ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Питання стосовно гемплею

Повідомлень в темі : 9
Повідомлення: 9
Schreilive
Новачок

Все що не зрозуміло по гемплею

Schreilive
Новачок
18/10/23

Вітаю, у мене тут питаннячко, можливо і дурне, але! 

Під час події "день народження "є завдання "хвалить" . Гра у мене на російській мові. Хто підкаже що треба роблити щоб воно зарахувалось? Я думада це стосуєтся зовнішнього вигляду, але ні. 

Enni
Новачок
20/10/23

Маю гру англійською, тому, чесно, важко уявити, що росіяни мали на увазі під таким перекладом 😅 Можливо, це комплімент з дружніх взаємодій? 
Відпишіться, якщо знайдете - можливо, це допоможе комусь у майбутньому 👀

Ірина
Новачок
29/11/23

в дружніх взаємодіях, або там де "компліменти", або в "непринужденных беседах" є пункт "хвалить наряд" - ось воно підходить

Тенька
Новачок
26/11/23

Доброго дня, виникло питання, як знайти власника продуктового магазину, для виконання завдання бабусі Агнес? 

Bellany
Новачок
30/11/23

Якщо я правильно пам'ятаю, у центрі містечка, там де проходить ярмарок, є два кіоски з продуктами. І от вам потрібна одна з тих продавчинь.

Анастасія
Новачок
3/12/23

Доброго дня, маю питання стосовно такого пункту "кризис середнього віку" (англ. Mid-life crisis) що це таке? як уникнути? що робити коли він з'явився? як запобігти цьому? (маю сімс 4)

Bellany
Новачок
5/12/23

Вітаю! Цікаве запитання ви підняли. 🙂 Я тут трошки познаходила інфи на англомовному сайті (бо сама у грі ще з цим не стикалася 😅). Так от, така криза може виникнути у дорослого за віком сіма, якщо йому чогось бракує у житті. Кризу можуть викликати:

• Довга відсутність роботи (кар'єри)
  • Довга відсутність просувань по кар'єрі
  • Повторювання одних й тих же щоденних справ
  • Якщо довго не створювати якісь творчі вироби
  • Погані відносини з другою половинкою
  • Відсутність важливих стосунків (друзі, сім'я, романтичні партнери...)

Початкову стадію кризи можна розпізнати за мудлетами у сіма. Зазвичай там щось на кшталт, яке нудне в них життя. Десь через 24 ігрових години починається повноцінна криза середнього віку. У сіма з'являться додаткові бажання, які можна побачити у вкладці з прагненням (Aspiration). Виконувати їх необов'язково, але якщо виконати, то це зменшить термін дії кризи. Термін дії, до речі, можна подивитись на мудлетах сіма. Коли сім подолає свою кризу, нова більше ніколи не з'явиться, тому за це можна не хвилюватись. 🙂

Анастасія
Новачок
5/12/23

ДУЖЕ ВДЯЧНА)))

Ольга
Новачок
1/04/24

добрий день. що робити, коли по кар'єрі добралась до вершини(10 рівень). чи є далі якісь премії, підвищення заробітної, чи краще починати нову кар'єру?)

Повідомлень в темі : 9
Повідомлення: 9
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування