ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Сімейство Слайм

BKey
Новачок
Чесно кажучи, у мене завжди були проблеми із династіями. Надто швидко набридало відігравати звичайне сімейне життя, знаючи, що тут є багато цікавіших опцій. Зазвичай гра закінчувалась, коли з'являлись діти 😅
Але ця сім'я, схоже, виключення із правил. Хоча зараз лише підростає друге покоління. Гра протікає за купою правил вигаданого мною челенджу, які я часом забуваю або навмисно не дотримуюсь. У мене накопилось багатенько скріншотів і я просто хочу поділитися з іншими сімерами цією не завжди логічною, але (на мій скромний погляд) милою і навіть трошки цікавою історією 😊🎁
Рибний пиріг
Посилання на сімейне дерево: https://www.theplumtreeapp.com/public/63b21b406787669db6d980b5
Bellany
Новачок
6/01/23

Вітаю молодят! Будиночок у них дуже класний, затишний такий. Ідеальне сімейне гніздечко. 😊

Класні скріни! Посміялась з Роуз, яка поливала з лійки Харуто. 😄 Взагалі їхня пара виглядає дуже милою. 🥰 З нетерпінням чекаю на появлення дітлахів! І на Макото теж цікаво подивитись. 😏

Enni
Новачок
6/01/23

Люблю швидкі оновлення 😍

Цікаво побачити продовження, коли трохи знаєш спойлери з сімейного дерева 😈

Дуже атмосферно, що у Харуто є така передісторія з духами, талісманами та родинними звичаями 💛

BKey
Новачок
6/01/23

До речі про сімейне дерево. Там з'явився Саймон)

І я планую час від часу додавати нову інформацію до дерева, бо продовжую грати за цю сім'ю і історія розвивається далі. Можу сповіщати про кожне таке оновлення, бо вони точно будуть нерегулярними

Enni
Новачок
6/01/23

Ох і Саймон... Сховався там, як ото маленька дівчинка, негідник) 

Я "за" сповіщення про оновлення, бо, правда, наврядчи хто буде зазирати в дерево просто так декілька разів) Я сама своє добралася оновити тільки коли моя гра перегнала дерево майже на два покоління 🤔 і то, тільки персонажів додала з фотографіями та родинними зв'язками, навіть без описів 

Уявляєш як у всіх дітей твого другого покоління теж народяться діти? 😅 Скільки там буде гілок, мама рідна... 

BKey
Новачок
8/01/23

Довгоочікувані перейми.

56. Люба, я ж пожартував!

У мене була така ж паніка, як і у молодого батька, коли гра втрете привітала сім’ю з народженням дитини…

58. Чому їх так багато!

Як видно з відмінностей колисок, сім’я очікувала максимум 2 дітей. Можливо, духи трошки не так зрозуміли побажання Харуто.

59. Коли я бажав щастя родині...

Маю зізнатись, коли трійнята просто лежали в колисках, було набагато легше за ними доглядати. Батькам навіть вдавалося висипатись та спокійно займатись своїми справами. А потім малеча почала бродити по будиночку і не тільки… У Роуз і Харуто з’явилось багато хвостів по навчанню. Їх навіть могли вигнати з інституту. На щастя, все обійшлось, але вони ду-у-уже довго вчились (спойлер: Роуз, яка вже скоро буде старенькою, все ще не отримала свій диплом).

Одним із найкращих способів вгамувати це тріо був «клуб читання» – Харуто сідав на скрипучий диван навпроти двері до дитячої кімнати і починав читати вголос якусь книжку-розвивачку або (частіше) переказував старі легенди, які йому в свій час розповідала бабуся. Нажаль, з часом цей трюк перестав працювати так само добре, як колись.

62. Клуб малих любителів казок і великого любителя оповідати міфи Коморебі

Поряд з батьком сидить Віа – найстарша із трійнят. В CASі у дівчинки майже усюди були окуляри, тому було вирішено їх залишити.

Через налаштування якості зображення (ноут в мене не ігровий, бідоласі важко працювати при максимальній деталізації) деякі окуляри, що повинні бути прозорими, у грі мають темні лінзи (вірніше, вони просто чорні). Це мене трошки бісило, аж  поки не згадались лінзи-хамелеони, які темнішають, коли на них падає світло, і з часом знову стають прозорими. Будемо вважати, що це саме такі лінзи.

Поки що Віа головна бешкетниця і бідося в цьому домі. Вона постійно усюди лазить, наводить свої порядки в шафах і кухонних тумбах, а ще часом вибігає за територію подвір’я. На щастя, хороші сусіди завжди повертають малу туристку додому.

Гаррі, кудрявий хлопчик у жовтих кедах, друга дитина. Миле тихе янголятко. Найспокійніший і найслухняніший із трійнят, але теж любитель повештатись десь за подвір’ям. Хоча і на самому подвір’ї йому теж подобається. Особливо Гаррі любить розглядати рослини і спостерігати як батьки пораються в садку. Більше за це хлопчику подобається лише розглядати яскраві дитячі книжечки.

Малюк з плащем із зірочками – Лука, наймолодший. Єдиний з трійнят, хто не намагався втекти з дому. Він багато часу проводить з мамою. А ще усюди тягає улюблену іграшку у вигляді панди.

64. Тобто, в садку (не) вишневому

Лука дуже прив’язаний до Роуз. Якщо мама порається на кухня – Лука іде на кухню. Якщо мама працює на подвір’ї – обов’язково буде перерва на гру з Лукою. Якщо мама пішла на заняття – істерика неминуча. Якщо тато поїхав до іншого міста по роботі на декілька днів – Лука цього навіть не помітить.

Якось мені захотілось відправити Роуз і трійнят погуляти разом з іншими матусями, в кого були діти того ж віку. Але не всім сподобалась ця ідея. Знайомтесь, невдоволена дама – Меланія, одинока мама, яка працює механіком на пристані Пламбіт (там, де всілякі атракціони). Думаю, сьогодні вона хотіла відпочити вдома, а не йти до парку. Її донька Татья, трохи старша за трійнят, стала хорошою подружкою Віі. Панянка, що віджимається, Окі – дружина Макото, найкращого друга Харуто. Та і з самим Харуто вони швидко здружились.

65. Матусині збори

А це Нобуру, син Макото і Окі. Лука і Нобуру, будучи зовсім малими, добре ладнали. Лука навіть захотів мати таке ж довге волосся, як у його друга.

66. Приречені на дружбу

До речі, Віа і Гаррі, не дивлячись на різність темпераметів, чудово ладнають і часто граються разом.

68. Гра в пісочниці

У сім’ї Слайм з’явилась традиція – час від часу їздити до моря. Роуз дуже подобається такий відпочинок. Лежати на гарячому пісочку, плавати в теплому морі… Правда, поки діти не підросли, трохи складно справді відпочивати.

69. Перший сімейний похід на пляж!

Гаррі, як виявилось, любить проводити час коло води.

72. Час гратися!

5 година ранку. Малеча виспалась та вимагає хліба і видовищ. Луку, як бачите, більше цікавить саме хліб, а Гаррі – видовища. Харуто із заплющеними очима «читає» книжку по пам’яті, а Віа із захопленням слухає ще одну нову версію вже відомої історії. Роуз теж вирішила перекусити. Може, коли прокинеться шлунок, він розбудить і всі інші частини тіла.

74. Так, до нашого клуба приєдналася мама

Поїздка до ще однієї хорошої подруги Харуто, трохи молодшої за всіх – Каорі Нісідаке. Вони жили поряд і в дитинстві часто гралися разом. У кутку донька дівчини – теж Окі. І вона, навіть не дивлячись на принесені смаколики, не дуже рада гостям. Особливо он тому чорноволосому в плащі. А оцей блондин і є Макото. Колись ви побачите і його обличчя, обіцяю)

77. Вони мали перезнайомитись, але тут мало хто кому сподобався

Лука грається з улюбленою іграшкою, Віа балакає з кущами гороху. Дивно, що Гаррі не десь поряд…

78. У нас тут свій парк розваг

Віа часто прокидається через кошмари і зазвичай її заспокоює Роуз. Схоже, дівчинка дуже серйозно сприймає батькові історії про духів та монстрів, а Харуто погано вдається підбирати слова, щоб не лякати доньку ще більше...

79. МИЛОТЯ

Bellany
Новачок
9/01/23

Я дерево поки що не дуже уважно розглядала, то для мене усе несподіванка. Як ото трійня наприклад. 😅

Макото такий невловимий. Ну хоча б спину побачили. 😄

Дуже подобається, як ви розповідаєте. Здавалося б звичайне побутове життя сімів, а читати дуже й дуже цікаво. 😊 Дякую за оновлення! 🌺

BKey
Новачок
9/01/23

Рано чи пізно це мало статись... Будь ласка, виправте в епізоді про прогулянку в парку "площа Пламбоб" на "пристань Пламбіт" 🙏😫

Bellany
Новачок
9/01/23

Виправила. Подивиться, усе вірно тепер? 🙂

BKey
Новачок
9/01/23

Так, все вірно. Дуже дякую ❤️

Enni
Новачок
9/01/23

Тепер би якось запам'ятати всіх малюків, з якими спілкуються дітки, бо, напевно, вони будуть фігурувати в їхньому житті далі 🤔
В епізоді у будинку Каорі Нісідаке я чекала пояснення двом урнам з прахом 😳 То, напевно, хтось з нпс? Хтось не дуже важливий? 

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування