ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Заміське життя

Повідомлень в темі : 6
Повідомлення: 6
Admin
Новачок

Тут ви можете ділитись позитивними та негативними враженнями від DLC. А також поставити свої питання перед придбанням, тоді гравці, що вже мають це DLC зможуть вам дати свої рекомендації :)

Сіметрій
Новачок
24/08/23

Божечки, може не по зовсім по темі, але корову може вкрасти НЛО! А ви це знали? Я ні скільки граю.

Після того як її викрали залишилось ось це.

Перед тим як її повернули в будинку почало миготіти світло, а повернулась вона така, навколо неї були циферки, а молоко який наступний врожай молока невідомий.

Отримали 12 звичайного молока і два інших.

вироблено найдивнішими коровами. Кажуть на смак воно як фіолетове зі смаком винограду.

вироблено найдивнішими коровами. Кажуть на смак воно як фіолетове зі смаком винограду.

Може ви і знали але я в повному шоці.

Гарного дня!

Bellany
Новачок
24/08/23

Я не знала 😮 Хоча з корівками грала трошки. Мабуть, це ще й не найчастіша подія. 🤔 Цікаво! 👍

simmer
Новачок
24/08/23

Як цікаво!

Enni
Новачок
26/08/23

О господи, я теж не знала 😱😱 

Smyrfetta
Новачок
11/01/24

Допоможіть, будь ласка, де можна знайти гриби з цього доповлення? Я знайшла: "острий", "сирой", "очаровательний", в лісі знайшла "ночной", але не знаю його сезонність, залишається ще 2 ...

Enni
Новачок
11/01/24

Привіт! Усі гриби можна знайти у районі Брамблвуду (омагад, я сподіваюсь, що правильно транслітерую це з англійської)) - це той, де багато лісу та статуя равлика. Ще їх можна купляти на ринку, або отримувати як нагороду за різні завдання від жителів містечка. 
Якщо є доповнення "Сезони", то Нічні гриби ростуть тільки взимку - теж у лісі. 

Повідомлень в темі : 6
Повідомлення: 6
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування