ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ династії Каедвен й інших чортів

Повідомлень в темі : 57
Повідомлення: 57
suiclown
Новачок

Нерегулярна, недуже інформативна, анархічна історія, що відбувається вже майже два роки. Тут ви можете подивитись на пригоди моїх сімів і скриншоти з гри ♥

Залишаю посилання на актуальний родовід:

https://www.theplumtreeapp.com/public/62f140683b53bdc2f454be97

сімейний знимок Каедвен

suiclown
Новачок
29/03/23

Зараз династійці Каедвен поділені на гілки. Якимись я більше граю, якимись менше. Все залежить від того наскільки мені цікаві персонажі. Зазвичай найбільш наділена подіями гілка спадкоємців, адже в моїй грі вони відіграють основну роль в життєдіяльності сім'ї: забезпечення грішми, купівля приватної власності тощо. 

Спадкоємицею 6 покоління є Санні Каедвен. Якщо намагатись її описати, то точно потрібно використовувати слова: неврівноважена, хитра, бізнесвуман, холерик, залежна від емоцій. Зважаючи на її досить складні стосунки з батьком, це відобразилось на її спілкуванні з чоловіками надалі в житті. 

Санні Каедвен

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/03/23

Ух ти! Який родовід! Додаю в список свого чтива ще один світ)

Сімейне дерево дуже класне. 🥰

Enni
Новачок
29/03/23

О, рада бачити, що нам вдалося схилити тебе на сторону зла викладання династії на форум 😍

Я тільки трошки зазирнула у дерево і дуже заздрю його ідеальності: фото з КАСу, описи, актуальність - красааа 🤩 буду обов'язково тапати по кожному і читати 😏

suiclown
Новачок
29/03/23

Так-так, це все ви! Дякую, мені дуже приємно за дерево апххапхап

suiclown
Новачок
29/03/23

Маленьке доповнення про батьків Санні. Лілібет Каедвен спадкоємиця 5 покоління буквально підняла нашу сім'ю і стала рушієм до багатства. Вона і її чоловік Теруко працювали в сфері мистецтва. Лілібет - актриса, а Теруко - співак, продюсер. Як можна зрозуміти зовнішньо Санні пішла більше в батька 

весільні фото Лілібет і Теруко 2весільні фото Лілібет і Теруко

Bellany
Новачок
29/03/23

Вітаю на форумі! 🌺 Дуже радію, що ти все ж таки рішилася на створення своєї темки! 😀 Буду зазирати до тебе у гості. 😁

Головна картинка - бімба 😄

suiclown
Новачок
29/03/23

Дякую, дорогенька, мені дуже приємно!

suiclown
Новачок
29/03/23

Декілька показових фотографій з дитинства Санні. Лілібет дуже любила свою доньку і підтримувала її у всьому.

Лілібет навчає Санні

Все в початкових класах Санні почала показувати свій характер злюки і маніпуляторки.Санні свариться

Підлітковий вік був важким і досить таки неформальним. Санні зробила багато татуювань, чим засмутила батька, адже він хотів, щоб вона була "правильною" дівчинкою. Але, на щастя, Лілібет підтримувала свою доньку і дозволяла їй самовиражатись.Санні з лялькою вудуСанні в підлітковому віці

Bellany
Новачок
29/03/23

Класно, що ти показала якою була Санні протягом життя від дитинства. То є цікаво. 🙂

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/03/23

Дуже неординарна і цікава дівчинка.
А самовираження з лялькою Вуду, це щось))

Повідомлень в темі : 57
Повідомлення: 57
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування