Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Підлітки з їх надуманими драмами. 😄
Божечки, яка милота. 🥰 В мене ще у грі цього не було, цікаво подивитися.
Тю, дійсно дурбелик. Я вважаю, що жарт був кумедний і взагалі Міракл стільки зусиль доклала для цих стосунків, а він... Ну дурбелик, що з нього взяти 😒
Хтось вже приміряє на себе роль татуся. 😏
🙀
Пізно💀
💗😍🥰
Можна! 🤬 Бідна Міракл, перше кохання (це ж перше?) і така срака замість нормального хлопця. 🙄
Тааак, це ігрове 😍 В мене теж було таке, тільки хвалилися короною і теж автономно. Дуже класно 🤩
Дуже гаряче оновлення, Беллані задоволена. 😏🔥
Перші "стосунки", так, хоча офіційно вони ще не пропонували один одному стати парою 🙄
Дякуююю 😏
Коді - королева драми. х) Не знаю, як ще його можна назвати. То "вчасно" його не запросили на бал, то не так із ним спілкуються. Топіть його. xD
Оу-у-у, вау-у. Оце розвиток подій між старшим поколінням.
І я дуже посміялася з тої пропозиції. Точно як остання спроба у розпачі.Там у доповненні зі старшою школою є підліткова життєва ціль "Драма Лама". Оце про Коді 😂
Він сам себе вже топить поступово, я вже пограла далі...
Вирішила одразу викласти відпочинок дівчат, бо розповідати там майже нічого - просто зелені сільські скрінчики 🌱 Рубрика: спам скрінами))
Мелоді сподобалось порсатися у бур'янах, а я все думаю - чи це старість, чи тимчасовий відпочинок? 😅 Вона виглядала такою щасливою, що з'явилася думка переселити її (і декого ще разом із нею 😏) у Генфорд, коли вона постарішає (а це трапиться доволі скоро).
Пані лисиця (Орі? 👀) завітала вночі - оцінювала роботу новоспеченої садівниці-чужинки 🤔
Відпустка у складі мама+донька була класним рішенням, але Мелоді на фоні останніх подій не могла вгамуватися навіть уві сні 😅
Замріювалася навіть коли готувала сніданок 😄
Ще одна мрійниця - сидить сумує, бо Коді не пише. Не знає, що робити 🤷🏻♀️
О, схоже, що написав 🙄
Міракл у той день скористалася улюбленим рецептом свого покійного татка: хочеться прочистити голову - йди на пробіжку 🏃🏼♀️ А там випадково знайшла пташенят і стала Принцесою Діснею 😄
Пташки потім допомагали нам з нашим невеличким городом 🎼
Але, як бачно на останніх скрінах, майже усю відпустку йшов дощ, причому сильний такий літній дощ - злива, блискавки, грім. Останньою краплею став напад бджіл на Міракл прямо у її спальні, вона ледве з ліжка встигла вскочити 😬🙈
Тож,
після підліткової істерикибуло прийнято рішення повертатися додому на пару днів раніше запланованого.Дехто від щастя ледве міг вгамувати гормони 😅 Боже, гайз, схаменіться, ви вже майже у поважному віці обидва 🙄
Міракл, звісно, одразу побігла зустрітися з Коді. На диво, він навіть сам запропонував цю зустріч. Щоправда, перед цим Міракл першою почала йому писати, але зустріч вона правда не просила, він сам.
Спочатку вони обидва виглядали дещо напружено 😬
Потім пішли плавати і весело плескалися там у романтичному настрої, але все ще без поцілунків 👀 Дуже сором'язливе покоління, порівняно з попереднім.. попередніми двома 😅
Ого, зразу пару постів за день😁
Я, з тої радості, написала про всі ті пости на 31 сторінці))))) Бо прочитала їх ще вдень і чомусь думала, що це все один пості)))
Хороший, певно, був стусан прискорюючий))
Але мені подобається, я сьогодні мала чим зайнятись на роботі)
Відпочинок Мелоді з Міракл видався затишним і домашнім.
Гарна місцинка🥰
Мелоді і садівництво гарно дивляться, а я все милуюсь Міракл, яка ж вона гарненька.
Цікаво, як будуть далі розвиватись її стосунки з тим хлопцем (чомусь, ніяк не запам'ятаю, як його звати)😊
Але, я все бачу, як Міракл з Ноксом налагодить стосунки. Часто, така дружба плавно переростає в закоханість, яка, в свою чергу, може перерости в справжнє, довговічне, кохання.
З нетерпінням чекаю нову частину!
О, дякую, що сказала 😄 хоча я і так полізла би перевіряти і попередні сторінки на всяк випадок 😅
Стусан співпав з відпусткою ахаха
Я шикую: взяла собі аж 2 тижні 🤌 Перший був активний і майже без телефону, а зараз я от засіла за всі свої хвости, ігри, серіали, книжки 😅
Дякую, я тееееж 💔
Можна звати його йолопом, я дозволяю 😇 А так взагалі він Коді. Дуже багато нових імен, мені теж складно писати про них 😅
З Ноксом? 😳 Я про таке навіть не думала, хоча зараз згадала, що на початку старшої школи Міракл і на нього ловила краш 😅
Дякую за величезні коментарі!
Бджоли-вбивці...
Вааа, які гарні скріни 😍 Люблю Генфорд 💗
Ахах, це на неї схоже 😅 Усюди любить встромити свого цікавого носика. 🦊
Еротичні фантазії? 😏
Блін, важко повірити, що вона вже на порозі старості. Виглядає ще зовсім юною. 🥺
Хіхі, їй пасує. 😊
Я думала ми з Коді вже не дружимо. 😬
Дякую 🥺 Я раніше у ньому грала мало і поспіхом, тож зараз влаштувала просто чілл 🍃
Боюсь собі уявити))
Ну так, гра вирішила не старити Мелоді так явно, як колись зістарила, наприклад, Джинні або Джека. А у мене рука не підіймається робити це самостійно, така вона красива, так люблю її)
Ми - не дружимо. Міракл - дружить 😅