Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Чесно кажучи, у мене завжди були проблеми із династіями. Надто швидко набридало відігравати звичайне сімейне життя, знаючи, що тут є багато цікавіших опцій. Зазвичай гра закінчувалась, коли з'являлись діти 😅
Але ця сім'я, схоже, виключення із правил. Хоча зараз лише підростає друге покоління. Гра протікає за купою правил вигаданого мною челенджу, які я часом забуваю або навмисно не дотримуюсь. У мене накопилось багатенько скріншотів і я просто хочу поділитися з іншими сімерами цією не завжди логічною, але (на мій скромний погляд) милою і навіть трошки цікавою історією 😊🎁
Посилання на сімейне дерево: https://www.theplumtreeapp.com/public/63b21b406787669db6d980b5
Урни — то батьки Каорі. Думаю, померли від старості, бо вже на початку гри вони були старими персонажами. Коли мої сіми прийшли в гості, вони там вже стояли 😅
Щодо малечі... Так, вони ще будуть з'являтися, але не всі матимуть якийсь великий вплив на сюжет (намагаюсь максимально нічого не спойлерити)
Почнемо зі свята. У Харуто День Народження! Сім’я Слайм ввечері запросила до свого маленького будиночку сусідів і друзів. Чомусь усім гостям подобалось тусити біля грилю. Один Марсель Прайс наварив три пляшечки відвару від стресу…
Харуто спробував продати те, що знаходив під час пошуків кристалів, але воно виявилось не кристалами. Та гостей це не дуже цікавило.
І вітаю, ви нарешті побачили обличчя Макото)
Наступного ж дня був день народження Роуз. Пара вирішила відсвяткувати на пристані із друзями з універу. Зібратись як колись в молодості, погуляти на атракціонах, наїстись всякої смакоти і голосно сміятись, не соромлячись здивованих поглядів перехожих. В компанії трьох тодлерів це було б важко зробити, тому трійнята на один день переїхали до сусідів – сім’ї Прайс. Коли гості вже почали розходитись, пара вирішила ще трошки погуляти вдвох.
Харуто читає книжку дітлахам, поки Роуз пішла на заняття. Гаррі – єдиний, хто слухає. Віа танцює, а Лука невдоволено дивиться на батька, бо впевнений, що ідею віддати їх до сусідів на день вигадав саме тато.
Зовсім скоро і трійнята подорослішали. Хлопці залишились у дитячій кімнаті, а Вію переселили до батьківської спальні. Лука поступово розкривав свій творчий потенціал. Спочатку через малювання, а трошки пізніше взявся за музику. Гаррі ж з головою поринув у навчання.
Віа багато часу проводила на вулиці, де більше місця та більші шанси знайти собі друзів. Пару разів в гості заходила Татья і вони разом гралися на павутинці чи в пісочниці. Але потім Татья почала більше часу проводити вдома, бо в неї з’явилось двоє малих сиблінгів.
У Гаррі і Харуто з’явилась непостійна традиція ходити разом на рибалку. В перший же такий рибальський вечір Гаррі вдалось піймати одну
рибинурибку – морського окуня. Гаррі назвав його Саймоном і ця рибкарозміром з собакувсе ще живе з родиною Слайм.Роуз знову вагітна! Скоро в цьому маленькому будиночку стане зовсім тісно.
Оскільки Віа переїхала до батьківської кімнати, самі батьки перемістились на розкладне ліжко.
Віа і раніше часто прокидалась через кошмари. Тому не дивно, що їй дошкуляє чудовисько з-під ліжка.
Дружелюбна розмова тут не допомоглп, тому матуся прийшла прогнати погане чудовисько. Віа щиро сподівається, що у неї з’явиться сестричка, бо спати одній страшно.
Час від часу на прогулянках до Роуз підходять сіми, яких я взагалі не пам’ятаю, а вони їй друзі.
Мене дуже насмішив цей скріншот) Згадався мем «він не розуміє, чому програє – я, яка їсть його фігури, поки він не бачить»
Ще одна поїздка до моря. Ще одна спроба Харуто продати зайві знахідки. Цього разу більш успішна.
Діти розважаються, хто як вміє, хто як хоче. До речі, цей м’яч був нічийним і просто лежав на пляжі. Коли родина повернулась до дому, він був в багажі Віі… Ну, тепер це м’яч Віі.
Роуз знову зустріла друга з універу, про якого я не пам’ятаю.
Якось сімейство Слайм поїхали на новосілля до Саванни Прайс. Після того, як Віа подивилась один серіал, дівчинка захопилась піратською тематикою. А біля нового дому Саванни як раз був парк із піратським кораблем. Недовго думаючи, Віа потягнула братів у парк і зібрала власну піратську команду, затягнувши туди всіх дітей, кого зустріла по дорозі.
Гаррі піратство швидко набридло. На щастя, поряд знайшовся шаховий стіл. Хлопчику більше подобаються спокіні інтелектуальні ігри, а не щось таке активне. Це вже друга партія. Отой сумний чоловік програв Гаррі і тепер просто спостерігає.
Цей скрін дає мені вайб «Леді і Бродяга». Правду кажучи, мені хотілось звести Луку і цю дівчинку Ханну. Але на наступний день після їх зустрічі вона стала підлітком. Тому було вирішено залишити їх друзями. Ханна любить собак і весь день вони з Лукою обговорювали різні породи. Тепер Лука хоче завести песика.
Дівчинка у всьому зеленому – Софі Фенг. Але для Віі це «Татья з Бріндлтон-Бей». Одяг ідентичний, навіть зачіска та сама!
Саванна чудово вжилася в роль морського чудовиська)
Саймон, урааа!
Харуто дуже смішний, коли продає свої скарби на пляжі в трусах 😂 У нього вайб отих чуваків, які продають гаряяяячу кукурудзу або пиво (якщо б він міг носити свій стіл у руках і ходити туди-сюди) 😂
Ханна з Лукою дуже мило виглядають - шкода, що вона так швидко подорослішала. У них велика різниця? Луці ще далеко до підлітка?
Стільки Днів Народжень! Дуже цікаво спостерігати за підрослими дітлахами. У всіх свої інтереси та цікавинки. 🙂 Чекаю з нетерпінням на нове малятко. 😊
Я тепер хочу такий мод 😂
Так, у Ханни і Луки дуже велика різниця у віці. Але, думаю, це навіть на краще. Як виявилось, Луці подобаються дівчата виключно з темним волоссям
Знов поповнення в сім’ї Слайм. Цього разу Харуто майже не хвилювався. Мабуть тому, що роди приймала та ж сама лікарка. І те, що ця панянка привид, нікого не бентежить.
Знайомтесь – близнючки Фуджи і Кейши. Дівчатка житимуть в одній кімнаті зі старшою сестрою Вією. Мене дуже потішило, що трійнята без виключення радісно відреагували на малечу)
З появою малят чудовисько під ліжком перестало турбувати Вію. Можливо, воно боїться дитячого плачу. Дівчинка продовжувала прокидатись посеред ночі, але вже через сестер. До речі, вона єдина зі старших дітей, хто самостійно підходив до близнючок, щоб побалакати з молодшими.
Трійнята іноді допомагають батькам в саду. Гаррі швидко зрозумів, що йому подобається садівництво. Віа береться за лійку, коли їй стає ну ду-у-уже нудно. А Лука порається серед рослин тільки на пару із Роуз.
Близнята подорослішали в перші дні осені. Обом дівчатам випала риса характеру «самостійна», тож малята майже не турбували батьків. Навідміну від трійнят, Фуджи (та, що в окулярах) і Кейши дуже схожі як ззовні, так і характером. Принаймні зараз.
Близнючки постійно ходять парою, а їх улюблене заняття – складання кубиків.
Пам’ятаєте, що Лука любить тварин? І нещодавно у нього з’явилась подружка, з якою він обоговорював собак? Так от, хлопець переконав Вію і Гаррі, що їм вкрай потрібен песик. І вже втрьох дітлахи почали вмовляти батьків завести цуценя.
ХарутоБатьки погодились на домашнього улюбленця за умови, що діти покращать свої оцінки (від Гаррі, який і так вже був хорошистом, вимагали просто залишатись на тому ж рівні). За декілька днів сторона дітей виконала свою частину угоди, тому дуже скоро на порозі маленького дому з’явилось маленьке чорне цуценя.Отак в сім’ї Слайм з’явився Такер – маленький голосний бешкетник, який підскокує кожного разу, як хтось вмикає телевізор чи сідає за ноутбук.
До речі, це Марія. Новенька в місті і нова колега Харуто. Не переживайте, вона не сильно постраждала після удар блискавки. Марія, на відміну від Харуто, займається лише оглядом знахідок та визначає їх ціну.
Марія часом заходить до сім’ї Слайм в гості. Діти її обожнюють. Можливо тому, що часом вона сяє різними кольорами. Досі ніхто із членів цієї родини не зрозумів, що ця дівчина прибулець. Зате Марія швидко зрозуміла, що ця сім’я вкрай забобонна, тому почала казати, що її сяйво магічне та з’являється лише коли вона поряд з хорошими людьми, яким може довіряти. І звичайно це секрет, який нікому не можна розказувати.
Такер завжди підспівує, коли Лука грає на скрипці.
Харуто часто подорожує. Часом разом із родиною Муракамі. Ще рідше їм вдається організувати спільний сімейний відпочинок. Який майже повністю оплачує Макото. Роуз не дуже любить такі поїздки, бо їй ніяково, що Макото платить не тільки за себе, свою дружину Окі і сина Нобуру, а ще й за саму Роуз, її чоловіка і їх (тепер вже) п’ятьох дітей. Сам Харуто не бачить в цьому нічого поганого. Він звик, що такі широкі жести – звичайний для його друга спосіб показати свою любов.
Цього року дві сім’ї разом святкували День Врожаю в Граніт Фолз. Харуто і Окі вирішили наловити разом свіжої риби для святкової вечері. Макото і Окі важко назвати щасливою сімейною парою. Скоріше, це взаємовигідний союз. Видно, що жоден із них не має теплих почуттів до партнера, але вони поважають одне одного, залишаються вірним подружжям та щиро люблять свого сина. Ні Харуто, ні Роуз не розуміють, навіщо одружуватись з людиною, яку ти не кохаєш. Але Харуто повністю приймає вибір свого друга. Допоки Макото щасливий в цьому шлюбі, Харуто буде щасливий за свого друга. Роуз це прийняття дається важче. Кожної зустрічі з Муракамі їй доводиться подумки повторювати мантру «це не моє життя, це не моя справа».
Щодо відносин дітей. Подорослішавши, Лука і Нобуру почали віддалятися. Охайний і спокійний Нобуру часом відчуває себе не в своїй тарілці біля активного Луки, який на пару із сестрою полюбляє лазити по кущах в пошуках різних комах. До того ж, переслухувати в невідомо який раз історію, як Такер лаяв на білку, а потім тікав від тієї самої білки, доволі нудно. Нобуру тепер комфортніше в компанії такого ж стриманого Гаррі. Хлопці майже весь час обговорювали улюблені книжки.
До речі про книжки. Тепер Роуз головний оповідач у місцевому читальному клубі. Не дивлячись на те, що Харуто і навчався, і працював, як і Роуз, жінці здавалось, що її чоловік приділяє дітям більше уваги, ніж вона сама. Тому поговоривши, вони вирішили помінятися домашніми обов’язками. Кухонні справи лягли на плечі Харуто, а Роуз почала більше часу проводити із малюками.
Гаррі все ще любить слухати казочки перед сном. Але, здається, батьківське читання хлопчику подобалось більше.
Жоден нічний перекус не проходить без Такера. Він вже встиг стати дорослим песиком.
Харуто бачить, як його дружина хоче встигнути зробити все на світі, і як це бажання її виснажує. Не дивлячись на їх домовленість, Роуз часом все одно стає за плиту замість того, щоб зайві півгодинки подивитись телевізор чи почитати улюблену книгу. І кожного разу, Харуто у грайливо-романтичній манері відволікає кохану від домашньої рутини і вмовляє приділити вільний час відпочинку. А він сам той суп доварить.
Позаду можете побачити стіну, увішану свідотствами про народження.
Харуто також наполягає на побаченнях. Справжніх побаченнях, один на один, у романтичній атмосфері, подалі від сімейного шуму. Не подумайте, він дуже любить усіх своїх дітей. Але він також любить Роуз. І знає, що такі побачення допоможуть не забувати, чому вони одружились.
Божеее, цуценя, яке співає під скрипку це щось з чимось. 🥰
Вітаю з народженням близнючок! Нехай ростуть великими та радують батьків. 🙂
У Роуз з Харуто такі милі відносини. 😊 Справжнє кохання. 💖
Дуже подобається мені Харуто - він ідеальна пара для Роуз, турботливий та сімейний такий. Як добре, що у молодості Роуз відшила всіх отих дивних кавалерів та дочекалася його ❤️
Знову починаємо зі свята. Цього разу – Гелловін! Віа зі своєю любов’ю до піратів
змусилавмовила родину Слайм вдягнутись у піратське вбрання. І, звичайно, нарядилася найпершою. З самого ранку вживається у роль сміливого капітана.На задньому фоні Лука намагається навчити Такера команді «сидіти». Що погано виходить, бо хлопець не може бути суворим із цією милою впертою мордою. Єдина команда, яку Такер знає – «голос». І те сумніваюсь, що він справді знає цю команду. Мені здається, Такер просто дуже балакливий і «відповідає» на будь-який звук.
Ця дівчинка прийшла просити цукерки, коли ця піратська шайка тільки збиралась виходити в світ. Її звуть Лайла і тепер вона частина команди.
Ні близнючки, ні Лука не горіли бажанням ходити по цукерки. Отож, Лука, Роуз і тодлери – привиди, які не можуть спуститись на землю, тому вони лишились охороняти корабель та відкуплятися від непрошених гостей домашнім печивком.
Тим часом, капітан Віа разом із живою частиною екіпажу вирушили у подорож, щоб поповнити запаси цукерок. Штурман Харуто направляв команду.
А Такер весь вечір дрих на дивані. Так, ця нагла морда дуже добре влаштувалась.
Шкода, що єдина можливість збирати Гелловінські ласощі у цій грі – це ставити перед входом чашу з цукерками. Але маленькі пірати все одно обійшли всі дома в своєму районі
їх всього двата намагались підтримати святковий настрій маленькими пакостями.Коли вже стало темнішати, Татья (вже підліток) разом із Вією сходили до страшного будинку, а Гаррі і Лайла гуляли вздовж пристані. В супроводі Харуто, звичайно. Дівчинка виявилась гарною слухачкою, а хлопець, який зазвичай мовчазний, несподівано для себе весь вечір не замовкав та емоційно розповідав про улюблені книги, про Саймона і про подорожі до різних міст. Прощались вони вже будучи хорошими друзями.
У Гелловінску ніч Такер знову пішов на битву із дикими тваринами, але цього разу йому не вдалося просто втекти. Якась білка вкусила бідолаху. І тепер він погано почувається. Лука дуже хвилювався за пухнастого друга, тому пішов до ветеринарної клініки разом із Роуз.
Там хлопчик познайомився із Ліліт – маминою подругою з універу.
– Я бачив вас по телевізору! – це було перше, що Лука сказав Ліліт.
Ліліт після закінчення інституту стала комікессою. Не всесвітньо відомою, але впізнаваною. Вона завжди мала гарне почуття гумору, а життя з близнючкою, яка ніби твоя ідеальна версія – це нескінченне джерело для жартів. Після цієї зустрічі Лука зробив для себе маленьке відкриття: круті люди в телевізорі – це насправді такі самі люди, як він, його рідні, друзі, однокласники… Може, колись і самого Луку будуть впізнавати на вулиці та із захопленням кричати, що бачили його по телеку?
Після дивних маніпуляцій з м’ячиком у формі бургера Такеру пихнули якусь несмачну пігулку і він зцілився.
Лука може спати спокійно, його друг повністю здоровий.
У сім’ї Слайм насичене життя. Що не день – нове свято. Цього разу святкуємо день народження Каорі. Її донька Окі знову не була рада гостям і всю вечірку десь ховалась. Тільки вийшла привітатись з невдоволеним виразом обличчя і одразу ж пішла. Більше цього вечора її ніхто не бачив…
Лука був сердитий, що Кейши одягнула його улюблену стару футболку із зірковим плащем. Він дражнив сестру, чим довів її до сліз… Після цього Харуто наполегливо запропонував сину погуляти на вулиці, якщо він не вміє поводитись в гостях.
Фуджи тим часом знайшла, чим зайнятись. Подивилась, що де лежить…
Погуляла на другому поверсі… Тут вона вже спускається. Можливо, вона не змогла відкрити жодної двері, а голий коридор не надто цікаве місце для прогулянки.
Оскільки Лука пішов на вулицю, Віа вирішила піти за братом, щоб той сильно не засмучувався. А ще тому, що в приміщенні неможна грати із м’ячем. За ними послідували Гаррі і Нобуру.
Лука жаліється Такеру на несправедливість. Як можна було віддати його улюблену футболку?! І що, що вона вже замала для нього? Можна ж принаймні спитати?!
Що робить Гаррі я не розумію, але він швидко припинив і все прибрав.
Вію взагалі не хвилює, що вона в сукні.
Нобуру намагається підтримати гру, але він, здається, боїться цього м’яча.
Марія, а ти тут що робиш?
Такі чудові костюми ви підібрали для вечірки. 🙂 Особливо привиди сподобались. 👻