Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Вітаю з заручинами! 💞 Цікаво, весілля теж буде скромне? Чи проведете церемонію з гостями? 🙂
О господи, я й не знала, що вони так можуть. 👀
Дивлюсь, вже поштову скриньку туди поставив та бак для сміття. Хазяйновитий. 🤭
Будиночок на відлюдному острові - це просто мрія інтроверта. 🤩
Дякуємо)) Нууу... враховуючи, що Марк душа компанії, а в мене завжди не вистачає часу, щоб влаштовувати йому вечірки, бо я хочу пошвидше його прокачати, я планувала зробити вечірку на весілля і довесільні вечірки для молодят... але... я хотіла поскоріше їх одружити, так що, прийшлось моїм молодятам перебитись без вечірок))
А ти думала)) Марк дуже, навіть, хазяйновитий) Навіть будиночок побудував і вони туди вже переїхали))
Залишилось посадити дерево та народити сина або дочку))
Ага... і душі компанії))) Але, мені здається, це ідеальне місце для життя русалок)) Тим більше, що острів, в принципі, знаходиться не далеко від материка)) Ще б Карлі перестала плавати на материк самостійно)) А то, зранку нирнула біля дому, а ввечері припливла в місто))) Приходиться завжди моніторити, щоб вона плавала на катері між локаціями.
Вважаю це набагато більше емоційним та романтичнім, ніж оті всі прилюдні освідчення 😍
😨😨
Зараз будуть пригоди! 🤩
Мені подобається, що вона плаває в окулярах 😂
Ну і вітаю молодят з новим етапом у житті! Продовжую чекати маленький русельчат 😌
Вважаю це набагато більше емоційним та романтичнім, ніж оті всі прилюдні освідчення 😍
Ага, то сильно і мило. Але, якби мене от так розбудили по серед ночі, щоб запропонувати руку і серце... Я б прибила... А потім приміряло колечко)))
Мені подобається, що вона плаває в окулярах 😂
Ахахах))) я навіть не дивилась, чи можна їх зняти в касі))) але, враховуючи, що Карлі холерик по характеру, може її бісять промінчики сонця, які пробиваються крізь водні глибини і періодично її засліпляють))))
Ну і вітаю молодят з новим етапом у житті! Продовжую чекати маленький русельчат 😌
Дякуєм)) Вже скоро)
До речі, русальчинятко підросте таке солодке і миле до тоддлера, що буде купа спаму, так що, готуйтесь)))
Дякую за комент🥰
Ісла Парадісо
Частина 3. Побачення, фантастичний захід сонця+безліч краєвидів та обмін обручками.
Нарешті я можу продовжувати з того місця, коли почала ділитись скрінами моєї сімейки в Скріншотах Сімс 3. Деякі з них ви могли бачити у темі по скрінах з гри.
І так, після переїзду, Мар вирішив, що їм з Карлі потрібно більше проводити часу разом, так що, я відправила парочку у місцевий паб випити, погуляти і потанцювати.
Але, звісно, спочатку випити) Саме там збираються мої ненаглядні, коли приходять в кафешку.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
В Марка доволі високий рівень спорту (Чесстери, взагалі спортивна сімейка), так що, випивши енергетичного коктейлю, він заскочив верхи на механічного бика, щоб похизуватись перед другою половинкою своєю бездоганною фізичною формою.
Друга половинка, звісно, оцінила.
З коментарями, "Ось цей накачаний красень - мій майбутній чоловік", Карлі радісно підстрибувала, спостерігаючи, як коханий вгамовує механічного монстра.
Марк в ударі))
Один раз, він чуть було не впав, але, загалом - показав клас, далеко не кожен зможе це повторити.
Карлі в захваті)
Казанова на полюванні 😅
Іди до мене, крихітко!
Для тебе я готовий перемогти будь-якого, навіть самого грізного бика)
Здається, Карлі ось такі мусі-пусі не дуже вразили.
Звільнившись з обіймів коханого, вона граційно заскочила на бика зі словами, що він не один такий умілий в Іслі, що зараз Карлі покаже теж клас, на тій же самій складності.
І вона його показала!
Марку так не вдалавлось, а Карлі потрібно було влаштовуватись працювати акробатом, а не в армію.))
До речі, саме в армію вона пішла працювати, таке бажання в неї виникло, але влаштується на работу вона вже після цього вечора.
Марк не вірить своїм очам...
Його перевершили...
Здається, він навіть позаздрив))
...і ще й наврочив))
Точно, не так якось подивився на Карлі і вона високо підлетівши, з нажаханим лицем гепнулась з бика.
І ще й зловтішається з невдачі коханої...
Ні, щоб підійти, підтримати Карлі та потурбуватись, чи кохана не забилась,
цей недоказанова рже. Ну нічого, ми з Карлі йому це ще пригадаємо))
Ніби почувши мої думки, Марк побняв майбутню дружину та запросив на побачення. Вони вирішили трішки поплавати в міському басейні (ніби океану під носом їм мало)
То просто настала 3.00 ночі і паб закрився, а додому їхати ще не хотілось)))
Загалом, відправляти плавати я їх не поспішала, вони закохані один в одного без тями, то ж мені хотілось влаштувати їм романтичне побачення і вони просто обіймались та цілувались в квіточках.
Марк молодець, все ж таки, зробив так, що Карлі забула про свою невдалу їзду на механічному звірі, а я подумала, треба буде їм обом підтягнути рівень спорту.
І тут я подумала, що не хочу влаштовувати тих вечірок ні холостяцьких, ні весільних. Я захотіла, щоб мої голубки одружились прямо зараз. Це було б так мило. На побаченні вони раптом вирішили узаконити свої стосунки під спів пташок та перші промені тропічного сонця.
Так що, в цьому басейні ми дочекались світанку, а потім я відправила Карлі з Марком в милий і затишний маленький парк неподалік.
Мені здається, це ідеальне місце для таких речей. Парк дійсно фантастичний і казковий, я завжди хотіла, щоб якісь із моїх персонажів там одружились. Правда, весільної арки там не вистачає. Треба буде доставити якось.
А Карлі... Ох, Карлі...
ЇЇ кличуть заміж, а вона мріє про ідеальний акваріум 😂 Ну типова русалка))
От і все, ми провели тиху церемонію, Карлі та Марк обмінялись обручками і стали законними чоловіком і дружиною.
А я наскрінила цілу купу ванільно-солодких скрінів їх одруження.
Я просто залипла на цій всій красі і квіточках))
Що ж, тепер Карлі можна законно назвати честинкою сім'ї Чесстер.
Побачення пройшло незабутньо, змучені і щасливі сіми відправились додому.
Як завжди, Марк на водному таксі, а Карлі попливла.
Поки доплавла, то сонце вже було в зеніті)))
Марк, як завжди, у всій своїй красі готує сніданок.
Ой, то, певно, вже обід))
А Карлі оплатила рахунки та відправилась рибалити. Ідеальний акваріум сам себе не наловить)
До речі, водойма, русалка рибалила, нічим не гірша за парк, де вони з Марком одружились.
При чому, в Іслі кожна друга локація така красива. Ніколи не втомлюсь повторювати, що я в захваті від цього екзотичного містачка.
Рибарила Карлі до самого вечора, а я крутила камерою і скрінила пейзажі)))
Так що, готуйтесь морально до цілої купи пейзажів з фантастичним заходом сонця на островах.😁😁
Фарби дійсно незабутні, просто очей не відірвати😍😍
Просто будинок в Ісла Парадісо
А коли стемніло, Марк відправився на пошуки підводних скарбів.
Його рівень занурювання ніяк не підніметься до позначки 6, і ми ніяк не відкриємо нову локацію. Плюс, на цій локації є одна скриня, яку марк не може відкрити, поки не підніме рівень навички.
Так що, треба працювати))
Просто підводний пейзаж.
А Карлі, щоб підозріло стало зле...
Певне рибу отруйну з'їла🤭
Ще один вечірній пейзаж Ісли🥰
Марк знову доплавався))
Його знову покусали)) При чому, таке враження, що акула вже відпливала геть і в останній момент передумала))
Bellаni, а ти ще кажеш, що в мене вони хоч на акул схожі. Диви який оселедець скрутився))))
До речі, Марку дісталось від неї. Бо минулого разу акулі надавав прочуханів він)
Бідний Марк, він, певно, в шоці.
цікаво, чи хоче він ще плавати з аквалангом?))
Затонулий корабель Дейві Джонса. Точніше те, що від нього залишилось))
Здається, цей невгамовний сім мало отримав минулого разу...
Дивись, Марк, щоб дружина твоя вдовою не стала, а то, я теж не переживу твоєї смерті)))
Скрін називається, "акула, Марк і підмочений гідрокостюм"😂
Він, напевне, вже звик його постійно підмочувати, як тільки побачить акулу))
А взагалі, нічого плавати вночі, коли акули полюють, потрібно ж, хоч іноді, притримуватись правил техніки безпеки. Кому ж як не Марку - рятівнику, про це знати.
Повернувся додому, цей завзятий аквалангіст, вже зранку, коли птахи активно співали, а сонце яскраво світило.
До речі, і будиночок потрошки добудовуєтьяс і обставляється.
Поки так, а далі будемо сіммчики заробляти і завершувати ремонт.
Такі прикольні ці покатушки на бику. 😄
Ого, як літає! Дійсно в акробати потрібно було йти. Мені здається, їй пасувало б. 🤩
Ахах, ці кадри 😄
Це так мило. 🥰
Дуууже гарно 😍 Вітаю молодят! 💑
😍😍😍
Ооо, русалченята? 😍
Ахах, ну добре, в нас обох вони картонні. 🤝😄
🤣
Гарненько. 😍
Ага, і я їх люблю) То ще був середній рівень майстерності, на максимальному вони взагалі шоу витворяють))
Дякуємо💏
Нууу... не знаю, не знаю))
Але, що там спойлерити... Вже в наступній частині все зрозуміло)))
Ахахах)))) точно)))
Таке у нього тут обличчя 😂😂
Так, ні, оце обличчя смішніше, особливо коли з іншого боку скріна - страшне око бика 😂
Оце супер несподівано 😳 Русалоча армія?)
Ох бідненька, ще й спиною, я б на її місці прям звідти поповзла на масаж після такого...
Тааак 😍 Сильно вітаю пташеняток 🥺
Це вона уявляє як було б класно мати акваріум замість весільного торту))
Або якась рибка росте всередині неї 😱
Ісла Парадісо
Частина 4. В очікуванні на поповнення та нова власність сім'ї Чесстер.
Як і слідувало очікувати, не в отруйній рибці була справа. Якось, одного ранку Карлі дізналась, що вагітна.
Її радості не було меж, а я вже збиралась запастись кавунчиками, так як одразу запланувала, що в цій сім'ї народиться дівчинка.
Але, мої підопічні внесли свої корективи))
Карлі одразу почала мріяти про хлопчика, а от Марк дуже хотів принцесу-донечку.
Що ж, я вирішила не вплавати на стать дитинки і дати волю ігровому рандому.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Карлі в очікуванні, тому їй треба більше відпочивати і поменьше їсти сирої риби.
Хто зна, як це може відобразитись на майбутній дитині...
Так що, Марк заборонив майбутній мамі навіть наближатись до акваріуму і сам годував рибок, пильно стежачи, щоб жодна з них не пропала з акваріуму.
А сімовод каже, що давно пора, акваріум, вроді Марковий, а не Карлі...
Хоча... враховуючи її мрію всього життя... Думаю, вона вже давно заявила на цей акваріум свої права)
Тим часом, Марк, нарешті, таки досягнув 6 рівня занурювання і зміг відкрити ту злощасну скриню.
Шкода тільки, що плаває він і далі на локації Дейві Джонса. На наступну 6-го рівня занурювання виявилось недостатньо.
Покищо, вона рахується для Марка надто небезпечною.
Поки чоловік не бачить, Карлі тягає рибку з акваріуму 😉
- Теж мені, турботливий батько... Мені краще знати, що корисно для нашої майбутньої дитини, - пробубнявіла Карлі, смачно чавкаючи сирою рибою... А в сімовода ставля приступ нудоти від цього видовища. Вагітні, зазвичай, взагалі не переносять запаху риби, а ця її ще й їсть сирою. Добре, що хоч почистила і порізала)))
Так як на іншу локацію нам поки зась, я подумала, а чому б не провести час з користю і знову не дослідити печеру... А раптом знову знайдемо частину карти від ще одного таємного острова. Все ж таки, Марк мріє заволодіти всіма вісьмома островами.
Правильно, наївшись рибки потрібно спалити зайві калорії. Та і вагітним не завадить зарядка))
Не знаю чому, але при дослідженні печери, що Карлі, що Марк почали вилітати на сушу практично одразу. Невже закінчилась насолода островом і почались глюки?((
Цього разу не було виключенням. Марк телепортувався майже одразу, коли заплив в печеру.
При чому, телепортувався дуже вчасно, прямо в потрібне місце.
Саме зараз група підлітків дражнила одну зі своїх однолітків. Вони з неї сміялись та "тикали" пальцями, дівчинка ж не розуміла, чому...
А я не знала, що в трійці таке можливо.
Марку стало її шкода і він вирішив дати декілька порад, що в такій ситуації робити, а малим натякнув, що якщо вони продовжать, то нехай навіть не сподіваються, що він буде їх рятувати, якщо щось раптом трапиться на воді.
Ближче до вечора я згадала, що Марк, на пачатку гри десь, познайомився з відлюдником на острові. Ним вияввився симпатичний молодий хлопець, так що ми вирішили з ним подружитись. Раптом, в майбутньому знагодиться...
На лоті, звісно, нічого незвичного я не помітила, при взаємодії з ним - також, як, наприклад, то було в Сімс 2. Можливо додаткові взаємодії з'являться при проходженні якогось із квестів.
Відлюдника звати Метью Манго і для інтроверта він дуже приємний і дружелюбний сім. Він навіть чемно витерпів те, як Марк із захопленням оглядав свою обручку і тішився, що Карлі тепер його законна дружина))
Вони швидко знайшли спільну мову і гарно проводили вечір на пляжі, весело обговорюючи острів та його жителів)
А, от коли Мар вирішив похизуватись тим, що він дуже важлива персона на цьому острові і він вже стільки сімів врятував від смерті на воді, при чому, дейких, буквально з того світу витягнув, Метью відверто заскучав, про що сказав Марку і на секунду їх дружні стосунки показали мінуси. Так що, щоб їх не зіпсувати, марк вибачився.
Але тему рятівника не залишив, вирішив добити знайомого і почав йому розповідати про безпеку поводження на пляжі та у воді.
Як воно не дивно, але Мет з Марком погодився, розмову підтримав. Фактично, після цих розмов, чоловіки стали друзями, Метью запросив Марка з дружиною в гості. Що ж, якось скористаємось пропозицією.
А покищо,пора прощатись та їхати додому до вагітної дружини, яка, напевне, вже почала хвилюватись, де пропадає Марк.
А дружина не сумує, де може пропадати Марк, який не розлучається з аквалангом та гідрокостюмом, догадатись не складно, а от порадувати коханого приготуванням нових страв варто. Так що, Саме зараз Карлі вивчала новий рецепт гострого супу дум-дум. Здається... Чи то був гострий суп карі... не пам'ятаю вже...
Після того, як карлі вивчила рецепт, вирішила трішки поексперементувати на кухні.
А в Марка, до речі, вже декілька разів виникало бажання переїхати разом з Карлі.
Напевне, не так йому ве і подобається жити на безлюдному таємному острові. Хоч і власному.
Але я не спроста там будиночок будувала, так що, вибач Марк, але це бажання точно не виконається))
Тим більше, думаю, що таємний острів - це ідеальне місце для життя русалок.
Прийшовши додому, Марк обійняв молоду дружину. Він ніколи не стомлюється їй говорити, як кохає і сумує за нею, коли Карлі не поряд.
Взагалі, я бачу, він закоханий в неї без тями, постійно поряд з нею, в Марка з'являються позитивні мудлети про кохання та про те, що поряд друга половинка. Один раз, коли Карлі спала, а Марк прийшов додому зранку та йшов спати також, він так мило сплав руки та подивився на Карлі і тут же з'явилась над його головою хмарка з її аватаром.
Я рада, що не прохадала з вибором пари для Марка і він дійсно з Карлі щасливий.
При чому, Карлі веде себе, як звичайний сім в грі, так багато закоханих мудлетів про Марка в неї не з'являється, але вона завжди хоче займатись з ним вуху і ходити на побачення, от ці бажання в неї виникають постійно))
Хоч ця парочка і побралась скромно в парку, без пишних церемоній, в газеті все одно написали, що відбулось пишне весілля Марка і Карлі, про яке гуде вся Ісла Парадісо... Ма з Марком здивувались, мешканці декілька разів прислали нам подарунки, які ми успішно продали і трішки підзарядились додатковими сіммчиками))
Карлі вирішила розповісти Марку, що вона в положенні...
Ніби він не знає)))
А Марк щиро здивувався і зрадів... Ой, ніби він не знав, що дружина вагітна, ніби не забороняв через це їй їсти сиру рибу і ніби він не хоче дівчинку)))
Взагалі, татусеві вже не терпиться дізнатись стать і взагалі, познайомитись з майбутнім нащадком.
Він постійно розмовляє з животиком Карлі, постійно слухає його, намагаючись почути серцебиття майбутнього русальчиняти і постійно гладить животик та так щиро радіє, коли відчує, що малеча штурхається ніжками в животику мами 😍
Це так мило😍🤩
Просто вагітна Карлі.
Вона мені дуже подобається))
Така гарненька блондиночка 🐳🧞♀️😻
Здала на огранку якісь камінчики і метали, які знайшла, поки гуляла по водоймах і ловила рибку.
У вільний час можна і в піску погратись... замок піщаний побудувати)
Поки Карлі була зайнята зведенням піщаного замку, Марк вирішив придбати справжній...курорт))
Ну от, дружина вагітна, будинок недобудований, а ти купуєш курорт за останні гроші?
Ай-яй-яй, Чесстер.
Хоча, попередній власник курорт вгробив, він практично збанкротував. Їжа жахливої якості, а персонал абсолютно нічого не робить. Відпочиваючі незадоволені, а готель має всього дві зірки...
Що ж, я б не ризикувала купувати таку власність...
Але, враховуючи, що місто віддало той готель забезкоштовно... Так-так, вартість власності для придбання - 0 сіммоліонів, я вирішила, що Марк його викупить та доведе до ладу)) Що ж, колись, коли це доповлення тільки вийшло, один раз я цей готель класно проапгрейдила. Пора спробувати ще раз))
Так що, ми замінили на столах їжу на сніданки, купили ще один швецький стіл з обідами, придбали барну стійку і танцпол.
І це одразу позначилось на незначному покращенні умов готелю та збільшилась кількість позитивних коментарів відпочиваючих.
Курорт назвали тропічний. Тепер будемо його розвивати до 5 зірок. Марк для цього навіть придбав нагороду "Готельний магнат" з бали щастя, яка збільшує доходи від готелю
А ще, ми придбали яму з гарячим вугіллям, яку так люблять сіми.
Що ж, тепер в нас чистий дохід - 300 з чимось сіммоліонів, в день чи пару днів, вже не пам'ятаю.
Після цього Марк купив книгу для майбутніх батьків... Навіть дві і відправився в бібліотеку їх читати.
До речі, бібліотека в Іслі дуже гарна. Старовинна, напевне, охороняється, як архітектурна пам'ятка, законодавством міста.
Також, в бібліотеці Марк зустрів ту дівчинку, яку дражнили однолітки.
Сподіваюсь, в неї все наладилось і її більше не дражнять.
До речі, здається, вона в тій же компанії сьогодні, що і попереднього разу.
Карлі знову рибалить...
А я знову милуюсь підводними пейзажами)
Карлі продовжує вивчати рецепти та читати книги про риболовство. В один з таких вечорів настав повний місяць. Але вечір і ніч пройшли спокійно, без нападів зомбі.
Юху, мої вітання! 🥳 З рандомом воно, звісно, цікавіше, але можуть бути розчарування. Ну, зате хтось з батьків точно залишиться задоволеним. 🙂
Нє, ну ти подивись на цю невгамовну жінку. 😆
Молодець який, заступився. 👍
О, пам'ятаю цього сіма, він мені подобався. 🙂
Суп дум-дум звучить прикольно. 😄
О, цікаво було подивитись де з точки зору мапи їх острівець розташований. 🙂
Мі-мі-мі. Такі вони славні. 🥰
Угу, гарнюня. 😘
Ого, нічого собі! 😮 Такі амбітні плани в нього. 😎
Аа, ну коли так, то чому б ні. 🙂
Дійсно гарна. 🤩