ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
24/05/23

Жах який. 😨 Роман закінчився так і не розпочавшись...

simmer
Новачок
20/05/23

>>>так що побажайте мені терплячості 😅😅 Ще й імена запам'ятовувати...
Бажаємо! (((o(*゚▽゚*)o)))

Bellany
Новачок
24/05/23

Хіба це не творчість? 🤔 Напевно, ні, коли цього занадто.

Треба більше творчості! 🤪

Час на вишивання є тільки вночі. На терасі під дощем, щоб точно було не скучно 😂

Найкраще місце! Свіже повітрячко... 😇

Ноа ніби виніс для Мел парасольку з ввічливим питанням, чи все у неї тут добре 😅

Кавалер 😏😏😏

Міракл тим часом пішла у старшу школу (я нарешті буду нормально тестити її геймплей)), і розповідати про це буде важко, тому що я не пам'ятаю жодного імені її однокласників, а їх дуже багато.

Я усіх своїх сімів фоткаю та записую у спеціальні окремі папочки, практично веду перепис населення. 😅 Бо теж неможливо усіх запам'ятати. 😅

Ще одне завдання життєвої цілі - приєднатися до челленджу Т-пози 😂 Оце розробники зарофлили)

Я щось цей прикол так і не зрозуміла. 😅

Погляд у нього, звісно, такий, наче він здогадався, що оця приставуча дівчинка - донька отого Еріка, який гупав до Раджа у квартиру і сварився на шум 😅

Ахах, дійсно. 😆

А оця дівчинка піймала на Міракл краш 😱 Я відіграю так, що Міракл цього не розуміє, але я бачу, як дівчинка постійно стає флірті поруч із нею 😅

Хі-хі, ну бо гарнюня ж 🤭

Коротше, на цей раз мені прям подобається у школі, тільки треба тепер перевдягати однокласників, щоб вони виглядали приємніше, а це я сильно не люблю, так що побажайте мені терплячості 😅😅

Бажаю багато терплячості! Розумію тебе, як нікого. Наді мною таке ж висить. 😅 Але я насправді люблю перевдягати сімів, просто лінуюсь. 😅

Enni
Новачок
25/05/23

Я усіх своїх сімів фоткаю та записую у спеціальні окремі папочки, практично веду перепис населення. 😅 Бо теж неможливо усіх запам'ятати. 😅

Тааа, це занадто багато роботи, я ледача 😄 Хоча розумію тебе, бо хто зна як ще вижити у збереженні, де більше 500 сімів ахахах

Я щось цей прикол так і не зрозуміла. 😅

Наскільки я пам'ятаю, раніше, коли сіми баговали, вони зависали ось в такій позі. Але не пам'ятаю вже, чи то в четвірці було, чи може у попередніх частинах гри) 

Bellany
Новачок
25/05/23

Наскільки я пам'ятаю, раніше, коли сіми баговали, вони зависали ось в такій позі. Але не пам'ятаю вже, чи то в четвірці було, чи може у попередніх частинах гри)

А, так, щось було таке. Я тому й подумала, що то баг такий, а то така фіча виходить? 🤨 Раз навіть у прагненні це є.

Enni
Новачок
21/05/23

Гра вирішила, що дитина Ноа - це реінкарнація Еріка 💀

" "

Bellany
Новачок
24/05/23

Моє серце... 💔😪

Enni
Новачок
26/05/23

Прийшла з отаким красивим скріном автобуса перед школою Міракл, щоб сказати, що якось несподівано у мене з'явився сімстаграм 😅 це все клятий красивий джишейд  Я думаю, що продовжу робити сюди великі пости-розповіді (такі ж нечасті, як і були)), а в інсті будуть просто скрінчики, майже без описів. Можливо, іноді вони будуть актуальнішими за пости тут 🤪 Зараз там, наприклад, є нові фото Міракл з Мелоді, а ще риси характеру Міракл. Коротше, якщо комусь цікаво, то велкам 👀

" "

oxkbt
Новачок
27/05/23

дуже гарно, підписався :)

а як називається пресет? хочу спробувати на своїй грі, бо все ніяк не можу знайти підходящий 

Enni
Новачок
27/05/23

Дякую! 😍

Це пресет від ellcrze + я трохи щось редагувала під себе, але не сильно.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування