ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
11/06/23

Ноа з Форестом мужики, такі мужики. 😆

Дуже швидко виросли діти 😅😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
4/06/23

Enni написав: Мені так ліньки щось описувати, ви б знали 😅 Тому буду потрохи...

Як я тебе розумію (сподіваюсь, можна на "ти", бо я вже забула, з ким я тут на "ви, а з ким вже ні"))))
Сама така сама) Часто пост "на годинку", розтягується на три, а писати так лень)))

Який Тревіс красунчик, вони з Ноа так класно ладять, люблю ці щасливі сімейні сцени в червірці, вони такі живі🥰 Явсе сподівалась, що Ноа знову зійдеться з колишньою, але ні, вона пішла на побачення) Цікаво, коли вона вже встигла Тревісом обзавестись))

Enni написав: А це - перше, що зробили Ноа з Форестом у перший спільний вечір у династійному домі 😅

Ну, звісно, що ж іще)) Цей день треба відмітити)))

Enni
Новачок
4/06/23

Як я тебе розумію (сподіваюсь, можна на "ти", бо я вже забула, з ким я тут на "ви, а з ким вже ні"))))

Так, до мене можна і треба на "ти"! 💛

Сама така сама) Часто пост "на годинку", розтягується на три, а писати так лень)))

Я тому раніше намагалася писати одразу після гри, свіженькі події, поки є натхнення і поки емоції не вляглися. А зараз вже награла аж до випускного Міракл, і гублюся у скріншотах 😅

Явсе сподівалась, що Ноа знову зійдеться з колишньою, але ні, вона пішла на побачення) Цікаво, коли вона вже встигла Тревісом обзавестись))

Та нє, не треба воно нам 😏

Bellany
Новачок
11/06/23

Та нє, не треба воно нам 😏

Згодна. Не треба. 😏

Enni
Новачок
11/06/23

Там такііі спойлери є у мене в скріншотах 😌😇 не уявляю навіть приблизно коли дійду до них тут 🙈

Bellany
Новачок
12/06/23

Ааа, не дражнися! 😭😍

Enni
Новачок
4/06/23

Той самий хлопчик-друг з дитинства Міракл на ім'я Кайл отримав нарешті свій мейковер від мене та став булочкою. Міракл після цього навіть піймала на нього краш, але вона ловить краш на кожного третього хлопця 😵‍💫, серйозно, тож це швидко пройшло, бо Кайл і справді просто дуже хороший друг 🥐

" "

" "

" "

Кайл приходив саме в той день, коли у Ноа залишився маленький Тревіс, тож і йому довелося трошки розважати малечу (це плата за вхід 🤭) 

" "

Аврора з Кайлом вже взагалі не спілкується, так що давайте забудемо її закохані погляди у дитинстві. У Аврори тепер є справжнє підліткове кохання 😌 

Я помітила як ці двоє переглядаються, коли грала за Міракл, а вони випадково тусили на тій ж самій ділянці (ця баблтішна-секонд приваблює усіх підлітків з усіх містечок 😅)

" "

Потім я грала за родину Фореста оті два-три сім-дні, і побачила у Аврори бажання поспілкуватися з цим хлопцем. Його звуть Кнокс (чи якось так 🙈 галерейний сім, якого я навіть не редагувала), він трошки буде з'являтися на подальших скрінах. 

Коротше, ці двоє спілкувалися, сходили на побачення, почали зустрічатися та вирішили йти разом на випускний Аврори (а Кнокс її трохи молодше, він вчиться у паралельному класі з Міракл) 💃

" "

Bellany
Новачок
11/06/23

Той самий хлопчик-друг з дитинства Міракл на ім'я Кайл отримав нарешті свій мейковер від мене та став булочкою.

І дійсно булочка. Такі кучеряшки файні. 🥰

Його звуть Кнокс (чи якось так 🙈 галерейний сім, якого я навіть не редагувала), він трошки буде з'являтися на подальших скрінах.

Скоріш все ж таки Нокс, бо якщо він Knox, то K перед N за правилами англійської не вимовляється. 👉👈

Enni
Новачок
11/06/23

Скоріш все ж таки Нокс, бо якщо він Knox, то K перед N за правилами англійської не вимовляється. 👉👈

Звучить логічно 🫡 Він дійсно Knox.

Дякую тобі за всі коментарі! Я все лайкала, відповідала не на все 🧡

Bellany
Новачок
12/06/23

🥰

Я іноді з таким запізненням лишаю коментарі, що завжди переживаю чи знайдуть автори теми їх. 😅

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування