ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
27/05/23

Заходила у стару версію збереження, щоб пофоткати Еріка та Мелоді з джишейдом, і господи які вони я не можу 🥺🥺

" "

" "

" "

Bellany
Новачок
8/06/23

Так хотілось би побачити більше їх життя разом, ех-ех-хех... 🥺 Ну, можливо колись, у якомусь окремому сейві. 😌

Enni
Новачок
27/05/23

Ну і це... Я ж пограла Форестом та його родиною 😅

" "

" "

" "

Поки Аврора злиняла на побачення (куди взагалі-то мама заборонила ходити), ці двоє посварилися. Почалося все з того, що я побачила їхню "Жахливу сумісність", а потім в процесі гри Кейтелін ще декілька разів ревнувала Фореста до незрозуміло чого, у неї виник страх закінчення стосунків і, власно, це були усі взаємодії між ними - решту часу вони просто робили щось окремо один від одного. Останнім тригером стала заборона від Кейтелін Аврорі, з якою Форест не був згодним (хай гуляє дитина, випускний клас, господи). Тож Аврора тихенько вислизнула з квартири, коли батьки почали.. гкхм... розмовляти.  

Коли вона повернулася, "розмова" вже підійшла до логічного завершення. 

" "

Форест взагалі не виглядав засмученим, коли дзвонив Ноа з питанням чи ок буде, якщо він приїде у Віллоу Крік от прям зараз посеред ночі. Ноа у дусі сімсу відповів "Що? Я сплю!" 😂 Будемо вважати, що там було продовження "Чого ти питаєш взагалі? У тебе є ключ, відчепись, дай поспати" 😂

" "

Тож тепер у династійний будинок повернувся ще один династієць. Ще не розлучений, як Ноа, але все до того йде. 

" "

*пограла 1-2 дні за іншу родину лол* 

simmer
Новачок
27/05/23

Як сумно. ಥ_ಥ

Lisichka-sestrichka
Новачок
2/06/23

Які ж Єрік і Мелоді класні... Так шкода Єріка((

А у Фореста страсті, капец))) Бачу, сумісність додає грі перчинки))
Чекаю на продовження🧡

Bellany
Новачок
9/06/23

Ех, ну що ж Форесту так не щастить з відносинами. 😞 Шкода, вони були милою парою.

oxkbt
Новачок
27/05/23

цікаво, як їм взагалі вдалося так довго терпіти один одного з такою сумістністю.

Enni
Новачок
28/05/23

Просто сумісність у грі з'явилася нещодавно 😂😂

Enni
Новачок
3/06/23

Мені так ліньки щось описувати, ви б знали 😅 Тому буду потрохи...

Коротше, я вже показувала Тревіса-дитину у КАСі, але до цього Тревіс-тодлер приїзжав до Ноа на вихідні. Так, виявляється, опція Stay Over працює і на тодлерів без супровіду дорослих, що дуже влучно потрапляло мені у сюжет 👀 Гра ще підіграла мені тим, що ввечері, коли Тревіс приїхав, подзвонила його мама - радилась з нами, чи треба їй йти на побачення. Ми порадили сходити) 

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

А це - перше, що зробили Ноа з Форестом у перший спільний вечір у династійному домі 😅

" "

" "

Bellany
Новачок
11/06/23

Мені так ліньки щось описувати, ви б знали

Знаємо. Самі такі. 😅

Така сімейна ідилія... 😌 

Ноа з Форестом мужики, такі мужики. 😆

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту