ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Питання по модах та СС

Bellany
Новачок

Тут можна ставити питання по роботі або пошуку модів та СС.

Аля
Новачок
23/02/24

Вітаю) Підкажіть, будь ласка, не відображаються моди в грі окрім командного центру. Всі файли розпаковані і знаходяться в папці мод. Була б дуже вдячна за допомогу)))

Bellany
Новачок
24/02/24

Вітаю! Яка версія гри? Якщо гра не оновлена, то моди та СС зроблені на новішій версії не будуть відображатися у грі. Якщо є можливість, зробіть скріншот вашої папки Mods, можливо я щось побачу. Бо так дуже важко визначити у чому конкретно може бути проблема.

Аля
Новачок
28/02/24

Доброго дня! Версія гри 1.104.58.1030. Ще виявилося, що командний центр не працює, хоча в грі відображається. Не можу зрозуміти в чому справа наче все увімкнено.  

Bellany
Новачок
29/02/24

Так, ну я бачу в вас папка Mods розташована не на диску С, де повинна бути, а на якомусь іншому. Можливо через це гра й не бачить моди? Спробуйте перенести її у необхідне місце, а саме - С/Користувачі/Ім'я користувача/Документи/Electronic Arts/The Sims 4/Mods. Й подивіться чи це допоможе.

PRima
Новачок
1/03/24

Вітаю ще раз, я дуже хотіла попросити підказати мені, я відкриваю для себе зара MC Comand Center(я скачала і MC Woohoo) і я не розумію чому, але не бачу таких же опцій, як у інших, через це просто не можу зробити сімку вагітною, Ви не знаєте через що це може бути? Зверху як має бути , а знизу як у мене відображається, будь-ласка допоможітьблогерамоє

Enni
Новачок
1/03/24

Привіт! Хотіла написати, що, можливо, ви не встановили модуль з вагітністю в папку Командного Центру, але бачу віконце від гри праворуч, де MC Pregnancy є в переліку... 
Чи є меню з вагітністю у інших сімочок? 
Чи нема якихось налаштувать вагітності в MC Woohoo? (я особисто цим модулем не користувалась, тому не знаю, можливо, він контролює вагітність, якщо його встановити) 
Чи оновлені гра та КЦ під однакову версію? 

PRima
Новачок
2/03/24

немає меню тільки цього і це як на мене найдивніше) ні у активних сімів, ні в інших і я навіть пробувала видалити МС Woohoo і окремо просто з командним центром, теж немає цієї опції... і стосовно версії, я подумала, що Ви праві і в саме в цьому проблема, але переустановила декілька версій цього моду і ніде не з'являється саме цього одного меню( 

Bellany
Новачок
2/03/24

Чи є ще якісь інші моди на вагітність? Можливо вони конфліктують з модулем? 🤔 Спробуйте прибрати усе інше з папки Mods і лишити лише основний MC та один цей Pregnancy модуль. Також видаліть кеш файл - localthumbcache.package.

Анна
Новачок
26/04/24

Вітаю! Підскажіть, чому коли натискаю на опцію Wonderful Whims, то загалом не можу навіть обрати функції цього моду, сама гра переходить у режим паузи, але доступні функції не відображаються

Bellany
Новачок
28/04/24

Вітаю! Переконайтесь, що версія моду, яка в вас стоїть підходить під версію вашої гри. Можливо щось з цього потрібно оновити. 

Не знаю, що ще в вас стоїть з модів, але про всяк випадок додам, що цей мод конфліктує з модом WickedWhims, тому не використовуйте обидва ці моди одночасно.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування