ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

All start from Isla...

Lisichka-sestrichka
Новачок

Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.

Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)

Ісла

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/06/23

Ага, перші скріни, чомусь не відобразились і при редагуванні посту, мені не вдалось їх заново завантажити, так як при вставці в повідомлення, як виявилось, вони не відображаються, а завантажити на сайт, при редагуванні їх немає можливості((
На них Марк в новій синій формі, крупним планом))

Так, вони класно розважились) Люблю відправляти сімів на курорт відпочивати і наставляти на курорті купу різних розваг))
Дякую за комент🥰

Bellany
Новачок
17/06/23

Теж не бачу перші скріни. 🙁

Тим часом, поки Мар був не дуже задоволений своїм новим робочим виглядом, на пляжі промайнув один з надприродних дітей, одної яскравої сімейки, яку я недавно заселила в сейв.

Люблю таке яскраве волосся. Файний хлопчик. 🙂

Тільки от, чомусь в них хвости позависали((

Ох, ці ж баги...

Не дарма кажуть, що ті люди, які живуть біля моря, на пляжі практично не бувають))

Так і є, ахах, по собі знаю. 😅

Вибачте, але я просто не змогла пройти повз того плакату))))

Так, плакат бомбезний. 😄

Наплававшись вдосталь, Карлі з Марком припливли до бару на воді.

Такий класний цей бар біля басейну. 🤩 Дуже зручно: поплавав, попив, попісяв 😂 Шуткую звісно. 😄

Чудовий відпочинок вийшов у сімейки. Зручно мати свій власний курорт. 😎

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/06/23
Bellany написав: Теж не бачу перші скріни. 🙁

Ага, скріни були класні, але вони заглючили при публікації, а при повторній вставці в редаговане повідомлення, не відображаються. Шкода((
Але то таке, коли Марка підвищили в кар'єрі, ця форма зникла((

Bellany написав: Люблю таке яскраве волосся. Файний хлопчик. 🙂

Ага, я теж люблю яскравих сімів) Ця сімейка взагалі класна вийшла, думаю, треба буде їх викласти на скачування. З них класні нпс вийшли. Там купа дітей, а гра ще одного зробила. Берегиня сімейного затишку знову вагітна ходить))

Bellany написав: Так і є, ахах, по собі знаю. 😅

Я живу в 20 хвилинах ходьби від озера, але на озері буваю 3 дні в рік, і то, коли відпустка, і то, тільки 3 дні з 10)))

Bellany написав: Так, плакат бомбезний. 😄

Він сам напрошувався на асоціацію) А яка морда в тої акули)))

Bellany написав: Чудовий відпочинок вийшов у сімейки. Зручно мати свій власний курорт. 😎

Ага, я люблю ці курорти, на еашних скучно, а якщо там подоставляти купу розваг, то сіми там крутезно розважаються. А головне, так як курорт у власності Чесстерів, то відпочинок і проживання абсолютно безкоштовні, хіба, здається, за їжу платити треба, ту що в кіосках. І то, не впевнена))
Дякую за комент🥰

Enni
Новачок
28/06/23

Ось, і Космос вже тупотить по підлозі маленькими ніжками, і годі його догнати)

Я тільки помітила, що у Космоса ніжки як у Нео - теж з помаранчевою лускою, клас) 

Просто русалка Карлі. Люблю, коли вона з хвостом, тому, таких русалячих скрішшотів без тематики буде ще не мало))

Я "за" - треба більше русалячих скріншотів без тематики! 

Космоса нервує все: вітерець, який псує його зачіску, надто яскраве сонце😠

О, це я 😂

Головна зірка на якому - акула з Єгипту😄
Вибачте, але я просто не змогла пройти повз того плакату)))) Він прямо напрошується на асоціацію))) А який в тої акули вираз морди)))

😏😎

Але Чесстери на це навіть не звертали увагу, вони були зачаровані майстерністю бармена, який влаштував для них ціле шоу, яке завершилось подачею безмежно смачних коктейлів.

Схоже, це був продуманий план - бармен відволікав увагу власників від прибиральників 😂

Але пора би вже було б і перекусити, а то, вже вечоріти скоро почне, а сіми ще нічого не їли.

Зате коктейлів випили мммм 😋 Така жиза😅

Ой, який незручний момент... Здається, Нео відмовився від наступного заїзду та відправився відпочивати в номер...

Ой 🙈 Добре, що зайшов не пізніше... 

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/06/23
Enni написав: Я тільки помітила, що у Космоса ніжки як у Нео - теж з помаранчевою лускою, клас) 

Так, Космос також успадкував Карлін хвостик)

Enni написав: Я "за" - треба більше русалячих скріншотів без тематики! 

О, а я думала, що я забагато скрінами спамлю)) Скоро до Карлі ще й Нео додасться.

Enni написав: О, це я 😂

ахаххах))))

Enni написав: Схоже, це був продуманий план - бармен відволікав увагу власників від прибиральників 😂

100%)))) прибиральнити пили каву, поки на території накопичувались купи сміття і тут, неочікувано, керівництво нагрянуло))))

Enni написав: Зате коктейлів випили мммм 😋 Така жиза😅

Це точно, вони туди точно не їсти приїхали))))

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/06/23

Ісла Парадісо

Частина 13.2. Завершення вихідних та День Народження Космоса.

Провернувшись додому, Нео був сповнений нових ідей для написання нового фантастичного роману.
Було дуже прикро, що попередній ноутбук з незавершеним коміксом вкрали, але більше цього не повториться. Чесстери, нарешті, придбали і встановили сигналізацію. Що ж, поки що, Нео вирішив накинути декілька ескізів для ілюстрацій майбутнього роману.

fff

Зібравшись з думками, Нео розпочав новий фантастичний роман, на новенькому ноутбуці.
Дав назву своєму творінню – «Мелодія майбутнього»

вввв

Тим часом, наші голубки, користуючись моментом, що Нео поїхав додому насолоджувались компанією один одного та сходили на романтичне побачення.
А я на них дивлюсь і все думаю, як же ж Марку пощастило з Карлі, вони така гарна пара. Ось, вже пройшла добра половина дорослого віку, а вони все ще мріють один про одного в часи, коли не знаходяться поруч, мріють про побачення і флірт.

ввв

Ось і наступив ранок, а з ним і останній вихідний день. Сьогодні вже пора з’їжджати з курорту, тому Чесстери були трішки сумні.

вввв

Тихенько снідали і згадували цей фантастичний відпочинок, обіцяючи собі, що будуть частіше відпочивати від буденного життя, тільки вдвох.

вввв

Поки сім’я снідала, в друк вийшла нова жовта газетка з брудною статейкою про Марка та Карлі, в якій розповідалось, що Марк, популярний на всю Іслу рятівник, виявляється, безсоромно займається вуху в громадських місцях…
І не важливо, що партнеркою його була власна дружина і вони були у власному номері, власного ж курорту. Ох вже ті всюдисущі журналюги😡

вввв

Але, схожу, цей великий скандал тільки лестив Марку, він, здається, навіть зрадів таким новинам) Хайпанув, однозначно)))) Чого не скажеш про Карлі, здається, вона не була в захваті))

вввв

Ну, а далі вихідні закінчились і продовжились звичайні будні Чесстерів.
Марк з радістю доглядав за Космосом, навчав його азів життя.

вввв

вввв

аааа

Також, Марк досягнув майже вершини своєї кар’єри (не пам’ятаю, чи писала вже про це. В нього зараз 8 чи 9 рівень) і отримує непоганий щотижневий оклад.

вввв

А ще, недавно померла Айслі😥
Прикольна була старенька, неординарна і дуже популярна. Зараз про її смерть говорить вся Ісла, навіть діти.

вввв

Марк сумував, адже вони з Айслі були хорошими друзями і звістка про її смерть дуже засмутила сіма, але життя продовжувалось, сьогодні Карлі вирішила побалувати сім’ю новою стравою, а Марк вирішив допомогти дружині та прибрати на кухні.

вввв

вввв

Потім всі разом розважались. Марк зробив Нео подарунок, сьогодні вийшов новий Need for Speed, тож вони всі вирішили зіграти в мережі і випробувати нове доповнення.

вввв

ввв

Тільки Карлі не розуміла, чому вона не може сісти на диван, чому Нео весь час говорить, що там сидить його подруга, хоча, місце ж вільне))

вввв

Потрошки дожили до Дня Народження Космоса. В честь переходу малюка в наступну категорію – дитинство, Марк вирішив закотити гучну вечірку, запросивши однокласників Нео та друзів і знайомих сім’ї.
Точніш, Марк про ту вечірку в честь дня народження давно мріяв, він ж душа компанії, а в мене на ті вечірки вічно не вистачає часу)) Я ніяк не розрахую і сіми вічно дорослішають самі))

То ж, гості були запрошені і вже почали прибувати на свято)

До речі, як виявилось, не всіх однокласників Нео варто було запрошувати. Деякі хлопчинки були дуже невиховані, критикували все і всіх. Особливо Марка, слава якого повернулась проти нього через ту безневинну ніч на курорті))
Про неї досі говорять))

вввв

вввв

Тим часом прийшла Таміко, яка неочікувано подорослішала та стала молодою. Щось підозріло швидко (в грі, пройшло всього декілька сім днів, за які Таміко встигла, спочатку стати підлітком, а потім молодою, хоча на вік Підліток, в мене в налаштуваннях надається 14 сімс-днів.) Що ж, будемо вважати, що Таміко вундеркінд і закінчила школу екстерном.
Але менше з тим. Подорослішавши, Таміко зовсім по-новому подивилась на батька свого колишнього однокласника. Навіть міські плітки не хвилювали дівчину. Але, Таміко розуміє, що Марк не просто безмежно харизматичний та симпатичний мужчина, він ще й одружений мужчина і батько Нео)

вввв

Що ж, гості всі вже прийшли, можна починати свято. Прийшов навіть новий друг Карлі – русал Шон Відаль.

вввв

Всі гості були захоплені русалками, таке враження, що всі забули, в честь чого тут зібрались))

Вроді, в Ісла Парадісо, русалки не така вже і рідкість, але містяни завжди ними захоплюються. Із захопленням розглядають різнокольорову луску їх хвостів та слухають історії про зустрічі з грізними білими акулами.

вввв

Інші гості рубились в відеоігри, обговорюючи, як Чесстери розбудувались за пару останніх років.

вввв

Що ж, от і наступила зіркова мить Космоса. Пора задувати свічки.
То ж, Марк поспішив в дитячу, щоб привітати сонного сина зі святом дорослішання.

вввв

аааа

Космос зі всіма привітався і повідомив, що у нього сьогодні свято😂

пппп

Мама щиро радіє дорослішанню молодшого Чесстера. Аж просльозилась від усвідомлення, як швидко летить час. Вроді зовсім недавно принесла маленький пакуночок, з клініки, додому і от, маленький Космос вже йде в перший клас (як в сімсах все швидко відбувається. Ще швидше ніж в реальному житті. Раз – стрибну – два – за тобою приїхав шкілький автобус😃)

аааа

Що ж, іменинник готовий загадувати бажання та задувати свічки. Правда, Космос ще надто маленький, тому йому потрібно трішечки допомогти.

пппп

вввв

пппп

З Днем Народження, син!

пппп

пппп

ппп

Ось Космос і подорослішав, перетворившись в милого хлопчика початкових класів, як дві краплі, схожим на батька, навіть зачіску Марка успадкував… і сімейну косоокість при дорослішанні😅

Будучи тоддлером, Космос дуже захоплювався вивченням всіх навичок і особливо любив бавитись головоломкою, то ж, при дорослішанні, йому дісталась риса характеру – трудоголік.

рррр

Тим часом, Марк вирішив трішечки приправити святковий торт перечною м’ятою))

Сам, без моєї команди)) Він так бачить))

вввв

Я не встигла відмінити дію, справа була зроблена…

Але гостям сподобалось)

Тим часом, свято добігало до кінця, першими почали розходитись діти. Воно і зрозуміло, адже вже почало темніти і пора було додому, а то, поліція в Сімс 3 їх і на острові дістане))

Головний вреднота свята – Бренді Черрі, пішов додому з вигуками, що вечірка жахлива і скучна, але, насправді, йому дуже сподобалось)

вввв

Тим часом, Марк також привітав сина з Днем Народження і побажав йому рости сильним та розумних хлопчиком🥰

бббб

А ще, Марк захотів народити з Карлі третю дитину. Напевне, він був розчулений дорослішанням сина і йому захотілось ще раз пройти шлях від народження до переходу в вікову категорію дитинства. Але сімовод вирішила, що двох дітей з Чесстерів вистачить цілком.))

аааа

Здається, Карлі мене підтримала та згадала в розмові з Нео, що їх дім став такий малий. Добре, що в них немає третьої дитини))

вввв

А ще, Марк, влаштувавши цю вечірку, став популярнішим ще більше. Тепер він має три зірки популярності і його доволі часто почали запрошувати зніматись в рекламі, проводити різні вручення та підписувати різні публічні документи.

вввв пппп

Поки сіми поїдали тортик та досвятковували Космоса днюху, я зробила невеличкий ремонт в кімнаті іменинника та докупила нових меблів. Старалась зробити кімнату в улюблених кольорах хлопця – малинових, але вийшло щось рожево-фіолетове. )))Думаю, Космосу сподобається…))

ппп

ддддд

жжж

А також, трішки оновили обстановку в холі, на другому поверсі.

А точніше, докупили стіл для доміно та шахмати.

Це подарунок Космосу на день народження, так як він захоплюється логікою. Він ще й забажав телескоп, але на нього, поки що, не дуже вистачило грошей, так що, телескоп перенесемо на наступний раз.

рррр

пппп

Космоса я, також, трішки підредагувала в КАСі, а то, гра любить рандомно приодягнути сімів так… ну, як Айслі)))
Зачіску вирішила не змінювати. Прикольно, що він хоче бути схожим на батька. Хоча, космос і так на нього схожий. Навіть колір очей батьковий успадкував)

ддддд

Брати стали дуже близькими – найкращими друзями.

Хоч Нео і не захоплюється логікою, але вони з братом часто рубляться в доміно.

Виграють і програють по черзі))
Невдовзі, гра в доміно стала улюбленою грою братів.

пппп

ддд

А в Чесстерів старших, нарешті з’явився вільний час на себе.

Марк пару днів пропадав на біговій доріжці, хоче прокачати спорт до 10 рівня, якщо вже не прокачав. Якщо чесно, то таких дрібниць вже не пам’ятаю, так як вже давно забігла вперед в грі, де в мене Космост вже став підлітком) Так що, поки що, в постах надолужую вже відігране))

А от Карлі, видно, що дуже щаслива, що вони з Марком нарешті позбулись тих підгузків і горшків))

жжжж

Русалка також занурилась в прокачування навички, Читає днями і ночами про види риб та як їх виловити. Цього разу, наступила черга книги «Мовчання риюб: як ловити рибу-ангела і омарів» Думаю, дуже скоро, колекція в акваріумах сім’ї поповниться новими видами.))

До речі, їй дуже подобається кімната Космоса, вона часто там читає книги)

ммм

Ну і всюдисущі папараці… Ох, треба їх виганяти так, щоб вони дорогу до Чесстерів забули)
Наглі жовті журналюжки!

жжжж

Enni
Новачок
28/06/23

Але, схожу, цей великий скандал тільки лестив Марку, він, здається, навіть зрадів таким новинам) Хайпанув, однозначно)))) Чого не скажеш про Карлі, здається, вона не була в захваті))

Блін, це дуже смішно 😂

Навіть міські плітки не хвилювали дівчину.

Може, плітки подіяли на неї як раз навпаки 😅

Космос зі всіма привітався і повідомив, що у нього сьогодні свято😂

Боже, ну вони всі й дурачки - прийшли на день народження тодлера і бісяться з плачу. Знали ж куди йдуть алло) 

… і сімейну косоокість при дорослішанні😅

Я чекала на це 😂

Прикольно, що він хоче бути схожим на батька. Хоча, космос і так на нього схожий. Навіть колір очей батьковий успадкував)

Ну красень) 

Якщо чесно, то таких дрібниць вже не пам’ятаю, так як вже давно забігла вперед в грі, де в мене Космост вже став підлітком) Так що, поки що, в постах надолужую вже відігране))

Дуууууже сильно розумію 😅😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/06/23
Enni написав: Може, плітки подіяли на неї як раз навпаки 😅

Ахаххаха)))) 100% вона стала дуже зацікавлена)))

Enni написав: Боже, ну вони всі й дурачки - прийшли на день народження тодлера і бісяться з плачу. Знали ж куди йдуть алло)

Напевне, до останнього не вірили))) Думали, Космос буде радіти разом зі всіма, а він, от такий, рибячий хвіст, взяв і вечірку зіпсував😄

Enni написав: Я чекала на це 😂

Ця косоокість буде ще не остання))))

Enni написав: Дуууууже сильно розумію 😅😅

Ага))) Тепер намагаюсь зібратись з силами, щоб це все описати)))

Bellany
Новачок
30/06/23

Але, схожу, цей великий скандал тільки лестив Марку, він, здається, навіть зрадів таким новинам) Хайпанув, однозначно))))

Ось воно - визнання! 😄

Тільки Карлі не розуміла, чому вона не може сісти на диван, чому Нео весь час говорить, що там сидить його подруга, хоча, місце ж вільне))

Ахах, боже, бідненька... Загнали мамцю на підлогу. 😅

Вроді, в Ісла Парадісо, русалки не така вже і рідкість, але містяни завжди ними захоплюються. Із захопленням розглядають різнокольорову луску їх хвостів та слухають історії про зустрічі з грізними білими акулами.

Таміко навіть зачіску собі мушлями прикрасила, щоб як в Карлі. 🧜‍♀️

Космоса я, також, трішки підредагувала в КАСі

Гарненький хлопчик 😊 Вітаю його з дорослішанням! 🥳

simmer
Новачок
2/07/23

>>>До речі, їй дуже подобається кімната Космоса, вона часто там читає книги
Пасує до її луски. XD

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал