ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

All start from Isla...

Lisichka-sestrichka
Новачок

Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.

Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)

Ісла

Bellany
Новачок
19/03/23

Вона з радістю погодилась, а я насолоджувалась щастям голубків)

Вітаю з заручинами! 💞 Цікаво, весілля теж буде скромне? Чи проведете церемонію з гостями? 🙂 

От турботлива, спочатку погодувала, а потім з'їла... сирими... прямо з акваріуму...

О господи, я й не знала, що вони так можуть. 👀

Маленький правда дуже, але тепер у Марка є власний острів, а таким похвалитись може далеко не кожен! 

Дивлюсь, вже поштову скриньку туди поставив та бак для сміття. Хазяйновитий. 🤭

Короче, він побудував там будинок і вони з Карлі переїхали туди, продавши плавучий будинок разом зі всім майном. 

Будиночок на відлюдному острові - це просто мрія інтроверта. 🤩 

Lisichka-sestrichka
Новачок
20/03/23
Bellany написав: Вітаю з заручинами! 💞 Цікаво, весілля теж буде скромне? Чи проведете церемонію з гостями? 🙂 

Дякуємо)) Нууу... враховуючи, що Марк душа компанії, а в мене завжди не вистачає часу, щоб влаштовувати йому вечірки, бо я хочу пошвидше його прокачати, я планувала зробити вечірку на весілля і довесільні вечірки для молодят... але... я хотіла поскоріше їх одружити, так що, прийшлось моїм молодятам перебитись без вечірок))

Bellany написав: Дивлюсь, вже поштову скриньку туди поставив та бак для сміття. Хазяйновитий. 🤭

А ти думала)) Марк дуже, навіть, хазяйновитий) Навіть будиночок побудував і вони туди вже переїхали))
Залишилось посадити дерево та народити сина або дочку))

Bellany написав: Будиночок на відлюдному острові - це просто мрія інтроверта. 🤩 

Ага... і душі компанії))) Але, мені здається, це ідеальне місце для життя русалок)) Тим більше, що острів, в принципі, знаходиться не далеко від материка)) Ще б Карлі перестала плавати на материк самостійно)) А то, зранку нирнула біля дому, а ввечері припливла в місто))) Приходиться завжди моніторити, щоб вона плавала на катері між локаціями.

Enni
Новачок
26/03/23

Запропонував руку і серце, розбудивши Карлі, прямо біля ліжка...

Вважаю це набагато більше емоційним та романтичнім, ніж оті всі прилюдні освідчення 😍

От турботлива, спочатку погодувала, а потім з'їла... сирими... прямо з акваріуму...

😨😨

А Марк, в свою чергу, не міг стриматись, щоб не відправитись на пошуки одного з них прямо того ж вечора.

Зараз будуть пригоди! 🤩

А то Карлі полюбуюсь із задоволенням))

Мені подобається, що вона плаває в окулярах 😂

Ну і вітаю молодят з новим етапом у житті! Продовжую чекати маленький русельчат 😌

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/23
Вважаю це набагато більше емоційним та романтичнім, ніж оті всі прилюдні освідчення 😍

Ага, то сильно і мило. Але, якби мене от так розбудили по серед ночі, щоб запропонувати руку і серце... Я б прибила... А потім приміряло колечко)))

Мені подобається, що вона плаває в окулярах 😂

Ахахах))) я навіть не дивилась, чи можна їх зняти в касі))) але, враховуючи, що Карлі холерик по характеру, може її бісять промінчики сонця, які пробиваються крізь водні глибини і періодично її засліпляють))))

Ну і вітаю молодят з новим етапом у житті! Продовжую чекати маленький русельчат 😌

Дякуєм)) Вже скоро)

До речі, русальчинятко підросте таке солодке і миле до тоддлера, що буде купа спаму, так що, готуйтесь)))

Дякую за комент🥰

Lisichka-sestrichka
Новачок
21/03/23

Ісла Парадісо

Частина 3. Побачення, фантастичний захід сонця+безліч краєвидів та обмін обручками.

Нарешті я можу продовжувати з того місця, коли почала ділитись скрінами моєї сімейки в Скріншотах Сімс 3. Деякі з них ви могли бачити у темі по скрінах з гри.

І так, після переїзду, Мар вирішив, що їм з Карлі потрібно більше проводити часу разом, так що, я відправила парочку у місцевий паб випити, погуляти і потанцювати.
Але, звісно, спочатку випити) Саме там збираються мої ненаглядні, коли приходять в кафешку.

вввв

вввв

Читати продовження під спойлером
👇👇👇

В Марка доволі високий рівень спорту (Чесстери, взагалі спортивна сімейка), так що, випивши енергетичного коктейлю, він заскочив верхи на механічного бика, щоб похизуватись перед другою половинкою своєю бездоганною фізичною формою.

вввв

Друга половинка, звісно, оцінила.
З коментарями, "Ось цей накачаний красень - мій майбутній чоловік", Карлі радісно підстрибувала, спостерігаючи, як коханий вгамовує механічного монстра.

вввв

Марк в ударі))

вввв

Один раз, він чуть було не впав, але, загалом - показав клас, далеко не кожен зможе це повторити.

вввв

Карлі в захваті)

вввв

Казанова на полюванні 😅

вввв

Іди до мене, крихітко!

Для тебе я готовий перемогти будь-якого, навіть самого грізного бика)

вввв

вввв

Здається, Карлі ось такі мусі-пусі не дуже вразили.
Звільнившись з обіймів коханого, вона граційно заскочила на бика зі словами, що він не один такий умілий в Іслі, що зараз Карлі покаже теж клас, на тій же самій складності.

вввв

І вона його показала!
Марку так не вдалавлось, а Карлі потрібно було влаштовуватись працювати акробатом, а не в армію.))
До речі, саме в армію вона пішла працювати, таке бажання в неї виникло, але влаштується на работу вона вже після цього вечора.

вввв

вввв

Марк не вірить своїм очам...
Його перевершили...
Здається, він навіть позаздрив))

вввв

...і ще й наврочив))

Точно, не так якось подивився на Карлі і вона високо підлетівши, з нажаханим лицем гепнулась з бика.

вввв

вввв

І ще й зловтішається з невдачі коханої...

Ні, щоб підійти, підтримати Карлі та потурбуватись, чи кохана не забилась,

цей недоказанова рже. Ну нічого, ми з Карлі йому це ще пригадаємо))

вввв

Ніби почувши мої думки, Марк побняв майбутню дружину та запросив на побачення. Вони вирішили трішки поплавати в міському басейні (ніби океану під носом їм мало)

вввв

То просто настала 3.00 ночі і паб закрився, а додому їхати ще не хотілось)))
Загалом, відправляти плавати я їх не поспішала, вони закохані один в одного без тями, то ж мені хотілось влаштувати їм романтичне побачення і вони просто обіймались та цілувались в квіточках.

Марк молодець, все ж таки, зробив так, що Карлі забула про свою невдалу їзду на механічному звірі, а я подумала, треба буде їм обом підтягнути рівень спорту.

вввв

І тут я подумала, що не хочу влаштовувати тих вечірок ні холостяцьких, ні весільних. Я захотіла, щоб мої голубки одружились прямо зараз. Це було б так мило. На побаченні вони раптом вирішили узаконити свої стосунки під спів пташок та перші промені тропічного сонця.
Так що, в цьому басейні ми дочекались світанку, а потім я відправила Карлі з Марком в милий і затишний маленький парк неподалік.

вввв

Мені здається, це ідеальне місце для таких речей. Парк дійсно фантастичний і казковий, я завжди хотіла, щоб якісь із моїх персонажів там одружились. Правда, весільної арки там не вистачає. Треба буде доставити якось.

А Карлі... Ох, Карлі...
ЇЇ кличуть заміж, а вона мріє про ідеальний акваріум 😂 Ну типова русалка))

вввв

От і все, ми провели тиху церемонію, Карлі та Марк обмінялись обручками і стали законними чоловіком і дружиною.

А я наскрінила цілу купу ванільно-солодких скрінів їх одруження.
Я просто залипла на цій всій красі і квіточках))

вввв

вввв

вввв

вввв

вввв

ііі

аааа

вввв

Що ж, тепер Карлі можна законно назвати честинкою сім'ї Чесстер.
Побачення пройшло незабутньо, змучені і щасливі сіми відправились додому.
Як завжди, Марк на водному таксі, а Карлі попливла.

вввв

Поки доплавла, то сонце вже було в зеніті)))

вввв

Марк, як завжди, у всій своїй красі готує сніданок.
Ой, то, певно, вже обід))

вввв

А Карлі оплатила рахунки та відправилась рибалити. Ідеальний акваріум сам себе не наловить)

До речі, водойма, русалка рибалила, нічим не гірша за парк, де вони з Марком одружились.
При чому, в Іслі кожна друга локація така красива. Ніколи не втомлюсь повторювати, що я в захваті від цього екзотичного містачка.

А Карлі оплатила рахунки та відправилась рибалити.

Рибарила Карлі до самого вечора, а я крутила камерою і скрінила пейзажі)))
Так що, готуйтесь морально до цілої купи пейзажів з фантастичним заходом сонця на островах.😁😁
Фарби дійсно незабутні, просто очей не відірвати😍😍

вввв

іііі

іііі

іііі

іііі

іііі

іііі

Просто будинок в Ісла Парадісо

іііі

А коли стемніло, Марк відправився на пошуки підводних скарбів.
Його рівень занурювання ніяк не підніметься до позначки 6, і ми ніяк не відкриємо нову локацію. Плюс, на цій локації є одна скриня, яку марк не може відкрити, поки не підніме рівень навички.

Так що, треба працювати))

вввв

Просто підводний пейзаж.

вввв

А Карлі, щоб підозріло стало зле...
Певне рибу отруйну з'їла🤭

вввв

вввв

Ще один вечірній пейзаж Ісли🥰

вввв

Марк знову доплавався))

Його знову покусали)) При чому, таке враження, що акула вже відпливала геть і в останній момент передумала))
Bellаni, а ти ще кажеш, що в мене вони хоч на акул схожі. Диви який оселедець скрутився))))

До речі, Марку дісталось від неї. Бо минулого разу акулі надавав прочуханів він)

вввв

Бідний Марк, він, певно, в шоці.

цікаво, чи хоче він ще плавати з аквалангом?))

вввв

Затонулий корабель Дейві Джонса. Точніше те, що від нього залишилось))

вввв

Здається, цей невгамовний сім мало отримав минулого разу...
Дивись, Марк, щоб дружина твоя вдовою не стала, а то, я теж не переживу твоєї смерті)))

Скрін називається, "акула, Марк і підмочений гідрокостюм"😂

Він, напевне, вже звик його постійно підмочувати, як тільки побачить акулу))

А взагалі, нічого плавати вночі, коли акули полюють, потрібно ж, хоч іноді, притримуватись правил техніки безпеки. Кому ж як не Марку - рятівнику, про це знати.

вввв

Повернувся додому, цей завзятий аквалангіст, вже зранку, коли птахи активно співали, а сонце яскраво світило.

вввв

До речі, і будиночок потрошки добудовуєтьяс і обставляється.
Поки так, а далі будемо сіммчики заробляти і завершувати ремонт.

ііі

ддд

вввв

вввв

вввв

іііі

аааа

Bellany
Новачок
22/03/23

В Марка доволі високий рівень спорту (Чесстери, взагалі спортивна сімейка), так що, випивши енергетичного коктейлю, він заскочив верхи на механічного бика, щоб похизуватись перед другою половинкою своєю бездоганною фізичною формою.

Такі прикольні ці покатушки на бику. 😄

Марку так не вдалавлось, а Карлі потрібно було влаштовуватись працювати акробатом, а не в армію.))

Ого, як літає! Дійсно в акробати потрібно було йти. Мені здається, їй пасувало б. 🤩

Точно, не так якось подивився на Карлі і вона високо підлетівши, з нажаханим лицем гепнулась з бика.

Ахах, ці кадри 😄

Загалом, відправляти плавати я їх не поспішала, вони закохані один в одного без тями, то ж мені хотілось влаштувати їм романтичне побачення і вони просто обіймались та цілувались в квіточках.

Це так мило. 🥰

А я наскрінила цілу купу ванільно-солодких скрінів їх одруження.
Я просто залипла на цій всій красі і квіточках))

Дуууже гарно 😍 Вітаю молодят! 💑

Так що, готуйтесь морально до цілої купи пейзажів з фантастичним заходом сонця на островах.😁😁

😍😍😍

Ооо, русалченята? 😍

Bellаni, а ти ще кажеш, що в мене вони хоч на акул схожі. Диви який оселедець скрутився))))

Ахах, ну добре, в нас обох вони картонні. 🤝😄

Скрін називається, "акула, Марк і підмочений гідрокостюм"😂

Він, напевне, вже звик його постійно підмочувати, як тільки побачить акулу))

🤣

До речі, і будиночок потрошки добудовуєтьяс і обставляється.

Гарненько. 😍

Lisichka-sestrichka
Новачок
22/03/23
Bellany написав: Такі прикольні ці покатушки на бику. 😄

Ага, і я їх люблю) То ще був середній рівень майстерності, на максимальному вони взагалі шоу витворяють))

Bellany написав: Дуууже гарно 😍 Вітаю молодят! 💑

Дякуємо💏

Bellany написав: Ооо, русалченята? 😍

Нууу... не знаю, не знаю))

Але, що там спойлерити... Вже в наступній частині все зрозуміло)))

Bellany написав: Ахах, ну добре, в нас обох вони картонні. 🤝😄

Ахахах)))) точно)))

Enni
Новачок
26/03/23

Марк в ударі))

Таке у нього тут обличчя 😂😂

Казанова на полюванні 😅

Так, ні, оце обличчя смішніше, особливо коли з іншого боку скріна - страшне око бика 😂

До речі, саме в армію вона пішла працювати

Оце супер несподівано 😳 Русалоча армія?) 

з нажаханим лицем гепнулась з бика.

Ох бідненька, ще й спиною, я б на її місці прям звідти поповзла на масаж після такого... 

І тут я подумала, що не хочу влаштовувати тих вечірок ні холостяцьких, ні весільних. Я захотіла, щоб мої голубки одружились прямо зараз. Це було б так мило. 

Тааак 😍 Сильно вітаю пташеняток 🥺

ЇЇ кличуть заміж, а вона мріє про ідеальний акваріум 😂

Це вона уявляє як було б класно мати акваріум замість весільного торту)) 

Або якась рибка росте всередині неї 😱

Lisichka-sestrichka
Новачок
21/03/23

Ісла Парадісо

Частина 4. В очікуванні на поповнення та нова власність сім'ї Чесстер.

Як і слідувало очікувати, не в отруйній рибці була справа. Якось, одного ранку Карлі дізналась, що вагітна.

Її радості не було меж, а я вже збиралась запастись кавунчиками, так як одразу запланувала, що в цій сім'ї народиться дівчинка.
Але, мої підопічні внесли свої корективи))

Карлі одразу почала мріяти про хлопчика, а от Марк дуже хотів принцесу-донечку.
Що ж, я вирішила не вплавати на стать дитинки і дати волю ігровому рандому.

вввв

Читати продовження під спойлером
👇👇👇

Карлі в очікуванні, тому їй треба більше відпочивати і поменьше їсти сирої риби.

Хто зна, як це може відобразитись на майбутній дитині...

Так що, Марк заборонив майбутній мамі навіть наближатись до акваріуму і сам годував рибок, пильно стежачи, щоб жодна з них не пропала з акваріуму.
А сімовод каже, що давно пора, акваріум, вроді Марковий, а не Карлі...
Хоча... враховуючи її мрію всього життя... Думаю, вона вже давно заявила на цей акваріум свої права)

вввв

Тим часом, Марк, нарешті, таки досягнув 6 рівня занурювання і зміг відкрити ту злощасну скриню.
Шкода тільки, що плаває він  і далі на локації Дейві Джонса. На наступну 6-го рівня занурювання виявилось недостатньо.
Покищо, вона рахується для Марка надто небезпечною.

вввв

вввв

Поки чоловік не бачить, Карлі тягає рибку з акваріуму 😉

вввв

- Теж мені, турботливий батько... Мені краще знати, що корисно для нашої майбутньої дитини, - пробубнявіла Карлі, смачно чавкаючи сирою рибою... А в сімовода ставля приступ нудоти від цього видовища. Вагітні, зазвичай, взагалі не переносять запаху риби, а ця її ще й їсть сирою. Добре, що хоч почистила і порізала)))

вввв

Так як на іншу локацію нам поки зась, я подумала, а чому б не провести час з користю і знову не дослідити печеру... А раптом знову знайдемо частину карти від ще одного таємного острова. Все ж таки, Марк мріє заволодіти всіма вісьмома островами.

вввв

Правильно, наївшись рибки потрібно спалити зайві калорії. Та і вагітним не завадить зарядка))

вввв

Не знаю чому, але при дослідженні печери, що Карлі, що Марк почали вилітати на сушу практично одразу. Невже закінчилась насолода островом і почались глюки?((

Цього разу не було виключенням. Марк телепортувався майже одразу, коли заплив в печеру.

вввв

При чому, телепортувався дуже вчасно, прямо в потрібне місце.
Саме зараз група підлітків дражнила одну зі своїх однолітків. Вони з неї сміялись та "тикали" пальцями, дівчинка ж не розуміла, чому...

А я не знала, що в трійці таке можливо.

вввв

Марку стало її шкода і він вирішив дати декілька порад, що в такій ситуації робити, а малим натякнув, що якщо вони продовжать, то нехай навіть не сподіваються, що він буде їх рятувати, якщо щось раптом трапиться на воді.

вввв

Ближче до вечора я згадала, що Марк, на пачатку гри десь, познайомився з відлюдником на острові. Ним вияввився симпатичний молодий хлопець, так що ми вирішили з ним подружитись. Раптом, в майбутньому знагодиться...
На лоті, звісно, нічого незвичного я не помітила, при взаємодії з ним - також, як, наприклад, то було в Сімс 2. Можливо додаткові взаємодії з'являться при проходженні якогось із квестів.

вввв

Відлюдника звати Метью Манго і для інтроверта він дуже приємний і дружелюбний сім. Він навіть чемно витерпів те, як Марк із захопленням оглядав свою обручку і тішився, що Карлі тепер його законна дружина))

вввв

Вони швидко знайшли спільну мову і гарно проводили вечір на пляжі, весело обговорюючи острів та його жителів)

вввв

А, от коли Мар вирішив похизуватись тим, що він дуже важлива персона на цьому острові і він вже стільки сімів врятував від смерті на воді, при чому, дейких, буквально з того світу витягнув, Метью відверто заскучав, про що сказав Марку і на секунду їх дружні стосунки показали мінуси. Так що, щоб їх не зіпсувати, марк вибачився.

вввв

Але тему рятівника не залишив, вирішив добити знайомого і почав йому розповідати про безпеку поводження на пляжі та у воді.
Як воно не дивно, але Мет з Марком погодився, розмову підтримав. Фактично, після цих розмов, чоловіки стали друзями, Метью запросив Марка з дружиною в гості. Що ж, якось скористаємось пропозицією.

аааа

А покищо,пора прощатись та їхати додому до вагітної дружини, яка, напевне, вже почала хвилюватись, де пропадає Марк.

вввв

А дружина не сумує, де може пропадати Марк, який не розлучається з аквалангом та гідрокостюмом, догадатись не складно, а от порадувати коханого приготуванням нових страв варто. Так що, Саме зараз Карлі вивчала новий рецепт гострого супу дум-дум. Здається... Чи то був гострий суп карі... не пам'ятаю вже...

вввв

Після того, як карлі вивчила рецепт, вирішила трішки поексперементувати на кухні.

вввв

А в Марка,  до речі, вже декілька разів виникало бажання переїхати разом з Карлі.
Напевне, не так йому ве і подобається жити на безлюдному таємному острові. Хоч і власному.
Але я не спроста там будиночок будувала, так що, вибач Марк, але це бажання точно не виконається))

Тим більше, думаю, що таємний острів - це ідеальне місце для життя русалок.

вввв

Прийшовши додому, Марк обійняв молоду дружину. Він ніколи не стомлюється їй говорити, як кохає і сумує за нею, коли Карлі не поряд.

Взагалі, я бачу, він закоханий в неї без тями, постійно поряд з нею, в Марка з'являються позитивні мудлети про кохання та про те, що поряд друга половинка. Один раз, коли Карлі спала, а Марк прийшов додому зранку та йшов спати також, він так мило сплав руки та подивився на Карлі і тут же з'явилась над його головою хмарка з її аватаром.

Я рада, що не прохадала з вибором пари для Марка і він дійсно з Карлі щасливий.
При чому, Карлі веде себе, як звичайний сім в грі, так багато закоханих мудлетів про Марка в неї не з'являється, але вона завжди хоче займатись з ним вуху і ходити на побачення, от ці бажання в неї виникають постійно))

вввв

Хоч ця парочка і побралась скромно в парку, без пишних церемоній, в газеті все одно написали, що відбулось пишне весілля Марка і Карлі, про яке гуде вся Ісла Парадісо... Ма з Марком здивувались, мешканці декілька разів прислали нам подарунки, які ми успішно продали і трішки підзарядились додатковими сіммчиками))

аааа

Карлі вирішила розповісти Марку, що вона в положенні...

Ніби він не знає)))

вввв

А Марк щиро здивувався і зрадів... Ой, ніби він не знав, що дружина вагітна, ніби не забороняв через це їй їсти сиру рибу і ніби він не хоче дівчинку)))

іііі

Взагалі, татусеві вже не терпиться дізнатись стать і взагалі, познайомитись з майбутнім нащадком.
Він постійно розмовляє з животиком Карлі, постійно слухає його, намагаючись почути серцебиття майбутнього русальчиняти і постійно гладить животик та так щиро радіє, коли відчує, що малеча штурхається ніжками в животику мами 😍

Це так мило😍🤩

іііі

вввв

іііі

вввв

Просто вагітна Карлі.

Вона мені дуже подобається))

Така гарненька блондиночка 🐳🧞‍♀️😻

вввв

Здала на огранку якісь камінчики і метали, які знайшла, поки гуляла по водоймах і ловила рибку.

вввв

У вільний час можна і в піску погратись... замок піщаний побудувати)

вввв

Поки Карлі була зайнята зведенням піщаного замку, Марк вирішив придбати справжній...курорт))
Ну от, дружина вагітна, будинок недобудований, а ти купуєш курорт за останні гроші?

Ай-яй-яй, Чесстер.

вввв

Хоча, попередній власник курорт вгробив, він практично збанкротував. Їжа жахливої якості, а персонал абсолютно нічого не робить. Відпочиваючі незадоволені, а готель має всього дві зірки...

Що ж, я б не ризикувала купувати таку власність...

Але, враховуючи, що місто віддало той готель забезкоштовно... Так-так, вартість власності для придбання - 0 сіммоліонів, я вирішила, що Марк його викупить та доведе до ладу)) Що ж, колись, коли це доповлення тільки вийшло, один раз я цей готель класно проапгрейдила. Пора спробувати ще раз))

Так що, ми замінили на столах їжу на сніданки, купили ще один швецький стіл з обідами, придбали барну стійку і танцпол.

І це одразу позначилось на незначному покращенні умов готелю та збільшилась кількість позитивних коментарів відпочиваючих.

Курорт назвали тропічний. Тепер будемо його розвивати до 5 зірок. Марк для цього навіть придбав нагороду "Готельний магнат" з бали щастя, яка збільшує доходи від готелю

вввв

А ще, ми придбали яму з гарячим вугіллям, яку так люблять сіми.

Що ж, тепер в нас чистий дохід - 300 з чимось сіммоліонів, в день чи пару днів, вже не пам'ятаю.

вввв

Після цього Марк купив книгу для майбутніх батьків... Навіть дві і відправився в бібліотеку їх читати.
До речі, бібліотека в Іслі дуже гарна. Старовинна, напевне, охороняється, як архітектурна пам'ятка, законодавством міста.

вввв

вввв

аааа

Також, в бібліотеці Марк зустрів ту дівчинку, яку дражнили однолітки.

Сподіваюсь, в неї все наладилось і її більше не дражнять.

До речі, здається, вона в тій же компанії сьогодні, що і попереднього разу.

вввв

Карлі знову рибалить...

Карлі знову рибалить

А я знову милуюсь підводними пейзажами)

вввв

аааа

Карлі продовжує вивчати рецепти та читати книги про риболовство. В один з таких вечорів настав повний місяць. Але вечір і ніч пройшли спокійно, без нападів зомбі.

вввв

Bellany
Новачок
22/03/23

Як і слідувало очікувати, не в отруйній рибці була справа. Якось, одного ранку Карлі дізналась, що вагітна.

Юху, мої вітання! 🥳 З рандомом воно, звісно, цікавіше, але можуть бути розчарування. Ну, зате хтось з батьків точно залишиться задоволеним. 🙂

Поки чоловік не бачить, Карлі тягає рибку з акваріуму 😉

Нє, ну ти подивись на цю невгамовну жінку. 😆

Марку стало її шкода і він вирішив дати декілька порад, що в такій ситуації робити, а малим натякнув, що якщо вони продовжать, то нехай навіть не сподіваються, що він буде їх рятувати, якщо щось раптом трапиться на воді.

Молодець який, заступився. 👍

Відлюдника звати Метью Манго і для інтроверта він дуже приємний і дружелюбний сім.

О, пам'ятаю цього сіма, він мені подобався. 🙂

Так що, Саме зараз Карлі вивчала новий рецепт гострого супу дум-дум.

Суп дум-дум звучить прикольно. 😄

Тим більше, думаю, що таємний острів - це ідеальне місце для життя русалок.

О, цікаво було подивитись де з точки зору мапи їх острівець розташований. 🙂

Він постійно розмовляє з животиком Карлі, постійно слухає його, намагаючись почути серцебиття майбутнього русальчиняти і постійно гладить животик та так щиро радіє, коли відчує, що малеча штурхається ніжками в животику мами 😍

Мі-мі-мі. Такі вони славні. 🥰

Така гарненька блондиночка 🐳🧞‍♀️😻

Угу, гарнюня. 😘

Поки Карлі була зайнята зведенням піщаного замку, Марк вирішив придбати справжній...курорт))

Ого, нічого собі! 😮 Такі амбітні плани в нього. 😎

Але, враховуючи, що місто віддало той готель забезкоштовно... Так-так, вартість власності для придбання - 0 сіммоліонів, я вирішила, що Марк його викупить та доведе до ладу))

Аа, ну коли так, то чому б ні. 🙂

До речі, бібліотека в Іслі дуже гарна. Старовинна, напевне, охороняється, як архітектурна пам'ятка, законодавством міста.

Дійсно гарна. 🤩

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування