Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Все ж таки залишились вдома. Малеча така класна, нові функції бомбезні😻👍
Бідна Мелоді, тяжко переживає смерть чоловіка((
А Форест - молодець, що все відремонтував. КЦ - крута штука)
Я загуглила усі можливі майлстоуни, щоб розуміти, що на нас чекає попереду 😂 Ходити Міракл-інфант не навчиться, а ось повзати (нормально, а не підстрибуючи на колінках) - будь ласка!
І надсилати повітряні поцілунки 🥺💔
І дути слюняві бульбашки з рота (дякую, що не шмаркляві))
Так, а сіми раніше питали порад щодо підвищення? Мені здається, що ні 🤔
До дверей чомусь приходила... Вікторія 👀 На всяк випадок нагадаю, що це колишня дівчина Еріка.
Дізналася про смерть Еріка? Цікаво, що у них з Мелоді навіть зникли стосунки, тобто, Вікторія прийшла до будинку незнайомої людини, якщо враховувати механіку гри, а не сюжет. Це виглядало навіть трошки кріпово. Добре, що у нас в той момент був у гостях сусід (лагодив унітаз))
Коротше, Мелоді її просто грубо відправила куди подалі... Не треба нам ніяких привидів минулого 🙄
І Ноа! Я піймала на камеру Ноа 😍 Таке вже зайченятко - прийшов, перемив увесь посуд, нагодував Міракл, вклав її на денний сон. Мелоді хоч змогла підготуватися до початку семестру (так-так, даємо університету другий шанс)
Це, до речі, дуже мило - як уся чоловіча половина (половина? пкхм, дев'яносто відсотків династійців двох минулих поколінь 😅) підтримує зв'язок з Мелоді, дзвонить, приходить. Це розбиває мені серденько 💔
Ми теж сходили у гості - до Фореста та його родини 🤩 Мелоді таки влаштувалася на роботу - у соціальні мережі, що прийшли з "Життям у місті", бо там можна працювати з дому і не залишати Міракл одну. Одним з робочих завдань було "дізнатися краще" трьох людей в Районі Спецій у Сан-Мішуно. Як гарно, що Форест, Кейтелін та Аврора як раз живуть в Районі Спецій і виглядають як раз як три людини, правда? 😅 Та й в квартирі у них багато іграшок, старе дитяче ліжечко Аврори, високий стілець - коротше, рай для Міракл.
Ой, так, ось Аврора-дитина 😊 Оченята як у мами, а їсть, схоже, як тато...
Форест та крихітка Міракл тут так однаково дивляться, що одразу розумієш - роди-и-ина 😁 Смішні)
Кейтелін кричала на бідного Фореста декілька разів, доки Мелоді з ним розмовляла... Джинні точно погано впливає на невістку 🤨 Взагалі-то, підозрюю (точніше, впевнена), що це поведінка через ревниву рису характеру, але ж Форест з Мелоді навіть і близько не фліртували, просто спілкувалися...
З початком нового тижня, який тягнув за собою початок семестру в універі, ми знову покликали бабусю Ідуну пожити трошки з нами, щоб Мелоді змогла їздити на заняття хоча б на пару годинок. І знаєте що? Чомусь з бабусею ця жучиха дуже спокійно їсть ненависне лимонне пюре 🤷🏻♀️
А ще помітила у Міракл щасливий баф про те, як вона рада, що бабуся живе з ними 🥺😭
Отже, всі майлстоуни отримані, тож настав час дорослішати 🥳 Поплювали на торт замість того, щоб дути (ця гра стає все більш життєвою 😂), отримали "липучу" тоддлерську рису характеру та другий рівень усіх навичок (начебто усіх) 💪🏻
Що ж, вмикаємо старіння та готуємось до переїзду та смертей 😐
>>>Чомусь з бабусею ця жучиха дуже спокійно їсть ненависне лимонне пюре
Класика! Навіть у грі дітлахи слідують своїй психології бути абсолютно різними з різними людьми. х)
Чудово! Ми от-от побачимо дорослішання Міракл. :)
Життя триває~
Не пам'ятаю такого в себе. 🤔
Гарний. 😍 Я вже сумую за ним і Кірою.
Такий класний цей скрін. Не знаю, якийсь живий. 🥰
Мила дівчинка. Маленький Форест. 😄🥰
Ай, шо ж вона так. Як взагалі можна лаятись на цю милу кульбабку. Він наче такий безневинний. 🥺
Ой, всьо... 😭💔
Вітаю! 🥳
Запасаюсь серветками. 🥺
Я заходила в одну зі старих версій збереження, бо мені треба було дещо перевірити, і для цього я оживила Ітана у тому таймлайні, де він вже був мертвий. Поки я там щось дивилася, що мені треба, Ітан пішов спілкуватися з тодлером Ноа (😭), я побачила їх, а... Ітан побачив мене 😳 Вийшли дуже крипові скріни 😂😂
- Експериментуеш? А я все бачу!
Я вже й забула, який він гарний був. 😍💔
Я теж 😭 *сама вбила, сама ридає*
Дівчата померли не те що в один день - майже в один момент 💔 (Грим Ріперу було дуже зручно - просто спустився з другого поверху на перший)
І якщо смерть тата Міракл не усвідомила, то під час смерті бабусі вона була вже достатньо доросла, щоб все зрозуміти 🥺 (буквально - коли помер Ерік, у інфанта-Міракл не з'явилося жодного бафу)
Ноа прийшов сам, ніхто його навіть не кликав (кошенятко моє 🥺) - за історією вважаємо, що хтось з дівчат все ж таки йому подзвонив.
>>>буквально - коли помер Ерік, у інфанта-Міракл не з'явилося жодного бафу
О, це чудово. Бо куди такій малечі розуміти смерть.
Та й тодлерам також. <_< Та й горювати за тими родичами, кого жодного разу не бучив.