Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
ага, точно)))
Ісла Парадісо
Частина 14. Нарешті Карлі виходить на роботу та дорослішання Нео.
Хлопці постійно разом і вже давно стали найкращими друзями, постійно проводять разом час та дарують один одному подарунки. Вони такі милі🥰
А Карлі, нарешті, вийшла на роботу.
Невже?! Мені аж досі не віриться!))) Ця жінка пів свого життя провела в декреті.
Цікаво, на роботу Карлі йде, на жаль чи нарешті…)))
За нею урочисто приїхала службова машина, Карлі, на мою радість, хоч на роботу телепортувалась з острова, а не пливла до завершення робочого дня))
До речі, вони всі телепортуються в школу і на роботу з острова на материк, до машини або шкільного автобуса. Тільки Марк плаває на роботу на катері, бо в нього немає службової машини.
А ще, форма Карлі дуже личить, дивіться, яка вона класнюча😍
Правда, зачіска залишилась ще з попередньої вікової категорії.
Тим часом Нео завершив свій перший фантастичний роман.
Критики оцінили «Мелодію майбутього» як самий справжній хіт і сказали, що в хлопчика талант до письменництва і, якщо він буде його розвивати, то в майбутньому з Нео може вийти відомий талановитий письменник.
А ще, курорт Чесстерів почав приносити реальний дохід. Зараз це більше 2000 сіммоліонів в день і дохід далі росте. Недавно Курорту «Тропічний» присвоїли 4 зірки і Марк забажав накопичити 200 000 сіммоліонів, в чому я його повністю підтримую і буду всіляко допомагати)
Тим часом, поки Нео захоплено пише книги, Космос, не менш захоплено розважається.
Хлопчик дуже любить будиночок на дереві і часто там грає в різні ігри, іноді навіть спить.
Просто хлопці їдуть в школу, а я їх скріню))
Ще один член сімейства червоноволосих нпс, яких я додала в гру.
На цей раз – берегиня сімейного затишку та мама 4, здається, чи 5 дітей – Кайлія Айзекс.
Просто пробігала повз пляжу, де сьогодні Марк наглядав за відпочиваючими, а я все подумую, треба цю сімейку породичати з Чесстерами, тим більше, що вони в мене надприродні істоти, а вся суть цього збереження, це отримати і виростити всіх надприродних істот за династію Чесстер)
Сьогодні, як і останнім часом, на пляжі зовсім не людно, то ж, Марк нудиться без роботи, і щоб не було так скучно, він вирішив почитати трішки книжку про фотографію, чим підвищив цю навичку до 2 рівня.
А ось і закінчився робочий день Карлі. Русалка працювала сьогодні дуже плідно, також, за час декрету вона продовжувала слідкувати за своєю фізичною формою і прокачала спорт до 8 рівня. Керівництво не залишило старання Карлі без уваги і її підвищили до механіка в частині. То ж, тепер потрібно пригадати гайди з механіки, щоб можна було ефективно ремонтувати військову техніку.
Але, щось вона не дуже цьому радіє)) Певно, механіка – то не її))
Ну, нічого, Карлі, продовжуй старанно працювати, скоро ти отримаєш більш серйозну посаду.
В багажі завалялось надто багато рибки))
Карлі дійсно перепрацювала сьогодні. Отримала потужний стрес та перевтому, тому, було вирішено, що русалці пора розважитись біля улюбленого та такого рідного океану.
Карлі відправилась де сьогодні чергує коханий Марк. Поки чоловік був зайнятий, русалка довго засмагала на сонечку, слухаючи улюблену музику.
Розслаблялась на теплому піску, поки сонце не почало пересушувати її луску.
А коли відчуття сухого хвоста стали вже некомфортними, Карлі побігла плескатись в океані. І їй було так весело, прямо, як в дитинстві, коли вона вперше вийшла на сушу.
Ох, вона так давно не розважалась на березі океану.
Тим часом, Марк уважно слідкував за водною гладдю та береговою лінією, чи комусь, раптом, не стало погано.
Після чого, красень-рятувальник, помітив на мілководді свою дружину))
В промінні теплого сонця, Карлі виглядала ще привабливішою. Він спостерігав за нею і думав, який ж він щасливий чоловік, як же ж йому пощастило з дружиною.
А потім, Марк підійшов до Карлі, обняв її та знову освідчився їй у коханні. Час навколо зупинився, у всесвіті існували тільки Марк і Карлі.
Час не рухався рівно до того моменту, поки одному з відпочивальників не стало погано.
Дідусь, раптом, рухнув на пісок, хапаючись за серце та закликаючи допомогти йому.
Марк миттю все кинув та побіг на допомогу. Ще не вистачало, щоб цей старий пан помер на пляжі, під час зміни Марка.
Поки Марк працював і рятував відпочивальників, останні щось не проявляли особливої вдячності. Ось, одна з сімок почала кричати, що мар нікчемний працівник і він, замість того, щоб слідкувати з пляжем розважається зі всякими русалками. І нічого, що всяка там русалка, це дружина Марка)
Марк в роботі)
От вам і вдячність… Марк йому життя врятував, а дідок йому кричить фууу… ти не популярний.😡
А ну тихенько, наглий дід, а то, зараз врятуємо назад))
Не дивлячись на це, Марк отримав чесно зароблені гроші і хороші чайові від невдячного дідуся. Видно, тут ще не все втрачено)) І день сіми не зіпсували Чесстерам. Ввечері, всі разом відправилось додому. В пошті на сімів чекати рахунки та декілька любовних листів, адресованих Марку. Марк в нас популярний і добра половина прекрасної статі Ісли сходить від нього з розуму. Особливо Таміко. Вона частенько присилає Марку любовні листи з зізнаннями і запрошеннями на побачення. Ох вже наполеглива дівчина. Нічого її не зупиняє, ні діти, ні дружина. Хоча Карлі може добряче так зупинити. З її-то 8 рівнем спорту))
Між тим, час невпинно рухався вперед, і ось, ми дожили до Дня Народження Нео. Вечірку цього разу вирішили не влаштовувати, а відсвяткувати днюху старшого сина в спокійній домашній обстановці.
Нарешті зібралась вся сім’я, щоб привітати Нео з днем народженням
Фірмова косоокість, в студію))))
А далі купа скрін-спаму з днюшки.
Ось Нео і став підлітком. Молодша школа позаду. Закінчив хлопець її з відзнакою.
Тепер, попереду старша школа, випускний та універ.
Але, здається, Нео щось явно не влаштовує)))
Марк та Карлі щасливо вітають сина зі святом.
Поки Нео був дитиною, він активно відвідував гурток скаутів, за що отримав в нагороду почесні значки скаута. Тепер вони красуються на стіні холу, біля кімнат хлопців.
Як тільки Нео став старшим, разом з ним подорослішала і його уявна подруга Іоназа.
Друзі привітали один одного зі святом та побажали здійснення мрій.
Тільки Марк з Карлі, вже почали хвилюватись за Нео. Марк говорить дружині, що їхній син надто багато часу проводить з уявними друзями, яких не існує і пора би вже заводити реальних.
Поки батьки сперечались про подальшу долю звичок Нео, я трішки підредагувала хлопця в КАС. Тепер він став схожим на людину)) Також, при переході в стадію "підліток", Нео отримав рису характеру Емо.
Красунчик Нео.
Тим часом, здається, Космос оприділився зі своїми бажаннями. Після численних партій в доміно з братом, хлопчик захотів відкрити власну зірку і попросив у батьків телескоп.
Тим часом, вдома з’явився ще один поїдач сирої риби)))
А ще, Космосу таки купили телескоп. Правда, хлопчик не любить природу і нервується, а той блокатор природи нічого не блокує. Але це не заважає Космосу захоплено вивчати нічне небо.
На фоні на першому скріні так крипово стоїть та дівчинка-уявний-друг 😅
Судячи з її обличчя, перший варіант більше підходить 😶🌫️
А я помітила смайл на дупці Марка! Може й жіночка ця теж помітила 😂
Оооо тримаємось 😂
Вона просто зрозуміла, що тепер в неї з'явився конкурент - реальний конкурент)
Аахахахха)))) то точно))) В неї пару раз з'являлось бажання звільнитись з роботи, коли закінчувався декрет)))
Автор спеціально заскрінила, цікаво було, чи ще хтось тим смайлом на дупці буде любуватись)))
На диво, в нього ще не виникало ситуацій зв'язаних з цією рисою характеру. Я навіть хотіла приодіти його, як ємо, але під час редагування забулась))))
Але ж, життя в нього тільки починається)))
Під цей одяг ця зачіска дуже класно пасує. Красуня 😍
А хто вони? Вампіри? Чи чарівники?
І смайлик на плавках. 🤭
Жах який. То вже маразм певно. 🙄
Мабуть, цей дивний капелюшок. 😄
Мені так подобаються оці скріни з невидимою подружкою. 🤭
Вітаю Нео з подорослішанням! 🥳
Ви не повірите)) Я знову з новим постом))
Сподіваюсь, я вам тут ще не набридла зі своїми Чесстерами?)))
Ісла Парадісо
Частина 15. Трішки буденності та відкриття третього таємного острова Ісла Парадісо.
Вкотре Карлі намагається закінчити приготування якоїсь страви (
я вже забула, що вона там готувала), яка вже тиждень займає місце на кухонній тумбі, бо в русалки вічно з'являються важливіші справи)Нарешті я вирішила таки це доварити.
Але і тут все закінчилось передбачувано. Я ж не звикла, що Карлі тепер працює)
То ж, розпочався робочий день і русалка телепортнулась до робочої машини, яка відвезла її у військову частину)
Просто Космос, просто про щось задумався. Можливо про те, їсти ці печенюшки, чи ні))
Мені так подобається його погляд. При чому, в підлітковому віці він також має магнетично-притягуючий погляд)
Але, тепер зрозуміло, про що думав хлопчик)
Сьогодні клас Космоса поїхав на екскурсію в поліцейський відділок. Космос не може оприділитись, ким він хоче бути, лікарем чи детективом, от, можливо ця екскурсія допоможе йому зрозуміти, чи хоче він справді працювати в поліції.
Судячи по деяких повідомленнях, хлопчик дуже серйозно віднісся до роботи в поліції😂
Марк ж сьогодні вихідний. Вирішив посвятити себе прокачуванню навичок.
До дайвінгу справа не дійшла, сьогодні Марк не злазив з тренажера, так як давно пора було виконати квест «тренуватись до знесилення»)
Ну і, так як рівень відкритої кар’єри піднімається, коли сім прокачує необхідні для неї навички, навіть не знаходячись на роботі, дуже швидко Марк виконав не тільки завдання, «займатись спортом до знесилення», але також, керівництво дізналось про старання свого підлеглого, навіть в позаробочий час, та підвищило. Тепер Марк Найкращий в світі рятівник – 10 рівень кар’єри «Рятівник»😎
Подивіться на бідолаху) Який стомлений)) Але воно того варте. Адже, Марк нарешті досягнув 10 рівня Спорту і отримав за це сертифікат, а також, здається, 5000 балів щастя (якщо я правильно пам’ятаю), адже вже давно цього прагнув.
До речі, нарешті зловила Нео, як він плаває, перетворившись в русала.
То ж, в родині Чесстерів появився новий хвіст)) Правда, на той момент гра баговала (про що я дізналась значно пізніше) і я думала, що то такий сріблястий хвіст в Нео має бути. Але, через декілька постів він зміниться на рідний, тільки не червоно-оренжевий,а світло-оранжево-жовтий). Ну, а поки
що, ось такий новий мешканець океану досліджує свої володіння))
Пізніше до нео приєдналась і Карлі. Навчала подорослішавшого сина правилам поводження серед морських жителів))
Ще, в школі Нео попав в один клас з Омегою Айзекс.
Вони з Нео швидко подружились, проводять багато часу разом в школі і по за нею, також, Омега часто почала з’являтись в домі Чесстерів.
А Марка все частіше запрошують на побачення. Все, єра любовних листів скінчилась, почалась нова ера – дзвінків із запрошеннями на побачення)) Здається місцеві сімки не залишають надії, що супер-рятівник таки погодиться і таки сходить з однією з них.
А коли Марк, знову і знову відмовляє їм, напевне, всі дуже заздрять Карлі))
Ох, не дадуть супер-рятівнику відремонтувати зламаний кран))
Тим часом, Нео з Омегою закінчили домашку і засіли грати в шахмати.
Марк також допомагав з домашкою Космосу. Хлопчик дуже здібний, все схоплює на льоту
Ввечері, коли спала нестерпна жара, яка накрила сьогодні Іслу, Карлі відправилась в центр, в книжковий магазин. Накупила книг про риболовство на пару тисяч сіммоліонів і засіла в бібліотеці аж до глибокої ночі)
Тим часом, над островом зійшов величезний повний місяць і активізувались зомбі. Але Карлі була надто зайнята, щоб їх помітити) Слава Сімсу, зомбі теж її не помітили))
Космос захоплюється не тільки рішенням всяких логічних головоломок, але і спортом. Шкода, що в дитинстві не прокачується спорт, але можна виконувати укріпляючі і силові вправи біля стереосистеми. Такі бажання в хлопчика виникають швидко і я їх частенько виконую))
Марк таки знайшов час на дайвінг… пізно вночі))
Я все сподіваюсь виконати завдання нарватись на акулу і отримати карту до таємного острова. То ж, Марк пірнув. Акул поки не було, то ж ми дослідили печеру, відкрили скриню і спіймали декілька риб і знайшли пару рідкісних мушель.
Поки Марк був дуже зайнятий, повз нього промайнула підозріла тінь… і ще раз… о Сімс! Ще одна!
То були акули…
Марк не налякався. Куди ж лякатись супер-рятівнику)) Тепер не личить))
Акула ж також помітила Марка. Ще б, ще ж була ніч – час коли ці хижаки полюють…
От вона і вирішила, що вполювала… А я завмерла біла монітору від страху за свого аквалангіста…😬
Марк захищався хоробро, відбивав кожний напад рибини та наносив впевнені удари у відповідь. Бій був точно нерівний та небезпечний, але і тут Марк продемонстрував свої вміння і хоробрість. В кінці-кінців, сім завдав нападниці сильного удару в ніс, потім схопив за хвіст і, як справжній Посейдон, розмахнувшись акулою декілька разів по колу, викинув її далеко в товщу води. Переможена і перелякана риба швидко зникла в океанській темряві, а Марк помітив, що, намагаючись його вкусити, акула втратила зуб. Піднявши його з дна, Марк забрав зуб додому, як трофей. А я, нарешті видихнула))
Після цього, сім мирно поплив до красивої підводної печери, щоб дослідити її. Мало йому, певно, пригод на сьогодні))
Тим часом, Нео встиг посваритись з Іоназою)) Коли я переключилась на нього, Іоназа щось активно йому доказувала і їхні діалоги мінусувались.
Цікаво, про що вони посварились…
Ну, Нео постояв, подумав, сказав Іоназі щось типу, не потрібно біситись, ми і зараз найкращі друзі. Були, є і будемо. Після цього хлопець пішов тренуватись у письменництві, так вчителька зарубіжної літератури дізналась про написаний Нео хіт та запропонувала гарну оцінку за семестр, якщо хлопець підвищить навичку письменництва.
Нео тренувався дуже старанно, прокачав письменництво до четвертого рівня і отримав обіцяну винагороду від вчителя.
А також, в дискусійному клубі, який Нео відвідує після уроків, він остаточно оприділився зі своїм майбутнім. Хлопець забажав стати Ведучим програми новин та присвятити своє життя журналістиці, а я подумала, а чому б і ні. Буде журналістом та писати бестреллери у вільний від роботи час.
А в Космоса з’явилась нова забавка)
Хлопчик почав робити успіхи на уроках хімії, вчитель постійно його хвалив, то ж Марк з Карлі вирішили подарувати сину лабораторію для хімічних дослідів. Космос дуже зрадів подарунку, тепер він там щось досліджує цілими днями. Одним словом, дитина зайнята і добре, що корисним))
Пригоди з акулою для Марка не закінчились того вечора. Через декілька днів, він зв’язався з тим дідусем, який запропонував йому таку ризиковану авантюру, розповів про поєдинок з акулою. Дідусь захоплено слухав, а потім розповів не менш захопливу історію про старі зали міської ратуші та одну стару карту, яка валяється в одному зі старих кабінетів в тому крилі ратуші, яке не використовувалось вже століття два.
Дідусь натякнув, що та ратуша веде до таємного скарбу.
Що ж, Марк відправився на пошуки і знайшов карту. А вела вона до таємного острова…
А Космос робить свої перші успіхи і створює перше зілля – зілля настрою.
Скажу вам, штука корисна, треба буде поексперементувати на комусь з Чесстерів))
До речі, як тільки хлопчик створив це зілля, він одразу захотів стати головним фокусником.
Ох, вони вічно всі хочуть стати фокусниками)) Прями нашестя фокусників якесь)
Бажання Космоса я, звісно, не задовільнила. Не маю я зараз планів на фокусників))
В честь першого відкриття Космоса, Марк навіть зробив невелике оновлення домашнього спортзалу, а саме, розмістив там шафу, де Космос зможе зберігати результати своїх дослідів)
Не дуже вона там доречно, але більше ніде місця не вистачило))
Вночі Марк вже не їздив на відкритий острів, вирішив дочекатись ранку.
Тим часом, сонце піднялось над горизонтом, готуючись випалювати все довкола. Але поки що, Іслу зустрів прохолодний ранок з приємним морським бризом. Ідеальний час для маленької подорожі.
Сам острів не маленький і дуже мальовничий. Пейзажі з нього відкриваються просто фантастичні😍
Цей острів Марк вирішив не продавати, а збудувати тут щось гарне, або залишити в якості дачі для сімейного відпочинку.
А от ділянка там просто крихітна. Така малесенька і майже всю територію займає будинок.
Цікаво, хто тут жив? Напевне засновник Ісла Парадісо)
Марк був дуже голодний і знесилений. Дуже нелегко було знайти дорогу до цього острова.
Їсти тут особливо було нічого, тому, Марк вирішив що найситніше буде з’їсти перечну м’яту, від якої Марка потім дуже нудило.
Вгамувавши голод, Марк заснув прямо в будиночку таємного острова.
>>>Тим часом, Нео встиг посваритись з Іоназою
От не знаю, це частина механіки, що у підлітковому віці уявний друг стає нестерпним (постійні сварки й стосунки швидко псуються)? Чи то моїм сімам так не щастило? Здебільшого я видаляю ту іграшку.
Як щодо варіанту, аби Космос швиденько винайшов те зілля перетворення уявного друга у реального? І дати Іоназі своє життя?
Чудово, відкрито ще один острів!
Ну, зазвичай вони в мене чемні, стосунки не часто псувались, хіба, зовсім на них уваги не звертати, що Нео і робив)) Видаляти Іоназу точно не буду, в мене на неї плани)) Ще би вона не плелася вічно за Нео скрізь і всюди))
Ага, залишилось ще 5. Встигнути б до його смерті всі відкрити)
Божечки, й ти туди ж... Звісно не набридла! Більше Чесстерів, будь ласочка! 😘
Ой, як класно! 😍
Гарнюня й ім'я цікаве. 👍
Бач які хижачки 😒 Бідний Марк тільки й встигає відбиватися.
У вас навіть шаховий столик на морську тематику. 😊
Йой, як кадр з фільму жахів. 😨
Дякую за продовження, дуже цікаво 🤗
😁😁 Ну, тоді тримайтесь)) Я дорвалась до сімсів, награла вже купу всього і тут і в п'ятницях)) Треба терміново розгрібати скріни, або, хочу пограти, а не можу, бо скоро забуду, що на тих скрінах відбувалось))
Омега взагалі класна вийшла, я все любуюсь нею. Молодою буде взагалі красуня)
Та то капець якийсь. Ті сімки закидають його любовними листами, вже почали видзвонювати. Жесть... скоро будуть додому ходити))
Ага, в нас дружина русалка, по-іншому і бути не може)))
Дякую за теплі коментарі та постійну увагу до моєї темки🥰