Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Ооо, як чудово бачити ще один новий світ! 🤩 З нетерпінням чекатиму на оновлення у темці. 😊
Спробувала відкрити посилання на дерево, але щось воно помилку видає, типу що потрібно залогінітися. 🤔
Ой ну це тому що я тупанула, але я не бачу як редагувати опис теми 🙈
Оце повинно бути робочим https://www.theplumtreeapp.com/public/631f9101db5d6f030b7bcb72
Я виправила посилання у першому пості 🙂
Такі всі гарненькі! Вже хочеться познайомитися з ними. 😊
Привіт, рада бачити в світах 😊 бачу дерево вже таке розлоге! ❤️ сподіваюсь дізнаємся побільше про нього) а про анархію розумію, іноді правила шось швидко набридають 😁
Доброго вечора ми з України :з
Привіт! Дерево, насправді, повинно бути ще більшим і старішим, але вести його я почала лише два покоління тому, при тому що вся попередня історія була загублена (=залишена в Україні півроку тому). Тож більша частина дерева - це моя пам'ять та відкопані десь старі скріни.
Це напевно навіть атмосферно та правдоподібно для поточного покоління - знати історію сім'ї лише на декілька поколінь, і ту не точно)
Ну ось, знайомтесь з родиною Брасс 😊 Я би з'їхала з глузду керувати такою кількістю симів в одному будинку, тож вони роз'їхалися на два будинка, але заради такої події (автор завантажив позплеєр - це подія)) виповзли пофоткатися у парк Ньюкреста всі разом.

Білявка ліворуч та чорнявка праворуч - це сестри Беверлі й Белль, посередині - їх обранці-супутники, ну і на травичці розвалилися діти
Белль та Беверлі мали ще одну сестру, але на неї впав метеорит, коли вона роздивлялася небо у телескоп 😬🙈 Я бачила повідомлення про його наближення, але це було Свято Врожаю, багато симів та подій, і я просто не встигла зреагувати. Сумно те, що у той самий день, але однією сім-годиною раніше помер від старості їх батько, тож, напевно, в цій родині Свято Врожаю тепер буде траурним днем ще декілька поколінь 🪦

Яка чудова родина 🥰 Сестрички дуже милі. Шкода, що в них такі драматичні події трапилися. 🙁 Діточки гарненькі. 😊
Дякую! Про діточок напишу ще пост окремо, дуже їх люблю і навіть поки не хочу дорослішати, поставила старіння на паузу 😂
Про діточок і не тільки! (це буде спам скрінами, вибачте)

Оскільки я маю тільки базу з сезонами, розважаю себе як можу - захотіла в родину дітей від Батька Зими 🤪 Сюжетно пояснила собі це штучним заплідненням за допомогою анонімного донора (отак дід заробляє, напевно 😂), бо Белль як раз нещодавно одружилася з Марією й, звісно, вони не змогли б завести дітей традиційним шляхом.
Двійнята Ідуна та Джек народились неочікувано - ми чекали тільки на дівчинку, але це як завжди, я вже не дивуюсь нічому)
Подорослішали до тодлерів малюки як раз на Геллоувін, який святкували перед Святом Врожаю, тож з ними встигли пообійматись і дідусь, і тітка. На Геллоувін, доречи, одягнули двійнят у ялинку та ельфа, бо треба ж якось тематично відповідати званню дітей Батька Зими! 😅
Подорослішали до дитячого віку у перший день зими ❄️ Як на мене, це дуже атмосферно, бо, знову ж таки, влучно попадає під їх "звання"/генетику.
Відносини у дітей вийшли дуже дружними і теплими навіть без мого втручання - вони постійно підходили один до одного, базікали, грали разом і, чесно, жодного разу навіть не сперечалися, максимум займатися пустощами, але завжди сміялись з витівок один одного.
На останньому фото з двійнятами їх кузен - Максвелл, він ще зовсім малеча, тож його історія та характер ще попереду)
Зараз Джек з Ідуною вже підлітки, але їх дорослішання не пройшло без сюрпризів й трагедій
(я з цією родиною скоро стану сивою)Вони зібрали дитячу вечірку, спілкувались, танцювали, грали, їли торт... Аж тут мене кидає в іншу кімнату та перемикає на Белль - вона вмирає від серцевого нападу... (це все моди) Чесно, мені прийшлося зупинити гру на декілька хвилинок, вгамувати емоції й подумати що зараз до біса треба робити 😂
Рішення прийшло, коли я побачила цих бідних дітей і всю купу їх друзів, що увірвалися до кабінету
(це якийсь фільм жахів)- Ідуна була впевненою у цей момент та пішла вмовляти Смерть.І все вийшло! 😮💨
Після "воскресіння" у Белль не зникали мудлети болю та дискомфорту у грудях, вона одразу поїхала в лікарню, тож сюжетно я вважаю, що їй стало дуже погано, всі до смерті перелякались та вчасно викликали швидку.
Всі гості були терміново відправлені по домівках, залишилась тільки Беверлі (білявка, сестра Белль).
А Марія (дружина Белль), що дивно, віднеслася до цього всього дуже відсторонено. Дивлячись на свою дружину на підлозі, вона була сумна, так, але при цьому продовжувала щось їсти, а, як доїла, пішла на гору - лягати спати. Я не стала відміняти всі ці дії, бо це вже не перший раз, коли вона так дивно себе поводить, - на тому злощасному Святі Врожаю вона теж не горювала, а навіть посміхалася, коли всі плакали, а сумний мудлет зник у неї у найпершої 🤔
Зараз із Белль все добре, а дітям прийшлося задувати свічки попри переляк, поки їх мама у лікарні. З ними залишилась Беверли та намагалася веселити племінників як могла.
Залишок ночі двійнята не спали - чекали новин, заспокоювали один одного, Джек не відходив від кавоварки, а Ідуна все ж таки відрубилася на дивані на світанку.
Мені здається, що треш на цьому не закінчується, і в цій темі будуть з'являтися лише страждання симів 😅 Якщо ви дочитали аж до цього моменту - дякую, ви герої!