Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Ісла Парадісо
Частина 10. День днів народженнь
та завершення ремонту в будинку Чесстерів.
Поки Карлі продовжувала сердитись на кожну зловлену піраньку, я добряче втомилась шукати омріяну нею рибу-собаку, бо, як виявилось, в тому мальовничому озерці, вона просто не водиться...
І, нарешті, я її знайшла!😁
Хоч цей вид риб не являється таким вже і рідкісним і в місцях для занурення, ця рибка зустрічається доволі часто, виявилось, що водиться вона не в будь-якій водоймі. Думаю, для неї притаманна солона вода, бо в жодному з прісних озер її не було.
Нарешті, ми з Карлі дослідили один з пляжів і виявили цю рибу.
Не гаючи часу, Карлі вирушила на узбережжя, на полювання)
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Діставши вудочку, Карлі знову закинула її подалі від берега, не жаліючи приманки.
Тим часом, на іншому боці острова, помирав від нудьги один рятівник.
Ось, вже години дві, як почався робочий день Марка, а на пляжі ні душі. Немає кого рятувати. Та що тут казати, навіть слівцем перекинутись немає з ким.
Поки Марк вибудовував піщані замки, Карлі таки вдалось зловити рибу-собаку.
Від радості русалка ще довго стрибала у воді, розкидаючи тисячі бризг навколо себе.
А як раділа я... ви собі не уявляєте)) Нарешті наші пошуки були увінчані успіхом.
Такс, тепер, головне, ту рибку донести до акваріуму і не з'їсти по дорозі.
Хоча, не думаю, що в акваріумі риба-собака зможе почувати себе в безпеці))

Тим часом, Марк закінчив будувати піщаний замок... Здається, він прекрасно відображає поточний емоційний стан нашого супрегероя-рятівника))) На пляжі далі ні душі))

Карлі ж, хлюпочучись в океані, відчула клич моря. Їй знову захотілось злитись з океаном та відчути, як її серце та серце океану б'ються в унісон.
А до Марка на пляж, нарешті, набігла купа сімів... просто під кінець робочого дня)
Раптом комусь стало погано... І не просто комусь, а самій відомій знаменитості на Іслі - Айсларі Альварес, з 5-ма зірками знаменитості.
І воно й не дивно, сьогодні на вулиці дуже жарко, в принципі, як і завжди в Іслі, де ж старенькій витримати таку жару.

Там часом, поки Карл рятував знамениту бабусю, на пляж прийшла Айріз - та сама Айріз, яка так подобалась сіму на початку цієї історії і яка постійно його динамила))
А з Айріз розкрилась і інтрига, про яку я говорила в одному з попередніх постів))
Дивно, що стосунки в них з Марком обнулились і вони з Айріс стали незнайомі... Що ж, будемо вважати, що з нею трапилось щось дивне, що стерло її пам'ять... І ще, після таємничої пригоди, Айріс завагітніла...
(Я вирішила її покарати і за допомогою майстра контролера допомогла їй завагітніти від привида🤭)

А ще, я вирішила, що Марк вже достатньо крутий рятівник, щоб прославитись і теж стати знаменитістю, так що, ми вирішили вразити Айсаллапьв... Айслоплраоп.... Айс-ла-рі... Святий сімс! Оце так ім'я... Язик можна зламати))) Що ж, буду називати цю сімку просто Айслі)

Марку прийшлось дуже постаратись, щоб вразити знаменитість такого високого рівня. Айслі була дуже невблаганна, її нічого не вражало і взагалі, Марк здавався знаменитості якимсь сірим і нецікавим, декілька разів Айслі навіть просила залишити її в спокої і не надокучати, але, все ж таки, нам вдалось!
Виявилось, Айслі любить гроші і розкіш, цієї теми ми і старались притримуватись, в результаті, сімка таки признала, що Марк, можливо і вартий її уваги.
Доволі швидко, вони з Айслі навіть подружились, а Марк, наівіть, взяв в цієї бабусі афтограф. І дуже цьому тішився. Як дитина маленька, просто))

Тим часом, я знайшла в місті дуже цікавий особнячок, який був захований за широким листім пальм.
Ех... жити б в такому))
Але, дуже скоро я забула про пейзажі і красу Ісла Парадісо...
На пляжі, після завершення робочого дня Марка, розпочались справжні пригоди)))
А точніше, Айріс почала народжувати... Всі забігали, заметушились...
Двічі спокійний і врівноважений Марк, коли народжувала Карлі, раптом впав у справжню паніку... Рвав не собі волосся, хапався за голову і кричав, "Святий Сімс! Що робити?! Що робити?!"
Ну, справжній рятівник))
Айріс, напевне, в цей момент дуже раділа, що свого часу відшила цього панікера)))
Ну, але хоч якийсь толк з рятувальника був, Марк викликав таксі та супроводжував породіллю до клініки🤭
Зовсім забувши про своє день народження, та день народження Нео...
Що ж, будемо старатись встигнути, все ж таки, Карлі старалась, тортики пекла
купувала в режимі покупки🤭...роди затягнулись, були дуже складними, поки Марк намагався втекти додому, Карлі приводила себе в порядок, ну, щоб не заснути за святковим столом)
Але, вираз обличчя сам сказав все за себе... Здається, хтось не встиг до дорослішання старшого сина... Зовсім не встиг)) В очах Карлі застиг розпач, її маленький хлопчик подорослішає без святкового тортика) Добре, що хоч в третіх сімсах сіми не стають сумними, коли їх день народження не відмічають з тортиком))
Ось і настав той момент - дорослішання Нео.
Підріс хлопчик косоокий...
Ох вже той сімс...))) Або той тортик, який Нео так і не скуштував))
Що ж, очі, слава Сімсу, відпустило))
Ось тепер можна показати Нео, переодягненого та з адекватною зачіскою))
Який красень. Схожий на маму😍🥰
Карлі поспішила привітати малечу зі святом та вручити подарунок.
Вони з Нео найкращі друзі, тому хлопчик був дуже щасливим.
Що ж, залишилось ще День Народження Марка, якого досі немає вдома)
Насправді, я так і не дочекалась, коли Айріс народить та відправила Марка додому.
Ну, а дякуючи тому, що лікарня знаходиться від дому достатньо далеко, і Марк пару разів повертався до Айріс, то добирався додому він довгенько))
Ну і поки всі чекали на татка, Нео весело хлюпався в океані. В такому ранньому віці в нього ще не проявляється хвіст у воді, поки що, він насолоджується безтурботним дитинством і його, навіть на рибу сиру не тягне))
Цікаво, чи з'явиться в Нео хвіст в підлітковому віці.🤔
Як і передбачалось, на свій День Народження Марк не встиг... Подорослішав прямо під порогом власного будинку...
Ох, а я їм обіцяла, що пропустивши вечірку в честь Дня Народження Карлі, хлопцям її обов'язково влаштую)) Але ж от треба було припертись Айріс на пляж, ще й народжувати)))
Що ж... З Днем Народження Марк...))
Ну, а в подарунок всім іменинникам, ми, нарешті, завершили будівництво другого поверху будинку Чесстерів. В цей вечір, чи то в попередній, не пам'ятаю вже, невідомо звідки, наш сімейний бюджет поповнився на 19000 сіммоліонів. От, періодично в моїх збереженнях таке трапляється, без жодних причин і вже роками, я так і не зрозуміла, з чим це пов'язано... Можливо баг якийсь... але приємно))
Ось так тебе виглядає будинок Марка з Карлі з фасаду.
І всередині.
Це невеличкий хол, де розмістились деякі іграшки хлопців.
Дитячі для хлопців розділи, щоб В Нео була власна кімната, все ж таки, хлопчик йде в школу і йому потрібно добре висипатись і бути зосередженим під час виконання домашніх завдань, а Космос той ще вередун. Часто просипається серед ночі, плаче і вимагає уваги батьків.
Ось дитяча, тепер з одним ліжечком)
А це кімната Нео.
А ще, в Чесстерів, нарешті, з'явився власний спортзал, де вони проводять немало часу. Також, доставили додатковий акваріум, Карлі вирішила, що спостереження за рибками розслабляє між тренуваннями...
Ну і не треба далеко йти, щоб перекусити🤭
Нарешті вся сім'я зібралась за столом відмітити подвійне свято)
Шкода, що торти так і не скуштували, але, зато, Карлі приготувала неперевершеного жареного лосося, яким, із задоволенням, святкувала вся сім'я, А Нео знову всіх вразив зовсім не дитячими міркуваннями про гроші та їх примноження)
Видно, ігри з кубиками в тоддлерстві непогано розвинули хлопцю логіку. Що ж, цікаво, чим буде цікавитись Нео в майбутньому та як буде складатись його подальше життя)
Далі буде...
Ну дійсно, добре, що в цій частині гри сіми не сумують
дикочерез "пропущений" день народження. Вітаю їх!Нео справжній маленький принц.
О, кімната Нео вельми затишна!
Дякуєм))
Ага, він такий лапочка, ще й письменництвом захопився) Заготів отримати навик, а я, здажеться, вже опреділила його майбутнє... якщо не передумаю))
Дякую)) Хотіла зробити в стилі піратів, але, як завжди, в процесі вийшло всього і потрошки)))
Дякую за комент🥰😁
Який гарний скріншот, де Марк сидить спиною до камери, а перед ним - водаааа..
Та так, там народився і росте третій потенційний рот 😅
Ну яка вона чарівна у новому образі, коли русалка 😍
Ой, а я подумала про прибульців)
І дійсно схожий 💔 Дуже цікаво подивитися яким красенем Нео подорослішає. І чи з'явиться хвіст у підліцтві)
Може він питає у батьків, звідки в них раптово взялися гроші на другий поверх, окремі дитячі кімнати та спортзал 😂
Ага і вже поглядає на акваріуми))
Старший рот вже підгодовує рибок потрохи, - втирається в довіру))
Так, і мені подобається😍 Ті мушлі в волоссі... ну просто просяться в зачіску русалки)
Ні, я жорстокіша)))
Я теж з нетерпінням вже чекаю, сподіваюсь, що у підлітків з'явиться хвіст.
І тоді, Чесстери, мабуть, переїдуть, а то буде ще плюс 2 русалки добиратись скріз вплав)) Поки доплив, то наречена біля вівтаря постаріла і померла)))
Судячи з того, як 19000 сіммчиків просто додались в наш бюджет, без жодних причин, батьки пояснили, що гроші з неба впали)) Але, судячи з того, як вони морозяться на скріні...обманюють))
На мій погляд, це навіть прикольно, коли бажання не так легко виконати, а треба трошки попотіти. Робить гру цікавішою. 🙂 Вітаю вас обох з Карлі з виловленою рибкою. 🐠 І так, головне випробування ще попереду - не дати Карлі злопати довгоочікуваний улов. 😄
Ахах, щось не дуже схоже на замок, це якась сумна піщана людинка. 😄
Це ж хто там такий народиться тепер? Маленький Каспер? 😄
У бабусі такий стильний комбінезон. Одразу видно, що зірка. 😎
Ахах, такі епічні кадри. 😂
Гарний хлопчик 😊
Така мила картина з восьминіжкою. 😊 Взагалі класний будиночок, просторий, усім місця вистачає. 👍
Ага, саме головне, я пам'ятаю, що в тому озері та риба була) Я ж досліджувала, не знаю, як то я дивилась)
Головне, тепер охоронця біля акваріума поставити, а то, хлопці підростуть, думаю, що у віці підлітків в них вже появиться хвіст))
Дякуємо))
Це воно так, але функція називалась, "побудувати піщаний замок"))) Бідний Марк так переживав, що на пляжі немає кого рятувати, що замок вийшов, як сумний чоловічок)))
От, на те я і розраховувала, але я не виставила налаштування в сторі прогрешн, там був дуже низький відсоток народження надприродної дитини, а я тільки зараз помітила, тому, на жаль, Каспера не буде((
Це точно)))))
Ага, дуже гарні в них діти виходять. Космос вже теж в мене в грі підріс, то теж класний.
Ага, мені теж ця картина дуже пообається, часто в сімів її вішаю.
Будиночок буде ще змінюватись, я ще не вирішила, але, можливо, сім будуть там жити протягом декількох поколінь. Якщо я не психану і не переселю їх жити в інше місто, бо в мене вже око сіпається від тих переплавів між островами)))
Дякую за комент і що слідкуєш за оновленнями в темці🥰
Ісла Парадісо
Частина 11. Перший день в школі, дорослішання Космоса та вечірка в Айслі.
З переходом в дитячу вікову категорію, Нео забажав навчитись писати книги. В хлопчика дуже розвинута фантазія, а ще, він також любить багато читати. Часто йому сняться яскраві сни про драконів, принцес, та героїв. Або про дикий світ динозаврів.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Карлі ж, дуже багато часу зараз витрачає на риболовлю. Русалка серйозно налаштувалась виловити всі види риб і облаштувати вдома багато гарних акваріумів, можливо навіть, в майбутньому, відкриє власний океанаріум в Іслі.
Ну, і поки мама зайнята в морі, Марк займається молодшим сином і отримує, від догляду і спілкування з Космосом, справжнє батьківське задоволення.
Взагалі, незважаючи на свою жагу до океану і порятунку потопаючих сімів, Марк виявився дуже хорошим, турботливим батьком та чоловіком. Він без тями від своєї дружини та безмежно любить своїх дітей.
Ось і настав перший шкільний день Нео, а я, нарешті, змогла зробити свій улюблений скрін в шкільному автобусі, коли мій підопічний сім вперше в нього сів))
Хлопчик з нетерпінням чекає, коли приїде до школи та зможе познайомитись зі своїми однокласниками.
Нео поспішає на перший урок)
Школа, до речі, в Іслі дуже красива, як і інші будівлі цього тропічного міста.🧡
В школі Нео познайомився з однокласницею Таміко, подальша взаємодія з якою принесла дуже дивні відчуття про наступні глюки в грі)) Таміко почала надзвичайно швидко рости і при кожній зустрічі з Нео, вона ставала старшою на рівень, буквально за сімс-тиждень)
А ще, не встиг хлопчик почати навчання, як йому вже почали поступати пропозиції, типу, то клітку з жуками почистити, то віднести документи в ратушу, то ще щось...
Ех... Школа, рідна школа)))
Добре, що хоч від цього, в Нео покращуються результати навчання)
А ще, Чесстери постійно покращують рівень свого курорту і він, нарешті, почав приносити дохід кращий, ніж 300 сіммоліонів в день))
Поки син гриз граніт науки, батько вирішив змінити свій образ, в честь пройдешнього дня народження. Все ж таки, Марк вже дорослий сім, батько двох дітей. Не личить йому ходити з дредами і в рваних джинсах)
Звісно, далеко від образу звабливого героя-рятувальника не не відійшли, але новий Марк мені дуже сподобався))
І, судячи зі всього, новий Марк сподобався не тільки мені))
Дружина теж в захваті)😍😍
Так ми доповзли до Дня Народження Космоса.

Вечірку, як завжди, знову не влаштували)) а так, просто задули свічки та побажали синочку рости здоровеньким та щасливеньким русальченятком)
Цілком традиційно. Поки задували свічки, Коосмосу знесли пів голови)))
Не дочекавшись, поки розріжуть торт, бідний, голодний Марк поліз в холодильник, кинувши бідну дитину на підлозі... ееемм.. мабуть я поспішила, назвавши марка зразковим батьком😄
Нарешті закінчились пеленки і недоспані ночі... Почались памперси і горшки))
Космос підріс справжнім татовим синочком. Успадкував загальні риси характеру Марка, колір волоссі і колір очей. Справжній красунчик. Але ніхто із синів не успадкував колір волосся мами, а тако хотілось мати сріблясто біле волосся в династії. Колір самостійно міняти я не хотіла, нехай в цьому поколінні буде так все, як гра забажає. Але, за то, обоє дітей успадкували Карліний хвіст. Що ж, готуємось до другого покоління русалок і когось ще надприродного. Поки що, я не відмовляюсь від своєї задумки і планую одружувати хлопців з іншими істотами гри. Цікаво буде, як в подальшому буде змішуватись їхня піксельна кров і чиї гени буду сильніші. Русальчині, чи інших істот)
Карлі також дуже раділа, що малюк росте таким красенем😍
Поки батьки їли тортик, малюку дістався в спадок святковий ведмедик Нео... Ну і інші іграшки старшого брата)
Марк просто обожнює Космоса, нарешті він знову може жартома лякати синочка рукою-монстром)
Але ж, Марк, попереджати ж потрібно, ще це жарт))
Налякав дитину))
Космос в шоці)))
Малий нарешті зрозумів, що рука не кусається і не б'ється. А ще, що вона смішна і лоскотлива)))
Поки двоє дітей бісяться, дорослі в цьому домі вирішили обладнати силовий костюм, і подивитись, що це таке і яка від нього буде користь)
Ви подивіться, яка Карлі крутезна вийшла з цієї камери, назву якої я успішно забула)))
Ох, русалка в силовому костюмі... Хто мені якось в коменті писав про русалочу армію?
Здається, настав час ставати на захист Ісли. Або захопити світ)))
Карлі прости в захваті, а я відкрила для себе щось нове в сімс 3, не думала, що це можливо, коли я цю гру вже вивчила вздовж і в поперек.
Порившись в функціях костюма, я виявила, що в ньому сіми можуть покращувати свої показники наполовину без наслідків перебування в гібернаційному сні, чи як він там називається. Є функції, я так зрозуміла, пов'язані з пошуком дорогоцінних каменів, металів, насінин різних, але, коли я спробувала, то нічого не відбулось, можливо я не правильно зрозуміла, як ним користуватись, а можливо функція не працює через те, що стор в мене скачаний, а не куплений.
А ще, є дуже крута функція стрибка через просторову діру в часі, а точніше, простими словами - телепортація. Миттєва! Ура... бо з тими островами і Карліними подорожами вплав, вже сил немає) А ще, стрибає вона дуже ефектно і мальовничо, прямо аж зоряні війни згадались і всі яскраві фантастичні фільми про космос і майбутнє!
Раз...і ми на дитячому майданчику, який знаходиться від дому Чесстерів через два, здається, острови. Круто)
Мінуси: костюм не знімається в місті і, якщо поряд немає тої фантастичної камери, здається, сім не може знову стрибнути через простір. Хоча, в останньому я не впевнена, бо пробувала забрати на майданчик Космоса, вибравши стрибок, а Карлі відправилась до пляжу, щоб знову переплисти океан))
Треба буде наступного разу спробувати ще раз)
Поки дружина розважалась з нововідкриттями приватної власності, Марк згадав, що давненько не спілкувався зі своїм другом Метом, вони вже встигли стати далекими друзями, а мет постарів помітно, враховуючи мої налаштування в сімс 3, йому залишилось недовго, так як період старості в мене триває всього 7 днів, так як я не дуже люблю грати старими сімами. То ж, він вирішив подзвонити другу, спитати, як в нього справи та домовитись про зустріч в найближчому майбутньому.
Космосу, здається, сподобались кубики. Цілими днями бавиться головоломкою.
Напевне, підростає геній, як і мріють його батьки.
До речі, на рахунок дітей, стало відомо, що Айріс народила дівчинку, в Марка з'явився батьківський мудлет про народження дівчинки, напевне, тому, що він був поруч, коли Айріс народжувала. А ще, дівчинка народилась, на жаль, звичайним сімом. Не привидом. Що ж, шкода.
Якось, тренуючись, Марк отримав від Айслі запрошення на вечірку, а я подумала, що не зводити його дути, це вже буде злочином. Мало що я не влаштовувала вечірки для Марка - душі компанії, то хоч по запрошенню сходимо)
Марк від щастя аж стрибав))
Я вирішила, що корисно буде, якщо і Карлі побуде в зірковому оточенні. Можливо здобуде якусь зірочку популярності) Так що, поцілувавши Космоса та дочекавшись няню, подружжя відправилось веселитись.
Добирались, звісно, як завжди)))
Через моря і океани...
Лісом, лісом. Полем, полем...
А там і рукою подати😁
Приїхали, нарешті))
А Айслі, виявляється, володіє нескінченними багатствами. То мені так Марк розказав))
Що ж, особняк в неї шикарний і заможні друзі Марку не завадять, шкода тільки, що Айслі вже літня жінка і жити їй залишилось не довго((
А от вечірка в неї... еммм... Не хочеться бути неввічливим... але то повна лажа... Ні музики, ні смаколиків на столі, і піцу не замовиш. Карлі взяла з собою печиво, яке виявилось зовсім непотрібне, тому що поставити на стіл його було неможливо, а готувати там щось я не ризикнула, а то зараз Айслі розсердиться, буде кричати, що ми ведемо себе негарно і ми зіпсуємо їй вечірку))
Так що, сіми задовільнились світськими розмовами))
А ще, серед запрошених виявився, недавно перестрітий Карлі в лікарні, русал. Шон Відаль.
Що ж, в оточенні русалки, обов'язково мають бути і інші русалки, як же ж без того в русальчому містечку. Так що, я вирішила, що непогано буде, якщо Карлі познайомиться і подружиться з Шоном.
Але не настільки близько, як він цього щойно захотів)))
Карлі так і зробила) Шон виявився прикольним, з почуттям гумору, русалом і вони з Карлі домовились, що якось обов'язково поплавають разом та спробують відкрити нові таємниці океану. Ох, головне, щоб Карлі надто не захопилась цим знайомством)
А ще, Шон їй розповів великий секрет.
Йому здається, що в його районі поселились прибульці...🙄😐😂
Що ж, знаючи Сімс, все може бути, Шон... Ти, головне, будь обережний. Не купуй краще телескоп)))
Ну, але розказала цей секрет йому Карлі)))
Тим часом, вдома відбувалось щось незвичайне. Нео мирно робив уроки, аж раптом...
Його дивна та цікава лялька... ожила...
Нео був шокований і згадував, як він співав їй пісеньки, а вона йому підспівувала...
Трішки подорослішавши, Нео думав, що йому це здавалось, або в ляльці було вшито невеличкі програвачі, хоча він не один раз досліджував іграшку і нічого подібного не знаходив.
Звісно, хлопчик, нітрішки не злякавшись, побіг знайомитись з новим другом.
Як виявилось, вона дівчинка і вважає себе гарною, як принцеса)
Правда, уявного друга Нео ніхто, крім нього самого, не бачить.
Хлопчик постійно переконує, що ця дівчинка справжня, що вона існує, але, наприклад, старшокласник зі школи, який підробляє в Чесстерів нянею, просто робить великі здивовані очі і каже, що добре, існує, так існує))
На вечірці ж, на диво, сіми не скучають, всі активно спілкуються, жартують.
Карлі вирішила вразити Айслі, навіть напій назвала в честь коханого чоловіка, але суперзірку це не вразило, врешті решт, Айслі сказала, що зі всією повагою до Марка, але Карлі їй вже набридла і їй не дуже хочеться зараз спілкуватись з русалкою.
Ну, нічого, за то Карлі взяла в Айслі автограф і була дуже рада, що їй вдалось поспілкуватись зі знаменитістю)
А от Марк здобув вже другу зірку знаменитості, видно, рятувальник дуже популярний в містечку і сіми його люблять. Особливо жінки))
Повернулись Чесстери з вечірки дуже пізно. Діти вже спали, а Карлі з Марком захотіли влаштувати власну вечірку. Що ж, треба буде їм якось влаштувати))
А поки що, Марк, будучи дуже романтично налаштованим, проведеним з дружиною світським вечером, запросив кохану на побачення. Вони з Карлі, прямо як на першому побаченні, насолоджувались один одним. Спостерігали за зорями, плавали в океані майже до самого ранку.
А зранку, я вирішила спробували обладнати Марку силовий костюм і відправити в гібернаційну камеру, в надії, що, можливо, в силовому костюмі не буде наслідків від гібернаційного сну.
Але наслідки були)) Марк все одно отримав червоний мудлет з сонливістю від гібернаційного сну на 6 годин. І всі 6 годин ходив, потягувався і позіхав))
Але це не заважало йому відправитись під воду в пошуках акули, яка б на нього напала, щоб виконати це дивне завдання.
Що ж, акулу ми знайшли, але останнім часом, всі акули світу сімс вперто ігнорували Марка. Він вештався навколо них, плавав за ними, спостерігав, короче, по-всілякому їм надокучав і переслідував...
Нуль реакції...
Що ж, не знаю, з чим це пов'язано. Чи з якимись глюками в грі, чи тим, що Марк повністю прокачав спорт до 10-го рівня. Можливо через це вони почали ігнорувати аквалангіста.
А сьогодні клас Нео поїхав на екскурсію в місцевий театр, Хлопчику було дуже цікаво під час екскурсії, там було багато цікавих речей: костюми, різні атрибути до вистав, музичних інструментів, Нео бу в захваті, а деякі школярі з старшої школи вирішили підійти до екскурсії креативно і одягнулись відповідно до останньої вистави, реклама якої розміщена зараз на афішах, "Життя у сні".
Також, Марку вдалось ще трішки накопичити грошей, так що, враховуючи, що вдома підростає двоє хлопців, Чесстери почали, по-трошки, облагороджувати острів навколо будинку.
Марк змайстрував будиночок на дереві, пісочницю та поставив декілька гойдалок.
А ще, вирішив зробити приємний сюрприз для Карлі - найняв дизайнерів та вдосконалив та прикрасив водоспад на острові, зробивши більший насип, облаштувавши це все велетенським камінням і засадивши невелику водойму водяними ліліями. Коли Карлі досягне високого рівня риболовлі, вона зможе розводити риб у цій прекрасній водоймі.
Даля буде...
Прикольний костюм, не знала за нього.
Марку трохи (це на мій смак) не вистачає веселої "гавайки". х) Оновлений образ йому личить.
Диво, вони встигли на ту вечірку! Я вже очікувала, що ось Чесстери добираються - і кінець події, всі розходяться. xD
Ага, я теж щойно відкрила його для себе. Ту камеру пару разів тільки ставила в збереженнях, і використовувала іноді, для підняття потреб, а тут, виявляється, таке приховане)
Ахахха))) мачо-рятівник на гавайському острові)))
Ахаххахах)))) Я дуже переживала, що так воно і буде) Але добрались відносно швидко))
Тому що Карлі була без хвоста. В катері)))