ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Вигадковий світ Лу

Повідомлень в темі : 4
Повідомлення: 4
Lu
Новачок

Цей світ присвячений всім-всім-всім сімейкам Maxis. 

Lu
Новачок
13/03/23

В суп.  Вступ. Я дуже полюбляю усі частини гри The Sims. Найбільше - власних персонажей, які стали настільки рідними, що не старіють вже десятиліття. Створення артів, написання історій - захопливе заняття, але займає багато часу і, насправді, не дає можливості по-справжньому пізнати гру. Тому, щоб побайдикувати я почала грати рандомні династії зі стандартними сімейками. Ця тема саме для них. 

Розділ 1. Willow Creek. Sage Estates. The Lewis Household.

Сім'я Льюїс стала першою, хто відчув долю рандому. По-перше, я їх розділила. Вщент! 

Нагадаю, у цьому заможньому модерному будинку (як на мене вкрай дивна архітектура для Stage Estates та взагалі Willow Creek) щасливо собі існували: 

Голова сім'ї - Ерік Льюїс - з дружиною і донькою (Еліс Спенсер-Кім та Олівією Кім-Льюїс). Еліс забрала доньку та поїхала "народжуватись" майбутньої зіркою Сімлівуду. 

Також у домі жили Вів'єн Льюїс - мати Еріка та Деніс Кім - батько Еліс. Деніс одружився, став батьком і помер. Вів'єн просто померла. 

Так і залишився Ерік один оплачувати колосальні податки за будинок. 

Через свою необізнаність у можливостях гри, я швидко зрозуміла, що депресія покинутого Еріка просто таки через монітор спіткає і мене. Тоді, на допомогу прийшла фортуна - а саме, рандомайзер життя для сімів. Нова сім'я, нова професія, нові звички! Перевернути життя Еріка до гори дригом було справжнім випробуванням. 

Для нього. Для мене це було просто весело. 

Отже. Побачивши свою нову долю, Ерік не зрадів. 

The Lewis Household 0001

Ерік Льюїс

Сімейний статус: пара

Кількість дітей: двоє 

Професія:  Space Constructor (я забула деталі цього заробітка, мені здається, що йому треба сконструювати ракету та заробляти знахідками у космосі, але випадково працевлаштувала його у професію космонавта. Мабуть, треба звільнитись. )

Мета покоління: Друзі назавжди (кожен тиждень необхідно знаходити нового друга, який буде другом до скону).

Різні забави: Домашня їжа. (Відверто - я взагалі не розумію до кінця цю забаву. Вони готують самі, але не уявляю, як у сімах можна готувати тільки з власновирощених продуктів.)

Отже, мені довелося знайти йому наречену. Її також чекало перезавантаження особистості. 

Кейла Флеммінг-Льюїс

Сімейний статус: пара

Кількість дітей: одна

Професія: хакер

Мета і забави на сім'ю єдині до зміни покоління.

Кейла була також роздратована зміною політики. Спортсменка за сенсом життя повинна була сісти за ноутбук та заробляти на оплату податків таким нечесним методом. Але, довелось, це буле вже не настільки моторошно, як усвідомлення того, що скоро не буде чим оплачувати послуги дворецького. 

The Lewis Household 0003The Lewis Household 0002

У них народився хлопчик Ней Льюїс

The Lewis Household 0006

Дуже самостійний.  

The Lewis Household 0005The Lewis Household 0007

Мета покоління - це друзі назавжди. Новий тиждень - новий друг. Перший тиждень я використала для того щоб Ерік з Кейлою стали друзями один одному, а другий тиждень ми присвятили доньці Еріка - Олівії. Вона стала частим гостем цього будинку та отримала членство в клубі найкращих друзів сім'ї Льюїс

The Lewis Household 0008The Lewis Household 0009

Але, візити Олівії іноді були дивними. Вона завжди сварилася на Нея. Здається - це не пов'язано з ревнощами, а лише прояви підлітковиго настрою. 

The Lewis Household 0016The Lewis Household 0015The Lewis Household 0014The Lewis Household 0011The Lewis Household 0012

Повернемось до голови сім'ї. Я не уявляла собі ракету і Еріка. А він, мабуть, очікував, що я не буду примушувати його займатися цим під час блискавки. 

The Lewis Household 0017

Вибач Ерік, нічим за будинок платити. 

The Lewis Household 0018

На щастя, у нього знайшлися помічники. Я і не думала, що сіми самостійно можуть конструювати чужі ракети. 

The Lewis Household 0019

Досі не можу зрозуміти на кого схожа Олі

The Lewis Household 0021

А так Льюїси знімають стресс від батьківства. 

The Lewis Household 00022

Але Ней справді безтурботна дитина. Самостійність - найліпша риса характеру тоддлерів. 

The Lewis Household 0024

Обожнюють Льюїси цю конячку.  

The Lewis Household 0023The Lewis Household 0025

Що там в цих книгах пишуть?  

The Lewis Household 0027The Lewis Household 0026

Ось така сім'я Льюїс

The Lewis Household 0028

simmer
Новачок
13/03/23

Цікавенько.

Bellany
Новачок
14/03/23

Вітаю на форумі! 🌺

Я дуже полюбляю усі частини гри The Sims. Найбільше - власних персонажей, які стали настільки рідними, що не старіють вже десятиліття.

Приємно бачити споріднену душу. 🤝 Теж обожнюю своїх персонажів, які так само не старіють з самого виходу четвертої частини гри. 😅

Відверто - я взагалі не розумію до кінця цю забаву. Вони готують самі, але не уявляю, як у сімах можна готувати тільки з власновирощених продуктів

Є начебто таке випробування ділянки. Коли його обираєш, купляти продукти через холодильник прямо у процесі приготування їжі стає неможливим. Тобто можна готувати тільки, якщо ти маєш ці продукти фізично десь в інвентарі або холодильнику. Я трохи грала з цим випробуванням, було цікаво. 🙂

Обожнюють Льюїси цю конячку.

Дорослі так кумедно на ній виглядають. 🤭 

Lisichka-sestrichka
Новачок
13/03/23

Ух ти, яка цікава темка, прочитала першу частину з великим інтересом, прямо не відірватись)

До речі, такий стиль гри стандартними сімейками мені ще не попадався, зазвичай люди переключаються на них та розвивають, а ви повністю все перекроїли, ще й порозселяли))

На першому фото, захват Льюїса мене дуже потішив)) Вони завжди кривляються, як їм не подобається, що з ними роблять гравці)))
Хлопчик такий красунчик, бачу, більше на маму схожий. А самостійність тодлерів - це знахідка не тільки в Сімсах)))

Стосовно його дружини і дитини, яка відправились в Сімлівуд... я дуже сподіваюсь, що про них ви теж напишете))
Я четвертих сімсів вже майже не пам'ятаю, грала, здажться, до вампірів, чи до Стренджервіля, не пам'ятаю, що вийшло першим, потім в мене накрився ноут, без якого я просиділа 2 роки, а зараз потрохи все розглядаю. І бачу, що пропустила я дууууже багато)) Загалом, як тільки приїхав ноут - перше, що я зробила, то поставила сімси)))
Що ж, з нетерпінням чекаю продовження і історію з Сімлівуду, сподіваюсь, вона буде)

Повідомлень в темі : 4
Повідомлення: 4
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування