Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Ісла Парадісо
Частина 19. Пекельний День Народження!
В Іслі нарешті закінчились тропічні дощі, погода стабілізувалась і сіми знову насолоджуються палючим сонцем островів. Але, за то, ввечері можна спостерігати справжні казково-фантастичні заходи сонця.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Марк любить розглядати морське дно, так що, частенько одягає маску, навіть, якщо просто плаває на поверхні води і спостерігає, як дрібні рибки «розсипаються», як тільки його тінь наближається до них.
В Космоса розпочалась полоса невдач за хімічним столом. Не знаю, чому, але часто його експерименти закінчуються або вибухами або іншими невдалими реакціями хімікатів, які він змішує. То ж, хлопчик почав поєднувати практику з теорією і його часто можна помітити в місцевій бібліотеці, з книгою з логіки в руках.
А Карлі дотренувалась до того, що може тепер тренувати інших персонажів.
Ну і почала вона з Нео, і взялась за сина серйозно – як справжній військовий, з нотаціями, як це можна не слідкувати за своїм здоров’ям та зовнішнім виглядом! І, якщо Нео оче подобатись дівчатам, то пора подбати про наявність, хоча б не заповненого жиром тіла. На що Нео постійно повторює, що він хоче подобатись тільки одній дівчині, з якою вже зустрічається, а їй все одно, який в хлопця вигляд, вона любить Нео таким, який він є❤
Картина маслом: Карлі повчає сина, що не можна їсти рибу з акваріумів, тому що там вона розміщує тільки рідкісні дорогі види… А сама, таємно від Нео під’їдає… Ай-яй-яй)))
Але все таємне колись стає відомим, от і Карлі зловили на гарячому)))
Нео насолоджується океанською водичкою у спекотний тропічний день)
Наплававшись вдосталь, хлопець відправився в бібліотеку вивчати фотографію, адже ця навичка та письменництво являються одними з ключових, щоб хлопець зміг втупити на омріяний факультет журналістики після закінчення школи.
Тим часом, робочий день Марка знову не пройшов без пригод)
Пам’ятаєте, я розповідала, що гра сім’ї Омеги зробила подарунок і мама дівчини знову завагітніла? Так от, прийшов час з’являтись новому Айзексу на світ. І як думаєте? Де ы коли це сталось?))
Правильно, на пляжі, під час Маркової зміни)))
Ну, наш рятувальний побачив екстренну ситуацію зібрався та…
Влаштував справжню паніку. Як і належить справжньому рятувальнику😂
А ще, Марк трішки підгорів на пляжі)) Я так зрозуміла, підгоряють сіми тоді, коли довго плавають на поверхні води. По крайній мірі, Карлі та Марк згоріли саме тоді, коли плавали з маскою.
Як тільки Кайлія почала народжувати, як самий справжній зразковий татусь, Квінт… сів на човен та швидко зник по якихось невідкладних справах, до речі, на задньому фоні ми ще можемо побачити Омегу. Вони всі троє прийшли на пляж, але, як бачите, всі повтікали швидко)))
(Ну, по технічці, думаю, вони повтікали на День Народження Космоса, адже були туди запрошені всією сім’єю, так як вони друзі сім’ї Чесстерів)
До речі, Кайлія народила здорову дівчинку. Назвали її Ріанна.
А ось і вечірка в честь Дня Народження Космоса, яку він сам і влаштовує.
Космос запросив всіх своїх друзів, а також всіх Айзексів.
Гості потрошки сходяться.
Таміко притягнула пиріг.
Карлі в захваті)) Тільки подивіться на її вираз обличчя на цих скрінах))
Думаю, вона знає про всі ті любовні листи, якими Таміко закидає Марка)
Ох, Таміко, не зли краще русалку, яка ще й служить в армії))
Тим часом Марк ще на роботі, то ж, поки що, свічки ніхто не задуває, всі чекають, коли він повернеться з роботи. Рімма теж якась незадоволена сьогодні, постійно щось сердито бубнить собі під ніс)
Що ж, ми чекали-чекали, але час же ж чекати не буде. Тому, побоюючись, що і Космос не встигне задути свічки, я вирішила, що Марку ми залишимо тортик, а поки що, пора збирати всіх гостей і задувати свічки.
Нічого не пророкувало біди. Всі веселились: Хтось танцював, хтось дудів в святкові дудки та тріщав тріщалками, хтось співав імениннику хеппі бездей… Космос загадав бажання та щасливо посміхаючис задув всі свічки…
Як раптом одна зі свічок випала з тортика та впала на стіл, який миттєво спалахнув…
Не відомо, як це трапилось, чому стіл спалахнув так швидко, певно хтось розлив там щось алкогольне. Але нічого вже не зміниш…
Вогонь перекинувся на крісла та підлогу, перетворившись на велику пожежу, гості почали кричати і панікувати, хтось перелякано вибіг з дому.
Карлі схопила вогнегасник та стрибнула в саме пекло гасити пожежу… Як справжній пожежник.
Раптом вогнегасник заклинило, поки Карлі з ним розбиралась, вогонь перекинувся на нові території, пожежа набула нових масштабів. Я знову налякалась, як би ніхто з господарів або гостей не постраждав, тому що вогонь дійсно постійно поширювався, не дивлячись на те, що Карлі постійно його гасила і пожежники не їхали, так як про сигналізацію я згадала, як і минулого разу зі злодіями, коли біда вже сталась і не було можливості вийти в режим покупок, щоб її поставити)
Коротше, ніхто з дорослих не здогадався, хоча б пожежників викликати, то ж цим прийшлось зайнятись імениннику. Космос перелякано набрав номер пожежної служби та почав швидко і перелякано кричати в трубку, що вдома пожежа, яку мама не може загасити. Хлопчик так запанікував, що навіть забув назвати адресу, то ж, оператору прийшлось підвищити голос декілька раз, щоб Космос прийшов трішки в себе та сказав таки адресу.
Тим часом додому повернувся Нео. Помітивши ще з вулиці густий дим, хлопець зрозумів, що трапилось щось жахливе. Нео буквально вискочив з катера на берег та чимдуш побіг в сторону дому.
Побачивши той жах, що твориться в будинку, Нео схопив другий вогнегасник та побіг гасити полум’я, кричучи гостям, чому жоден з них не допомагає Карлі, адже зараз всі їхні життя в небезпеці!
Дехто від пережитого втратив свідомість… Я сподіваюсь, ця дівчинка не надихалась чадного газу. До речі, вона почала зустрічатись з Амарантом, (рудий підліток Айзексів), сторі прогрешн пише, що вони дуже захоплені один з одним і багато часу проводять разом)
А Космос кричить, «та що ж це таке? Вдома стільки дорослих і ніхто цьому не може дати раду! І взагалі! Де пожежники, яких він давним давно викликав??? Видно дуже поспішають…»
Що ж, врешті решт, спільними зусиллями і під шалену паніку гостей, пожежу таки вдалось загасити і я видихнула. Вона дійсно затягнулась і ніяк не гасилась, певно, просто треба було більше вогнегасників.
Меблі і торт згоріли повністю. І навіть квітка на столі😥 Але, слава Сімсу, ніхто не постраждав. Всі члени родини, а також гості свята відбулись переляком, хіба диму нанюхались. Чесстерам одразу ж виплатити страховку… 400 з чимось сімоліонів… хм… та це ж навіть менше, ніж коштує два стільця…
Добре, що Чесстери непогано змогли накопичити гроші і швидко відновили меблі. Хоч, це екстренне відновлення і влетіло сім’ї в копієчку, але свято продовжується і всі цьому дуже раді.
Нео підбіг до Омеги, хлопець був дуже стурбований, адже дівчина була в реальній небезпеці.
Нео запропонував дівчині звернутись до лікаря, на що Омега відповіла відмовою. Сказала, що з нею все гаразд і вона не потребує огляду лікаря і взагалі, сьогодні в Космоса День Народження і, не дивлячись на цю жахливу пожежу, Нео як раз встиг до тортика, який щойно привезли.
А от і Марк повернувся з роботи. І такий в шоці. Що це всі такі напружені? А де музика?
Ох, знав би він, що тут відбувалось декілька хвилин тому))
Та невже! Явились, не забарились!
А пожежі то вже немає, дякуємо за миттєве реагування))
Що ж, з невеликим острахом, Космос знову пішов задувати свічки… Чесне слово, я після такого, ще б не скоро їх запалила а Космос такий… Відважний хлопчик))
Але цього разу пожежник вирішив не поспішати і проконтролювати, щоб тут знову нічого не спалахнуло. За одно і іменинника поздоровив з днюхою))
Всі знову зібрались навколо винуватця свята з надією, що цього разу все пройде добре)
Цього разу, все пройшло прекрасно! Без пожежі! Космос загадав бажання і задув свічки!
З Днем Народження хлопчику!
Здається, це в них сімейне)) Косоокість в дитинстві та іронічне обличча в підлітковому віці😃
І Нео такий, «та годі вже! Давайте торт розрізати, а то, я скоро помру не від вогню, а від голоду!»
Омега заспокоїла старшого брата, нагадавши, хто сьогодні іменинник, а кому варто було б помовчати))
Нарешті розрізали торт і всі поспішили його скуштувати, Тим часом, Марк з Квінтом встигли дуже зблизитись та стати хорошими друзями.
Карлі сказала, що їй тортика мало, ще хотілось би сирої риби. Але ж не буде вона її їсти прямо перед гостями. То ж, дістала з холодильника суші. А що? Це теж смачно))
Тим часом, Космос підібрав одяг та зачіску. Ось таким хлопцем він вийшов. Риса характеру, яку хлопець отримав при дорослішанні – геній.
Цікаво, як же ж в нього складеться життя з такими рисами? Тепер він у нас любить спеку (здається), спортсмен та геній.
А ось і ще одна колекція значків з гуртка скаутів. Ця зайняла почесне місце біля значків Нео.
Поки решта гостей веселилась та розважалась, Нео, та ще якийсь незнайомий сім, який не був запрошений на свято та не відомо як тут опинився, розважались в басейні.
Нарешті, гості почали розходитись. Буквально за годину вдома знову наступила тиша, тільки було чути звуки брязкання посуду, який Чесстери прибирали зі столу.
Не дивлячись на катастрофу з пожежею, вечірка Космоса пройшла мега-круто! Всі гості були в захваті! Певно, вони вирішили, що пожежа була частиною розважальної програми))))
Я теж подумала як Нео - він вже подобається одній гарній дівчинці, неправильно його Карлі його мотивує 😅
І такий довольний-довольний стоїть біля стереосистеми, котусик 😍
Карлі ще й руку в кулак стиснула, охохо
Божеее я нікого не можу запам'ятати з цієї родини, окрім дівчини Нео 🤯
Який страшний скрін, де Карлі одна з вогнегасником в епіцентрі пожежі 😢
Я, здається, трошки не дихала, поки читала, не хотілося підглядати в кінець, хвилювалася за усіх((
Оце виглядає дуже мило))
Дуже схожий на себе в дитинстві, клас 😍
От-от)) То я ще узагальнила, бо в них на розмовних хмаринках були портрети Омеги і доньки колишньої Марка, яка йому завжди відмовляла в зустрічах, ще до знайомства з Карлі)) Але мені було ліньки все це обігрувати)))
Ага, свято все ж. Він ще й вечірку крутезну забацав, гості пішли додому дуже задоволені) Певно, пожежу сприйняли як частину розважальної програми))) Не кожного ж дня від іменинного торта чуть пів буденку не згоріло))
Ахаххаха))) Їх там купа, і ще одне народилось)) Один підліток з'їхав, я так зрозуміла, бо було повідомлення з гри, що вони з Ріммою, тю чорнявою дівчинкою, ніби як були в поганих стосунках і вона видихнула з полегшенням, коли він переїхав, вона ще дитиною була))
Я сама в них плутаюсь і скріню панельки з іменами, бо тільки недавно всіх більш-меньш запам'ятала і тут всі діти подорослішали в підлітків, в нових постах скоро появляться ще нові члени родини, з ким хлопці зафрендяться))
Та то капець якийсь був. Пожежа дійсно дуже швидко розросталась, поки Карлі загасила пожежу з одного боку столу, з іншого спалахнула нова. Я сама налякалась, слава сімсу, що ніхто не згорів. В Чесстерів екстренні ситуації трапляються не часто, але вже як трапляються то так жестяково, що я там сижу в шоці і ніколи не знаю, чим воно закінчиться)))
Ого. Справді пекельне святкування дорослішання! Добре, що минулося без жертв, було страшно за всіх-всіх сімів. Я навіть очікувала, що зараз вдруге загориться...
Красунчик, романтичний образ. *_*
Ага, я теж цього остерігалась) Але це вже було б занадто)))
Дякуємо🥰
Знову інтригуюча назва! 🔥
Краса! 🤩
Молодець який! Наполегливий 👍
Невгамовна жінка. 😄 Мені здається, вони просто не можуть себе контролювати, риба сама кличе до себе. 😄
Дуже гарний золотий хвостик 🧜♀️
Креветочка червона 😄
Ой, лишенько... 😦
Карлі щось кудись не у той бік вогнегасник направляє 😄
Прям дійсно помітно так. 😮
Усі затаїли подих... 😶
Йєй, вітаємо! 🥳
Ага, замість феєрверків 😄 Дійсно пекельне свято вийшло! 🔥
Ісла Парадісо
Частина 20. З часом все змінюється, як в реальному житті, а також, відкриття останньої підводної локації для занурення.
В цій частині не відбулось нічого важливого в житті Честерів. Так, просто сірі будні в тропіках.
Ну, практично нічого важливого.
Почнемо з того, що курорт Марка вже приносить хороший дохід - 5490 сімоліонів в день, здається, і має повних 4 зірки. Також, я поставила скінтон на персонажів, але, мені здається, що через середні налаштування деталізації персонажів, різниці ніякої))
Тим часом, Марк все мріє про третю дитину. Загалом, вони з Карлі мріють про неї періодично-стабільно, по черзі. Але я стійко тримаюсь і не втілюю їхнє це бажання в реальність)))
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Незадовго до Дня Народження Космоса, купила скелет для вивчення науки, але, в дитячому віці він ще не міг ним користуватись, то ж, зараз, для хлопця це стало справжньою знахідкою. На якийсь час він навіть закинув хімічні досліди та почав вивчати анатомію. Багато практикувався і багато читав теорії. Космос серйозно захопився логікою і наукою. Думаю, піде в цьому напрямку в дорослому житті.
Тим часом Карлі серйозно зайнялась кар’єрою. Те і робить, що покращує навички спорту та механіки (як бажає генерал) та впевнено карабкається по кар’єрних сходинках догори.
Ось вже стала Командиром ланки, також, керівництво дало завдання з’їздити в Китай та отримати навичку сім-фу (Взагалі, вже давно це завдання в неї висить, як тільки допишу купу постів, що назбиралось, думаю, поїдемо ці завдання виконувати, бо і в Марка одне є – в Єгипет з’їздити і в когось з хлопців – у Францію😃 А я зациклилась на відкритті островів😅)
Також, у зв’язку з активним захопленням рибною ловлею, Карлі отримала досягнення Іхтіолог-аматор з журналу навичок. Пишуть, що вона виловила всі види риб по одній штуці. Хоча, багато риб ми ще не зловили, зокрема рибу-мумію, рибу-смерть, роборибу, рибу-вампіра, риб з Надприродного і майбутнього, тощо. Думаю, там враховується загальна кількість кожного виду риб, яка була передбачена в базі. Все ж таки, навичка з базової гри, а зараз видів набагато більше, враховуючи ті, що приходили з новими доповненнями. Але, враховуючи завзятість Карлі в армії та її постійні прагнення працювати в армії до того, я вважаю, що доцільнішим буде змінити мрію всього життя на армійську.
Що ж, це я і зробила. Будемо вважати, що вийшовши з декрету та захопившись успіхами в роботі, русалка почала мріяти не про риболовлю, яка з часом, на фоні активних тренувань та різних завдань просто стала їй скучною, а досягнути вершини кар’єри, стати космонавтом та бороздити космічні простори, захищаючи сімс-світ від вторгнення інопланетян.
Ох, головне, щоб вона там не померла від зневоднення))
Марк у вільний від рятування потопаючих час читає про фотографію і плаває з маскою, постійно вдосконалюючи навички фотографії (щоб на стіні в Чесстерів були гарні фотки))) та дайвінгу.
А в позаробочий час продовжує спілкуватись з русалками та досліджувати океанське дно і дуже скоро підвищує навичку занурення до 9-го рівня, одразу ж бажаючи повністю оволодіти навичкою.
А ввечері, коли спека трохи спала, молодші Чесстери відправились в улюблений мною і сімейкою центральний парк розважатись)
Космос подружився з Ріммою. Вони частенько вибираються десь в місто разом.
Космос забажав познайомитись з вампіром, то ж, коли Рімма неочікувано втекла додому, хлопець розговорився з місцевою жителькою, яка недавно стала вампіром, Хінні Пател.
А на іншому кінці парку наші милі голуб’ята влаштували побачення💗🥰
Довго на побачення підлітки не були, так як зустрілись трішки пізно і нікому з них не хотілось бути затриманими поліцією і отримати від батьків домашній арешт)
Але обоє були в захваті від побачення. Омега сказала, що хоч вони і недовго були разом, але вона була дуже рада бачити коханого Нео і проводити з ним разом час. Нео ж, ледь відпустив дівчину, поцілувавши її на пам’ять і сказав, що з нетерпінням чекає нового побачення. А я закріпила це бажання на панелі бажань. Думаю, в близькому майбутньому обов’язково його виконаємо)
А ввечері, додому пішли всі з новими фотками на пам’ять))
Марк затримався на пляжі до пізнього вечора. Прикликав знайомого русала Солті Сівора. Потрібно з ним подружитись та, нарешті, дізнатись шлях до нового невідкритого острова.
Але знову нічого не вдалось, дорогу до острова Марк так і не дізнався, хоч спілкувався з Солті цілу ніч, до самого ранку і вони вже стали хорошими друзями. Я з часом дізналась, що як така, можливість дізнатись про дорогу до острова, не з’являється. Потрібно питати про риб’ячі частини в русалки і, при достатньому рівні дружби, він має показати дорогу, але, навіть, коли Марк з Солті стали найкращими друзями, той все одно не говорив моєму Марку дорогу… Хм… можливо він її не знає…))
Бідолашний Марк, так стомився, що втратив свідомість від перевтоми прямо біля ніг русала… Солті, до речі, був в такому ж стані, але вперто продовжував берегти таємниці океану))
А Карлі плавала в океані.
Космос повертається додому)) Так як за день його луска сильно пересохла, я вирішила не відміняти дію «пливти додому». До речі, луска його, як і в Нео на початку, постійно у воді відображається сріблястою. Що я тільки не робила, вона так і залишилась сріблястою у воді і жовто-вогняною на суші.
Брати… Люблю скрінити такі моменти, це так мило🥰
Гульки гульками, а домашку ніхто не відміняв))
А Марк відправився досліджувати останню підводну локацію, яка ще не була відкрита.
З 9 рівнем дайвінгу відкрилась «Перлинна безодня», сама остання та сама складна локація зі всіх, що там були.
І сама таємнича і красива.
Видно, тут було затоплене якесь древнє місто… Невже Атлантида?..
Карлі також її дослідила. Я спеціально сюди не плавала (в русалок автоматично прокачується дайвінг до 10 рівня. Нео з Космосом, як тільки стали підлітками, також отримали одразу 10 рівень дайвінгу), так як не хотіла собі спойлерити локацію, чекала, коли Марк сам її відкриє.
Хоча ні, здається це інша локація. Здається Русалочий грот, також дуже гарна і мальовнича локація, до речі.
Марк там плавав і все досліджував дуже довго, але не все можливо відкрити з 9 рівнем занурення, як виявилось. Для одної зі скринь потрібен 10 рівень занурення, а також, при дослідженні підводної печери, Марк знайшов підводний тунель, який був завалений камінням.
Тунель точно кудись веде, але для того, щоб розчистити прохід, потрібно багато часу, то ж в мого рятівника з’явилась нова ціль (а точніше, потрібен 10 рівень занурення, який, як виявилось, отримати можна не так то швидко😃)
То ж, коли в Марка закінчувався кисень в балоні і йому потрібно було побути на поверхні для нормалізації тиску, він часто плавав з маскою під поверхнею води в пошуках рідкісних мушель або просто споглядав підводне життя з поверхні води. Також, він плавав з маскою в дуже мальовничих озерах Ісли, підводна флора та фауна в прісній воді, або в солоних озерах Ісли вражала не менше, ніж в океані.
Так, я тільки починаю читати і вже напружилася від назви частини 😰
І кімната в нього трошки змінилася, ні? Щось я вже погано її пам'ятаю, але наче не пам'ятаю дисків на комоді та кролика на стіні 🤔
😅😅
Ох уж ці баги... А мені срібляста, до речі, більше подобається 🙈
Дуже милі 🥺
І на фоні Карлі тітонька з забагованим хвостом-ногами 😵💫
Так, я дочитала і чомусь після фрази "З часом все змінюється, як в реальному житті" я очікувала якусь не дуже добру зміну в житті Честерів 🙈 Добре, що все гаразд 🤞🏻
Так, трішки змінилась. Комод з дзеркалами переставила під стіну, раніше там була корзина з одягом і плакат, а на місці комоду зараз стоїть скелет, бо в кімнату не влазив)) Кролик був з самого початку. Здається))
Мені також сріблясті подобаються. От, подумую, може б то змінити. Нео, здаться повернув природню луску, коли я зробила ресет міста. З тих пір я його не робила, тільки ресети лотів підводних, бо після дослідження Марк вдруге в печеру запливти не може - вилітати починає. Але, там вже купа покинутого транспорту є і глючних русалок. Думаю пора робити повторний ресет міста))
Ахахахах))) без того ніяк, але через пару постів я навчусь розбаговувати русалячі хвости через майстер контролер, тому такого неподобста буде менше, бо мене саму воно бісить))) (сказала, як в фантастичному фільмі про подорожі в часі😂)
Загалом, Ісла Парадісо дуже гарне містечко, і атмосферне, але, на жаль, дійсно дуже глючне. сіми постійно кидають посеред океану плавучий транспорт, русалки багують, печери також, приходиться постійно ресетити місто, плюс, воно ще й дуже важке через велику карті з островами. Карта, в порівнянні з іншими містечками в Сімс, дійсно велетенська. Думаю, тому і стільки багів. Я вже пориваюсь в другому поколінні переїхати в інше містечко, але ще вагаюсь, бо не дивлячись на всі ці глюки, Ісла мені дуже подобається і я вже тут трішки набудувала для них))
Ну, в реальному житті не завжди ж все змінюється на гірше. Іноді навпаки)) Назва присвячена зміні прагнень Карлі, коли я писала про те, як вона більше не хоче ідеальний акваріум і як хоче стати космонавтом, мені прямо уявився її азарт підвищень на роботі і те, як вона сама змінюється разом з тими підвищеннями. От, точно, як в реальному житті) Наші життєві цінності і прагнення також постійно змінюються впродовж життя. От, згадуєш, що для тебе було важливим і до чого ти прагнув, наприклад, років 10 тому і дивишся, яким ти став за цей час, як змінився і як змінились прагнення і розуміння тих же речей 10 років тому))
Ахаха дуже тебе розумію, бо, якщо є вільна хвилинка, грати хочеться більше, ніж писати сюди, і сюжет щось занадто сильно летить вперед постів 🙈
Можна їздити до Ісли відпочивати! Я, коли почала скупляти длс, дуже сильно захотіла жити в різних містечках, тому маю якийсь основний династійний будинок, а молодняк їздить жити в інші місця 😅
Ну фух, добре, що все добре, то я дуже сильно люблю драму, напевно, тому й очікувала чогось страшного 🤪