ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

simmer
Новачок
9/04/23

>>>Хтось точно осяє, отака я засранка)
Інтриганка 99 lvl.

Bellany
Новачок
9/04/23

У Мелоді доволі швидко з'явилося бажання завести з Еріком дитину, що мені тільки на руку 🤪 Все вийшло з першого разу)

Юху! Немовлятка не за горами. 🥰

Ерік виглядає трошки в шоці, але він радий)

Такі котики вони в тебе. 😊 Дуже гарна пара. 💕 Ну, а Ерік взагалі улюбленець усього форуму, мені здається. 😁

Ох, коротше, помер Джек... 😭

😭😭😭

Спокійно, від старості, в сонячний теплий день, вдома. Сходив перед цим порибалити, обіймав сестру та дружину. Мені слів не вистачає, я очікувала на це пізніше, вже думаю, що треба було ставити старіння знов на паузу, поки Ерік з Мелоді просто тусили та вчилися 🥺

Я не знаю, як ти це витримуєш. 😢 Сильна жінка! 💪

А пам'ятаєте як декілька скрінів назад Сем посміхався, коли спілкувався з Мелоді? Це був нечесний удар від гри, бо прямо на вечірці він почав помирати... У присутності обох доньок і вже й без того сумної родини Брасс. Жах повний.

Ой, ну я не можу... 😭

Панікувати! 😂

Мелоді так з докором дивиться, наче: "Знайшов час, мені складніше тут взагалі то 🙄".  😆

Закінчила розповідь на найцікавішому місці! 😫 Хто ж там народився?? 👀

Enni
Новачок
9/04/23

Такі котики вони в тебе. 😊 Дуже гарна пара. 💕 Ну, а Ерік взагалі улюбленець усього форуму, мені здається. 😁

Дякую! 

Ерік як мінімум мій улюбленець - це точно 🤭🔥

Я не знаю, як ти це витримуєш. 😢 Сильна жінка! 💪

😔💪

Ніяк не витримую - поставила старіння на паузу знову, психанула. Хочу щоб Ідуна встигла побавитись з малечею хоча б в інфантстві 🤞

Мелоді так з докором дивиться, наче: "Знайшов час, мені складніше тут взагалі то 🙄". 😆

Злякався хлопчина 😅 Перші шлюбні розчарування! 😂

Закінчила розповідь на найцікавішому місці! 😫 Хто ж там народився?? 👀

Тримаю інтригу, роблю скріншоти 🤭 

Enni
Новачок
14/04/23

Саме так виглядають очі людей, в яких щойно з'явилося маля, а екзамени та роботу ніхто не відмінив - будемо вважати, що це щастя і недосип 😅

" "

" "

Ну і, боже, так, це дівчинка, вже друга дівчинка у новому поколінні 🥺🌸

" "

Гра запропонувала їй ім'я Міракл (Miracle), і воно здалося мені незвичним і дуже чарівним, тож ми його залишили 😌

" "

Я не можу натішитися, що нарешті працює дія показати маля комусь - ось познайомили Міракл з бабусею Ідуною 😍 У Еріка з Мелоді тут такий вигляд, наче вони зробили не дитину, а як мінімум мільйон сімолеонів, славу і власний острів 😂

" "

Ладно, якщо без жартів, то ось наймиліші скріни з того моменту 💔 Ерік, до речі, прийшов у дитячу самостійно 🥺

" "

" "

Взагалі багато хто приходив у гості, поки Міракл була новонародженою, але чомусь я нікого не скрінила, окрім Фореста 🍃

" "

Ерік бігав по новому містечку, а я ловила піксельних гусей на камеру 😵‍💫

" "

" "

Люблю їх нереально, допоможіть 🥲🤧 І чому я не додумалася звести їх раніше? 

" "

" "

Тут ми з Мелоді дивуємось дорослішанню нашої ягідки та анімації, де вона з'являється у повітрі на хмаринці та опускається на підлогу 😅 

" "

І так, можете привітати нас - ми втратили чорний династійний колір волосся! 😂 (хотіла авторка блондинів у родину - отримуй блондинів) У мене є теорія, що сімс надає перевагу волоссю мами, а не тата. Бо обидва сина Ідуни отримали її волосся, і обидві дитини Джинні отримали її волосся. Та й самі Ідуна з Джеком отримали волосся від мами. Та й їхня мама отримала волосся від своєї мами, не від тата. 

" "

" "

На фінал моє улюблене - усі ридають, у Міракл багує оченятко, сімс такий сімс))

" "

" "

" "

Lita Swahn
Новачок
14/04/23

Вітаю молодих батьків з ДИВОвижною і ЧУДОвою дівчинкою✨

simmer
Новачок
15/04/23

>>>Саме так виглядають очі людей, в яких щойно з'явилося маля
О, як життєво! х)

>>> У Еріка з Мелоді тут такий вигляд, наче вони зробили не дитину, а...
Так, такі пафосні. Класний скрін!

Уву, як гарно всі разом виглядають. ❤

Bellany
Новачок
18/04/23

Таке миле малятко, неймовірно чарівне! 😭 Ім'я чудове, маленьке диво. 🥰

Enni
Новачок
15/04/23

Матір з глузду з'їхала на старості років 😂

" "

Bellany
Новачок
18/04/23

Ахах, в мене теж бували дивні дзвінки такого плану, але в тебе зовсім епічно. 😂

Enni
Новачок
19/04/23

Агата Крамплботтом! Це щось)) 

Джинні взагалі після смерті Джека вже два рази дзвонила Мелоді (вау), щоб спитати поради сходити на різні побачення. Перший раз я сказала "роби що хочеш", і вона не пішла. Другий раз я вже прям відговорила її 😡 А то погляньте на неї, придумала собі бабця розваги після смерті діда, алло 😡

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування