ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

simmer
Новачок
9/07/23

Нарешті Міракл може трохи перепочити після тяжкої праці. Веселе паті.

Bellany
Новачок
9/07/23

Міракл закінчила перший семестр на "відмінно" - втомлені очі та літри зілля "Заміна сну" тепер дійсно оправдані 🥳

Молодчинка! Вітаю! 🥳

От вам Кайл, давно не бачилися. Такиииий він 🤩

Тааак! Гарний хлопчина 😍

Алекс намагався відкрити ще другу бочку, але налажав 😅

Я не можу з цих волохатих ніжок у шкарпетках з помпонами 😂

Алекс був одним з тих, хто писав їй, що треба якось провести разом час. Плюююююс... у них ЕМЕЙЗІНГ сумісніть, і Міракл вважає його привабливим. Та й на цій вечірці вони самостійно контактували одним з одним. Так що... можливо, Леві посунеться трошки 🙄

Ух, скільки кавалерів у нашої красуні. 😚 А з Кайлом там тільки дружба чи його теж можна в кандидати записувати? Бо він такий булочка, я б за нього вболівала. 🤭

Enni
Новачок
9/07/23

Я не можу з цих волохатих ніжок у шкарпетках з помпонами 😂

Таааак! Мені було так смішно від того, як він одягнувся - не костюм, а оце бозна що 😂 Мені сподобалось) Думаю, він такий, що й сукню одягне заради рофлу, якщо треба буде 😄

Ух, скільки кавалерів у нашої красуні. 😚 А з Кайлом там тільки дружба чи його теж можна в кандидати записувати? Бо він такий булочка, я б за нього вболівала. 🤭

Ну то вони тільки у наших з вами уявах "кавалери", а Міракл поки що така просто ля-ля-ля 😁 

Мені Кайл теж дуже подобається: і характером, і зовнішністю (найвдаліший мій мейковер рандома 😎), але не знаю. Я не пам'ятаю, що в них з сумісністю та привабливостю, треба буде подивитися 🤔 На початку свого підліцтва Міракл точно ловила на Кайла краш, я пам'ятаю...

Enni
Новачок
16/07/23

Помилуйтеся Форестом трошки разом зі мною 🥺 Це я піймала його, коли він пішов качатися у кріслі та згадувати про своє життя 🥺

" "

Користуючись випадком, хочу розказати, що Форест все-таки повернувся до Кейтелін. Вони обидва вже старенькі, Аврора нарешті одружується з Ноксом і буде жити окремо, так що... Якось так вони вирішили 🙄

" "

На другий семестр навчання Міракл повернулася пожити вдома, бо я засумувала за усіма та й трошки втомилася від гуртожитку. А поки семестр ще не почався, Міракл їздила погуляти з Кайлом, який, виявляється, оселився у Вінденбурзі. Гадки не маю, що він там робить, але хочу думати, що теж навчається або може працює. Треба буде спитати, щоб не вигадувати 🤔

" "

І знаєте що? Рубрика "А чого я раніше цього не помічала?!" 🫣 Знайшла у Вінденбурзі локацію, про яку раніше навіть не здогадувалася - отака зона для пікніку з видом на Маєток Фон Хонт та водоспадик 😍 

" "

" "

Bellany
Новачок
16/07/23

Помилуйтеся Форестом трошки разом зі мною 🥺 Це я піймала його, коли він пішов качатися у кріслі та згадувати про своє життя 🥺

Він і старенький таке сонечко в тебе. Люблю його 🥺

Користуючись випадком, хочу розказати, що Форест все-таки повернувся до Кейтелін. Вони обидва вже старенькі, Аврора нарешті одружується з Ноксом і буде жити окремо, так що... Якось так вони вирішили 🙄

Ну й нехай. Можливо так навіть на краще. 😌

А поки семестр ще не почався, Міракл їздила погуляти з Кайлом, який, виявляється, оселився у Вінденбурзі.

Так, Міракл! Рухаєшся у правильному напрямку! 😍 💃

І знаєте що? Рубрика "А чого я раніше цього не помічала?!" 🫣 Знайшла у Вінденбурзі локацію, про яку раніше навіть не здогадувалася - отака зона для пікніку з видом на Маєток Фон Хонт та водоспадик 😍

Тааак, є там така. Гарно! 😊

Enni
Новачок
16/07/23

Так, Міракл! Рухаєшся у правильному напрямку! 😍 💃

Так, тшшшш, вони просто каву попили ЯК ДРУЗІ 😂

Bellany
Новачок
16/07/23

Угу, угу... 😏 Нехай продовжують спілкуватись як друзі. Це тільки підігріває мій шиппінг Міракл з Кайлом. 💘😁 МІРАЙЛ ТІМ!!11 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️😂

Lisichka-sestrichka
Новачок
26/07/23

Який Форест милий дідусь🥰
Але трохи сумно, що це покоління добігає до кінця.

Міракл і Кайл мені подобаються, сподіваюсь, в майбутньому вони будуть проводити разом більше часу, ну і вітаю з одруженням Аврору з коханим (я забулась, як його звати🤭😊)Нехай будуть щасливі і пошвидше подарують нам нове покоління)

Enni
Новачок
27/07/23

О, у мене вже є спойлери щодо нового покоління, але я їх нескоро покажу 😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
27/07/23

Ух ти! Інтрига)) З нетерпінням чекаю і біжу надолужувати те, що пропустила😃🥰

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал