ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
27/06/23

О май гад, що ж вони в тебе такі гарні всі! 😍 Красень 🔥

Lisichka-sestrichka
Новачок
27/06/23

Ух ти, який красунчик😍😍

Enni
Новачок
26/06/23

А Міракл вийшла з підліткового віку з якоюсь неймовірно величезною купою рис характеру 🤯 Так, три з них - від модів, але все одно капець як багато. 

І так, я знаю, що взагалі нічого не розповідала про її підлітковий вік 😅 Поки дуже ліниво... Можемо влаштувати конкурс теорій про те, що ж там відбувалося ахахаха 

" "

Bellany
Новачок
27/06/23

Так, посилаю тобі мотивуючого стусана - 👊 А то що це таке 😄 Читачі вимагають подробиць! 

А рис і дійсно дуже багато, прикольно. Навіть про материнство вже задумується. 😮

Enni
Новачок
27/06/23

Так, посилаю тобі мотивуючого стусана - 👊 А то що це таке 😄 Читачі вимагають подробиць! 

😶‍🌫️

(стусан трошки діє, процес пішов 👀)

Навіть про материнство вже задумується. 😮

От не знаю, що на неї найшло, я б на її місті так не робила 😅

Enni
Новачок
27/06/23

Мотивуючий стусан від Беллані подіяв у купі з вільним часом, тож поїхали величезні пости, як я не люблю 👊

Почну з Міракл та її шкільного життя, бо це основне, що я відігравала. Після бурного покоління з купою дітей я вирішила на цей раз зосередитись на одній Міракл - спокійно грати, потихеньку редачити оточення, дивитися що пропонує гра і інколи трошки зазирати до інших династійцев (як мінімум, у КАС і, як максимум, у геймплей, коли був настрій, наприклад, як було з Форестом). 

" "

Я вже казала, що обрала для Міракл підліткову життєву ціль "Admired Icon", де є завдання завести 10 друзів-підлітків. Мені пощастило - ми виконали це завдання до того, як розробники випустили оновлення, де пофіксили фічу баг зі швидким зростанням стосунків після сумісного селфі 😄

Я все ще не вмію запам’ятовувати імена персонажів, та й більшість з них не важливі для подальшої історії, тож просто скажу, що у Міракл ну дууууже багато знайомих, її Сошл Банні розриває кожну секунду 😅 В основному Міракл дружить з дівчатами, а на хлопців ловить краши. Буквально на кожного другого. Я серйозно 🙄 На кожного рандома. Я втомилася їх редагувати 😂

Ось, наприклад, новенький 👀 Він, дякувати богу, галерейний, тож редагувати його не довелося. 

" "

Щоправда, Міракл йому не сподобалася… Як би я не старалася, майже всі дії мінусували їм стосунки. Типу, просто дружні дії, будь-які 🙄 Відчувалося так, ніби Міракл нав’язується до новенького зі своїми питаннями та розповідями про себе і школу.

" "

А ось з цим хлопцем Міракл подружилася. І навіть не вкрашилася. Зато вкрашилася я, поки редагувала його 🙈

" "

Здається, його звали Адріан. Хай буде Адріан 🙃 Він був учасником, здається, клубу з шахів. Міракл, до речі, так і не приєдналася до жодної позакласної активності, але ходила на багато івентів як глядачка та підтримка друзів. 

А це Робін. Вона теж була рандомкою, і з нею у Міракл стався якийсь метч - дружня смужка швидко заповнилася, Робін часто нам дзвонила, у Міракл з’являлися бажання з нею і все таке. Тож, вітайте найкращу подружку 😉

" "

" "

Ось Робін приперлася одного разу зранку, щоб запропонувати стати найкращими друзями 😁 Будемо вважати, що вона просто будила мою сплюху, щоб разом піти до школи.

" "

А це - баблтішна. Я щасливо забула, що всі баблті у сімсі - молочні. А Міракл - лактоз інтолерант. Тож на цьому скріні бідолашна киця почуває себе дуже погано, але продовжує пити свій баблті, бо треба ж тримати обличчя перед купою однокласниць, з якими вона сюди й прийшла… 

" "

Закінчилося це неочікувано для мене і дуже шеймфулл для Міракл 😔 Після цього намагаюся контролювати її раціон…

" "

Дівчата на скріні виглядають, звісно, зовсім не підтримуюче, а ось Робін дивиться на них з такою дивною усмішкою, що я спочатку подумала, що їй теж весело. Але потім вона почала доводити щось оцій дамі, і я заспокоїлася - захищає Міракл 😤

" "

Міракл тим часом влетіла до туалету, щоб спробувати хоч якось привести себе у норму. І до неї туди пішов Адріан, якого я до цього навіть не бачила на ділянці 🥺 До рееечі, темноволоса дівчинка з попереднього скріна - це його сестра. 

" "

Вони удвох потім пішли посидіти на вулиці - подалі від дівчат, з якими розбиралася Робін. А там он Аврора щось дивиться на нас так страшно. І взагалі у нею з Міракл стосунки якось вже не складаються - дівчата вже не спілкуються, тільки якщо на родинних святах. 

" "

День явно не задався - додому Міракл їхала дуже сумна і тривожна. Ну погодьтесь, така “аварія” на очах у всіх, коли ти намагаєшся бути популярною - це справжня трагедія 😬

" "

І поки Міракл йшла, я помітила, що оцей хлопчина дивиться їй услід 👀 Це Коді, він теж галерейний, і вони з Міракл встигли познайомитись декілька хвилин тому. Він не вчиться з нами у школі, тож Міракл раніше його взагалі не бачила. 

Так, і дивно одягнула пані на фоні - це класика баблтішної 😅 Коді взагалі спочатку прийшов голий, бо у нього, виявляється, було тільке одне вбрання (обожнюю галерею). 

" "

Живіт у Міракл болів навіть наступного дня, але від сорому вона, до речі, дуже швидко відійшла. Думаю, вся справа у гарній самооцінці 😌 Поруч з нею на скріні наша вчителька, яка завагітніла буквально на початку навчального року. Оце типова вчителька англійської у кожній школі 😂 Її потім змінив якийсь чоловіче, який постійно неприємно сміявся над усіма учнями. Не знаю, що це було - він просто сміявся, показував пальцями, і всі реагували негативно. Може, це баг, а може, це я щось ще не дослідила у геймплеї Старшої школи.

" "

І ще трошки про сімів-підлітків, які зустрічалися мені у бабтішній. Нікого не нагадує ця королева? 😏

" "

Це Бонні - донька Черрі (ось і пригадуйте тепер, хто така Черрі 😂). І отакий її вигляд - це повністю заслуга гри. Здається, я навіть не заходила до них у КАС і не редагувала нічого. Знову рандом ідеально мені підіграє 😎

А оцей сумний хлопчина - увага! зараз буде ще складніше! - син Марлін та 🥁🥁 Акіри Кібо 🙈

" "

Ладно-ладно, нагадаю: Марлін - це шкільна дівчина Еріка, яка зрадила йому. Дуже скоро після цього я побачила, що вона взяла прізвище Кібо і живе в Сан-Мішуно 👀 Знайшла усе-таки собі щастячко…

Оце я їх бачила разом з Вікторією (теж колишня Еріка) у Сан-Мішуно, коли їздила туди з Міракл.

" "

Повертаючись до Міракл, вона дуже швидко вирішила, що хоче влаштувати вечірку - це допоможе їй перекрити оту ганьбу з баблті 🙄 Дозвіл у мами було отримано ✅ (так, тут написано про побачення, але я трактую це для себе як і побачення, і вечірку, бо воно часто трапляється усе разом)

" "

Насправді, я хотіла влаштувати вечірку для того, щоб виконати чергове завдання з життєвої цілі Міракл - треба було провести вечірку за “золото”. Але - спойлер - ми так і не змогли виконати це завдання аж до кінця підліткового віку, бо гра баговала мені кожну вечірку і не хотіла зараховувати завдання івенту 😡 Особливо оті, де, наприклад, “щоб 4 сіми їли торт” або “3 сіми танцюють”. 

Але, навіть незважаючи на відсутність золотої нагороди, вечірка пройшла добре ✨

" "

Ну і звісно ми покликали туди Коді 👀

" "

Треба було тільки трошки поговорити, і вони обидва піймали краши один на одного - дууууже скоро 😌

" "

" "

Кайл дууууже випадково ходить поруч, ну точно не прислухається, ну точно не збирається розтринькати все Робін, ну нііі 😄

Bellany
Новачок
27/06/23

Віііі, спрацювало! 😁 Яке цікаве оновлення! 🤩 Приємно дізнатися більше про твою дівчинку, подивитись на її життя.

Хлопці один гарніше за іншого. 🔥 І подружка класна. Таке яскраве волосся 😍

Ось Робін приперлася одного разу зранку, щоб запропонувати стати найкращими друзями 😁

О, і до моїх вони так під ліжко приходять, сталкери... 😬

Закінчилося це неочікувано для мене і дуже шеймфулл для Міракл 😔

О ні, жах який! Бідненька... Ще й на очах у подружок. 😓

Але потім вона почала доводити щось оцій дамі, і я заспокоїлася - захищає Міракл 😤

Справжня подруга. 🤗

Ну погодьтесь, така “аварія” на очах у всіх, коли ти намагаєшся бути популярною - це справжня трагедія 😬

Погоджуюсь. 😬

І поки Міракл йшла, я помітила, що оцей хлопчина дивиться їй услід 👀

Ой, ще один гарнюнь! 😚

Її потім змінив якийсь чоловіче, який постійно неприємно сміявся над усіма учнями. Не знаю, що це було - він просто сміявся, показував пальцями, і всі реагували негативно.

Боже, прийняли у школу хвору людину вчителем. Жах. 🤨 Гра іноді підкидує такі сюжети, що й навмисно не придумаєш.

Це Бонні - донька Черрі (ось і пригадуйте тепер, хто така Черрі 😂).

А я пам'ятаю, я пам'ятаю! Це перша дівчина Фореста! 🤓

А оцей сумний хлопчина - увага! зараз буде ще складніше! - син Марлін та 🥁🥁 Акіри Кібо 🙈

Ооо, нічого собі Марлін собі обрала. Пам'ятаю, як вона тобі твої плани зіпсувала. Боже, як давно це було... 👵

Треба було тільки трошки поговорити, і вони обидва піймали краши один на одного - дууууже скоро 😌

Ой, ну мімі котики 🥰 Це в тебе мод на краши? Чи ігрове щось?

Дякую за оновлення, зробила мені приємно. 😘😄

Enni
Новачок
27/06/23

У тебе супер-швидкість! Дякую за коментар ❤️

Ооо, нічого собі Марлін собі обрала. Пам'ятаю, як вона тобі твої плани зіпсувала. Боже, як давно це було... 👵

Це великодька для олдів 😂 👵

Ой, ну мімі котики 🥰 Це в тебе мод на краши? Чи ігрове щось?

Це "Старша школа" 🔥Я теж сильно здивувалася, коли дізналася, що там таке є. Але тільки для підлітків. Але нічо страшного - у підлітстві вони крашаться ігровим способом, а далі вже вікед кидається гормональними тривогами 👌🏻

Bellany
Новачок
27/06/23

Ага, таки школа значить. Бо я не так багато ще встигла підлітками зі школою пограти. Тільки Каміллою трошки, але в неї не вилізали ці краши чогось. Ну, буду знати на майбутнє, дякую. 😊

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/06/23

Ммм.... Енні, а мотивуючі стусани - це саме то! Нарешті обнова)) Прочитала ще зранку, але тільки добралась до комента))
Міракл виросла такою лапочкою😍

Обідки через незапрошення на випускний, який ще не наступив, це, звісно, щось))) Які ми обідчиві) Добре, що все наладилось більш меньш, хоча випускний вони трохи запороли... точніше, ідіот-кавалер (з вашого дозволу, його так назву, бо розсердилась. Як же ж так можна з дівчинкою?)
А Мелоді з Ноа... Ото вони дають) На старості то літ)) Цікаво, що з того вийде. Ну, але, скільки ж Мелоді можна бути одинокою, вона заслужила на щастя, все ж таки. Як і кожна жінка заслуговує.
Мені так подобається відкрита старша школа в четвірці і можливість піти з сімами на випускний, це класно і цікаво. Я тут недавно хотіла своїм хлопцям влаштувати випускний обіграний, на збудованій локації у вигляді вечірки після випускного, але потім мені стало ліньки будувати для цього лот))
Але тепер захотілось знову)))

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування