ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Сімейство Слайм

Повідомлень в темі : 49
Повідомлення: 49
BKey
Новачок
Чесно кажучи, у мене завжди були проблеми із династіями. Надто швидко набридало відігравати звичайне сімейне життя, знаючи, що тут є багато цікавіших опцій. Зазвичай гра закінчувалась, коли з'являлись діти 😅
Але ця сім'я, схоже, виключення із правил. Хоча зараз лише підростає друге покоління. Гра протікає за купою правил вигаданого мною челенджу, які я часом забуваю або навмисно не дотримуюсь. У мене накопилось багатенько скріншотів і я просто хочу поділитися з іншими сімерами цією не завжди логічною, але (на мій скромний погляд) милою і навіть трошки цікавою історією 😊🎁
Рибний пиріг
Посилання на сімейне дерево: https://www.theplumtreeapp.com/public/63b21b406787669db6d980b5
simmer
Новачок
21/02/23

>>>Директор покинув кабінет.
Він зрозумів, що зайвий. XD

О ні, не сваріться! Т_Т

Хах, смішний Такер.

>>>Харуто тим часом вирішив трошки прогулятись…
Що за замашки самогубця?! *панічно розмахує руками*

BKey
Новачок
9/03/23

Гаррі виконав свою обіцянку та зізнався в коханні Стенфорду. Творчий підхід – це, звичайно, добре, та було трохи ризиковано співати серенаду тому, хто все життя провів в колі професійних музикантів. Але Стену сподобалось, тож все чудово.

165. Нарешті зізнався

Настав день Профорієнтації. Здається, Віа встигла трохи втомила подругу своєю балакучістю ще вранці. На її щастя, під час самого заходу Віа більшу частину часу спілкувалась із Міво. До цього дня дівчата майже не звертали увагу одне на одну. Балакуча і активна Віа банально не помічала тиху і постійно стомлену однокласницю, а Міво під впливом негативної думки про брата дівчини не спішила зближуватися із Віє.

143. Всім привіт!

Дівчатка випадково розговорились. Слово за словом, жарт за жартом і от вони вже обговорюють піратство та наукову фантастику, розглядаючи хмаринки у блакитному небі.

Не знаю, наскільки хороша ідея лежати на снігу в такому одязі. Спродаваємося, ніхто не захворів.
146. О, любовний інтерес Віі

А Лука порвав із Маргаритою. Нещодавня братська сварка змусила хлопця задуматись про плюси і мінуси відносин із окультним сімом. І, оскільки саме Гаррі підштовхнув його до цих роздумів, Лука вирішив поділитись своїми хвилюваннями із братом. Гаррі ж тільки повторював, що водитися з вампірами не варто. Лука вирішив прислухатись до брата.

147. Лука кидає Маргариту

Повернувшись до дому в чудовому настрої Віа зрозуміла, що нарешті і вона змогла у когось закохатися. Недовго думаючи, дівчина вирішила запросити Міво на зимову шкільну вечірку.

Такер ховається під диваном від газової атаки. Мабуть, це була погана ідея використовувати балончик у такому маленькому приміщенні…
149. Віа готується запросити ту дівчину на випускний бал

Наступного дня на великій перерві вона прийшла до школи, але забула вдома запрошувальний плакат… Запинаючись і плутаючи слова, Віа намагалась передати Міво всю гаму своїх емоцій від захоплення та насолоди новим до цього незнайомим почуттям, до коктейлю із сорому, суму і злості від нерозуміння, як себе треба поводити.

171. Віа і її дівчина

Міво, яка сама почала відчувати симпатію до Віі, мовчки слухала дівчину, не знаючи, що сказати. А від раптового поцілунку зовсім розгубилась. Але все ж погодилась разом піти на танці.

166. Вчора познайомились, а вже цілуються!

Тим часом в іншій частині коридору Лука і Маргарита з’ясовували відносини. Для дівчини цей розрив був серйозним ударом. Вона навіть погрожувала хлопцю, що він ще обов’язково пожаліє про це.

170. Марго, ну не позорся, відпусти його вже

Це був складний день для Луки.

176. Я знаю, Лука, мене теж все задовбало

Сім’я продовжує час від часу приїжджати до Коморебі на фестивалі. Мені дуже подобається цей скрін. Вірніше, подобався. Просто не розглядайте задній фон…

177. Віа бажає собі кращого майбутнього

Смачні рибки. На фоні хворий Такер.

178. Завжди разом

У Фуджи і Кейши тоді був страх темряви, тому треба було підтримувати дівчаткам хороший настрій усіма можливими способами, щоб вони не бігали навколо з переляканими очима. Гаррі тим часом спіймав краш на якогось дорослого чоловіка. На щастя, він швидко його забув.

180. Близнюки тепер НД 2

Віа і Лука голосно жартують, чим дратують оточуючих.

181. Два бешкетники розважаються

Лука нарешті помітив, що з його пухнастим другом щось не так.

183. Лука нарешті помітив, що Такеру щось недобре

Тому свято для хлопця швидко закінчилось. Принаймні у ветклініці вони зустріли Грегорі.

184. У НЬОГО ТЕЖ Є ДОМАШНІЙ УЛЮБЛЕНЕЦЬ

Завдяки чарівному писклявому бургеру Такера знов було зцілено.

185. Такер хороший хлопчик

P.S.
Сімейне дерево було оновлено! Але попереджаю, там багато спойлерів

https://www.theplumtreeapp.com/public/63b21b406787669db6d980b5

Bellany
Новачок
10/03/23

Ех, шкода, що Лука порвав зі своєю вампіресою. 🥺 Мені подобалась ця пара. 

У дерево поки що не підглядаю. Уникаю спойлерів. 👀

simmer
Новачок
10/03/23

Ух, багацько подій!
*подивився дерево, подій ого-го*

Enni
Новачок
12/03/23

От не буду на цей раз дивитися у дерево, бо я трошки зламала собі кайф на самому початку) Але зато я бачила там рибку, хмм 🤔

BKey
Новачок
21/03/23

Свято Нового Року видалось насиченим. День почався на пляжі.

190. Святковий сніданок на пляжі 3

Гаррі посадили за дитячий столик.

191. Святковий сніданок на пляжі 4

Навіть Такер отримав шматочок святкового сніданку.

188. Святковий сніданок на пляжі 1

Кейши, так не варто гратися із бенгальськими вогниками…

192. Вперше бачу ці вогники (Кейши, нашо ти б'єш себе поголові...)

Кейши проводить Фуджи добровільно-примусовий урок плавання.

193. Час поплавати

Потім старша сестра врятувала Фуджи, відволікши увагу молодшої з близнючок. Віа розказала, що коли Кейши підросте, можливо, буде плавати в шкільному басейні, який поки що будується.

195. Час поплавати

Тим часом Фуджи і Лука якось підозріло переглядаються.

194. Час поплавати

Я знаю, що Фуджи тут просто замерзла, але виглядає так, ніби Лука навчив сестру чомусь нехорошому і тепер радіє цьому.

201. Лука вчить Фуджи чогось поганого

Поки інші діти дуркували на пляжі, Гаррі аж занадто швидко відважився на наступний серйозний крок у стосунках і зробив пропозицію своєму хлопцеві. Було б більш романтично без присутності батька. Харуто, не ображайся.

196. ...пропозиція на...пляжі...

Мені здається, Стенфорд відчував себе не дуже комфортно.

199. ...пропозиція на...пляжі...

Гаррі пішов знайомитися із сім’єю Бейлі-Мун. Але єдиним, хто привітався із хлопцем, був старший брат Стена – Орандж. Мати сімейства активно ігнорувала гостя.

206. Знайомство Гаррі із сім'єю свого нареченого - матуся не задоволена

Батько теж не був у захвати від обранця сина.

207. Знайомство Гаррі із сім'єю свого нареченого - батьку теж не сподобався вибір сина

Лука забрав старий батьків блискучий костюм. Хтось знав, що цей одяг дарує сімам романтичний настрій?

208. Випускний - Лука намагається знайти собі нову дівчину

Танок під снігом.

209. Випускний - Віа і Міва танцюють під снігопадом

Тійнята і в дитячому віці не так багато часу проводили з Окі, а ставши підлітками і зовсім перестали бачитись. Але ось вона тут, теж прийшла на танці. Вгадайте, хто моментально закохався.

212. Випускний - Лука помітив Окі

Король і Шут цього балу.

215. Випускний - Віа шут, Лука король

Динаміка трьох пар:
Віа і Міво – спокій, рівність та взаємна підтримка.
Лука і Окі – пристрасть, дівчина командує хлопцем.
Стенфорд і Гаррі – перший весь вечір як може уникає другого.

219. Випускний - який різний вайб

Якщо в Новорічну Ніч ваш телевізор плюється конфеті – свято пройшло на славу.

224. Новий Рік!!!

Підлітки, вимотані танцями, пішли собі спати. А батьки з близнючками вирішили трохи побіситись на засніженому подвір’ї.

228. Старші і молодщі вирішили пограти у сніжки

Enni
Новачок
21/03/23

Ахахаха Харуто в трусах з голим пузом поруч із хлопцями під час пропозиції - це зробило мій вечір 😂

simmer
Новачок
21/03/23

>>>відважився на наступний серйозний крок у стосунках і зробив пропозицію своєму хлопцеві
Ніякої романтики у такий важливий момент!

>>>Мені здається, Стенфорд відчував себе не дуже комфортно.
Ага, стоїть тут батя, буквально над душею. Пириться.
А тепер уникає. :(

Bellany
Новачок
22/03/23

Навіть Такер отримав шматочок святкового сніданку.

Нічого собі шматочок! Я не уявляю як це все влізе в одного маленького Такера. 😄

Було б більш романтично без присутності батька. Харуто, не ображайся.

Татусь контролює, щоб дитинку не посміли образити відмовою. 😎

Мені здається, Стенфорд відчував себе не дуже комфортно.

Дитинку не образили - татусь задоволений. 🧐

Лука забрав старий батьків блискучий костюм. Хтось знав, що цей одяг дарує сімам романтичний настрій?

Мені здається, я колись знала, але вже забула. Дякую, що нагадали. 😅

Танок під снігом.

Прохолодна романтика. 💙

Повідомлень в темі : 49
Повідомлення: 49
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт