ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
30/06/23

Так от, супер випадково, зазирнувши на панель стосунків, щоб пригадати риси характеру Коді, я побачила, що, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, він образився на Міракл. За те, що ВОНА не покликала його на випускний. Якого ще НЕ БУЛО.

Підлітки з їх надуманими драмами. 😄

Запрошення прийнято. Всі щасливі.

Божечки, яка милота. 🥰 В мене ще у грі цього не було, цікаво подивитися. 

Та Коді знову повів себе як дурбелик, і на цей раз Міракл вже зовсім не відчувала ніякого ентузіазму. Я - тим паче.

Тю, дійсно дурбелик. Я вважаю, що жарт був кумедний і взагалі Міракл стільки зусиль доклала для цих стосунків, а він... Ну дурбелик, що з нього взяти 😒

Міракл відійшла поїсти та заспокоїтися, поки Коді зустрівся там з якимось своїм другом, ну а потім довелося їхати додому, бо Ноа дуже ясно (і, на мій погляд, навіть трохи занадто), нагадав про комендантську годину.

Хтось вже приміряє на себе роль татуся. 😏

А сталося ось що 👇🏻

🙀

(Беллані, ти тільки не помирай, дихай)

Пізно💀

Сховаю тут під спойлер ще декілька втомлених, але затишних скріншотів 🥺

💗😍🥰

Можна мені вже втопити цього хлопчину? 

Можна! 🤬 Бідна Міракл, перше кохання (це ж перше?) і така срака замість нормального хлопця. 🙄

Це було дуже мило, і це знову якась ігрова автономна дія ❤️

Тааак, це ігрове 😍 В мене теж було таке, тільки хвалилися короною і теж автономно. Дуже класно 🤩

Дуже гаряче оновлення, Беллані задоволена. 😏🔥

Enni
Новачок
30/06/23

Можна! 🤬 Бідна Міракл, перше кохання (це ж перше?) і така срака замість нормального хлопця. 🙄

Перші "стосунки", так, хоча офіційно вони ще не пропонували один одному стати парою 🙄 

Дуже гаряче оновлення, Беллані задоволена. 😏🔥

Дякуююю 😏

simmer
Новачок
2/07/23

Коді - королева драми. х) Не знаю, як ще його можна назвати. То "вчасно" його не запросили на бал, то не так із ним спілкуються. Топіть його. xD

Оу-у-у, вау-у. Оце розвиток подій між старшим поколінням. І я дуже посміялася з тої пропозиції. Точно як остання спроба у розпачі.

Enni
Новачок
2/07/23

Коді - королева драми. х)

Там у доповненні зі старшою школою є підліткова життєва ціль "Драма Лама". Оце про Коді 😂

Топіть його. xD

Він сам себе вже топить поступово, я вже пограла далі...

Enni
Новачок
29/06/23

Вирішила одразу викласти відпочинок дівчат, бо розповідати там майже нічого - просто зелені сільські скрінчики 🌱 Рубрика: спам скрінами)) 

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Мелоді сподобалось порсатися у бур'янах, а я все думаю - чи це старість, чи тимчасовий відпочинок? 😅 Вона виглядала такою щасливою, що з'явилася думка переселити її (і декого ще разом із нею 😏) у Генфорд, коли вона постарішає (а це трапиться доволі скоро).

" "

" "

" "

Пані лисиця (Орі? 👀) завітала вночі - оцінювала роботу новоспеченої садівниці-чужинки 🤔

" "

Відпустка у складі мама+донька була класним рішенням, але Мелоді на фоні останніх подій не могла вгамуватися навіть уві сні 😅

" "

Замріювалася навіть коли готувала сніданок 😄

" "

" "

Ще одна мрійниця - сидить сумує, бо Коді не пише. Не знає, що робити 🤷🏻‍♀️

" "

О, схоже, що написав 🙄

" "

" "

Міракл у той день скористалася улюбленим рецептом свого покійного татка: хочеться прочистити голову - йди на пробіжку 🏃🏼‍♀️ А там випадково знайшла пташенят і стала Принцесою Діснею 😄

" "

" "

" "

Пташки потім допомагали нам з нашим невеличким городом 🎼

" "

Але, як бачно на останніх скрінах, майже усю відпустку йшов дощ, причому сильний такий літній дощ - злива, блискавки, грім. Останньою краплею став напад бджіл на Міракл прямо у її спальні, вона ледве з ліжка встигла вскочити 😬🙈

" "

" "

Тож, після підліткової істерики було прийнято рішення повертатися додому на пару днів раніше запланованого.

Міракл, звісно, одразу побігла зустрітися з Коді. На диво, він навіть сам запропонував цю зустріч. Щоправда, перед цим Міракл першою почала йому писати, але зустріч вона правда не просила, він сам. 

Спочатку вони обидва виглядали дещо напружено 😬

" "

Потім пішли плавати і весело плескалися там у романтичному настрої, але все ще без поцілунків 👀 Дуже сором'язливе покоління, порівняно з попереднім.. попередніми двома 😅

" "

" "

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/06/23

Ого, зразу пару постів за день😁

Я, з тої радості, написала про всі ті пости на 31 сторінці))))) Бо прочитала їх ще вдень і чомусь думала, що це все один пості)))
Хороший, певно, був стусан прискорюючий))
Але мені подобається, я сьогодні мала чим зайнятись на роботі)
Відпочинок Мелоді з Міракл видався затишним і домашнім.
Гарна місцинка🥰
Мелоді і садівництво гарно дивляться, а я все милуюсь Міракл, яка ж вона гарненька.
Цікаво, як будуть далі розвиватись її стосунки з тим хлопцем (чомусь, ніяк не запам'ятаю, як його звати)😊

Але, я все бачу, як Міракл з Ноксом налагодить стосунки. Часто, така дружба плавно переростає в закоханість, яка, в свою чергу, може перерости в справжнє, довговічне, кохання.
З нетерпінням чекаю нову частину!

Enni
Новачок
29/06/23

Я, з тої радості, написала про всі ті пости на 31 сторінці)))))

О, дякую, що сказала 😄 хоча я і так полізла би перевіряти і попередні сторінки на всяк випадок 😅

Хороший, певно, був стусан прискорюючий))

Стусан співпав з відпусткою ахаха 

Я шикую: взяла собі аж 2 тижні 🤌 Перший був активний і майже без телефону, а зараз я от засіла за всі свої хвости, ігри, серіали, книжки 😅

Мелоді і садівництво гарно дивляться, а я все милуюсь Міракл, яка ж вона гарненька.

Дякую, я тееееж 💔 

Цікаво, як будуть далі розвиватись її стосунки з тим хлопцем (чомусь, ніяк не запам'ятаю, як його звати)😊

Можна звати його йолопом, я дозволяю 😇 А так взагалі він Коді. Дуже багато нових імен, мені теж складно писати про них 😅

Але, я все бачу, як Міракл з Ноксом налагодить стосунки. Часто, така дружба плавно переростає в закоханість, яка, в свою чергу, може перерости в справжнє, довговічне, кохання.

З Ноксом? 😳 Я про таке навіть не думала, хоча зараз згадала, що на початку старшої школи Міракл і на нього ловила краш 😅 

Дякую за величезні коментарі! 

simmer
Новачок
2/07/23

Бджоли-вбивці...

Bellany
Новачок
2/07/23

Вааа, які гарні скріни 😍 Люблю Генфорд 💗

Пані лисиця (Орі? 👀) завітала вночі - оцінювала роботу новоспеченої садівниці-чужинки 🤔

Ахах, це на неї схоже 😅 Усюди любить встромити свого цікавого носика. 🦊

Відпустка у складі мама+донька була класним рішенням, але Мелоді на фоні останніх подій не могла вгамуватися навіть уві сні 😅

Еротичні фантазії? 😏

Замріювалася навіть коли готувала сніданок 😄

Блін, важко повірити, що вона вже на порозі старості. Виглядає ще зовсім юною. 🥺

А там випадково знайшла пташенят і стала Принцесою Діснею 😄

Хіхі, їй пасує. 😊

Міракл, звісно, одразу побігла зустрітися з Коді.

Я думала ми з Коді вже не дружимо. 😬

Enni
Новачок
2/07/23

Вааа, які гарні скріни 😍 Люблю Генфорд 💗

Дякую 🥺 Я раніше у ньому грала мало і поспіхом, тож зараз влаштувала просто чілл 🍃

Еротичні фантазії? 😏

Боюсь собі уявити))

Блін, важко повірити, що вона вже на порозі старості. Виглядає ще зовсім юною. 🥺

Ну так, гра вирішила не старити Мелоді так явно, як колись зістарила, наприклад, Джинні або Джека. А у мене рука не підіймається робити це самостійно, така вона красива, так люблю її) 

Я думала ми з Коді вже не дружимо. 😬

Ми - не дружимо. Міракл - дружить 😅

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування