Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Та так, економіка 🙈 Не знаю, що вона далі з цим буде робити, подивимось)
Там рука у жесті типу як італійці показують *пояснила блін* Коротше, нічо важливого ахаха
❤️❤️
Я знайшла, як це можна подивитись! Скопіювала і вбила в гугл й воно мені показало що там. 🤓 Це наче як "chef's kiss" емоджі називається. Означає щось типу дуже приємне або гарне, досконале навіть.
Оце ти заморочилася 😅🔥
У цьому дописі буде багато Коді, готуйте вогнегасники для своїх дупць 🧯
Моя дівчинка, схоже, трошки втомилася від цієї гри в одні ворота, яка особливо стала помітна, коли вона переїхала у Брітчестер. Одного дня (це був один з перших днів у гуртожитку) я знайшла в її СошлБанні пост про поганий випускний 😄
А це Мелоді кинула нам трошки грошенят, а ми чемно поснідали тостом з авокадо 🫡
У гуртожитку, та й в університеті в цілому, у Міракл з'явилося багато знайомих = рандомів, яких я терпляче на скору руку редагувала. Ось, наприклад, Аюмі та Рівер. З Рівером мене понесло у СС-контент, хоча я не збиралася 😅
З Аюмі Міракл швидко подружилася - вони самі почали спілкуватися, поки я відволікалася на пейзажі.
Це рандомна дівчина, ім'я якої я не пам'ятаю, бо з нею Міракл спілкується на рівні "привіт-як справи-ну бувай". Але вона - теж наша сусідка по гуртожитку.
Але не тільки нові знайомі тепер наповнюють життя Міракл - старі теж. Ось Леві зі школи. Ми натрапили на нього на ділянці Foxbury Commons - отам, де можна поїсти, повчитися, потусуватися. Колись давно у школі у Міракл з Леві не зав'язалися стосунки, навіть дружні, але в них є малееенька романтична смужеечка. І зараз вони прям обнялися та мило поспілкувалися. Я занотувала це 🙃
Ну і трошки атмосфери вакханалії у гуртожитку 🤯
Так ось, я обіцяла про Коді. Поїхали 🚙
Він приїхав до гуртожитку одного дня. Його запросила Міракл, а точніше я, бо у Міракл було бажання сходити з ним на побачення, а я не хотіла вибиратися за межі лоту.
Коді приїхав у поганому настрої, але я все одно не очікувала нічого поганого...
Але Коді мене вчергове неприємно здивував.
Потім, правда, він і сам зніяковів від того, як себе повів...
Міракл почала обговорювати з ним його поганий настрій, і Коді жалівся на якісь там свої проблеми, навіть вигадувати не хочу. До речі, він теж вже не підліток, але в універі він не навчається, та й ніяку роботу собі ще не знайшов. Міракл питала його, чи не хоче він вже якось ну щось робити зі своїм життям, а він сказав, що не хоче про це розмовляти. Отакот.
Потім Коді заспокоївся. Вони пішли у гуртожиток. Я думала, що вони посидять трошки у кімнаті Міракл, може все-таки зроблять хоч щось романтичне, але Коді побіг у спільний простір - туди, де кухня, стіл для пінг-понгу, телевізор і все-таке. Ну і Міракл з ним пішла.
Ну, думаю, окей, побудемо там, познайомимо Коді з сусідами. У нього там одразу піднявся настрій, він активно спілкувався, а потім взяв та й запропонував Міракл ву-ху. От прям там, серед інших людей.
На скріні можна побачити, яка напружена Міракл. Там зверху ще просвічується плашка про погане побачення 🙄 Щось Коді намагався з себе видавати перед новими знайомим, крутим напевно хотів здаватися, я не знаю. Міракл вибрала другий варіант відповіді, розвернулася та пішла до себе. Це вже точно занадто.
Ура! Нова звісточка від сімейки🥰
Мама сказала м'яса купити, а не авокадо😄😄
Нові лиця - це завжди добре. Недобре, це те, як їх одягає гра)) Я теж вже починаю редагувати тих, з ким мої сіми спілкуються. Ну, якщо не ліньки))
Ой, це ж той Леві, що вони навіть спілкуватись в школі нормально не могли? Пам'ятаю його, мені тоді було шкода, що стосунки в них не зав'язались. Він мені подобається. Хлопець подорослішав і подивився на Міракл по-іншому)) До речі, він мені більше подобається, ніж Коді)
Коді, судячи по цьому посту, якийсь зовсім нечемний)) Ще й, ні освіти, ні роботи... ні бажання її завести.
А пропозиція зайнятись ву-ху в присутності інших студентів, так це взагалі жесть... Йому пощастило ще, що Міракл не надавала йому ляпасів за таке)) Хоча, варто було б, щоб наступного разу думав, що каже і де)
Дякую за цікавий пост і чекаю на продовження🥰
Та нє, мама сказала "meal" - то "їжа" 😅 Мелоді вже звикла, що в неї повний будинок якихось чудиків з проблемами з їжею: Міракл не їсть молочку, Ноа не їсть м'ясо... Вона вже нічого конкретного нікому не пропонує, просто поїж хоч щось 😅
Ох, мені дуже ліньки... Я зараз граю Міракл вже на останньому курсі, і ми там змінили гуртожиток, і все наново треба. Я поки просто забила і не спілкуюсь з тими рандомами 😂
Тааак, це він, класно, що ти запам'ятала, бо я його буквально на двох скрінах показувала 😍
Не навчилася вона ще 😅
Аааа, блін, о то я, здається, вже сліпну))) Прочитала "meat". Але ладно, їжа для мене завжди була food. Ура, в мому словнику появилось нове слово. От чисто через сліпоту)))
З такими їдунами вообще весело. Перебірливі які))
😂😂
Він мені просто ще тоді сподобався)) Але, якби ти не написала, що в школі вони не спілкувались, то я б не впізнала. Бо лице знайоме, але без коментаря не згадала би) В мене з іменами завжди плутанина, коли персонажів і сімей багато. Я своїх, деяких, досі прінтскріном фоткаю, бо досі забуваю, як звати)) Тільки недавно всіх діючих лиць запам'ятала))
Ну все, Коді час повністю притопити.
У наступному дописі 🫡
🤭