ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Русалоча мафія Сулані та інші зірки Великого міста

Повідомлень в темі : 8
Повідомлення: 8
DorianTheElf
Новачок
Сім'я Ардо - найбільша і доволі відома в певних колах.

DorianTheElf
Новачок
23/01/23

Важливий WARNING:

Ця історія відбувається у омегаверс всесвіті. Якщо ви не розділяєте вподобань автора, будь ласка, залиште цю тему. Дякую. =)

З повагою, DorianTheElf.

Адепт омегаверсу

DorianTheElf
Новачок
24/01/23
Дерево сім'ї Ардо

Ось такий вигляд має сімейне дерево найчисленнішої та найвпливовішої сім'ї Сулані.

Гері Ардо - альфа сім'ї. Той ще ловелас і ледар. Давно втратив інтерес до чоловіка і з задоволеням проводить вільний час якнайдалі від Ламії. Має позашлюбного сина - Ріка. Від кого - невідомо.

Ламія Ардо - омега, сірий кардинал, що міцно тримає бізнес і добробут сім'ї. Колись був до нестями закоханий в Гері. Вийшов за нього не зважаючи на те, що альфа не мав ані впливу, ані грошей, ба більше - вже мав сина. Обставив все так, що їх весілля виглядало як вигідний для його бізнесу шлюб. Подружжя має трьох спільних дітей.

Челсі Ардо - старший спільний син, альфа. Самовпевнений, підчас занадто. Максималіст, як і всі підлітки. Хоббі - кулінарія. Поставив собі за ціль зробити мережу люксових ресторанів з тих наркопритонів, якими володіє сім'я. Власне, хімію та багато іншого йому теж довотиться вчити, бо від головного бізнесу нікуди не дінешся. Приглядає за молодшим братом-омегою.

Дюк Ардо - середній спільний син, альфа. Живе у своє задоволення, легковажно ставиться до грошей і речей, які має. Нове захоплення - гітара і написання пісень. Хоче зібрати власну групу, проте ніхто не сприймає його захоплення всерйоз. Занадто опікає молодшого брата-омегу.

Мел Ардо - молодший спільний син, омега. Найулюбленіша дитина в сім'ї. Справжній сімейний бізнес від нього ретельно приховується. В старшій школі почав цікавитися фотографією. Дуже любить і поважає найстаршого брата  - Ріка.

Рік Ардо - син Гері, альфа. Коли його батько одружився на Ламії, взяв фамілію Ардо і долучився до сімейного бізнесу. Через те, що всі комунікації на ньому, багато хто вважає, що саме він веде справи. Насправді ж постійно звітує Ламії. Не приймає жодного рішення без його ухвали. Дуже переймається майбутнім молодшенького, Мела. Колись саме він настояв на тому, щоб Мел не був присвячений в жодні справи сім'ї, вперше не підкорившись Ламії. Через це був вимушений піти на угоду і одружитись на Шанталь. Рожевих окулярів щодо поступливості і покірності своєї дружини не має, наскрізь бачачи її амбіції. Від цього шлюбу має сина - Філіпо, навпрочуд тихого і сором'язливого хлопця, що лише трохи молодший за Мела.

Шанталь Ардо - дружина Ріка, омега. Прийняла пропозицію вийти заміж за Ріка, вбачаючи для себе гарні перспективи. Прорахувалася, вважаючи, що головний в сім'ї - Гері. Досі не знає про це, інакше б перестала намагатися потрапити до нього у ліжко. Амбітна, але не дуже розумна. Незадоволена сином через скромність та безініціативність.

Філіпо Ардо - син Ріка і Шанталь, альфа. Тихий і сором'язливий хлопець, якому не вистачає впевненості у собі. Багато часу проводить наодинці, читаючи книжки. Вже зібрав вражаючу бібліотеку. Любить батька і намагається якнайдалі триматися від матері та діда-омеги, яких з незрозумілої йому самому причини побоюється.

Адепт омегаверсу

Bellany
Новачок
24/01/23

Юху! Вітаю на форумі! 😊 Цікаво було познайомитись з тою самою русалочою мафією. Але! Досі не зрозуміло хто саме з них є русалками. Чи вони усі? 🤔 Мені здається, що Ламія точно русалка, бо ім'я таке незвичайне, міфологічне. 

Зі всесвітом омегаверсу не знайома зовсім, тому не дуже розумію, що то за альфи та омеги. 😅

Enni
Новачок
24/01/23

Таааак, я сама збиралася написати майже теж саме про омегаверс 😂 Поясніть бабці шо воно таке! Я вже стикалася з ним десь та навіть намагалася гуглити, але нічого не розумію все одно. 

DorianTheElf
Новачок
24/01/23

Стосовно омегаверсу. На даний момент існує багато варіацій. Власне, скільки авторів - стільки і...

Якщо в цілому, то це світ у якому не дві статі, а три: альфи, бети та омеги. Зазвичай у омегаверсі діти можуть з'явитися тільки в парі альфа/омега, де омега виношує дитину. Але можуть бути варіації - все залежить від автора. Бети зазвичай стерильні - не можуть ні запліднювати, ні народжувати. Зазвичай альфи зображуються маскулінними, а омеги більш фемінними. Але знову ж - у кожного свій смак і свої фломастери щодо кожної з трьох статей.

Жінки в омегаверсі - найбільш спірна тема. В нашому фанфікшені найчастіше їх там взагалі не буває (в японській яой манзі навпаки це дуже поширено). Але якщо вони є, то можуть бути альфами/бетами/омегами за статтю, на їх репродуктивні функції це ніяк не впливає. У деяких авторів зустрічала, що жінки-альфи можуть запліднювати жінок-омег (так, все дуже складно).

Окрему роль у омегаверсі відіграють запахи. Носи альф та омег дуже чутливі до запахів в цілому і до запахів - феромонів - протилежної статі. Окрім фізичної привабливості, велику роль відіграє запах, за яким альфи та омеги визначають чи приваблює їх особа протилежної статі.

P.S. Оновлення, завдяки якому можна вибирати для персонажів тип фігури (чоловічий чи жіночий) а також статеву функцію позбавило багатьох необхідності використовувати мод на омегаверс (який через певні функції робив багато головного болю гравцям).

Адепт омегаверсу

Enni
Новачок
25/01/23

О, дякую за пояснення, тепер трошки більш зрозуміло. Цікаво, буду слідкувати за цією незвичною родиною 😌

DorianTheElf
Новачок
24/01/23

Дякую за запрошення))) Це ціла сім'я русалок. В мене взагалі не русалки на Сулані майже не живуть. Там і без того місця страшенно не вистачає. =(

Адепт омегаверсу

simmer
Новачок
25/01/23

О, дуже цікава задумка! З нетерпінням чекаю на всю історію.

Повідомлень в темі : 8
Повідомлення: 8
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування