ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
9/07/23

У цьому дописі буде багато Коді, готуйте вогнегасники для своїх дупць 🧯

👀

Колись давно у школі у Міракл з Леві не зав'язалися стосунки, навіть дружні, але в них є малееенька романтична смужеечка. І зараз вони прям обнялися та мило поспілкувалися. Я занотувала це 🙃

Гарненький. 😏

У нього там одразу піднявся настрій, він активно спілкувався, а потім взяв та й запропонував Міракл ву-ху.

Божечки, "попрактикуватись", ахах. Коді... 🤦‍♀️

Міракл вибрала другий варіант відповіді, розвернулася та пішла до себе. Це вже точно занадто.

Другий? Може третій? 🤔

Така гарна нова аватарочка в тебе 😍

Enni
Новачок
9/07/23

Другий? Може третій? 🤔

Та може й третій 😅 Я пам'ятаю, що тоді спочатку сприйняла другий як щось на кшталт "Звісно, піду попрактикуюся сама з собою" (що означало би відмову Коді і таке його опущення у всіх на очах), але потім я завагалася, бо я така собі перекладачка. Так що, можливо, я тоді все-таки тикнула на третій, щоб це точно була відмова. Але чорт його знає 🤷🏻‍♀️

Така гарна нова аватарочка в тебе 😍

Дякую, це Мелоді 😍

Bellany
Новачок
9/07/23

Мені здається у другому варіанті там щось типу "Так, звісно, мені й самій практика не завадить". Тобто згода. Тому, мабуть, ти третій брала, раз в них нічого не було після цього. 🤔 Міракл пощастило, що ти завагалася. 😄

Дякую, це Мелоді 😍

Я думала, що це Міракл. 😅 Але вони схожі. Дві красуні. 😚

Enni
Новачок
8/07/23

Обожнюю (ні) ці моменти, коли випадково, через карту містечок, я знаходжу якісь новини від інших сімів. От побачила, що Коді з'їхав від батьків і сестер, і тепер живе ось з нею. 

" "

Класично не пам'ятаю ім'я цієї дівчини, але Міракл з нею знайома, вони дуже гарно спілкувалися, не супер часто, але гарно. Я навіть думала робити їх подружками, але все руки не доходили. Добре, що не дійшли 😐

Командний Центр їх одружив, тому й об'єднав в одну родину, але я для себе інтерпретую це так, ніби у Коді з цією дівчиною просто зав'язалися стосунки. Бо так більш логічно. 

Тож, я пішла у гру і вирішила дивитися, що буде далі. Бо це я знаю про ці стосунки, а Міракл не знає. Але спілкування з Коді я їй не ініціювала 😅 Вона була ображена на нього за минулу зустріч. Думаю, вона подумувала про те, щоб просто не писати більше йому першою, і воно само собою закінчиться, бо навряд чи Коді буде ініціювати спілкування. 

Але... Коді запросив її на побачення 🙈

" "

Міракл пішла. Але, скоріше, для того, щоб поговорити і з'ясувати стосунки. 

Я не заскрініла, але Міракл спитала його про те, чи він single. Будемо вважати, що це було питання у дусі "Ти себе дивно поводиш. Що відбувається?" 

Ну і він сказав їй про ту дівчину. Ігровим легальним способом Міракл нічого не відчула до цього факту, бо "офіційно" у грі вони не є парою, АЛЕ ☝️

" "

Зважаючи на це перекреслене обличчя Коді у хмарці її думок та на їхню низьку романтичну смужку, я вирішила розлучати їх. Вибрали з Міракл дію "запропонувати залишитись друзями". І натиснули хрестик на побаченні. 

А далі мені стало дуже смішно 😂

Бо Міракл написав чи подзвонив Рівер. Це її сусід з гуртожитку, він був у минулому дописі 😄

" "

Ключі він забув, впустіть його, бідолашний 😂 (я думаю, що це мод на рандомні дзвінки так грається, бо у грі раніше не було такого ніколи)

Там ще у правому верхньому куті можна побачити слова Коді на честь закінчення побачення - каже "не дзвони мені більше ніколи" лол

Чесно кажучи, судячи з радісного обличчя Міракл, я призадумалась, а чи не спланувала вона цей дзвінок від Рівера заздалегідь? 😂

" "

Хоча Рівер радісним зовсім не виглядає. Він виглядає скоріше як "Ти шо, ненормальна?" Наче й правда ключ забув 😅

" "

Міракл на радощах його навіть обійняла 🙂

" "

Рівер потім ввечері чомусь приперся до кімнати Міракл - напевно, хотів перевірити, чи не з'їхала вона з глузду. Всівся на її ліжко і сидів, поки вона зуби чистила. Так що я вперше спробувала бійку подушками - вирішила, що це гарний привід побути ідіотами, це ж гуртожиток 😁

" "

А Коді написав нам саркастичне (на мою думку) "Я чув, ви з Рівером тепер друзі, він крутий" 🤪
" "

Потім ще було смішно, коли після занять Міракл з Робін натрапили на ту дівчину-Коді біля кампусу. Ви тільки подивіться на цих королев 😂👄

" "

Розійшлися мовчки, бійки не було 👌🏻

Bellany
Новачок
9/07/23

От побачила, що Коді з'їхав від батьків і сестер, і тепер живе ось з нею.

Пфф, ну й нехай котиться. 😤 Чесно, цю рандомну дівчину вже шкода. Ще і їй крові поп'є. 😒

Але... Коді запросив її на побачення 🙈

*тут повинна бути гіфка з Робертом Дауні молодшим закочуючим очі*

Бо Міракл написав чи подзвонив Рівер. Це її сусід з гуртожитку, він був у минулому дописі 😄

Ахахаха, це такий підкат чи він дійсно замкнувся? 😆

я думаю, що це мод на рандомні дзвінки так грається, бо у грі раніше не було такого ніколи

А-а, окей, треба й собі його поставити, бо прикольно. 😄

Міракл на радощах його навіть обійняла 🙂

Радіє звільненню від токсичних недостосунків. 😎

А Коді написав нам саркастичне (на мою думку) "Я чув, ви з Рівером тепер друзі, він крутий" 🤪

Гіфка з Робертом Дауні-2

Потім ще було смішно, коли після занять Міракл з Робін натрапили на ту дівчину-Коді біля кампусу. Ви тільки подивіться на цих королев 😂👄

Такі багатозначні погляди. 🤭

Радію за Міракл. Вона так виснажила себе цими стосунками з Коді, прийшов час приділити увагу собі любенькій. 💃💅

simmer
Новачок
9/07/23

Маленьке свято, злили Коді! Міракл вільна від цього токсика. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Lisichka-sestrichka
Новачок
9/07/23
Enni написав: От побачила, що Коді з'їхав від батьків і сестер, і тепер живе ось з нею. 

Таки знайшов, з ким попрактикуватись) Ну і доріжка йому скатертиною))

Enni написав: Але... Коді запросив її на побачення 🙈

Казала ж, мало йому від Міракл дісталось) От гад, вирішив на два фронти бігати🤨

Enni написав: Я не заскрініла, але Міракл спитала його про те, чи він single. Будемо вважати, що це було питання у дусі "Ти себе дивно поводиш. Що відбувається?" 

Плітки маленькими містечками швидко ширяться))

Enni написав: Там ще у правому верхньому куті можна побачити слова Коді на честь закінчення побачення - каже "не дзвони мені більше ніколи" лол

Ображений і принижений ловелас)) Хотів, щоб останнє слово було за ним)))
О святий сімс! Як це жалюгідно виглядає з боку Коді))

Enni написав: Так що я вперше спробувала бійку подушками - вирішила, що це гарний привід побути ідіотами, це ж гуртожиток 😁

Ой, вони такі класні🥰 Особливо Міракл на другому скріні. Люблю, коли сіми б'ються подушками. Це так класно виглядає, при чому, у всіх лінійках сімс. Хоча, в першу лінійку я толком і не грала, так що, за Сімс 1 не скажу нічого))

Enni написав: Потім ще було смішно, коли після занять Міракл з Робін натрапили на ту дівчину-Коді біля кампусу. Ви тільки подивіться на цих королев 😂👄

Ахаххаха))) Тепер зрозуміло, чому Коді так написав Міракл, щоб не дзвонила йому більше. Напевне, перед оцією дівчиною випендрювався)))

Krysfatale
Новачок
9/07/23

А Рівер красунчик, може у Міракл щось складеться з ним😋

Enni
Новачок
10/07/23

Ой, я бачила у Рівера якісь переглядки з Робін (причеплю скрін в одному з наступних дописів), так що навряд чи 😉👀

Enni
Новачок
9/07/23

Я на цьому тижні приходжу з маленькими дописами (порівняно з попередніми 😅), бо так морально легше вивалювати весь той потік подій, що вже сталися у грі 🤓

Міракл закінчила перший семестр на "відмінно" - втомлені очі та літри зілля "Заміна сну" тепер дійсно оправдані 🥳 До речі, я для себе сприймаю це нагородне зілля як аналог енергетика - мої сіми закидуються ним абсолютно легально, коли у них запара у навчанні чи на роботі. Треба ж кудись бали щастя витрачати 😄

" "

Там на фоні можна побачити костюмовану паті - кінець семестру зійшовся з Геловіном та п'ятницею, тож я нарешті витягла Міракл до отого центрального району Брітчестера, у студентський бар 🍸 Набрали собі різних друзів за компанію - і Робін, і Кайла, і деяких сусідів, і просто старих знайомих, які останнім часом писали нам у СошлБанні, що непогано б було зустрітися 🕺А скрінів звідти у мене чомусь тільки три 😂 Напевно, я відпочивала разом із Міракл 😅

От вам Кайл, давно не бачилися. Такиииий він 🤩 Я продовжую традицію з минулого покоління - дивитися як сімі самостійно рандомно одягаються на Геловін. Це смішно) Дівчина у космонавтському вбранні на фоні Кайла - це Бонні, донька Черрі 😂

" "

А оце Міракл автономно пішла робити оці трюки над бочкою разом із хлопцем на ім'я Алекс 😎 У них все вийшло. У перший раз. У другий - не вийшло 😂

" "

Алекс намагався відкрити ще другу бочку, але налажав 😅 Он там, до речі, Леві ходить у футболці з піцею 🍕

" "

У Алекса теж є передісторія, до речі. Він теж галерейний, і він був заселений до збереження, коли був ще підлітком. Планувалося, що гра зарандоміть його до однокласників Міракл, але не вийшло (він такий не один 🙄). Гра зарандоміла його тільки на випускний, де Міракл з ним й познайомилася. Ну і додала у СошлБанні. І все.

АЛЕ

Алекс був одним з тих, хто писав їй, що треба якось провести разом час. Плюююююс... у них ЕМЕЙЗІНГ сумісніть, і Міракл вважає його привабливим. Та й на цій вечірці вони самостійно контактували одним з одним. Так що... можливо, Леві посунеться трошки 🙄

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування