ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Вампіри

Повідомлень в темі : 2
Повідомлення: 2
Admin
Новачок

Тут ви можете ділитись позитивними та негативними враженнями від DLC. А також поставити свої питання перед придбанням, тоді гравці, що вже мають це DLC зможуть вам дати свої рекомендації :)

Едсміта
Новачок
29/10/22

Подобаюцця мені форготн холоу і ці вампіри. Поки що створювала тільки двох, і то для сайд сторі, не прокачувала їх особливо взагалі, але в душу сильно запали  😭 ❤

Оце одна)) не пам1ятаю як звати. Повинна була бути дівчиною побічника в династії, народити дитину і вбити його, а потім сама б померла від жажди бо вела її по гілці ненаситності, але щось не вмирає, зате два перші пункта зробила. Така красива шо капець 🤩 Обожнюю божевільних сімів в сімс 4...

А хлопець у неї доречі злий маг. Але на ділі невдаха який нічого путнього за життя не встиг зробити, хоч і красунчик 😕

Коротше вампіри топ за свої гроші! Всім рекомендую!!

Анастасія
Новачок
29/01/23

Як тільки почула, що виходять "Вампіри", то стрибала від радості! Справжній рай для любителів сумерок та supernatural. ВИ Б БАЧИЛИ МОЄ ЛИЦЕ, коли в квартиру у Сан-Мішуно до моєї сімки увірвався Владислаус, я була справді шокована. Та без підгорання його дупці не обходиться ні одна вечірка :D. А Форготн Холоу я розбудувала на свій манер, хоча є й мінус - містечко дуже маленьке й хотілось більше локацій на ньому, багато не розгуляєшся в летсплеях на ньому.

🅐🅝🅐🅝🅐🅢🅘🅚

Повідомлень в темі : 2
Повідомлення: 2
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування