ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
3/04/23

Вона мені чось так подобається. 😍 Шкода, що все ж таки не потрапила у твою родину. 🥺

Нічого, вона точно буде з'являтися ще, бо, наприклад, у перший день у новому домі вона прийшла одразу після сусідів з тортом) 

Я знаю, що ти фотошопом не користуєшся, але більше не знаю, що підказати. 😓

Я здогадувалась, що ти звертаєшся до фотошопу, але все одно дякую 💞 Мені поки допомогає телеграм, але буду продовжувати шукати альтернативу 🤔

Lita Swahn
Новачок
3/04/23

Я дочитала до цього моменту! 
Це щось неймовірне, стільки подій (сімс такий сімс) і персонажів (дякую, що нагадували хто-де кожного разу), я в захваті)

Кіра - королева мого серця✨

Enni
Новачок
3/04/23

Ой лишенько, у мене дух захоплює кожного разу, коли хтось новенький приходить у тему і такий "я все прочитав" 😱 19 сторінок! Дякую сильно 💞

Enni
Новачок
5/04/23

Мені треба ввести рубрику "Живе включення" 😅

Здається, зі "Зростаємо разом" ми можемо не тільки отримувати додаткові риси характеру, а ще й... змінювати старі 😳

" "

Дивиться, Мелоді буквально почала почуватися дуже щасливою зараз, у новому етапі життя, настільки, що її "Похмура" риса характеру вже неактуальна. Тепер у нас може змінюватися характер упродовж життя 🥺

Lita Swahn
Новачок
5/04/23

Цікаво, перший раз бачу цю фунцію)
Звучить до речі правдоподібно, бо ми протягом всього свого життя можемо змінюватись~

Bellany
Новачок
5/04/23

Ой, як це класно! І, блін, так чудово у сюжет вписується! Я не можу з цього доповнення, яке воно глибоке! 🤯

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/04/23

Ого, оце круто!

Як в житті)

Enni
Новачок
8/04/23

Найближчим часом буде трошки забагато Мелоді, бо, незважаючи на наявність у неї історії, вона все ж таки нова для мене сімочка, не зовсім зрозуміла, і дуже мила, тож я проводжу з нею багато часу. Вона теж пішла до університету, а ще влаштувалася в одну з кар'єр, які прийшли зі "Старшою школу". Підприємець, здається, вона називається. Це для мене щось нове, тож вивчаємо потрошки. Поки не зрозуміло, як можна качати навичку підприємництва, окрім нудного геймплею з продажом нарядів (можна виставити будь-яку нечувану суму, і це куплять, навіть якщо це не тренд 😐) 

" "

Ерік нарешті повернувся до спорту, більшого за звичайні пробіжки. Доєднався до футбольної команди Брітчестера 😎

" "

До речі, цей ноутбук зі стікерами виглядає дуже в тему для Еріка і Мелоді - я уявляю, що вона наліпила туди губки, а він - м'яч 😄

Я вже писала десь вище, що Ерік погано вчився у другому семестрі, тож залишився на "випробувальний" термін - якщо буде гуляти знову, то вилетить. Це я тестувала наскільки можна розслаблено вчитися, щоб набирати хоча б мінімальні бали для проходження далі 😂 Поки система виглядає так, що можна не робити домашки взагалі, але треба не пропускати пари + здавати курсові/презентації/екзамени. Що ж, подивимось, чи не виженуть Еріка після цього семестру, може хоч футбольна команда його витягне 😅

Ну а більшість часу закохана молодь проводить так, як і повинна себе поводити закохана молодь 😏

" "

" "

Я спостерігаю за ними приблизно з таким самим виглядом, як Матільда отут (це молодша сестра Мелоді, знайомтесь)) 

" "

У Мелоді доволі швидко з'явилося бажання завести з Еріком дитину, що мені тільки на руку 🤪 Все вийшло з першого разу)

" "

" "

" "

Ерік виглядає трошки в шоці, але він радий) 

" "

" "

Ми збиралися влаштовувати сімейну вечірку, де сповістимо усіх про вагітність, але одного дня до нас прийшла вщент розбита Кіра... 

" "

Ох, коротше, помер Джек... 😭

" "

" "

Спокійно, від старості, в сонячний теплий день, вдома. Сходив перед цим порибалити, обіймав сестру та дружину. Мені слів не вистачає, я очікувала на це пізніше, вже думаю, що треба було ставити старіння знов на паузу, поки Ерік з Мелоді просто тусили та вчилися 🥺

" "

" "

Вечірку на честь вагітності ми все одно влаштували, бо хотілося ігровим способом розблокувати люльку з іграшками. Маленькі такі сімейні посиденьки, сумні, але трошки з хорошими новинами.

" "

" "

Подивіться хто нарешті посміхається 🥺

" "

" "

А всім іншим взагалі не весело, хоча вони чесно і щиро обіймали молодят і привезли подарунки 💔 Джинні тільки чомусь не приїхала, хоча ми кликали, - напевно, не змогла себе змусити 😔 Ну а Ноа, за сюжетом, знаходиться дуже далеко, тож йому новини повідомили по телефону. Досить з нього й того, що приїздив на весілля. 

" "

" "

" "

А пам'ятаєте як декілька скрінів назад Сем посміхався, коли спілкувався з Мелоді? Це був нечесний удар від гри, бо прямо на вечірці він почав помирати... У присутності обох доньок і вже й без того сумної родини Брасс. Жах повний. 

" "

У підсумку Матільда (сестра Мелоді) залишилася жити сама в будинку. Вона все ще підліток. За історією, вона просто не погодилася переїздити до Мел з Еріком і заявила, що впорається самостійно. Звісно, ми ходимо до неї у гості, і тепер вже допомагаємо фінансово, бо вона, по суті, ще дитина, Мел її не кине. 

Тож, у зв'язку з сумними обставинами, останній триместр вагітності проходив тихо і сумно. Мелоді багато спала, поки Ерік готував їй салатики, бо у неї занадто сильно боліла спина, щоб довго стояти. 

" "

" "

У гості приходила сусідка, ім'я якої я не пам'ятаю. Запропонувала стати найкращими друзями. Теж вагітна. 

" "

І вже майже перед народженням дитини я не втрималася від чогось милого також, бо не можна постійно сумувати 😌

" "

" "

Момент "ікс" - Ерік з дуже серйозним настроєм вилазить з душу, щоб зробити все, що він може зробити у такій ситуації...

" "

Панікувати! 😂

" "

simmer
Новачок
8/04/23

>>>Все вийшло з першого разу
Скріни так кумедно вишикувалися. Вона лапками так, він лапками сяк. XD

О ні, Джек! О ні! Ще одна втрата у такий день! А я тільки подумала гарне про татуся, що він всміхається. То був його останній вибрик поганого характеру, ретельно спланований. :(

>>>Момент "ікс" - Ерік з дуже серйозним настроєм вилазить з душу, щоб зробити все, що він може зробити у такій ситуації...
>>>Панікувати!
Отак! XD
Хто же осяє їхнє буття?

Enni
Новачок
9/04/23

Вона лапками так, він лапками сяк.

Є ще скрін, де вони обидва з лапками сидять, але він не дуже мені сподобався 😂 сінхроністи) 

Хто же осяє їхнє буття?

Хтось точно осяє, отака я засранка) 

Дякую за комент! 

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування