ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
29/06/23

(з вашого дозволу, його так назву, бо розсердилась. Як же ж так можна з дівчинкою?)

Дозволяю! Він мене вже сильно дратує своєю поведінкою, так що можна його по-різному називати 😡

А Мелоді з Ноа... Ото вони дають) На старості то літ)) Цікаво, що з того вийде. Ну, але, скільки ж Мелоді можна бути одинокою, вона заслужила на щастя, все ж таки. Як і кожна жінка заслуговує.

Згодна на 💯 Якщо намагатися перевести вік сімів на людські роки, то виходить, що зі смерті Еріка пройшло вже років 17 плюс/мінус. 

Я тут недавно хотіла своїм хлопцям влаштувати випускний обіграний, на збудованій локації у вигляді вечірки після випускного, але потім мені стало ліньки будувати для цього лот))

Ой, а не можна десь завантажити чужий? Я вже не пам'ятаю як там було у трійці, але мені здається, що я якось додавала чужі лоти у гру 🤔 СС-контент - точно. 

Enni
Новачок
28/06/23

Почну цей пост з того як Міракл застала цих двох за сумісним приготуванням вечері. Чомусь вони одразу розбіглися у різні сторони і припинили розмовляти 😅 

" "

Хоча, знаєте, я вирішила подумати про те, як би Міракл сприйняла їхні стосунки, і я впевнена, що для неї все це виглядає цілком нормально і навіть очікувано. Це я пам’ятаю Еріка, і всі родичі і друзі родини пам’ятають Еріка, а ось Міракл була ще зовсім маленькою, коли він помер - вона навіть сидіти ще не вміла. Тож, в її картині світу поруч із мамою як раз таки завжди був Ноа. І поруч із мамою, і поруч із самою Міракл 😌

" "

" "

" "

" "

" "

Але, як я вже колись писала, самі Ноа та Мелоді, обидва, навіть якщо відчувають щось один до одного (що значить ЯКЩО? 🤦🏻‍♀️), то не дозволяють цьому вийти за межі думок. Бо це занадто чутлива ситуація, особливо якщо подивитися на неї чужими очима з боку. 

" "

Очима того ж Фореста, наприклад, який тепер з ними живе. Він ж не спілий. 

" "

Форест, до речі, почав думати про повернення до Кейт 🙈 Але - я не буду тримати тут інтригу - в нього нічого не вийшло 🤷🏻‍♀️Він спробував поспілкуватися з Кейт на своєму дні народження (ох, так, Форест вже постарішав у моїй грі, покажу його колись у наступних постах), і спочатку все йшло добре. А потім у Фореста з’явився напружений мудлет через їхню з Кейт сімейну динаміку, але він все одно заговорив з нею про відновлення стосунків. Вона відреагувала категорично негативно і пішла в іншу кімнату. Думаю, ми з Форестом більше не будемо робити такі спроби.

" "

" "

А пам’ятаєте Аврору з її хлопцем Ноксом? Виявляється, вони розійшлися 🙈 Дізналася я про це разом із Міракл, яка отримала повідомлення від Аврори про обручку від Паоло з Вінденбургу 🙈

" "

Форест спочатку допомагав Міракл з домашкою, але дуже швидко перестав це робити, бо вони обидва мають рису характеру оверачівер (як це перекласти? щось типу, що вони докладають забагато зусиль, коли щось роблять), і Міракл ловила злий бафф через це 😅 Не подобались їй поради Фореста, вона сама гарно справлялася 👸💅

" "

" "

Увага! - перерва на обіймашки без контексту😇

" "

" "

" "

Перерва на Ноа-який-готує-сніданок, теж без контексту 🍳

" "

І, оскільки цей пост виходить таким собі “сімейним”, покажу вам сімейну вилазку у парк 🌳 (тому що хтось завантажив новий парк, добудував його до невпізнаваності і хотів там пограти)   

" "

" "

Трохи контексту: Тревіс ще дитина, Аврора ще підліток, Кіра вже живе окремо, але ще не має дитини. 

" "

" "

Тревіс був крашем навіть в дитинстві, навіть з проваллям між передніми зубами 😬

" "

" "

Хлопчина чомусь був роздратованим завжди, коли поруч була Кіра. А Форест з Кірою, коли спілкувалися без мене десь самі, отримали складну сімейну динаміку 🫣

" "

" "

І ви тільки подивіться як на попередньому скріні Мелоді дивиться на Ноа та тримається поруч із ним 🥺🙈

Форест заставляв бідну Аврору робити домашку навіть у парку 😅 Вона не може уникнути цієї нав’язливої допомоги так, як змогла Міракл. 

" "

До Ноа сором’язливо підійшла знайомитись дівчина на ім’я Ешлі (може Мелоді мала сумний вигляд саме через це?)

" "

Забігаючи наперед: через декілька днів Ешлі покликала Ноа посидіти в барі, вони пофліртували, і на цьому поки все 👀

" "

Ну а в парку вони трошки поспілкувалися. Спочатку - коли Ноа катав на гойдалці Тревіса. 

" "

Потім Тревісу вже стало нудно і він злиняв до Міракл - гратися з конструктором. 

" "

А ще Кайл пробігав повз 🍀

" "

Міракл жалілася йому на Коді - того хлопця з вечірки. Бо Коді щось взагалі їй не пише і не з’являється на горизонті, вона вже відчуває себе нав’язливою… 

" "

" "

Тож, про Коді - в наступному пості 💪🏻 А ще про випускний 🕺

Bellany
Новачок
30/06/23

Класно ти так показала відносини Мелоді з Ноа очима Міракл. Дуже цікаво. 👍 Мені навіть шкода їх стало, що стримують свої дуже явні почуття один до одного.

А пам’ятаєте Аврору з її хлопцем Ноксом? Виявляється, вони розійшлися 🙈 Дізналася я про це разом із Міракл, яка отримала повідомлення від Аврори про обручку від Паоло з Вінденбургу 🙈

Йой, і що ж ви їй порадили? 🧐

Форест спочатку допомагав Міракл з домашкою, але дуже швидко перестав це робити, бо вони обидва мають рису характеру оверачівер (як це перекласти? щось типу, що вони докладають забагато зусиль, коли щось роблять)

Гугл підказує, що "Перевиконавець". Я б сказала щось типу дуже старанний. 🤔

І ви тільки подивіться як на попередньому скріні Мелоді дивиться на Ноа та тримається поруч із ним 🥺🙈

😭😭😭

Забігаючи наперед: через декілька днів Ешлі покликала Ноа посидіти в барі, вони пофліртували, і на цьому поки все 👀

Давай до побачення, Ешлі, серце Ноа зайняте. 😤

Enni
Новачок
30/06/23

Йой, і що ж ви їй порадили? 🧐

Порадили зробити вибір самостійно. Вона зробила. Паоло тепер живе з нею у Сан-Мішуно 🙄

Гугл підказує, що "Перевиконавець". Я б сказала щось типу дуже старанний. 🤔

🤝

simmer
Новачок
2/07/23

>>>Він ж не спілий. 
Вибачте мені, але дуже кумедна та мила одруківка.

Enni
Новачок
2/07/23

Боже я навіть не помітила 😂 Орнула сильно, виправляти не буду 😂

Enni
Новачок
29/06/23

Так от, супер випадково, зазирнувши на панель стосунків, щоб пригадати риси характеру Коді, я побачила, що, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, він образився на Міракл. За те, що ВОНА не покликала його на випускний. Якого ще НЕ БУЛО. 

Уявіть собі моє обличчя 😐

" "

Напевно, Міракл знайшла у собі екстрасенсорні здібності (які Коді очікував побачити раніше пф), бо після короткої розмови з ним вона якось здогадалася, у чому справа. У школі проходив останній в цьому році день кар’єри, а Міракл, замість спілкування з представниками різних професій, малювала для Коді запрошення 😵‍💫

" "

Ну ладно, подумали ми, з усіма трапляється, це ж підлітки. Останній рік навчання, останній тиждень, випускний вже в суботу. Напевно, хлопець просто почав нервувати, що залишиться без пари, а сам був занадто сором’язливим, щоб запросити Міракл, тому несвідомо образився та відсторонився від неї. Нічого, Міракл - дівчина смілива, ініціативна, їй не складно зробити перший крок. Чи два. Чи три. 

" "

" "

Якщо б він ще відмовився від запрошення, я б його вбила, чесно…

" "

" "

Запрошення прийнято. Всі щасливі. Автор трошки в шоці, але то нічого страшного.

" "

" "

" "

На емоціях і крилах кохання поїхали гуляти до парку розваг. Вже темнішало, я очікувала побачити багато атмосферних вогників, до того ж у парку був атракціон для закоханих, так щоооо….

" "

Та Коді знову повів себе як дурбелик, і на цей раз Міракл вже зовсім не відчувала ніякого ентузіазму. Я - тим паче. 

" "

Міракл відійшла поїсти та заспокоїтися, поки Коді зустрівся там з якимось своїм другом, ну а потім довелося їхати додому, бо Ноа дуже ясно (і, на мій погляд, навіть трохи занадто), нагадав про комендантську годину. 

" "

Думаю, що Ноа був трошки не в гуморі після усього, що сталося вдома, поки Міракл гуляла 👀 (насправді, це сталося в інший ігровий день, але давайте думати, що у той самий, бо воно дуже класно сюди лягає)

А сталося ось що 👇🏻

" "

Я спочатку сміялася 😂 Я тому це й заскрініла, бо це було дуже смішно, я такого тексту ще не бачила - напевно, вікед додав більше різноманіття пропозицій. А насправді це був вже не перший раз, коли від Ноа вилазить отаке до Мелоді. Тож, ця спроба виглядала вже як остання спроба людини у розпачі 😂

Ну і я психанула. Бо вони задовбали. 
(Беллані, ти тільки не помирай, дихай) 

ховаю скрін під спойлер, щоб він не кинувся на очі, коли відкриваєте тему 😅 нічого страшного там немає, все пристойно (непристойне тут не покажу)

Так а що поганого, спитаєте ви? А те, що їх застав Форест. Ось так, одразу, у перший ж раз 🤦🏻‍♀️Бо звик ото до Ноа у спальню заходити, як до себе додому… Ой, зачекайте, спальня Ноа - це й правда колишня спальня Фореста 🙈 Коротше, добре, що вони у той момент виглядали ще доволі пристойно, але вже цілком однозначно і зрозуміло. 

Тож, отой погляд Фореста з минулого поста - це погляд, яким він проводжав Ноа після того як вони всі розсварилися 🙄 Не те щоб це була прям страшна велика сварка, але, думаю, цілком логічно, що першою реакцією Фореста (після шоку) було спитати якого біса відбувається. Тож, я виконала за Фореста якусь злу дію до Ноа, а потім у шоці дивилася як Мелоді сама влізла в цю сварку 😳 

" "

Мелоді має рису характеру “лояльна”, і ця риса дала їй баф про несправедливість і заставила автоматично втрутитися у чужу суперечку, щоб нагримати на кривдника, тобто на Фореста ☠️ Черговий привід любити гру за те, як вона мені підіграє 😵 Бо я дійсно бачу Мелоді, яка не ховається десь за дверима, а натомість намагається пом’якшити ситуацію, не дати нікому посваритися, намагається пояснити все Форесту і сказати, що не треба звинувачувати Ноа, і взагалі нікого не треба звинувачувати, ось так воно сталося просто, так буває, минуло багато років, дуже шкода що Форест дізнався про все отак... І тому подібне. Уявляю, що вона все це казала у тому числі і собі самій 😢

Розійшлися вони всі у напруженому настрої, але згодом змогли знову нормально спілкуватися, все добре 🤞🏻

Сховаю тут під спойлер ще декілька втомлених, але затишних скріншотів 🥺

А тепер нарешті випускний Міракл 🥳

Коді не виглядав щасливим після використання фотобудоньки, та й Міракл, незважаючи на її посмішку, теж почувала себе ніяково. Бо вона мріяла про романтичне фото і навіть намагалася поцілувати хлопця у щоку, а він відсторонився 🙁 І це навіть не я придумала - це знову гра! Я вибрала опцію романтичного фото, і на отій маленькій фотографії Коді відпихує від себе Міракл, яка лізе цілуватися 🤨 Можна мені вже втопити цього хлопчину? 

" "

Потанцювати разом - знову ініціатива Міракл. Під час танцю вона намагалася посміхатися, але під час запрошення на танець моя киця явно почувала себе дуже ніяково (він ще й в телефон залип, ну ви подивіться 😑) 

" "

" "

Коротше, більшість часу ми провели з нашим Кайлом. Ось хто завжди погоджується подуркувати і потанцювати 💚

" "

" "

Королевою випускного стала якась рандомка, а блазнем - Нокс (Нокс і правда поводить себе як клоун, він іноді здається мені реінкарнацією Джуліана). Підійшов потім до Міракл - хвалитися капелюхом 😁 Це було дуже мило, і це знову якась ігрова автономна дія ❤️

" "

" "

Ось і все по випускному 😅 Враження у мене від нього дуже дивні, ніби знову не доробили. Бо так мало часу і так багато завдань, та й просто хочеться провести час зі своїм підлітком, потусити, поспілкуватися з різними однокласниками, поїсти, пофоткатися, сходити, вибачте, до туалету - і я тупо не встигала все. Це я вже мовчу про те, що у сіма є можливість ходити на випускні кожного тижня 🙈 Напевно, через це Коді й отримав образу на Міракл за те, що вона не запросила його на якийсь з оцих попередніх випускних. 

Здається, ще є можливість відвідати церемонію отримання диплому, але я вже не стала її чекати, бо не розуміла, коли і як вона відбудеться, і чи відбудеться взагалі. У мене в грі настало літо, тож я закінчила Міракл школу типу екстерном, ми подали документи до університетів і поїхали у відпустку у Хенфорд (чи Генфорд? 🤔). Коротше кажучи, школа все. Канікули 🙌🏻

Lita Swahn
Новачок
30/06/23

Як усі швидко виросли, я встигаю тільки кліпати😅

Мені подобається, що персонажі живуть неначе як ми з усіма недоліками і невдалими стосунками, якось відчуваються ближче чи що✨

Випускний в грі це окремий біль, то багує з іншим доповненням, то відбувається кожного тижня і його навіть не можна перенести /навіть мод встановила щоб цей prom йшов довше, але ще не тестувала/

Enni
Новачок
30/06/23

О, якщо згадаєш назву моду, я буду вдячна 🤞🏻Може я б використала його у наступного поколінні, бо хочеться нормальний класний випускний(

Lita Swahn
Новачок
4/07/23

Без проблем, це "Longer High School Prom" від Senni

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування