ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Помилки у грі

Admin
Новачок

Тут ви можете написати код своєї помилки і гравці, які вже стикались із цими помилками зможуть вам допомогти :)

Hitoka
Новачок
26/09/24

Привіт, я спеціально зареєструвалася на цьому сайті щоб сказати тобі велике дякую. Вилітав сімс і з модами і без, без всякої помилки. Ломала голову щож трапилось. Вже все обшукала, а і натрапила на твій комент де в тебе схожа ситуація з цим dx11. Зробила все як ти написала і тепер все працює :3

Дуже рада що знайшла твій допис.

Юлія
Новачок
10/09/24

Вітаю!

Не можу зберегти гру. Коли зберігається виникає помилка код помилки 0. Всі моди видалила та почистила cache.  Нажаль нічого не допомогло ((

Smereka
Новачок
6/10/24

Доброго дня. Не можу запусти гру після оновлення. 

Купила гру на EA, все нормально завантажилося ,купила ще пару доповнень. Але після останнього оновлення гра не запускається. Пише що при завантажені гри були помилки, треба перезавантажити гру. Видалила , перезавантажила, але толку нуль. В інтернеті не змогла знайти вирішення проблеми.

В гру граю давно,все запускалося добре. Моди не качала бо то якась вища математика для мене. Найвищі мої хакерські здібності в грі це використання чіт кодів. Якщо хто зможе допомогти наперед буже дякую. 

Bellany
Новачок
6/10/24

Вітаю! 🌺

У мене була схожа проблема, гра не запускалась. Єдині відмінності це те, що гра у стімі та ніяких помилок не показувало. То мені допомогло відкрити диспетчер завдань (комбінація клавіш ctrl+shift+esc) знайти там серед завдань EABackgroundService (чорно-білий логотип ЕА), обрати його та натиснути “Завершити завдання” у правому нижньому кутку. Після цього гра запустилась нормально. Не знаю чи така ж у вас проблема, але спробуйте, можливо допоможе.

Smereka
Новачок
7/10/24

Доброго дня. Спробувала, не допомогло. 
Дякую,що відповіли та намагалися допомогти)

Tetiana
Новачок
26/10/24

Привіт усім! З'явилась проблема після останнього оновлення. У грі нема нижньої панелі, де інформація про персонажа, його телефон, погоду і т.д. Переходжу в режим будівництва і там також жодного значка. Вертаюсь назад і все, вже не можу ні в будівництво зайти, ні щось зробити. Тільки перезавантажити комп, бо гра не закривається навіть через кнопку віндовс. Підкажіть, що робити?

Bellany
Новачок
27/10/24

Виглядає як помилка, пов'язана із застарілими модами. Приберіть тимчасово папку Mods та перевірте чи зникне проблема. Якщо так, значить якийсь з модів потребує оновлення.

Олександра
Новачок
3/11/24

Всіх вітаю. В мене виникла проблема. Я скачала оновлену версію гри (піратка), і виникла проблема що персонажі можуть просто стояти, і ні на які дії не відкликатись. Потрібно перезаходити в гру знову і знову. Це баг гри? 

Bellany
Новачок
4/11/24

Вітаю. Чи є у грі моди й, чи пробували без них?

Дiана
Новачок
25/12/24

Добрий вечір.Під час входу в гру виникає помилка: «Initialization error at start up. (135dec40:598068e4:00000078:37b26003)». Підкажіть, будь ласка, що робити?

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування