивною усмішкою, що я спочатку подумала, що їй теж весело. Але потім вона почала доводити щось оцій дамі, і я заспокоїлася - захищає Міракл 😤
Міракл тим часом влетіла до туалету, щоб спробувати хоч якось привести себе у норму. І до неї туди пішов Адріан, якого я до цього навіть не бачила на ділянці 🥺 До рееечі, темноволоса дівчинка з попереднього скріна - це його сестра.
Вони удвох потім пішли посидіти на вулиці - подалі від дівчат, з якими розбиралася Робін. А там он Аврора щось дивиться на нас так страшно. І взагалі у нею з Міракл стосунки якось вже не складаються - дівчата вже не спілкуються, тільки якщо на родинних святах.
День явно не задався - додому Міракл їхала дуже сумна і тривожна. Ну погодьтесь, така “аварія” на очах у всіх, коли ти намагаєшся бути популярною - це справжня трагедія 😬
І поки Міракл йшла, я помітила, що оцей хлопчина дивиться їй услід 👀 Це Коді, він теж галерейний, і вони з Міракл встигли познайомитись декілька хвилин тому. Він не вчиться з нами у школі, тож Міракл раніше його взагалі не бачила.
Так, і дивно одягнула пані на фоні - це класика баблтішної 😅 Коді взагалі спочатку прийшов голий, бо у нього, виявляється, було тільке одне вбрання (обожнюю галерею).
Живіт у Міракл болів навіть наступного дня, але від сорому вона, до речі, дуже швидко відійшла. Думаю, вся справа у гарній самооцінці 😌 Поруч з нею на скріні наша вчителька, яка завагітніла буквально на початку навчального року. Оце типова вчителька англійської у кожній школі 😂 Її потім змінив якийсь чоловіче, який постійно неприємно сміявся над усіма учнями. Не знаю, що це було - він просто сміявся, показував пальцями, і всі реагували негативно. Може, це баг, а може, це я щось ще не дослідила у геймплеї Старшої школи.
І ще трошки про сімів-підлітків, які зустрічалися мені у бабтішній. Нікого не нагадує ця королева? 😏
Це Бонні - донька Черрі (ось і пригадуйте тепер, хто така Черрі 😂). І отакий її вигляд - це повністю заслуга гри. Здається, я навіть не заходила до них у КАС і не редагувала нічого. Знову рандом ідеально мені підіграє 😎
А оцей сумний хлопчина - увага! зараз буде ще складніше! - син Марлін та 🥁🥁 Акіри Кібо 🙈
Ладно-ладно, нагадаю: Марлін - це шкільна дівчина Еріка, яка зрадила йому. Дуже скоро після цього я побачила, що вона взяла прізвище Кібо і живе в Сан-Мішуно 👀 Знайшла усе-таки собі щастячко…
Оце я їх бачила разом з Вікторією (теж колишня Еріка) у Сан-Мішуно, коли їздила туди з Міракл.
Повертаючись до Міракл, вона дуже швидко вирішила, що хоче влаштувати вечірку - це допоможе їй перекрити оту ганьбу з баблті 🙄 Дозвіл у мами було отримано ✅ (так, тут написано про побачення, але я трактую це для себе як і побачення, і вечірку, бо воно часто трапляється усе разом)
Насправді, я хотіла влаштувати вечірку для того, щоб виконати чергове завдання з життєвої цілі Міракл - треба було провести вечірку за “золото”. Але - спойлер - ми так і не змогли виконати це завдання аж до кінця підліткового віку, бо гра баговала мені кожну вечірку і не хотіла зараховувати завдання івенту 😡 Особливо оті, де, наприклад, “щоб 4 сіми їли торт” або “3 сіми танцюють”.
Але, навіть незважаючи на відсутність золотої нагороди, вечірка пройшла добре ✨
Ну і звісно ми покликали туди Коді 👀
Треба було тільки трошки поговорити, і вони обидва піймали краши один на одного - дууууже скоро 😌
Кайл дууууже випадково ходить поруч, ну точно не прислухається, ну точно не збирається розтринькати все Робін, ну нііі 😄
Віііі, спрацювало! 😁 Яке цікаве оновлення! 🤩 Приємно дізнатися більше про твою дівчинку, подивитись на її життя.
Хлопці один гарніше за іншого. 🔥 І подружка класна. Таке яскраве волосся 😍
О, і до моїх вони так під ліжко приходять, сталкери... 😬
О ні, жах який! Бідненька... Ще й на очах у подружок. 😓
Справжня подруга. 🤗
Погоджуюсь. 😬
Ой, ще один гарнюнь! 😚
Боже, прийняли у школу хвору людину вчителем. Жах. 🤨 Гра іноді підкидує такі сюжети, що й навмисно не придумаєш.
А я пам'ятаю, я пам'ятаю! Це перша дівчина Фореста! 🤓
Ооо, нічого собі Марлін собі обрала. Пам'ятаю, як вона тобі твої плани зіпсувала. Боже, як давно це було... 👵
Ой, ну мімі котики 🥰 Це в тебе мод на краши? Чи ігрове щось?
Дякую за оновлення, зробила мені приємно. 😘😄
У тебе супер-швидкість! Дякую за коментар ❤️
Це великодька для олдів 😂 👵
Це "Старша школа" 🔥Я теж сильно здивувалася, коли дізналася, що там таке є. Але тільки для підлітків. Але нічо страшного - у підлітстві вони крашаться ігровим способом, а далі вже вікед кидається гормональними тривогами 👌🏻
Ага, таки школа значить. Бо я не так багато ще встигла підлітками зі школою пограти. Тільки Каміллою трошки, але в неї не вилізали ці краши чогось. Ну, буду знати на майбутнє, дякую. 😊
Ммм.... Енні, а мотивуючі стусани - це саме то! Нарешті обнова)) Прочитала ще зранку, але тільки добралась до комента))
Міракл виросла такою лапочкою😍
Обідки через незапрошення на випускний, який ще не наступив, це, звісно, щось))) Які ми обідчиві) Добре, що все наладилось більш меньш, хоча випускний вони трохи запороли... точніше, ідіот-кавалер (з вашого дозволу, його так назву, бо розсердилась. Як же ж так можна з дівчинкою?)
А Мелоді з Ноа... Ото вони дають) На старості то літ)) Цікаво, що з того вийде. Ну, але, скільки ж Мелоді можна бути одинокою, вона заслужила на щастя, все ж таки. Як і кожна жінка заслуговує.
Мені так подобається відкрита старша школа в четвірці і можливість піти з сімами на випускний, це класно і цікаво. Я тут недавно хотіла своїм хлопцям влаштувати випускний обіграний, на збудованій локації у вигляді вечірки після випускного, але потім мені стало ліньки будувати для цього лот))
Але тепер захотілось знову)))