Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Чесно кажучи, у мене завжди були проблеми із династіями. Надто швидко набридало відігравати звичайне сімейне життя, знаючи, що тут є багато цікавіших опцій. Зазвичай гра закінчувалась, коли з'являлись діти 😅
Але ця сім'я, схоже, виключення із правил. Хоча зараз лише підростає друге покоління. Гра протікає за купою правил вигаданого мною челенджу, які я часом забуваю або навмисно не дотримуюсь. У мене накопилось багатенько скріншотів і я просто хочу поділитися з іншими сімерами цією не завжди логічною, але (на мій скромний погляд) милою і навіть трошки цікавою історією 😊🎁
Посилання на сімейне дерево: https://www.theplumtreeapp.com/public/63b21b406787669db6d980b5
Вітаю! 🌺 Дуже приємно бачити нову тему на форумі! 💖 Із задоволенням слідкуватиму за пригодами Ваших сімів. 😊
На головній картинці то риб'ячі хвостики з пирога стирчать? 😄
Дякую за теплі слова 🥰
Ага, це риб'ячий пиріг. Прикольно виглядає, як на мене) Правда не знаю, чи цей рецепт є у базовій грі, чи прийшов із якимось доповненням
Зачиталася вашим деревом!
Цікаво ближче побачити родину Слайм, особливо окуня Саймона вимагаю-благаю 🥰 та сподіваюся, що риб'ячий пиріг його не зачепив)
Дякую! Радію, що Вам сподобалась ця сімейка 😊 А Саймон живий-здоровий, не переймайтесь) Найближчим часом і його до дерева додам 😂
Знайомтесь! Роуз – засновниця династії Слайм і любительниця сидіти на сходах.
Щоб не парити собі мозок передісторією персонажа та продумуванням його батьків, автори часто просто роблять героя сиротою. Каюсь, цей випадок не виключення. Роуз не знала ні батька, ні матері, ні ще когось з рідних. Та й не дуже цікавилась своїм минулим. Дівчинка доволі швидко зрозуміла, що коли ти подобаєшся людям, шанси отримати бажане (чи не отримати покарання) набагато вищі. Тому в дитячому будинку вона навчилась знаходити підхід до всіх, від малюків до вихователів.
По досягненню повноліття Роуз пощастило потрапити на престижну спеціальність до інституту Фоксбері. Чудовий старт справжнього дорослого життя.
Осінній Фоксбері виявився дуже гарним, як на мене
Навчання йшло добре, навіть незважаючи на те, що Роуз не прикладала багато зусиль. Вона могла дозволити собі недоробити домашнє завдання або здати курсову відверто поганої якості. Хороші відносини з викладачами та сумне походження дівчини допомагали їй залишатись в студентських списках.
А от з коханням, якого Роуз дуже невистачало, були проблеми.
Перший хлопець відмовив, запропонувавши бути просто друзями.
Другий надто довго не розумів натяків. Чи робив вигляд, що не розуміє…
Третя можлива пара теж ніяк не відповідала на флірт. Але це на краще, насправді. Місс виявилась надто дорослою, а мені хотілось знайти для Роуз когось її віку.
Четвертий був проти дітей, а нам це взагалі не підходить.
Зате друзів у дівчини накопилось багатенько. До того ж, вона стала головною заводилою в клубі фанатів креветки Ларрі. Жодна вечірка не проходила без Роуз Слайм!
На одній із таких вечірок вона зустріла Харуто. Між ними пробіг голий студент. Я вважаю це знаком долі.
Їх перше офіційне побачення пройшло в Тартозі, перед входом до коктейль-бару Селебрацьоні д’аморе. Причина – мені кортіло дізнатися, чи тепло в цьому місті восени (в той день було прохолодно, але трохи поплавати вдалося).
Роуз абсолютно чарівна леді. Така жвава, весела, позитивчик. 😊 Вітаю її з новими стосунками! Хлопець, наче, теж файний. Тільки аксесуарів начепив багатенько, но то таке. 😄
О так, у Харуто багатенько прикрас) Як і татуювань. Бо талісманів багато не буває 😂
Йому, правда, не вдалось вмовити Роуз так само обвішатись камінчиками від вроків та притягувачами вдачі. Але це не зіпсувало їх відносини 👩❤️👨
Автор, дякую, я посміялася з креветочної тусовки, де вони зображають крабовий танок, та з голого студента = знака долі 😂 Цікаво було піймати ностальгію по Брітчестеру-Фоксбері та подивитися на шматочок Тартози, якої у мене немає)
>>>Між ними пробіг голий студент.
Як в кат-сцені з двійки, коли новачок заселяється. х)
Роуз вирішила довго не тягнути і вже на початку зими зробила пропозицію Харуто. Без кільця, на перерві між парами. Як не дивно, хлопцеві сподобався такий легкий підхід і сміливість дівчини.
Весілля пара святкувала на Дні Студента. Якщо чесно, у мене були сподівання, що інші студенти будуть їх вітати. Там, конфеті кидати, щось весело кричати…
Але ніхто не звернув уваги. Думаю, їх більше цікавила проблема із соком.
Зовсім скоро молодята переїхали в маленький дім у Коппердейлі (куплений за гроші Макото, найкращого друга Харуто, в якості весільного подарунку). Всього тут 4 кімнати: велика кімнатка, що і кухня, і їдальня, і гостинна, невеличка ванна, батьківська спальня і ще недороблена і пустувата дитяча кімната.
У кімнати «три в одному» є куточок Фоксбері (стеля трохи з’їла прапорець…), частина стіни вкрита фотографіями з весілля, своєрідний вівтар із фото ще молодої бабусі Харуто та деякими талісманами. І спеціями.
Новий Рік. Роуз дізналась, що вагітна. І одразу ж побігла розповідати новини чоловіку.
Харуто після переїзду майже одразу знайшов собі роботу. Спочатку він шукав різноманітні метали, скам’янілості та інші корисні штуки для своїх викладачів, за що і отримував гроші. А потім все той же друг Макото (якого я ще вам не покажу, але він існує, чесно!😂) запропонував Харуто працювати на його батька, який тримає магазин, що продає рідкісні кристали.
Харуто почав багато подорожувати. Якось йому вдалось завітати до рідного міста на Фестиваль Юності. Вже зовсім скоро він буде приходити сюди разом із власними дітлахами, їсти смачні млинці та шукати космічних монстрів…
Але марення про щасливе батьківство – не головна причина його візиту до Коморебі. Трохи побродивши по засніженій вершині, Харуто вдалося зустріти місцевих духів і попросити їх благословення для його сім’ї та захист майбутніх поколінь від нещасть.
Коли в Коппердейлі потеплішало, пара зайнялась створенням гарного заднього подвір’я. Почали із саду.
Роуз, припини поливати Харуто, будь ласка.
Наступного дня поставили паркан, а ще павутинку і пісочницю, щоб малечі було де гратися. Поки вирішили погратися самі.
Харуто знайшов гарне місце для рибалки, тому тепер в домі завжди є свіжа риба.
Роуз під час вагітності постійно отримувала енергійний мудлет «Час прикрашати дитячу кімнату!». Пара з нетерпінням чекала на своїх перших дітлахів…