ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/04/23

Все ж таки залишились вдома. Малеча така класна, нові функції бомбезні😻👍

Бідна Мелоді, тяжко переживає смерть чоловіка((

А Форест - молодець, що все відремонтував. КЦ - крута штука)

Enni
Новачок
19/04/23

Я загуглила усі можливі майлстоуни, щоб розуміти, що на нас чекає попереду 😂 Ходити Міракл-інфант не навчиться, а ось повзати (нормально, а не підстрибуючи на колінках) - будь ласка! 

" "

І надсилати повітряні поцілунки 🥺💔

" "

І дути слюняві бульбашки з рота (дякую, що не шмаркляві)) 

" "

Так, а сіми раніше питали порад щодо підвищення? Мені здається, що ні 🤔

" "

До дверей чомусь приходила... Вікторія 👀 На всяк випадок нагадаю, що це колишня дівчина Еріка.

Дізналася про смерть Еріка? Цікаво, що у них з Мелоді навіть зникли стосунки, тобто, Вікторія прийшла до будинку незнайомої людини, якщо враховувати механіку гри, а не сюжет. Це виглядало навіть трошки кріпово. Добре, що у нас в той момент був у гостях сусід (лагодив унітаз))

Коротше, Мелоді її просто грубо відправила куди подалі... Не треба нам ніяких привидів минулого 🙄

" "

І Ноа! Я піймала на камеру Ноа 😍 Таке вже зайченятко - прийшов, перемив увесь посуд, нагодував Міракл, вклав її на денний сон. Мелоді хоч змогла підготуватися до початку семестру (так-так, даємо університету другий шанс)

" "

Це, до речі, дуже мило - як уся чоловіча половина (половина? пкхм, дев'яносто відсотків династійців двох минулих поколінь 😅підтримує зв'язок з Мелоді, дзвонить, приходить. Це розбиває мені серденько 💔

Ми теж сходили у гості - до Фореста та його родини 🤩 Мелоді таки влаштувалася на роботу - у соціальні мережі, що прийшли з "Життям у місті", бо там можна працювати з дому і не залишати Міракл одну. Одним з робочих завдань було "дізнатися краще" трьох людей в Районі Спецій у Сан-Мішуно. Як гарно, що Форест, Кейтелін та Аврора як раз живуть в Районі Спецій і виглядають як раз як три людини, правда? 😅 Та й в квартирі у них багато іграшок, старе дитяче ліжечко Аврори, високий стілець - коротше, рай для Міракл. 

" "

Ой, так, ось Аврора-дитина 😊 Оченята як у мами, а їсть, схоже, як тато... 

" "

Форест та крихітка Міракл тут так однаково дивляться, що одразу розумієш - роди-и-ина 😁 Смішні) 

" "

Кейтелін кричала на бідного Фореста декілька разів, доки Мелоді з ним розмовляла... Джинні точно погано впливає на невістку 🤨 Взагалі-то, підозрюю (точніше, впевнена), що це поведінка через ревниву рису характеру, але ж Форест з Мелоді навіть і близько не фліртували, просто спілкувалися... 

" "

" "

З початком нового тижня, який тягнув за собою початок семестру в універі, ми знову покликали бабусю Ідуну пожити трошки з нами, щоб Мелоді змогла їздити на заняття хоча б на пару годинок. І знаєте що? Чомусь з бабусею ця жучиха дуже спокійно їсть ненависне лимонне пюре 🤷🏻‍♀️

" "

А ще помітила у Міракл щасливий баф про те, як вона рада, що бабуся живе з ними 🥺😭

" "

Отже, всі майлстоуни отримані, тож настав час дорослішати 🥳 Поплювали на торт замість того, щоб дути (ця гра стає все більш життєвою 😂), отримали "липучу" тоддлерську рису характеру та другий рівень усіх навичок (начебто усіх) 💪🏻

" "

Що ж, вмикаємо старіння та готуємось до переїзду та смертей 😐

simmer
Новачок
20/04/23

>>>Чомусь з бабусею ця жучиха дуже спокійно їсть ненависне лимонне пюре
Класика! Навіть у грі дітлахи слідують своїй психології бути абсолютно різними з різними людьми. х)

Чудово! Ми от-от побачимо дорослішання Міракл. :)

Життя триває~

Bellany
Новачок
20/04/23

Так, а сіми раніше питали порад щодо підвищення? Мені здається, що ні 🤔

Не пам'ятаю такого в себе. 🤔

І Ноа! Я піймала на камеру Ноа 😍

Гарний. 😍 Я вже сумую за ним і Кірою. 

Ми теж сходили у гості - до Фореста та його родини 🤩

Такий класний цей скрін. Не знаю, якийсь живий. 🥰

Ой, так, ось Аврора-дитина 😊 Оченята як у мами, а їсть, схоже, як тато...

Мила дівчинка. Маленький Форест. 😄🥰

Кейтелін кричала на бідного Фореста декілька разів, доки Мелоді з ним розмовляла...

Ай, шо ж вона так. Як взагалі можна лаятись на цю милу кульбабку. Він наче такий безневинний. 🥺

А ще помітила у Міракл щасливий баф про те, як вона рада, що бабуся живе з ними 🥺😭

Ой, всьо... 😭💔

Отже, всі майлстоуни отримані, тож настав час дорослішати 🥳 Поплювали на торт замість того, щоб дути (ця гра стає все більш життєвою 😂), отримали "липучу" тоддлерську рису характеру та другий рівень усіх навичок (начебто усіх) 💪🏻

Вітаю! 🥳

Що ж, вмикаємо старіння та готуємось до переїзду та смертей 😐

Запасаюсь серветками. 🥺

Enni
Новачок
27/04/23

Я заходила в одну зі старих версій збереження, бо мені треба було дещо перевірити, і для цього я оживила Ітана у тому таймлайні, де він вже був мертвий. Поки я там щось дивилася, що мені треба, Ітан пішов спілкуватися з тодлером Ноа (😭), я побачила їх, а... Ітан побачив мене 😳 Вийшли дуже крипові скріни 😂😂

" "

" "

simmer
Новачок
28/04/23

- Експериментуеш? А я все бачу!

Bellany
Новачок
30/04/23

Я вже й забула, який він гарний був. 😍💔

Enni
Новачок
30/04/23

Я теж 😭 *сама вбила, сама ридає* 

Enni
Новачок
27/04/23

Дівчата померли не те що в один день - майже в один момент 💔 (Грим Ріперу було дуже зручно - просто спустився з другого поверху на перший)

" "

" "

І якщо смерть тата Міракл не усвідомила, то під час смерті бабусі вона була вже достатньо доросла, щоб все зрозуміти 🥺 (буквально - коли помер Ерік, у інфанта-Міракл не з'явилося жодного бафу

" "

Ноа прийшов сам, ніхто його навіть не кликав (кошенятко моє 🥺) - за історією вважаємо, що хтось з дівчат все ж таки йому подзвонив. 

" "

" "

simmer
Новачок
28/04/23

>>>буквально - коли помер Ерік, у інфанта-Міракл не з'явилося жодного бафу
О, це чудово. Бо куди такій малечі розуміти смерть. Та й тодлерам також. <_< Та й горювати за тими родичами, кого жодного разу не бучив.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування